Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο Θεός είναι Ελληνας. Οι Ελληνες όμως τι είναι;

 
sky

“Μη φοβάσαι. Αυτός εκεί πάνω είναι Ελληνας” μου είπε κάποιος πρόσφατα σε κάποια συζήτηση. “Δε νομίζω ότι ο Θεός διαθέτει διαβατήριο” του απήντησα για να επανέλθει μια ταυτόχρονη επιβεβαιωτική γκριμάτσα “Δικός μας είναι. Ελληνας!”.

του Στρατή Μαζίδη

stratisΠραγματικά φοβερό επίπεδο συζήτησης. Ο κόσμος χάνεται, η κοινωνία διαλύεται και ως αρχαίοι τραγικοί βρήκαμε τη λύση. Ο Θεός είναι Ελληνας και θα επέμβει. Πάμε τώρα στη θάλασσα για ούζο.
Είναι δικός μας. Είναι έτσι. Είναι αλλιώς.
Βέβαια ναι, αυτός ο Θεός που θα παρέμβει, θα κάνει αντί για εμάς την κουραστική δουλειά κι εμείς εκεί που είμαστε ράθυμοι και ξαπλωμένοι, άνεργοι, νηστικοί και απελπισμένοι θα βρεθούμε ξανά ζάπλουτοι να κυριαρχούμε από την Κέρκυρα έως την Κύπρο και από τη
....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τι σημαίνει διαπραγμάτευση με την ΕΕ και την Τρόϊκα;



 

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Διαπραγμάτευση σημαίνει «κάτι δίνω, κάτι παίρνω».

Με τα μνημόνια ξέρουμε όλοι καλά τι παίρνουμε.
Χρήμα το οποίο δεν μπαίνει καν στις τσέπες μας.
Παρά πάει κατευθείαν στους διάφορους έξωθεν πιστωτές παλαιότερων δανείων. Πάλι δηλαδή σ’ αυτούς που μας δίνουν τις δόσεις.

Το «τι δίνουμε»είναι το θέμα, προκειμένου να πάρουμε ακόμη κι αυτές τις αισχρές δόσεις.
Οι πολιτικοί λοιπόν τολμούν σ’ αυτό το ερώτημα να δίνουν δημόσια μια απάντηση που προκαλεί την νοημοσύνη του Πολίτη:

«αυτό που δίνουμε είναι η πιστή τήρηση των όρων των προηγούμενων διαπραγματεύσεων».

Φαντάσου πόσο ηλίθιο θεωρούν τον Έλληνα πολίτη για να
...

Πώς καταστρέφεις μια Χώρα σαν την Ελλάδα με Ιστορία, Πολιτισμό, Μνημεία και Γεωστρατηγική θέση;

 

ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ!

ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙΣ και ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ!

ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!

Και όταν έχεις ξεπουλήσει και το τελευταίο κομμάτι αυτού του τόπου τον παραδίδεις στους κατοίκους του ως μια ΦΑΒΕΛΑ!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ; ΝΑΙ !!!

ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ; ΝΑΙ !!!

ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ; ΝΑΙ !!!

ΦΑΒΕΛΑ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ

...

Άδειες και…υπερπλήρεις «δεξαμενές»

Φωτογραφία για Άδειες και…υπερπλήρεις «δεξαμενές»
του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΛΑ…αρχίζουν. Απ’ τον δάσκαλο(!) και τον αστυνομικό(!!). Αυτούς λιγοστεύουν, λες και η μόρφωση των ελληνοπαίδων τρέχει απ’ τα μπατζάκια και η ζωή μας διαβαίνει σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και σιγουριάς.

ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήθελε η πατρίδα μας τον δάσκαλο φτωχό. Μη «ξυπνήσει» ο έλληνας και αποτινάξει τα δεσμά, αφού τα συνειδητοποιήσει ψηλαφώντας. Κι ύστερα; Το δημόσιο χρήμα περίσσεψε (με δανεικά), αλλά του δάσκαλου οι τσέπη παρέμεινε αδειανή. Με την κοινωνία να «χαλαλίζει» τη βίλα στον μπακάλη και το εξοχικό στον μανάβη, τις καταθέσεις του
....

Μανωλάδα- Τα ψέματα των φραουλαδων της Ηλείας και των εθνοπατέρων. Παραμύθι οι ισχυρισμοί περί ... τεμπέληδων Ελλήνων που δεν πάνε να δουλέψουν στις φράουλες.

Μανωλάδα: Το νέο ψέμα
 
 
Στέλνω αυτή την επιστολή με αφορμή τα ψέματα των φραουλαδων της Ηλείας και των εθνοπατέρων μας.

Λίγο μετά τα επεισόδια με τους Πακιστανούς στη Mανωλάδα, βγήκαν 125 παραγωγοί φράουλας στις 7/6/2013 και δήλωσαν σε διάφορα ΜΜΕ και σάιτ πως θα κάνουν αίτηση στον ΟΑΕΔ για να προσλάβουν 4.400 Έλληνες εργάτες με μεροκάματο 25€ συν 3€ το εργόσημο.

Είμαι άνεργος εδώ και δυο χρόνια και τυχαίνει να έχω σπίτι στη Μανωλάδα, οπότε ενδιαφέρθηκα αμέσως, πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ και μου είπαν να πάρω στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας. Έπαιρνα συχνά πυκνά τηλέφωνο αν έκαναν αίτηση οι φράουλαδες για εργάτες, δεν υπήρχε τίποτα. Κάποια φορά μου είπαν να μην παίρνω συνέχεια τηλέφωνο, αν γίνει αίτηση εμείς θα τη στείλουμε και στα κεντρικά της Αθήνας και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

Ενδιάμεσα, βρήκα μέσω Ιντερνέτ κάποια τηλέφωνα παραγώγων και του συνεταιρισμού ΥΡΜΙΝΗ (λαχανικών και φρούτων). Όταν τους πήρα και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για εργάτης στα χωράφια που ζητάτε, μου είπαν ότι δε ζητάνε τίποτα, κι όταν τους
...

Αίγυπτος: Εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Λαϊκής ΕΚΡΗΞΗΣ

 

Του Θύμιου Παπανικολάου

Όταν σκέφτεσαι με την αστυνομική αντίληψη της ιστορίας και τη λογική των μηχανισμών (άκρως καθεστωτική λογική), ΠΑΝΤΑ αντιμετωπίζεις τις λαϊκές μάζες περιφρονητικά, δεν πιστεύεις στην αυτενέργειά τους, τις θεωρείς ΑΝΙΚΑΝΕΣ για ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ: Αυτές είναι έργο κάποιων «υποκινητών».
Με τέτοιες καθεστωτικές αντιλήψεις και λογικές (που περιφρονούν τη δύναμη του λαού και τις επαναστατικές διεργασίες που συντελούνται στους κόλπους του), ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ, οι περισσότεροι, τη νέα λαϊκή έκρηξη στην Αίγυπτο.
Η Ηγεσία του ΚΚΕ μένει απλώς στην όξυνση της ενδοαστικής διαπάλης στην Αίγυπτο: Λαός περνάει στα ψιλά…
Μα, ούτε αυτοί οι «μαρξιστές» (γνωρίζουν από μαρξισμό όσο ένα τυφλός από χρώματα) δεν γνωρίζουν το απλό: Ότι όταν οι λαοί εξεγείρονται οξύνεται και
... 

Ήπειρος: Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες - ''Γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας - Έκλεψαν αυτοκίνητο και χάθηκαν στα χωριά. Είναι προφανές πως προσπαθούν να διαφύγουν στην πατρίδα τους.

 

 

-
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δράστες - που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν οι Αλβανοί δραπέτες - δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να ελαττώσουν ταχύτητα ''γάζωσαν'' το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός.

Οι δράστες κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο Navara, που είχαν κλέψει από την περιοχή Παραβολα Αιτωλοακαρνανίας. Με αυτό κινήθηκαν προς την Ήπειρο, όπου έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς. Σε μπλόκο που στήθηκε στην Άρτα, οι Αλβανοί έκαναν για ακόμα μία φορά χρήση των όπλων που κρατούσαν και πάνω στη σύγχυση κατάφεραν να διαφύγουν.


Οι δράστες εγκατέλειψαν το αγροτικό και λίγο αργότερα έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δραπέτες εγκατέλειψαν το πρωί και το δεύτερο αυτοκίνητο και κινήθηκαν πεζή προς τον ποταμό Αχέρωντα.

Εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Αιτωλοακαρνανία. Η βλάστηση είναι χαμηλή και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση εκφράζουν την αισιοδοξία τους, για τον έγκαιρο εντοπισμό των κακοποιών.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα
...

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ …ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΛΜΠΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..


 

merkel.jpg

Ομάδα Ελλήνων νομικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από Πορτογαλία, Ισπανία , Ιταλία ,Κύπρο, ετοιμάζουν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, κατά της Γερμανίας και ειδικότερα κατά Μέρκελ, Σόϊμπλε και της Γερμανικής Τράπεζας, κατηγορώντας τους, ωςεγκληματίες πολέμου.Οι εν λόγω σχεδίασαν ,εκτέλεσαν και εξόντωσαν κυριολεκτικά χώρες του Μεσογειακού Νότου, χρησιμοποιώντας το φονικότερο υπερσύγχρονο όπλο, τον οικονομικό στραγγαλισμό των λαών. Εξαφάνισαν εύρωστες επιχειρήσεις,διέλυσαν τις οικονομίες, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία…
Κατά την άποψη των νομικών, που έχουν την πρωτοβουλία προσφυγής στα διεθνή δικαστήρια:“Η Μέρκελ –Σόϊμπλε και η παρέα τους έχουν κηρύξει ανελέητο πόλεμο, και με όπλο τα οικονομικά πέτυχαν σε ελάχιστο χρόνο, να κατακτήσουν λαούς και από ελεύθερους να τους μετατρέψουν σε υποτελείς, κατεχόμενους.. δεσμεύοντας το μέλλον τους για ένα μεγάλο βάθος χρόνου, σχεδόν πέραν του αιώνος. Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες πολέμου, με κολάρο,γραβάτα και χωρίς κράνη και ντουφέκια!. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο::Βουτάνε βυθίζουν τους λαούς Ιταλίας, Πορτογαλίας, Κύπρου, Ισπανίας και Ελλάδας στην απελπισία και τη συμφορά. Και ως κοινοί εγκληματίες κατά την ανθρωπότητας θα λογοδοτήσουν με όλους τους κατά χώρα Κουϊσλινγκς και συνεργάτες τους!” .Τόνισε εκπρόσωπός τους.
Συμπλήρωσε δε ότι η προσφυγή στη Χάγη θα γίνει μια εβδομάδα προ των Γερμανικών εκλογών…- προφανώς με την προσδοκία να σακατέψουν την επανεκλογή της εγκληματικής Μέρκελ-
Και πως θα κληθούν ως μάρτυρες μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων και ο Πάπας της Ρώμης και ο Οικουμενικός Πατριάρχης!
ΠΗΓΗ: www.hellasnews-agency.blogspot.com

"Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"!,δήλωσε ο αρχηγός των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατικών.

      
merkel-grimatsa
Είναι από τους ελάχιστους που σηκώνει το ανάστημά του στη  Μέρκελ... «Η Άγγελα Μέρκελ είναι ένα είδος κλέφτη, που κλέβει από τους νέους της Ευρώπης το μέλλον τους», δήλωσε ο αρχηγός των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, δίνοντας συνέχεια στην οξύτατη κριτική που ασκεί στην Καγκελάριο για την ευρωπαϊκή πολιτική της.
Με αφορμή την χθεσινή σύνοδο για τις «Προοπτικές απασχόλησης των νέων στην Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο με την συμμετοχή και του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Γκάμπριελ, ο οποίος συμμετείχε στην παράλληλη εκδήλωση διαμαρτυρίας των γερμανικών και γαλλικών συνδικάτων, υποστήριξε ότι η κα Μέρκελ κάνει πλύση εγκεφάλου στον κόσμο και πρόσθεσε ότι είναι υπεύθυνη για «την μεγαλύτερη ντροπή της ευρωπαϊκής πολιτικής». Επισήμανε παράλληλα τον κίνδυνο κοινωνικής και πολιτικής καταστροφής, εάν τα ποσοστά της ανεργίας διατηρηθούν σε τόσο υψηλά επίπεδα

Μόνο οι δυο μάνες δεν θα…αστοχήσουν

 

Φωτογραφία για Μόνο οι δυο μάνες δεν θα…αστοχήσουν
του Θανάση Νικολαΐδη

ΑΥΤΟΙ «μέσα» και οι απ’ έξω κάναμε το…χρέος μας. Τους τρέφαμε ως φορολογούμενοι κι ελπίζαμε. Να ‘μερώσουν τα θεριά, να γίνουν άνθρωποι. Τζάμπα κόπος (και προσδοκία).

Τα (πέντε) θηρία δεν τα χώραγε η φυλακή. Ξενυχτούσαν σχεδιάζοντας και περίμεναν. Βρήκαν την ευκαιρία και το’ σκασαν, ζώστηκαν τ’ άρματα και το καλάσνικοφ κελάηδησε στην πρώτη «ευκαιρία».

ΣΚΟΤΩΣΑΝ την κοπέλα και δεν χόρτασε η ψυχή τους. Σκότωσαν τον αστυνομικό και βγήκαν στο βουνό. Για ‘κει όπου τραβούσαν κάποτε πατριώτες. Για τον κατακτητή και από εθνική τους περηφάνια. Αργότερα, παρεξηγημένοι επαναστάτες, «με το δισάκι τους στον ώμο».

ΜΕ τους «πέντε» (τους εξής…δύο) εγκληματίες το πράμα αλλάζει κι όποιος προλάβει να
...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη ο άλλος Αλβανός δραπέτης, που δολοφόνησε τον βενζινοπώλη στο Μοναστήρι Φθιώτιδας.

 (agiovasilema: Πάλι Αλβανός ο δράστης... Όλα αυτά τα καθίκια που σκοτώνουν χωρίς δισταγμό, είναι πολύ μικρά σε ηλικία, που σημαίνει ότι είναι η δεύτερη γενιά Αλβανικών σκατών που ρημάζουν τη χώρα απ' άκρη σ'άκρη. Έχουν διδαχθεί καλά από τους μεγαλύτερους... )     

monasthri-prathrio
Συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Στιμάγκα Κορινθίας, ένας 28χρονος Αλβανός, δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, ο οποίος δολοφόνησε τον περασμένο Δεκέμβριο 45χρονο πρατηριούχο υγρών καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας!
Στην επιχείρηση για τη σύλληψή του συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Σε βάρος του 28χρονου, είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, για την συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας, η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρατήριου υγρών καυσίμων, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας. Να θυμίσουμε πως τον άτυχο άνδρα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης που πήγε να βάλει βενζίνη.
Ο 45χρονος είχε δεχθεί τουλάχιστον 3 σφαίρες και δίπλα στο άψυχο σώμα του υπήρχαν πολλοί κάλυκες, σύμφωνα με έναν από τους συγχωριανούς του, που έτρεξε στο
...

Αλβανοί κακοποιοί.Συμπτωματική ή ριζική “θεραπεία”;


 



Με αισθήματα -τουλάχιστον- ανακουφίσεως, υπεδέχθη ο Ελληνικός λαός την είδηση του εγκλωβισμού και της “εξουδετερώσεως” των δύο -σε πρώτη φάση- Αλβανών δολοφόνων.
Η επιχείρηση συνεχίζεται και τα διαφεύγοντα αιμοσταγή κτήνη κατά πάσαν πιθανότητα θα έχουν τη τύχη των υπολοίπων της συμμορίας.

Εκείνο που μας διαφεύγει όμως και θα πρέπει να απασχολήσει περισσότερο τους αρμοδίους, δεν είναι τόσον αυτοί οι εγκληματίες-δραπέτες, αλλά εκείνη η ομάδα που επετέθη στις φυλακές - με στρατιωτική οργάνωση και εκπαίδευση- και τους απελευθέρωσε.
Η ομάδα αυτή, παραπέμπει σε Ουτσεκάδες που προφανώς έχουν οργανωθεί για
...

Πώς έστησε τις offshore ο μεγαλοαπατεώνας Λαυρεντιάδης.




Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός


Νέα τροπή ενδέχεται να πάρει η υπόθεση της Proton Bank μετά τις συνομιλίες που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με υπηκόους της Σιγκαπούρης και της Ελβετίας, με τους οποίους κανόνιζε την ίδρυση υπεράκτιων εταιρειών στο εξωτερικό. Οι δικαστικές Αρχές «ψάχνουν» το μυστικό για τα 500 εκατ. ευρώ του σκανδάλου της Proton, τα οποία παραμένουν «εξαφανισμένα», πλην εκείνων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην Ελβετία.
Οι συνομιλίες του επιχειρηματία καταγράφηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που γινόταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε στις 15 Ιουνίου 2012 εις βάρος του επιχειρηματία Ανδριανάκη. Τα στοιχεία που αποτελούν μέρος της δικογραφίας εμφανίζουν τον Λαυρεντιάδη την ημέρα της απόπειρας να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη συσκευή τηλεφώνου για δύο λόγους.
Αφενός προκειμένου να μιλήσει με έναν εκ των βασικών
... 

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εξελιξεις με τους Αλβανούς παρακρατικούς- Δύο από τους Αλβανούς δραπέτες έπεσαν πριν από λίγο νεκροί,έπειτα από το άγρια μάχη με τα ΕΚΑΜ.



       
DRAPETESTRIKALA
 



 
Το θρίλερ με την αναζήτηση των επικίνδυνων Αλβανών παρακρατικών δολοφόνων  κορυφώνεται από τα ξημερώματα, οπότε οι αστυνομικοί, τους εντόπισαν στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας, με τη βοήθεια θερμικών καμερών.

Οι Αλβανοί για ακόμα μια φορά κατάφεραν να ξεφύγουν, όμως οι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να νυχτώσει και... τελικά έκαναν την κίνηση ματ!
Κατά την επέμβασή τους, οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Δύο από τους εγκληματίες έπεσαν νεκροί...
Ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί επίσημα ποιοι είναι, αλλά σύμφωνα με το makeleio.gr του Σ.Χιου, που κάνει από το πρωί ρεπορτάζ στο σημείο, ο ένας από τους δυο νεκρούς είναι αυτός:

      
lika

και ο άλλος νεκρός είναι ο LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία και είχε αποδράσει στις 25.03.2006 από τις δικαστικές φυλακές της Λάρισας, μετά από άδεια που είχε πάρει.

Ο δεύτερος νεκρός, ήταν ο θείος του Λίκα και βοηθούσε τους δραπέτες στις εγκληματικες τους ενέργειες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θείος του δραπέτη ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση των 8 Αλβανών τον περασμένο Μάρτιο. Ένας άκρως επικίνδυνος κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε τη συμμορία των 8 και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ.

Είχε πάρει μέρος μαζί με μέλη της υπόλοιπης συμμορίας σε ληστείες σπιτιών στην Αράχωβα αλλά και σε τράπεζες του νομού Κορινθίας. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι δραπέτες είχαν στενές σχέσεις με κρατούμενους στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού.


 

Ωστόσο, το θρίλερ δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς άλλοι τρείς ή τέσσερεις Αλβανοί κακοποιοί έχουν λουφάξει σε ρεματιά κοντά στην περιοχή της Κόνισκας.
Τα ΕΚΑΜ τους περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε στο site makeleio, την εξής λακωνική δήλωση: "Το πρώτο σκέλος, στέφθηκε από επιτυχία. Το δεύτερο θα εξαρτηθεί από την βούληση των φυγάδων. Ή θα παραδοθούν ή εαν πυροβολήσουν κατά πάνω μας θα έχουν την τύχη των δύο. Τίποτε άλλο. Αρκετά."
 

I LIKE SOUVLAKI...Νέο βίντεο (!!!!!)με τον αδελφό του Υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τον γνωστό κ. Αλέξανδρο Γεωργιάδη, της γνωστής οικογένειας των Γεωργιάδηδων....

       
tsesmeli-gewrgiadhs
Ένα ακόμα εξωπραγματικό βίντεοκλιπ που αγγίζει τα όρια του παραφυσικού.
Αλέξανδρος Γεωργιάδης (της γνωστής οικογενείας του Υπουργού Υγείας) ως...κακός λύκος και η...κοκκινοσκουφίτσα Πέπη Τσεσμελή σε έναν ύμνο για το σουβλάκι.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα βλέπεις και αδυνατείς να πιστέψεις ότι υπάρχουν.
Δείτε το  βίντεο:


πηγή



(agiovasilema: Αυτό το αριστούργημα έρχεται να συμπληρώσει το προηγούμενο βίντεο με τους ίδιους πρωταγωνιστές, σε ρόλους Αδάμ και Εύας...Πού πάμε Χριστέ μου;....Πώς έχει καταντήσει αυτός ο τόπος;...)


 

Ο φυλακισμένος αντεξουσιαστής Γιάννης Μιχαηλίδης, στηρίζει τον Αλβανό δολοφόνο Κολα και την συμμορία του....

      

toxovolos-syntagmatos

Επιστολή στην οποία στηρίζει τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων εξέδωσε ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος", Γιάννης Μιχαηλίδης. Στο κείμενο του προκαλούν εύλογα ερωτηματικά τα κολακευτικά σχόλια στον φονιά-δραπέτη Μάριαν Κόλα και την ομάδα του.
Όπως ανέφερε ο 25χρονος αντιεξουσιαστής, "μαζί με το κάλεσμα για δράση στέλνω και ένα σινιάλο αλληλεγγύης στους συντρόφους παγκοσμίως που πολέμησαν και πολεμάνε το τεχνοεπιστημονικό σύμπλεγμα, το κράτος και το κεφάλαιο μέσα ή έξω από τα τείχη των φυλακών".
"Εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη
...

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Το ναρκωτικό "σιρόπι του βιασμού" ήρθε και στην Ελλάδα

 


 
Συναγερμό σήμανε η είδηση οτι το "σιρόπι του βιασμού" ήρθε πια και στη χώρα μας καθώς εντοπίστηκε εργαστήριο στο σπίτι ενός 27χρονου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη στις 29/6/2013.

Η παρασθησιόγονα ουσία που έχει σαν βάση την ουσία GHB μειώνει τις αντιστάσεις του ατόμου που το λαμβάνει με αποτέλεσμα τα θύματα να είναι ευάλωτα στον βιασμό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ"
Το "σιρόπι του βιασμού" ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς που ειναι πολύ επικινδυνα, όπως το sisha το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και ειναι γνωστό ως "η κόκα των φτωχών".



Εχει σαν βάση την ουσία GHB και αναμιγνύεται και με άλλες συνθετικές ουσίες. Το ναρκωτικό αυτο είναι άχρωμο, άοσμο και άρα αόρατο οταν πέσει στο ποτό. Είναι συνεπώς μη ανιχνεύσιμο από τις ανυποψίαστες γυναίκες που μπορούν να πέσουν θύματα βιασμού.

Οπως δήλωσε  η Μανίνα Τερζίδου, Επιστημονική Υπεύθυνη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά "αυτό το ναρκωτικό βρέθηκε και στην Ελλάδα και έχει ήδη μπει στον πίνακα των ελεγχομένων ουσιών ως παράνομη ουσία. Επειδή στην Ευρώπη έχουμε γύρω στα 280 νέα συνθετικά ναρκωτικά δεν ειναι δυνατόν ξεχωρίζουμε πάντοτε το ένα από το άλλο.

Θα πρέπει στην πρόληψη να έχουμε μια κοινή στάση σε όλες αυτές τις ουσίες. Είναι όλες επικίνδυνες, προκαλούν όλες άρση αναστολών. Δημιουργούν καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν τα άτομα σε συμπεριφορές που θα τις μετανοιώσουν μετά. Γι΄αυτό δε θα πρέπει να στεκόμαστε σε μια, σε δύο η σε τρεις ουσίες αλλά γενικά στα νέα συνθετικά ναρκωτικά.


ΤΟ "ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ
Τα συνθετικά ναρκωτικά νέας γενιάς είναι πολύ επικίνδυνα επισημαίνει η κυρία Τερζίδου καθώς "κανείς δεν ξέρει οταν παίρνει κάποια από αυτές τις ουσίες τι προσμίξεις έχει και ποσο επικίνδυνη μπορεί να είναι. Εχει και μακρυπόθεσμα και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα συνθετικά ναρκωτικά μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση η οποία μπορεί να επιφέρει και το θάνατο".

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
"Κάθε άτομο, κάθε γυναίκα, κάθε πολίτης πρέπει να προσέχει που καταναλώνει αλκοόλ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να καταλαβαίνουμε εάν πρόκειται για χωρο που διακινούνται τέτοιες ουσίες", είπε τέλος η κυρία Τερζίδου.

Δεν είναι τυχαίο οτι η υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας (ONUDC) εξέφρασε πριν λίγο καιρό την ανησυχία της για την αύξηση των "νέων ψυχοδραστικών ουσιών" κατά σχεδόν 50% σε δυόμισι χρόνια, ενώ η παγκόσμια κατανάλωση των παραδοσιακών ναρκωτικών ουσιών παρουσιάζει σταθεροποιητική τάση.
newsit.gr

Ο Αρτέμης ο Λέλεκας…

 

Ο Αρτέμης ο Λέλεκας ανάμεσα σε ανθρώπους και άλλα ζώα
(Απόσπασμα)
………………
Όρμισε το κορίτσι πάνω στο σώμα του λατρευτού της γονάτισε κι έσμιξε τα χέρια της μπρος στο στήθος της, άρχισε το πανοκόρμι να λυγίζει μέχρι που ακούμπησε το κεφάλι της στο δικό του το καταματωμένο, ύστερα ξεκίνησε κείνο το σκούξιμο που το επαναλάμβανε μέχρι που δεν μπορούσε κανείς ν’ ακούει χωρίς να κλαίει, ακόμα και κάποιες απ’ τις γυναίκες του «κύκλου» του Παπακατσίκα σα να λησμόνησαν τι είχαν κάνει νωρίτερα και ξεκίνησαν κι αυτές το μοιρολόι μαζί με τις άλλες τις δικές του, ένας ολοφυρμός που κανείς δε θυμότανε να ‘χε ακουστεί στο χωριό και τα γύρω μέρη. Αναγνώρισαν όμως σαν κάτοχοι από πάντα οι άνθρωποι το θρήνο που τον φυλάνε βαθειά μέσα τους οι γυναίκες κι όλα τα θηλυκά ζώα του κόσμου τούτου και τους βγαίνει σαν χάνεται γέννημα δικό τους και τότε μαθαίνουν πως κρύβεται αυτή η κραυγή για ό,τι προέρχεται απ’ τις ίδιες κι όχι μόνον για το δικό τους το χαμένο πλάσμα αλλά και των άλλων μανάδων, γιατί μόνον αυτές ξέρουν κι έχουν απ’ τη φύση το χάρισμα και να γεννούν και να πενθούν μ’ αυτόν τον τρόπο για του κορμιού τους το βλαστάρι, είτε γυναίκα είναι ή άλλη θηλυκιά ύπαρξη απ’ τα λοιπά τα όντα της γης, γιατί όλες είναι μανάδες κι αυτές μονάχα ξέρουν!
Ακουγόταν κι ένα βουητό που όλο υψωνόταν, δεν ήταν ακριβώς ήχος που τον γνώριζαν, κάτι άγνωστο και φοβερό εκτυλισσόταν και τότε το ανατρίχιασμα κι ο θρήνος μετατράπηκε σε τρόμο, το βουητό που όλοι κατάλαβαν πως ανήκε σ’ άλλους που δεν μπορούσαν να δουν, ενώθηκε με τον ολολυγμό, ήταν τόσο καθαρή η συμπυκνωμένη οργή, η κατηγόρια, η απειλή αντάμα, όλα μαζί σε μια μακρόσυρτη κραυγή, από μονιασμένες κι αμόνιαγες υπάρξεις να συντηρούν την...

Διαβάστε την συνέχεια, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα κείμενα στο http://kakaras.wordpress.com/

Τουριστικά και ελληνικά

του Θανάση Νικολαΐδη
(τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τα κείμενά του και τον σχολιασμό της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης.)

ΦΕΡΑΜΕ τους ξένους «εισβολείς», μας έρχονται κι απ’ έξω εργάτες. Μας «κυβερνούν» Γερμανοί όπως «τότε» οι Άγγλοι, εργάζονται στα χωράφια μας αλλοδαποί. Και καμώνεται το αφεντικό πως «δεν γουστάρει» ξένους.

Και τεμπελιάζουμε οι έλληνες του φραπέ, τους μιμούνται και οι αλλοδαποί (τηρουμένων των αναλογιών). Μαντράχαλοι να σου πουλάνε, στα φανάρια χαρτομάντιλα πάει πολύ, και τα χωράφια (τούς) περιμένουν.

ΔΕΝ νιώθεις άσχημα στην Ελλάδα, δεν πλήττεις, δεν πεινάς. Τα’ χει φροντίσει ο Ήλιος και η θάλασσα και «το’ να χέρι στο μπεγλέρι, στ’ άλλο χέρι μια ντομάτα». Από ‘κει και πέρα, έχεις να κάνεις με ένα παραλυμένο Κράτος που σου χαμογελάει χαζά και του ανταποδίδεις το «ηλίθιο» χαμόγελο. «Ρίξε το σκουπίδι καταγής - κάποιος θα το μαζέψει. Ρίξε και μερικούς αλλοδαπούς στη δουλειά. Ως που να’ ρθουν οι…υγειονομικοί και το ΣΔΟΕ, θα τους έχεις απολύσει».



ΕΤΣΙ και χειρότερα πορευτήκαμε στις δεκαετίες της «δημοκρατίας», μέχρι που η διαφθορά μας έφραξε τα ρουθούνια. Με τα «φασολάκια ΞΟΥ» για τον ξένο και την νοικιασμένη σοφίτα. Με τον τουρίστα να…αμφισβητεί την καπατσοσύνη του πολυμήχανου (νεο)έλληνα, μέχρι να καταλάβει πως πρέπει να αντιδράσει στη χώρα του «Ξένιου Δία». Γι αυτό και ήρθαν τα «πακέτα» να κόψουν τα χέρια της ντόπιας αισχροκέρδειας. Συμμάζεψαν τον φιλελληνισμό τους οι «κουτόφραγκοι», χούφτωσαν το πορτοφόλι για τους πορτοφολάδες και επιμένουν. Στην Ελλάδα της Ιστορίας, αλλά και της σύγχρονης…κλεψιάς. Με το απωθητικό 23% και τις ελκυστικές αρχαιότητες που όμως δεν μας σώζουν, τουριστικά.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ κι εμείς στα τριτοκοσμικά και εξόχως ελληνικά. Δεν πάμε στα χωράφια «βαρύ γαρ το σκαφείον» και κάποιοι ψαρεύουν σε θολά νερά. Στη βαβούρα της μεγαλούπολης ο ταξιτζής με το «πειραγμένο» ταξίμετρο και τη «χαλασμένη» μηχανή για αποδείξεις. Με τους τσιλιαδόρους του ο «επαγγελματίας» της εστίασης και την «απελευθέρωση» μόλις το ΣΔΟΕ φύγει. Με τη μαγκιά να ξεχειλίζει στις παραλίες της ανεμελιάς και στη βαβούρα των γλεντζέδων της φοροδιαφυγής. Και οι χωροφύλακες; Δεν επαρκούν, μιας και φυλάνε επώνυμους, πολιτικού και…βασιλιάδες.

ΕΛΛΑΔΑ αθάνατη και δεν κατάλαβες πως διαχειρίζονται την αδικία κάτω απ’ τη μύτη σου(!). Γιατί, ό,τι δεν πληρώνει ο…μάγκας και αριστοτέχνης της κλεψιάς, το πληρώνουμε οι άλλοι. Ό,τι γλυτώνει ο επιτήδειος το φορτώνεται ο νόμιμος και συνεπής (διάβαζε αφελής) που πίστεψε πως αύριο γινόμαστε ευρωπαίοι και η Ελλάδα Ευρώπη.

Υ.Γ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Θεσσαλονίκης, θα «κλείσετε» το ΠΑΡΑΝΟΜΟ (παρα)παζάρι της Γρ. Κολωνιάρη;

Κεδίκογλου και Στουρνάρας πρέπει να μας αποζημιώσουν και πρέπει να μηνυθούν ΚΑΙ για έσχατη προδοσία


 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αποστολέα του μηνύματος ( cristina)
Κοινή μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν 27 δικηγόροι από τη Θεσσαλονίκη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την ποινική δίωξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Σίμου Κεδίκογλου για «τη μη συμμόρφωσή τους
στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ».
Αναλυτικά το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:
«Με την με αρ.ΟΙΚ.02/11-6-2013 απόφαση του Υπουργού στον πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών διακόπηκε η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε. με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδοση σήματος – προγραμμάτων της δημόσιας τηλεόρασης κι επομένως να διακοπεί η συμβολή του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΜΟΡΦΩΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ του ελληνικού λαού και της ομογένειας από την 22η ώρα της 11ης Ιουνίου 2013 κατά παράβαση του άρθρου 5Α του Συντάγματος που ορίζει ότι υποχρεούται στην παροχή ενημέρωσης των πολιτών.
Κατόπιν αίτησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) και του Προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτημα την αναστολή της άνω ΚΥΑ εκδόθηκε η από 17-6-2013 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ του Προέδρου του ΣτΕ Κωνσταντίνου Μενουδάκου με την οποία διατάχθηκε:
1) Η αναστολή εκτέλεσής της ως προς το μέρος που προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδυκτιακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε. και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές και
2) Η λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για την συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδυκτιακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.
Κατά το Νόμο περί Προσωρινών Διαταγών η εκτέλεσή τους είναι άμεση, δηλαδή η προσωρινή διαταγή ισχύει από την έκδοσή της και τη γνώση των υποχρέων.
Η άνω προσωρινή διαταγή λόγω της σημασίας της έγινε γνωστή την 22α ώρα της 17ης – 6- 2013 στο πανελλήνιο και τους αναφερόμενους.
Σήμερα, 21-6-2013 και παρά την παρέλευση τεσσάρων ημερών από την γνώση τους δεν συνεμορφώθηκαν με την Προσωρινή Διαταγή και οι Ελληνες απανταχού στερούμεθα της συμβολής της ΕΡΤ στην ενημέρωση, μόρφωση και ψυχαγωγία με συνέπειες τον τραυματισμό της δημοκρατίας μας. Η συμπεριφορά αυτή των αναφερόμενων υπουργών που κατέστησαν με την άνω προσωρινή διαταγή υπεύθυνοι για τη λειτουργεία της δημόσιας τηλεόρασης συνιστά τα αδικήματα της μη εφαρμογής προσωρινής διαταγής (άρθρο 232 Α του Π.Κ. παρ.1) και παράβασης καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.).
Ε π ε ι δ ή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://justiceforgreece.wordpress.com/

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΔ,ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

 

Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Γ. ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ‼! (ΦΩΤΟ)

TRIXONIEX

Η Γιώτα Τριγώνη εκτός από τις πολιτικές της δραστηριότητες ως τομεάρχης Δωδεκανήσων, οδοντίατρος και επιχειρηματίας σε

....

"ΧΤΕΝΙΖΕΙ" ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 69ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!



Απίστευτη θηριωδία στην Γυμνού Εύβοιας.
Την Παρασκευή ( 28/6 ) το βράδυ αλλοδαποί εισέβαλλαν στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού με μαχαίρια, φορώντας κουκούλες για να κλέψουν ότι βρουν και να σκοτώσουν αν χρειαστεί.
Ο 79χρονος άνδρας μόλις απάντησε ότι δεν έχει λεφτά δέχθηκε γροθιές & μαχαιριές στον θώρακα, ενώ
...

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 69ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.

      

PAKISTANOI

Τα δολοφονικά ασκέρια των Πακιστανών, τα γουρούνια και τα εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν. Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να "απολαύσουν" Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, βίασαν την 69χρονη σύζυγό του.
Ο άτυχος 83χρονος που μέχρι να πεθάνει θα ζει  με τον εφιάλτη, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κυριολεκτικά σφαγμένος. Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Το θέμα "αφιερώνεται" στον Δένδια και στους συμβούλους του.