Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Wolfgang Soible- Σόιμπλε. Έτοιμος για καριέρα στον κινηματογράφο.Δεν χρειάζεται μακιγιάζ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 25ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!

Μία  νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα 'Ισθμια

 

 

 

 
Μία 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν.

Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο πολεμικά καλάσνικοφ σε ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών. Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά αυτοκινήτου θύματος με το οποίο διέφυγαν. Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους δράστες.

Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε απο τα καλάσνικοφ των ληστών. Ωστόσο, όπως λένε απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Οι δράστες φαίνεται πως κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Κατά τα λοιπά, οι σιδερόφραχτοι τοίχοι και τα χημικά  για τους Έλληνες πολίτες που προσπαθούν να δουν τα παιδιά τους στην παρέλαση...

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ

 



Ε! όχι κύριε Αντώνη Σαμαρά εσείς δεν έπρεπε να ‘’πουλήσετε’’ την Κύπρο όπως την ‘’πούλησε’’ η χούντα των Αθηνών το 1974. Σας πίστωνα με περισσότερη μόρφωση, μυαλό και διορατικότητα από αυτό που διέθεταν τα ανδρείκελα της χούντας. Με απογοητεύσατε γιατί περίμενα από εσάς περισσότερο πατριωτισμό και όραμα για τον ελληνισμό γενικότερα.



Το 1974 με αφορμή το πραξικόπημα της δικής σας Χούντας, συνεπικουρούμενης από κάποια φανατισμένα και ανόητα κυπριακά μυαλά ,αλλά και με την προδοτική στάση κάποιων επίορκων ηγετών κατόπιν, η Τουρκία κατέλαβε το 40% της Κύπρου.



Άλμα στο σήμερα. Στο Γιούρογκρουπ του Οκτώβρη του 2011 ο δικός μας ανόητος, ο Δημήτρης Χριστόφιας, συναίνεσε στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων με αποτέλεσμα η Κύπρος να υποστεί ζημιά 4.8 δις, χωρίς προηγούμενη εξασφάλιση από τους ευρωπαίους ‘’εταίρους μας’’, ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα η οικονομία της
...

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οι νεο-ναζί του χρήματος

 
nazi
Του Γιώργου Παπασωτηρίου.

 Η Κύπρος είναι ένα ακόμα «πείραμα», το οποίο τώρα θα εφαρμοστεί κι αλλού. Πρώτα, μάλλον, στη Σλοβενία. Μία χώρα, η οποία μέχρι τον φετινό χειμώνα είχε δημόσιο χρέος 44% του ΑΕΠ, όταν ο μέσος όρος της ευρωζώνης είναι 87%, που είχε ανεργία 8% και πληθωρισμό 3%, με εκπληκτική ηρεμία και ποιότητα ζωής. Τώρα όλα αυτά τινάζονται στον αέρα με πρόσχημα το δημοσιονομικό έλλειμμα, που είναι 6% και ίσως τις τράπεζες που έχουν «φουσκώσει» τέσσερις φορές πάνω από το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια η Λετονία, η Μάλτα και το Λουξεμβούργο, με τα χρήματα να συγκεντρώνονται στις υποτιθέμενα ασφαλείς τράπεζες της Φρανκφούρτης (σ.σ. το 54% των Γερμανών πιστεύει ότι οι καταθέσεις τους
...

«Οι Γερμανοί σκίζονται να καρπωθούν από την Κύπρο το ρωσικό χρήμα»

 

«Οι Γερμανοί σκίζονται να καρπωθούν από την Κύπρο το ρωσικό χρήμα»Βαρύτατες κατηγορίες κατά των Γερμανών, οι οποίοι, όπως τονίζει, επεδίωξαν και πέτυχαν να καταστρέψουν το κυπριακό επιχειρηματικό μοντέλο και τώρα «σκίζονται» για να μεταφερθεί το «ρωσικό μαύρο χρήμα» από την Κύπρο στις δικές τους τράπεζες, εξαπολύει ο πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ), Λοΐζος Χατζηκωστής, σε σημερινή του συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα «Wiener Zeitung».
Αναφέροντας ότι η απόφαση του Eurogroup αποτελεί βαρύ πλήγμα για
...

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το Βερολίνο επιτίθεται στις ιταλικές τράπεζες. Οι Γερμαναράδες, σε απόλυτη παραφροσύνη επιτίθενται σε όλο τον Νότο.

 

Το Βερολίνο επιτίθεται στις ιταλικές τράπεζες
 
Έρχεται η σειρά της Ιταλίας – Αποφασισμένοι να πάρουν τις καταθέσεις του Νότου οι Γερμανοί
Καταστάσεις απόλυτης παραφροσύνης βιώνει πλέον η Ευρώπη με τη Γερμανία να έχει πλέον χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου και να επιχειρεί να διαλύσει τα τραπεζικά συστήματα των χωρών του Νότου και να συγκεντρώσει τις καταθέσεις σε δικές της τράπεζες.
Η προειδοποίηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας, ήχησε σαν προειδοποίηση μετά και τις δηλώσεις του νέου Προέδρου του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ, που άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο κουρέματος στις τραπεζικές καταθέσεις των χωρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους.
Είναι φανερή πλέον η προσπάθεια των Γερμανών.
Θέλουν να περάσουν το μήνυμα σε όλους τους καταθέτες των τραπεζών στον ευρωπαϊκό νότο ότι τα χρήματά τους δεν είναι ασφαλή και καλά θα κάνουν να τα
,,,...

H ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο Δ.ΚΟΛΛΑΤΟΣ. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 


kollatos2-simaia

Το συγγραφέα κσι σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτο, συνέλαβε η αστυνομία μετά από εισαγγελική εντολή στο σπίτι του στο Κολωνάκι, επί της οδού Λουκιανού 6.
Ο εισαγγελέας εξαντλώντας το γράμμα του νόμου εξέδοσε ένταλμα σύλληψης μέσα στην οικία του για προσβολή και περιύβριση εθνικού συμβόλου(της ελληνικής σημαίας). Έτσι λίγο πριν τις
...

Λίστα Λαγκάρντ- Ο ΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

(και φυσικά εκθέτει ακόμα περισσότερο όσους προσπάθησαν με λύσσα να τον φυγαδεύσουν).

 

20130326-220303.jpg

Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντάλλαξαν ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το επίμαχο στικάκι.
Τα email που παρουσίασε στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο κ. Καπελέρης αντηλλάγησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Παπακωνσταντίνου στις αρχές Ιουλίου του 2011, Όταν δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε ήδη “μετακομίσει” από το
... 

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατούρησε στην είσοδο του MEGA

Απίστευτο: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ούρησε στην είσοδο του Mega
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς φέρεται να ούρησε μπροστά στην είσοδο του καναλιού.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ' αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς δεν σταμάτησε εκεί αλλά ούρησε δημοσίως στο κατώφλι του σταθμού.

Στη φωτογραφία ο βουλευτής την ώρα της ...ανακούφισης. (Φωτό aixmi.gr)
Πηγή
(agiovasilema: Για την Χαλκιδική όμως δεν έχω δει ανάλογη κινητοποίηση...)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

25 Μαρτίου, ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 


Εορτή του Ευαγγελισμού της ΘεοτόκουΓιορτάζουμε σήμερα 25 Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου, ας πούμε λίγα λόγια:

Σήμερα γιορτάζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας ενσάρκωσης, από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στη Θεοτόκο μας.
Το γεγονός αυτό μας το περιγράφει ο Άγιος και Ευαγγελιστής Λουκάς στο Ευαγγέλιό του (κεφ. Α' στίχ. 26-38).
Την ήμερα αυτή, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάστηκε στην Παρθένο Μαρία, στη Ναζαρέτ και Της ανήγγειλε ότι θα γεννήσει το Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό, και όταν η Παρθένος αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατό να συλλάβει χωρίς άνδρα, ο Αρχάγγελος της απάντησε ότι «το Άγιο Πνεύμα θα έλθει σε σένα και η Δύναμη του Υψίστου θα σε επισκιάσει». Τότε η Παρθένος Μαρία, του απάντησε ταπεινά: «Ιδού λοιπόν, η δούλη του Κυρίου. Ας γίνει το θέλημα Εκείνου», και όταν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εξαφανίστηκε από μπροστά της, συντελέστηκε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.
Με τρόπο υπερφυσικό, η Παρθένος συνέλαβε στην άχραντη κοιλιά Της, Τον Υιό και Λόγο του Θεού. Εκείνον που με την θυσία Του επάνω στο Σταυρό, έσωσε το ανθρώπινο γένος από τον αιώνιο θάνατο και του χάρισε την Άγια... , Ουράνια και Αιώνια Ζωή!!!

Αξίζει, όμως, να δούμε και να εξηγήσουμε το Απολυτίκιο αυτής της μεγάλης εορτής:
«Σήμερον τῆς σωτηρίας ἡμῶν τό Κεφάλαιον, καί τοῦ ἀπ᾽ αἰῶνος Μυστηρίου ἡ φανέρωσις· ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ, Υἱός τῆς Παρθένου γίνεται, καί Γαβριήλ τὴν χάριν εὐαγγελίζεται. Διό καὶ ἡμεῖς σὺν αὐτῷ τῇ Θεοτόκῳ βοήσωμεν· Χαῖρε Κεχαριτωμένη, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ.»
Δηλαδή:
«Σήμερα είναι η κυριότερη μέρα της σωτηρίας μας και η φανέρωση του Μυστηρίου, που ήταν από πολλά χρόνια κρυμμένο: Ο Υιός του Θεού θα γίνει άνθρωπος, Υιός τής Παρθένου Μαρίας και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα φέρνει. Γι’ αυτό κι εμείς μαζί μ'αυτόν ας πούμε ζωηρά στην
....

Η ντροπή των ΑΜΕΑ, δήλωσε ότι η συμφωνία (βλ.ωμός εκβιασμός και σκύψιμο), δεν χρειάζεται επικύρωση από την κυπριακή Βουλή

Σόιμπλε: Η συμφωνία δεν χρειάζεται επικύρωση από την κυπριακή Βουλή

«Η Επιτροπή μας πληροφόρησε σήμερα ότι η απαραίτητη νομοθεσία για την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν έχει ήδη κυρωθεί», είπε ο Σόιμπλε στους δημοσιογράφους αφού οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν τη συμφωνία.
«Πρόσθετη νομοθεσία θα ήταν αναγκαία μόνον εάν επιβαλλόταν φορολόγηση σε ανασφάλιστες καταθέσεις, αλλά όχι για την αναδιάρθρωση των εν λόγω τραπεζών», πρόσθεσε ο Σόιμπλε, αναφερόμενος στους όρους της συμφωνίας που ενέκρινε το Eurogroup νωρίτερα.
Σύμφωνα με τον Σόιμπλε, νομικά η γερμανική κάτω βουλή δεν χρειάζεται να ψηφίσει σχετικά με την δανειακή σύμβαση σε αυτή τη φάση.
Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί μια ψηφοφορία εντός της εβδομάδας, εάν το θέλουν οι Γερμανοί βουλευτές, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι η συμφωνία θα εγκριθεί από την Μπούντεσταγκ.


 

Από το ΟΧΙ στο ΝΑΙ. Η Κύπρος στην παγίδα του Μνημονίου και σε καθεστώς πλήρους υποταγής στους Νεοναζί Γερμαναράδες και στα υπόλοιπα αρπακτικά της ΕΚΤ και της Τρόικας.

 


masonoΙ

Ο Αναστασιάδης και η Ευρωπαϊκή Ενωση κατέληξαν σε συμφωνία
( έτσι αποκαλείται ο εκβιασμός και το σκύψιμο) για το πακέτο διάσωσης, η οποία προβλέπει τη δημιουργία «καλής» και «κακής» τράπεζας για την δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας (σ.σ. Λαϊκή), μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο πηγές της ΕΕ.

Το draft της τελικής συμφωνίας προέκυψε μετά από διαπραγματεύσεις(έτσι αποκαλούνται οι ωμές απειλές και το σκύψιμο) του Αναστασιάδη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου X. B. Ρομπέι και τον προέδρου της Κομισιόν Ζ. Μ. Μπαρόζο.
Το σχέδιο θα παρουσιαστεί στους ευρωπαίους υπουργούς οικονομικών για να δοθεί η τελική έγκριση, σημειώνει ο αξιωματούχος.
Δυο πηγές δηλώνουν ότι η πρόταση περιλαμβάνει την μεταφορά των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ της Λαϊκής στην Τράπεζα Κύπρου για τη δημιουργία μιας «καλής» τράπεζας.

Μη ασφαλισμένες καταθέσεις, αυτές άνω των 100.000 ευρώ θα αντιμετωπίσουν βαθύ «κούρεμα», υποστηρίζουν. Δεν ξεκαθάρισαν το ποσοστό αλλά η συμφωνία προβλέπει κούρεμα 30% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου. Ευρωπαϊκή πηγή μιλά για κούρεμα 40%. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία δεν προβλέπει "έκτακτη εισφορά" σε καμία τράπεζα στην Κύπρο. Αντίθετα ζητά πλήρες bail-in (σ.σ. ανάληψη ζημιών από τους ιδιώτες), κάτι που θα οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες τους μη ασφαλισμένους καταθέτες στη Λαϊκή αλλά και την Τράπεζα Κύπρου.
Και μετά από όλα αυτά ο  πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε... «ικανοποιημένος» από την κατάληξη. «Είναι προς το συμφέρον του κυπριακού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε....ο αντίστοιχος Σαμαράς της Κύπρου.

Τραγική κατάληξη.....

Μετά από τις εξελίξεις της Κύπρου, δημιουργείται έμμεσα το ευρώ δυο ταχυτήτων, όπως ακριβώς ήθελε η σκύλα και το ερπετοειδές απόβρασμα που ντροπιάζει τα ΑΜΕΑ.


 

 
Μετά την απόφαση που ελήφθη το περασμένο Σάββατο, ετοιμάζεται ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Οι κύπριοι νομοθέτες πέρασαν, σχεδόν απαρατήρητα, το Σάββατο 23 Μαρτίου νόμο που επιτρέπει την εισαγωγή περιορισμού στη διακίνηση κεφαλαίων. Αυτό έγινε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των Ευρωπαϊκών θεσμών προκειμένου να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη εκροή κεφαλαίων που θα μπορούσε να απειλήσει την χρηματοοικονομική σταθερότητα στην Κύπρο.
Το νομοσχέδιο εμποδίσει τις απλές μεταφορές καταθέσεων από την Κύπρο προς άλλες χώρες της Ευρωζώνης χωρίς την έγκριση των αρχών, με την ΕΚΤ να έχει και αυτή ρόλο στην διαδικασία της έγκρισης. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το ευρώ οπουδήποτε δεν είναι το ευρώ παντού. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό λάθος που έχει γίνει στην κυπριακή κρίση. Ιδού το γιατί:

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό μιας νομισματικής ένωσης είναι η δυνατότητα να μεταφέρονται χρήματα χωρίς κανέναν περιορισμό από μια τράπεζα σε οποιαδήποτε άλλη σε ολόκληρη τη νομισματική ένωση. Αν σε αυτό μπουν περιορισμοί, τότε η αξία ενός ευρώ σε μια κυπριακή τράπεζα γίνεται σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με την αξία του ευρώ σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της ευρωζώνης. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει πως ένα κυπριακό ευρώ, παύει να είναι ευρώ. Συμφωνώντας σε αυτό το μέτρο, η ΕΚΤ έχει εισάγει de facto ένα νέο νόμισμα στην Κύπρο.
euro2day.gr

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μαθητική παρέλαση 24 Μαρτίου 2013 και θλιβερή ομοιότητα με την εποχή του ψευδοπρωθυπουργού Τσολάκογλου.Έτσι κατάντησαν τη δημοκρατία...

ΕΤΣΙ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


mat-syntagma

Ο ψευδοπρωθυπουργός Τσολάκογλου και το περιβάλλον του, παρακολούθησαν την παρέλαση, προστατευμένοι από τους Γερμανούς και την πάνοπλη ιταλική «καραμπινιερία».
Την ημέρα της εορτής της 25ης Μαρτίου, οι Ιταλοί και οι Γερμανοί, είχαν δημιουργήσει αληθινή κατάσταση πολιορκίας γύρω από την πλατεία Συντάγματος.
Από εκεί και η θλιβερή φωτογραφία. Οι Αθηναίοι πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μετά την απόλυση της λειτουργίας στις εκκλησίες.
sintagma-germanoi
Το ιταλικό ιππικό, αναχαιτίζει τον ελληνικό λαό, που προσπάθησε να πλησιάσει στην πλατεία Συντάγματος, για να φωνάξει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι κατακτητές χτύπησαν με λύσσα και τα θύματα ήταν πολλά (φωτ.: Ηνωμένοι Φωτορεπόρτερ).
Και σήμερα; Η πρώτη φωτογραφία είναι χαρακτηριστική. Έτσι την κατάντησαν τη δημοκρατία μας οι αληταράδες!!!
πηγή

Μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, 24 Μαρτίου 2013. Η χούντα απαγορεύει να πλησιάσουν γονείς και πολίτες. Η παρέλαση έγινε μόνο για τους ξεπουλημένους καθεστωτικούς.

 3 ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

 
Πολίτης διεκδικεί το δικαίωμα να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση (24.3.2013)
Αργότερα θα προσαχθεί και θα αφεθεί ελεύθερος




ΜΑΤ προπηλακίζουν μέλη Σπίθας στη μαθητική παρέλαση

Ελευθερία ή Θάνατος 24.3.2013 Mαθητική παρέλαση

Τα μέλη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα φορώντας μπλουζάκια που σχημάτιζαν την φράση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ και έχοντας αναρτήσει πανό του Κινήματος απωθήθηκαν βιαίως από τα ΜΑΤ μην επιτρέποντας τους να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, να διαδηλώσουν, να παρευρίσκονται σε δημόσιο χώρο και να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση.
Βασίλης
πηγή

Σχετικά θέματα: Μαθητική παρέλαση 24 Μαρτίου 2013- Θλιβερή ομοιότητα με την εποχή του ψευδοπρωθυπουργού Τσολάκογλου http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/03/24-2013_24.html