Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Διπλό φονικό στη Μάνη- Αυτοί είναι οι δυο δράστες....

Αυτοί είναι οι δύο 18χρονοι που κρατούνται για το φονικό στη Μάνη

Και οι δύο 18χρονοι φίλοι -ο Παναγιώτης Μήτσος και ο Νίκος Μοσχανδρέου ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο. Ο Παναγιώτης Μήτσος μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Νίκος Μοσχανδρέου είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Κρίμα για 4 ζωές, (δυο των παιδιών που σκότωσαν και δυο οι δικές τους που θα καλοπεράσουν στη φυλακή), που πήγαν χαμένες....Ο κόσμος της ντόπας και των πλαστών ονείρων....

Τέσσερις και όχι δύο οι δράστες στο φονικό της Μάνης ;;;;;– Τους εκτέλεσαν για 120 ευρώ!

manh-600x292_645x

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μάνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, στον κατάλογο των δραστών προστέθηκαν άλλα δύο άτομα, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος νεαρός.
Οι νέες πληροφορίες ανατρέπουν ό,τι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή οι τέσσερις νεαροί έφτασαν στο έγκλημα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι τα θύματα αρνήθηκαν να τους καταβάλουν 800 ευρώ για την αγορά αναβολικών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της αστυνομίας, προκύπτει τώρα ότι το μακελειό έγινε για το ευτελές ποσό των 120 ευρώ!
Επιπλέον η καραμπίνα που χρησιμοποιήσαν οι δολοφόνοι ήταν στο όνομα της μητέρας ενός εξ αυτών, η οποία εργάζεται στο βιοχημικό τμήμα του νοσοκομείου της Καλαμάτας.
Στο μεταξύ, την ενοχή τους για τη στυγερή διπλή δολοφονία στη δυτική Μάνη ομολόγησαν οι δύο 18χρονοι που συνελήφθησαν πρώτοι, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες κανόνισαν συνάντηση με τα δύο θύματα στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια, προκειμένου να λύσουν δήθεν τις οικονομικές διαφορές τους. Στη συνέχεια, οδήγησαν τον 25χρονο και τον 26χρονο σε ερημική τοποθεσία, 18 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο συνάντησης, με πρόσχημα ότι ήθελαν να τους δείξουν ένα αυτοκίνητο που ήθελαν να τους πουλήσουν.
Τότε, ο δεύτερος δράστης έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τα θύματα, σκοτώνοντάς τα επί τόπου. Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες από κυνηγετικά φυσίγγια.
Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι φόρτωσαν τις δύο σορούς στο αγροτικό τους όχημα και τις πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης. Μετέπειτα, εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα που είχαν χρησιμοποιήσει τα θύματα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου της Καλαμάτας.
Η Αστυνομία εντόπισε ίχνη αίματος τόσο στο όχημα όσο και το σημείο του διπλού φονικού.
Σύντομα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και τα άλλα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο στυγερό, έγκλημα των δύο φίλων.
Ρεπορτάζ,
Βασίλειος Γραμμένος

http://anatropionline.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%ad%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b4%cf%81%ce%ac/

Οι Γερμαναράδες ξεφόρτωναν παράνομα τα τοξικά απόβλημα υδραργύρου από τη βρωμοχώρα τους, στην Ελλάδα!!!!!

to


Κύκλωμα παράνομης μεταφοράς αποβλήτων υδραργύρου από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και από τη χώρα μας προς τρίτες χώρες εντόπισαν οι ελεγκτές του Υπουργείο Περιβάλλοντος ύστερα από ενημέρωση από τις αρχές της Γερμανίας.
Οι γερμανικές αρχές ενημέρωσαν το ελληνικό Υπουργείο πως τα απόβλητα υδραργύρου γερμανικής εταιρείας διακινούνται στο εξωτερικό ενώ θα έπρεπε να τα διαχειρίζεται σε ιδιόκτητο υπόγειο χώρο. Ενδιάμεσος σταθμός για τη μεταφορά αποβλήτων σε τρίτες χώρες ήταν η Ελλάδα.
Οι ελεγκτές του Υπουργείου ξεκίνησαν την έρευνα και στις 18 Αυγούστου διενεργήθηκε αυτοψία στις εμπλεκόμενες εταιρείες στην Ελλάδα. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε μεταφορά και αποθήκευση αποβλήτων υδραργύρου περίπου 56 τόνων, σε αποθήκη εταιρείας logistics στην Αττική, στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «από την έρευνα προέκυψε ότι η διακίνηση των αποβλήτων έγινε με τις διαδικασίες που προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, χωρίς όμως να τηρηθούν οι κανόνες που επιβάλλει ο κανονισμός για
...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Διπλό φονικό στη Μάνη- Ανακρίνονται οι ύποπτοι του εγκλήματος- Ένας Αλβανός και ένας άλλος ενδεχομένως ντόπιος, φαίνεται πως σκότωσαν τους δυο άλλους νέους για ...αναβολικά.

 
782240ac0f0c708ee88d4551c2639acaΤουλάχιστον τρεις ύποπτοι από τους οποίους ο ένας Αλβανός, ανακρίνονται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Καλαμάτας για τη διπλή δολοφονία των νεαρών bodybuilders που βρέθηκαν νεκροί με τραύματα  από κυνηγετικά όπλα σε χαράδρα στη δυτική Μάνη.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.


Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους δράστες του διπλού φονικού με θύματα τους νεαρούς bodybuilder, που εξιχνιάστηκε σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Εν τω μεταξύ, βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος, που ανήκει στη μητέρα του συνεργού του.

Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας. Οι δυο τους είχαν δώσει στα θύματα 800 ευρώ ως προκαταβολή για να αγοράσουν ποσότητα αναβολικών, χωρίς όμως να παραλάβουν τα σκευάσματα.

Έτσι, έκλεισαν ραντεβού για να δοθούν εξηγήσεις, αλλά -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ενός 19χρονου- το ένα από τα θύματα τον χαστούκισε και ακολούθησε συμπλοκή.
Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης, που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.
Πώς ξεκίνησαν όλα
Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.
Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.
Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Διπλο φονικό στη Μάνη- Ξυλοδαρμός πριν από τους πυροβολισμούς των άτυχων νεαρών οι οποίοι φέρουν τατουάζ πατριωτικού- εθνικιστικού περιεχομένου.

Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.
Οι δράστες πιθανότατα πριν πυροβολήσουν με καραμπίνα προέβησαν και σε ξυλοδαρμό των θυμάτων, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα σώματα των δύο ανδρών σε ένα σημείο του δρόμου κοντά σε γέφυρα όπου πέταξαν τα άψυχα κορμιά στο βάραθρο.
.


 

Διπλο φονικό στην Καρδαμύλη! Τα δυο σώματα που βρέθηκαν στον γκρεμό ανήκουν στους εξαφανισμένους νεαρούς!

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στο δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.


Οι δολοφόνοι γάζωσαν με πυροβόλο όπλο τους νεαρούς



Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.

Οι δύο φίλοι σε παλιότερη φωτογραφία - Πηγή  tharrosnews.gr
Οι δύο φίλοι σε παλιότερη φωτογραφία - Πηγή tharrosnews.gr

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή των δύο νεαρών, ενώ έμπειροι αστυνομικοί μιλούν για έγκλημα από ανθρώπους που τα δύο θύματα γνώριζαν.

Τώρα ξεκινάει νέος κύκλος ερευνών, οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από το συγγενικό και εργασιακό τους περιβάλλον για να αρχίσουν να ξετυλίγουν την άκρη του νήματος.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ !!!! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΘΑΛΑΜΗΓΟ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ !!!!

(Φωτογραφίες δεν βάζουμε...Φτάνει η πείνα των συνανθρώπων μας, δεν χρειάζεται να χάνουν και την ανωνυμία τους μέσα από τα δικά μας μπλογκς)

 Κεραμεικός: 500 άνθρωποι στην ουρά για ένα τοστ!!!
 Αυτό συμβαίνει καθημερινά από τη μία μέχρι τις δύο το μεσημέρι – Συσσίτιο για εκείνους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε καν δύο φέτες ψωμί και τυρί…
Κεραμεικός. Σε ένα στενό που δεν το παίρνει καν το μάτι σου παρά μόνο αν βρεθείς τυχαία στην περιοχή με πιθανή κατεύθυνση κάποιο από τα μαγαζιά στο Γκάζι. Είναι μία το μεσημέρι και επικρατεί αναστάτωση στο κάθετο δρομάκι δεξιά της οδού Θερμοπυλών καθώς καταφθάνουν κατά δεκάδες άνθρωποι που δεν έχουν χρήματα -όχι για να πάνε διακοπές, αλλά- ούτε καν για τα βασικά.
Με τα μάτια χαμηλωμένα, το χαμόγελο σβησμένο από τα χείλη τους και με προσπάθεια να μη παραπονιούνται για το ότι απλά πεινάνε και δεν έχουν να φάνε πλησιάζουν όχι με βήματα δειλά αλλά αποφασιστικά στο κτίριο της οδού Γερμανικού. Εκεί «τρέχει» τις τελευταίες εβδομάδες ένα πρόγραμμα φιλανθρωπικό για δωρεάν διανομή φαγητού χωρίς διακρίσεις, όπως μας επισημαίνουν όλοι όσοι συναντάμε εκεί αλλά και ο υπεύθυνος τροφοδοσίας ο οποίος σημειώνει επιπλέον ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Αμφίπολη, έβαλαν μικροκάμερα στον τάφο.

 Πολύ προσεκτικά οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους οι οποίες θα τους οδηγήσουν στο εσωτερικό του τάφου και ίσως βρεθούν μπροστά σε μια τεράστια αποκάλυψη.

Ωστόσο το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο και χρονοβόρο καθώς κάθε 20 εκ. προκύπτει και ένα νέο στοιχείο.

Πάντως διίστανται οι απόψεις για το εάν ο τύμβος είναι συλημένος ή όχι από τυμβωρύχους. Μερίδα αρχαιολόγων διαβεβαιώνουν ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν έχει συμβεί σύληση, ότι η είσοδος στον τύμβο είναι θέμα μερικών ημερών και ότι αμέσως μετά θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα της προσωπικότητας που ετάφη εκεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής οι δύο Σφίγγες, βάρους 1,5 τόνου η καθεμία, εμποδίζουν την είσοδο στον τύμβο.

Σε εκείνο το σημείο υπάρχει μεγάλος όγκος χώματος και στη συνέχεια παρεμβάλλονται δύο τοίχοι με απόσταση 6 - 7 μέτρων μεταξύ τους.

Η διάνοιξη θα πρέπει να γίνει με χειρουργικές κινήσεις από τους ειδικούς μηχανικούς του ΥΠΠΟ προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία του οικοδομήματος, μια διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου 15 ημέρες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κυρία Περιστέρη κοίταξε με ειδική μικροκάμερα στο εσωτερικό του τύμβου, από μια εσοχή μικρής διαμέτρου που βρίσκεται στα δεξιά της εισόδου, και διέκρινε κάποιες όψεις από ένα μεγαλοπρεπές δωμάτιο που δικαιολογεί πλήρως τον πολιτικό συναγερμό που προκλήθηκε. Ωστόσο υπάρχουν επιχωματώσεις και μόνο η ολοκλήρωση της ανασκαφής μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα.