Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Έχουμε μπερδευτεί...Κάποιοι σεισμολόγοι και η κυβέρνηση δηλώνουν ότι η Κεφαλονιά άντεξε χωρίς σοβαρά προβλήματα στα σπίτια. Ελέγχουν οι επιτροπές και βρίσκουν το 50% των σπιτιών ΜΗ κατοικήσιμα...

Μη κατοικήσιμα τα μισά σπίτια σε Αργοστόλι και Ληξούρι!


kefalonia-seismos-5_0Από τη μια μεριά ο υπουργός Εσωτερικός Γιάννης Μιχελάκης δηλώνει ότι 

''Τα σπίτια άντεξαν. Κάποιες μικροζημιές και ρωγμές απλώς χρειάζονται μια επισκευή. Αλλά ο φέρων οργανισμός των κτιρίων άντεξε... Σεισμοί γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Το θέμα είναι πως το κράτος είναι οργανωμένο για να τους αντιμετωπίσει».

Ο υπουργός Εσωτερικών διέψευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, τα μισά σπίτια στο Ληξούρι παρουσιάζουν προβλήματα. «Όχι δεν είναι έτσι» είπε. 


Και από την άλλη μεριά: 

500 από τα 1.000 σπίτια που έχουν ελεγχθεί πρωτοβάθμια στο Αργοστόλι και το Ληξούρι έχουν χαρακτηριστεί ως μη κατοικήσιμα, λόγω των βλαβών που υπέστησαν από το σεισμό της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με στοιχεία από το υπουργείο Υποδομών και τον ΟΑΣΠ. Το 60% των κτισμάτων αυτών βρίσκεται στο Ληξούρι. Όλα τα κτίσματα, πάντως, θα ελεγχθούν και σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, ελέγχθηκαν, επίσης, 53 σχολικές μονάδες της Κεφαλονιάς. Από αυτές, έξι μονάδες χρήζουν άμεσων επισκευών πριν την επαναλειτουργία τους, ενώ ζημιές παρουσιάζουν και το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλας, το Γυμνάσιο Ληξουρίου και το ΕΠΑΛ Ληξουρίου. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες κρίθηκαν κατάλληλες άμεσα για χρήση.

Επίσης, επιθεωρήθηκαν τα δυο Γενικά Νοσοκομεία του νησιού, μία προνοιακή δομή και δεκατέσσερα Περιφερειακά-Αγροτικά Ιατρεία. Το σημαντικότερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου «Ματζαβινάτειο», στο οποίο διαπιστώθηκαν ρωγμές στο σκυρόδεμα τριών υποστυλωμάτων, ενώ αρκετές ρωγμές παρουσιάζουν και τα κτίρια του νοσοκομείου Αργοστολίου, το κέντρο Υγείας Αργοστολίου και το αγροτικό ιατρείο Χαβδάτων.


 

Μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, όταν αυτός έδινε ..συνέντευξη τύπου!

Αποκάλυψη WSJ: Μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα όταν ο Στουρνάρας έδινε ..συνέντευξη τύπου!


20140131-185217.jpgΠοιός αποφασίζει τελικά γι’ αυτό τον τόπο;
Έκαναν πέρα τον Στουρνάρα για να αποφασίσουν την περαιτέρω κατοχή μας  χωρίς καμία εκπροσώπηση από τη χώρα!
Η WSJ αποκαλύπτει πως έγινε «μυστική συνάντηση» στις Βρυξέλλες για το θέμα της Ελλάδας , παρουσία όλων των  εκπροσώπων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ αλλά και ΥΠΟΙΚ της ΕΕ, χωρίς όμως την παρουσία του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, παρ’ ότι ήταν κι αυτός στο Βέλγιο.....!!!!!!!!
Η μυστική συνάντηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έγινε μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης (Eurogroup) το βράδυ της Δευτέρας.
Σ' αυτή τη μυστική συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 (ύψους 5-6 δις ευρώ). Επιπλέον, αναζήτησαν τρόπους, με τους οποίους θα “πιέσουν την

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γερμανοί και ΔΝΤ έτοιμοι να αρπάξουν τις περιουσίες μας! Του Γ. Δελαστίκ

Σοκ προκάλεσε ακόμη και στην ίδια τη Γερμανία η πρόταση της Μπούντεσμπανκ, της κεντρικής τράπεζας της ηγεμονικής χώρας της ΕΕ, όταν μια χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, αντί να τη δανείζουν (με το αζημίωτο, φυσικά) οι χώρες της Ευρωζώνης και η ΕΚΤ, να επιβάλλει έναν έκτακτο φόρο 10% στις καταθέσεις όλων των πολιτών της, στην ακίνητη περιουσία τους και σε όλα τα ομόλογα ή μετοχές που κατέχουν.
Να αρπάζουν δηλαδή οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ένα σοβαρό τμήμα της περιουσίας των πολιτών τους! Καλύτερα να καταληστεύει κάθε κυβέρνηση τον λαό της παρά να δανείζεται από τους Γερμανούς και την ΕΚΤ!

Να κάνουν δηλαδή όλοι οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί που η χώρα τους βρίσκεται σε κρίση πολύ μεγαλύτερη κλοπή της περιουσίας των πολιτών τους από εκείνη που έκανε πέρυσι ο Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Κύπρου, σε όσους είχαν την ατυχή ιδέα να

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο Χριστοφοράκος και τα Γερμανικά κοράκια παρακολουθούσαν την πορεία Χριστόδουλου προς τον θάνατο…(και του ζητούσαν και συνάντηση!!!)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣΟΤΑΝ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ”.

Όλες οι αναφορές από τον σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου και τα περιβόητα “Intelligence Reports”

Τι τον ένοιαζε τον αρχιπράκτορα εάν όντως πέθαινε ο Χριστόδουλος;

Πως ήξεραν οι “πληροφοριοδότες” πράγματα που δεν ήξερε ουδείς άλλος στην Ελλάδα;

Γιατί ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι συντάκτες των Intelligence Reports παρότι προανήγγειλαν ακόμα και μαζικές δολοφονίες Ελλήνων πολιτών;

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ SIEMENS

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο άνθρωπος που συγκλόνισε με τον πατριωτικό και χριστιανικό λόγο του -όσο ελάχιστοι- τις ψυχές των Ελλήνων, είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον πολλών σκοτεινών κέντρων και προσώπων εντός και εκτός Ελλάδας – για ευνόητους λόγους. Μερικοί από εκείνους που συγκέντρωναν και επεξεργάζονταν πληροφορίες για εκείνον την περίοδο της σκληρής δοκιμασίας της υγείας του ήταν μέλη του κυκλώματος της Siemens.

“Γκλύγκσμπουργκ και Ελ Σιντ”

Τα περιβόητα Intelligence Reports ανέφεραν συχνά τις εξελίξεις για την πορεία της υγείας του. Η έκβαση των πραγμάτων απέδειξε ότι σε γενικές γραμμές έκαναν επιτυχείς προβλέψεις, αφού διέθεταν πηγές κοντά (ή ορθότερα μέσα) στο ιατρικό του επιτελείο. Αξιοσημείωτο είναι το ιταμό, απαξιωτικό και σκωπτικό ύφος που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος της Siemens για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο και οι

,,,

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

πΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ- ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ.

 Θα το πληρώνουμε και από πάνω να ζει και να βασιλεύει  το σιχαμερό λαθροκαθίκι....

drakos

Ισόβια και 25 χρόνια επέβαλε το δικαστήριο στον βιαστή της Μυρτώς, που την κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Το δικαστήριο της Σύρου αποδέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα για τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, επιβάλλοντάς του ισόβια κάθειρξη για τη ληστεία, η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη αυστηρότητα όπως σημείωσε ο εισαγγελέας, ποινή κάθειρξης 18 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, ποινή κάθειρξης 18 ετών για το βιασμό και τρεις μήνες φυλάκιση για παράνομη εργασία.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γερμανικά Κορακια μαζεύουν και τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία!



20140127-152134.jpg
Απο τον Πόρτα – Πόρτα
το γνωστο κακο πουλακι μου ειπε τα εξης :
Γερμανικος Ομιλος επισκεφθηκε την Αποικια και προτεινε
να αγορασει ΤΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !
- δεν εμαθα την εκπτωση που προτειναν !
- εμαθα οτι δεν συμφωνησαμε ακομη…. !
Φανταστειτε συντροφοι…..
Βαλτε οση φαντασια εχετε….. στο γεγονος να κρατα Γερμανος προς εισπραξη Ασφαλιστικες εισφορες …. και ο ιδιος να ελεγχει τραεζικα δανεια, ακινητα , κρατικα δανεια… κλπ…
Μιλαμε για ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ !
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
Θα ρωτησει καποιος να μαθουμε και επισημα τι συζητηθηκε σχετικα ??
ΠΠ
PORTA PORTA
πηγή

Σεισμός Κεφαλονιάς- Νέες φωτογραφίες από τις καταστροφές- Πάνω από τα μισά σπίτια που ελέγχονται κρίνονται ακατάλληλα - Αγριεύει ο καιρός στο νησί

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις καταστροφές στην Κεφαλονιά - Αγριεύει ο καιρός στο νησί

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι στα χωριά της Παλικής και στο Ληξούρι, καθώς συεχίζουν να μετρούν τις καταστροφές σε σπίτια και μαγαζιά. Στα Χαβριάτα ο ιερός ναός της Παναγίας της Αγριλιώτισσας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, μάντρες σπιτιών, στέγες, αλλά ακόμα και σπίτια διαλυμένα.

Οι εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι είναι σχεδόν κατεστραμμένες, η παραλία έχει ανοίξει, ενώ στο κοιμητήριο οι περισσότεροι τάφοι είναι και αυτοί κατεστραμμένοι.


Νωρίς το απόγευμα με εντολή του δημάρχου Κεφαλονιάς, για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και η Πυροσβεστική εκκενώνονται υποχρεωτικά από τους ιδιοκτήτες τους δέκα σπίτια στο χωριό Αθέρας, καθώς πάνω από τα

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στας φυλακάς του Δομοκού το μέλλον σου Αντωνάκη...

Αχ και βαχ . Αντωνακη μου...
ασε ...κατσε καλα...ετοιμασου για εκει που σε ετοιμαζουν

οι Συριζεοι και οι Χρυσαυγητες .... ηρθε το τελος ....Αντωνακη
α! ναι ...αυτο που σου ετοιμαζουν οι αντιπαλοι σου ειναι ενα ...ωραιοτατο κελι στις φυλακες Δομοκου ....και οχι να σε στειλουν σπιτακι σου.... αλλα σε αυτα τα κελια που ετοιμαζει ο Χαραλαμπος ο Αθανασιου ..ο δικος σου.... ετοιμασου Αντωνακη μου ....ΤΕΕΕΕΛΟΣΣΣΣ
ουτε το λογοτυπο...ουτε το ονομα...ουτε ο κοσμος ...σου φταιει...
απλα φαινεται οπως λες και εσυ ""γμ το κεφαλι μου"".....
απο οτι φαινεται τελικα ...""δεν το γμσς κανονικα το κεφαλι σου "" !!!
γιαυτο και θα ""σου γμσν τωρα το κεφαλι σου κανονικα"" και με τον Νομο οι αντιπαλοι σου !!!!

Στας φυλακας του Δομοκου το μελλον σου Αντωνακη ...

μπλακ-αης

triklopodia.gr

Επεκτείνουν το σχολικό έτος και κόβουν κάποιες θρησκευτικές αργίες!! (Τα είχαμε προβλέψει όταν ακούσαμε εκείνη τη γελοία ''Λευκή βδομάδα του ΣΚΙ''. ΄'Αλλα είχαν στο μυαλό τους και δεν άργησε να φανεί!

ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ! ΚΟΒΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ! ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ 5,2 ΔΙΣ ΕΞΟΔΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ!

 Ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής κατά των Κυβερνώντων, οι οποίοι υπακούοντας τυφλά και ωμά τους ξένους καταστρέφουν ό,τι ελληνικό και ορθόδοξο, για να κάνουν τον Έλληνα έναν φοβισμένο και υποταγμένο πολίτη, που δεν θα σηκώνει πια κεφάλι στα Ράιχ και τους Ράιχενμπαχ!
   Μετά την κατάργηση των
δεδουλευμένων "δώρων" Χριστουγέννων και Πάσχα για να μην εορτάζουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και μάλιστα φανερά και ...προκλητικά στα μάτια των άθεων και αιρετικών ξένων,  μετά την ασεβέστατη επίθεση στην αργία της Κυριακής και το άνοιγμα των Καταστημάτων-παζαριών που κατήργησε ο Πατρο-Κοσμάς πληρώνοντάς το με τη ζωή του, σειρά παίρνουν τώρα οι θρησκευτικές σχολικές αργίες, την σταδιακή κατάργηση ή σμίκρυνση των οποίων έχουν ήδη αποφασίσει στην Αθήνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής"!

  Συγκεκριμένα το Υπουργείο (άνευ Εθνικής) Παιδείας, αποφάσισε μεγέθυνση του Σχολικού Έτους από την επόμενη χρονιά κατά 15 ολόκληρες μέρες, ενώ σκέπτεται να καταργήσει την αργία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού μετά τα Φώτα και να πετσοκόψει την δεύτερη Αναστάσιμη Εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα, σκοπεύοντας να ανοίγει τα Σχολεία τη Λαμπροτρίτη!
   Από του χρόνου πάντως σύμφωνα με την απόφαση, τα Σχολεία θα ανοίγουν στις 6 Σεπτεμβρίου αντί στις 11 και θα κλείνουν μια εβδομάδα αργότερα το Καλοκαίρι! Εάν βέβαια υπάρχει ως τότε αυτή η τραγική ΣυγΚυβέρνηση...

   ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ
   Οι αποφάσεις αυτές, εκτός από ενάντιες στην Ελληνική Παράδοση, στην ελληνική οικογένεια και θρησκευτικότητα, είναι και αντιεκπαιδευτικές και αντιϋπουργικές ακόμη, καθώς τα Σχολεία δεν είναι ποτέ έτοιμα στις 11 Σεπτεμβρίου, τόσο από πλευράς στελέχωσης, όσο και από πλευράς Δήμων σε υποχρεώσεις καθαριότητας και συντήρησης και άρα είναι αδύνατον να είναι έτοιμα στις 6, ενώ δεν προλαβαίνει να
...

Έτσι διασύρουν την Ελλάδα: ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΪΜΟΥ φωτογραφία με νεκρό κορίτσι και διασώστη

Αναφορικά με τη φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες διακινείται σε μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνδέεται με τα τραγικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται το εξής:

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αλλά, αντιθέτως, έχει αναρτηθεί την 06-09-2012 σε ξένο ιστότοπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371/

Η επίμαχη φωτογραφία.

Καταλάβατε τι διασυρμό επιφυλάσσουν παγκοσμίως στη χώρα μας;
Λένε ότι "εκεί σκοτώνουν τους μετανάστες", "η Ελλάδα είναι η χώρα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "πνίγουν τους μετανάστες που ζητούν χέρι βοηθείας" και άλλα τέτοια. Το μένος και το μίσος τους για την Ελλάδα είναι τέτοιο ώστε διακινούν και φωτογραφίες πλαστές τις οποίες χρεώνουν σε μάς.

 http://www.freepen.gr/2014/01/blog-post_1405.html

Φαρμακονήσι: απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!..

  Γράφει ο Καθ. κ. Γιώργος Πιπερόπουλος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εχέφρονες Έλληνες, Ελληνίδες και μαζί Ελληνόπουλα που δεν λυπήθηκαν για τους λαθρομετανάστες (κυρίως γυναικόπαιδα) μετά το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι. 

Καθώς παίρνει «περίεργες» διαστάσεις το θέμα με την προσπάθεια της  ρυμούλκησης του σκάφους τους από το Λ/Σ και την βύθισή του, φέρνω στην δημοσιότητα και πάλι το παρακάτω άρθρο μου που είχαν δημοσιεύσει TAXALIA τον Μάη του 2009. 

Τότε είχαμε ζήσει κάποια επεισόδια που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις ενός μουσουλμάνου μετανάστη ότι κάποιος αστυνομικός του έσκισε σελίδες από το ιερό ΚΟΡΑΝΙ. 

Τώρα το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς αφορά θανάτους από πνιγμό και θέτει σε αμφισβήτηση το πλήρωμα του σκάφους του Λ/Σ και , γενικότερα Έλληνες ένστολους, δημιουργώντας «επικίνδυνες σπίθες» σε μια εποχή που Η Ελλάδα ΔΕΝ τις χρειάζεται… 

************************************ 

Ο Γιώργος Πιπερόπουλος για το "σκισμένο κοράνι" και τους λαθρομετανάστες (taxalia, Θεσσαλονίκης, Μάης 2009)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το «επεισόδιο» αφορά την χαρακτηριζόμενη ως απερίσκεπτη πράξη ενός αστυνομικού ο οποίος έσκισε μερικές σελίδες ενός κορανίου σύμφωνα με μια εκδοχή. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή δεν επρόκειτο για σελίδες της ιεράς βίβλου των μωαμεθανών αλλά για σελίδες όπου υπήρχαν γραμμένες προσευχές και παράγραφοι του κορανίου. Και οι εκδοχές θα μπορούσε να είναι… άπειρες!

Τελικά μήπως το «επεισόδιο» απετέλεσε την αφορμή για επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού και, δυστυχώς, έφερε και πάλι βίαια στο προσκήνιο το γνωστό θέμα των μεταναστών – νομίμων και λαθραίων - που με περισσή αφέλεια μοιάζει να... αγνοούμε Ηγέτες, Κόμματα και Πολίτες αυτού του Κράτους.

Το θέμα με τους απροσδιόριστου αριθμού ασιατικής καταγωγής και μουσουλμανικής πίστης λαθρομετανάστες αλλά και τους λαθρομετανάστες από άλλες χώρες που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε μεγάλους αριθμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε

Φαρμακονήσι και ψεύτικες φωτογραφίες θρηνούντα πατέρα- Κάτι βρωμάει άσχημα στην υπόθεση και δεν είναι μόνο το έγκλημα των δουλεμπόρων.



20140127-000312.jpg Η ανθρώπινη ζωή είναι  πάνω από κάθε αξία και αυτό ισχύει για κάθε εθνότητα και κάθε φυλή. Εφόσον είναι πραγματικές οι (εκ των υστέρων) καταγγελίες για την τύχη των παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι,καταδικάζουμε το γεγονός. Όμως, υπάρχουν πολλά σημεία  που καλύπτονται από θολό πέπλο και γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα για την παρούσα κατάσταση της χώρας, όπως για παράδειγμα η παραπάνω φωτογραφία του κλαμένου μετανάστη που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.
 Η φωτογραφία λοιπόν, που έπαιξε σε δεκάδες μεσα και διαδόθηκε στο διαδίκτυο, ειναι μαϊμουδένια. Είναι από το Κοσσυφοπέδιο,το 1999, οπου ο εικονιζόμενος Αλβανός, δήθεν θρηνούσε την οικογενεια του. Οπως αποδείχθηκε, ηταν μια χαρα.
Γιατι λοιπον να κυκλοφορει μαϊμού φωτογραφία του 1999; Υποτίθεται οταν υπάρχουν 9 νεκρά παιδια, άρα θα υπάρχουν και οι  αντίστοιχοι πατεράδες
για να τα θρηνήσουν στα αλήθεια. Άσχετα εαν δεν πνίγηκε ουτε ένας προκειμένου να τα σώσει, ενώ όλοι οι επιζώντες δήλωσαν οτι ταξίδευαν με τις οικογένειες τους.
Αυτο λοιπον που πρεπει να γίνει άμεσα, ειναι η ταυτοποίηση των αληθινών (λέμε τώρα...) στοιχειων όσων επέζησαν και η ταυτοποίηση καθε σορού που εντοπίστηκε. Ειναι πολυ πιθανόν ανάμεσα στους επιζώντες να κρύβονται δουλεμποροι και δολοφόνοι μεταναστών, με σχέσεις μαλιστα εντος Ελλάδας.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά, προκάλεσε ζημιές σε κτήρια και παλιά σπίτια.

 


Λίγες ώρες μετά το μεγάλο σεισμό των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ακόμη οι κάτοικοι του νησιού  παραμένουν αναστατωμένοι, αφού συνεχίζονται αρκετοί ισχυροί μετασεισμοί, μεγέθους από 4,4 έως 3,5 Ρίχτερ.
Πολλοί κάτοικοι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και έχουν συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους, παρά το τσουχτερό κρύο.
Μεγάλο μέρος του νησιού είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (χωριά του Ληξουρίου, αλλά και κάποια του Αργοστολίου), ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί σε κτήρια και παλιά σπίτια.
Προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του νησιού λόγω κατολισθήσεων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Παλικής.
Στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου έχει μεταβεί με μικροτραυματισμούς μικρός αριθμός κατοίκων. Οι περισσότεροι τραυματισμοί προκλήθηκαν από πτώση αντικειμένων ή σπάσιμο τζαμιών.