Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Επεκτείνουν το σχολικό έτος και κόβουν κάποιες θρησκευτικές αργίες!! (Τα είχαμε προβλέψει όταν ακούσαμε εκείνη τη γελοία ''Λευκή βδομάδα του ΣΚΙ''. ΄'Αλλα είχαν στο μυαλό τους και δεν άργησε να φανεί!

ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ! ΚΟΒΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ! ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ 5,2 ΔΙΣ ΕΞΟΔΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ!

 Ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής κατά των Κυβερνώντων, οι οποίοι υπακούοντας τυφλά και ωμά τους ξένους καταστρέφουν ό,τι ελληνικό και ορθόδοξο, για να κάνουν τον Έλληνα έναν φοβισμένο και υποταγμένο πολίτη, που δεν θα σηκώνει πια κεφάλι στα Ράιχ και τους Ράιχενμπαχ!
   Μετά την κατάργηση των
δεδουλευμένων "δώρων" Χριστουγέννων και Πάσχα για να μην εορτάζουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και μάλιστα φανερά και ...προκλητικά στα μάτια των άθεων και αιρετικών ξένων,  μετά την ασεβέστατη επίθεση στην αργία της Κυριακής και το άνοιγμα των Καταστημάτων-παζαριών που κατήργησε ο Πατρο-Κοσμάς πληρώνοντάς το με τη ζωή του, σειρά παίρνουν τώρα οι θρησκευτικές σχολικές αργίες, την σταδιακή κατάργηση ή σμίκρυνση των οποίων έχουν ήδη αποφασίσει στην Αθήνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής"!

  Συγκεκριμένα το Υπουργείο (άνευ Εθνικής) Παιδείας, αποφάσισε μεγέθυνση του Σχολικού Έτους από την επόμενη χρονιά κατά 15 ολόκληρες μέρες, ενώ σκέπτεται να καταργήσει την αργία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού μετά τα Φώτα και να πετσοκόψει την δεύτερη Αναστάσιμη Εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα, σκοπεύοντας να ανοίγει τα Σχολεία τη Λαμπροτρίτη!
   Από του χρόνου πάντως σύμφωνα με την απόφαση, τα Σχολεία θα ανοίγουν στις 6 Σεπτεμβρίου αντί στις 11 και θα κλείνουν μια εβδομάδα αργότερα το Καλοκαίρι! Εάν βέβαια υπάρχει ως τότε αυτή η τραγική ΣυγΚυβέρνηση...

   ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ
   Οι αποφάσεις αυτές, εκτός από ενάντιες στην Ελληνική Παράδοση, στην ελληνική οικογένεια και θρησκευτικότητα, είναι και αντιεκπαιδευτικές και αντιϋπουργικές ακόμη, καθώς τα Σχολεία δεν είναι ποτέ έτοιμα στις 11 Σεπτεμβρίου, τόσο από πλευράς στελέχωσης, όσο και από πλευράς Δήμων σε υποχρεώσεις καθαριότητας και συντήρησης και άρα είναι αδύνατον να είναι έτοιμα στις 6, ενώ δεν προλαβαίνει να
... γίνει καμμία επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών! Χώρια το αλαλούμ των βιβλίων και των λεωφορείων μεταφοράς των μαθητών, από τα εκατοντάδες Σχολεία που κλείσανε σε βάρος τελικά και της Παιδείας και της Οικονομίας!
   ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
   Η δε εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου είναι πολύ μεγάλη και σε αυτήν εορτάζει η μισή Ελλάδα και οι μισοί μαθητές. Εκτός εκείνων που δεν είναι φυσικά χριστιανοί ή είναι άθεοι και παίρνουν τέτοιες ανθελληνικές αποφάσεις!
     ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ - ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΑ
   Η δεύτερη δε εβδομάδα του Πάσχα, η Αναστάσιμη και Διακαινήσιμος, είναι η κατεξοχήν εβδομάδα ανάπαυσης μαθητών και Εκπαιδευτικών, καθώς την Μεγάλη Εβδομάδα δεν υπάρχει αναψυχή και ξεκούραση, αλλά κατάνυξη και συντριβή, καθημερινός εκκλησιασμός και συμμετοχή στα Άγια Πάθη του Χριστού μας! 
   Εάν λοιπόν το Υπουργείο τολμήσει να καταργήσει την δεύτερη εβδομάδα, επειδή έτσι θέλει η αθεοσύνη και αντιχριστιανική λογική κάποιων, θα σηκωθεί τσουνάμι μαθητικών αντιδράσεων, γιατί τα παιδιά και οι Εκπαιδευτικοί δεν θα έχουν καν προλάβει να ξεκουραστούν, ενώ πολλά παιδιά κάνουν και επαναληπτικά τότε διαβάσματα τα πρωινά... 
   Λαμπροτρίτη δε είναι η Εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, ενώ συχνά μπαίνει η εμβόλιμα η εορτή του Αγίου Γεωργίου και σταθερά η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, με πανηγύρια και εσωτερικό τουρισμό και αναζωογόννηση των χωριών και τουριστικών τόπων μέχρι του Θωμά.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ"
  Έτσι εξηγείται και το ξεφύτρωμα φέτος ξαφνικά της "Λευκής Εβδομάδας"  στα Σχολεία, με το ξεκίνημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που είναι περίοδος νηστείας και συστολής και όχι διακοπών, με την οποία θέλουν να αντικαταστήσουν τις Θρησκευτικές Διακοπές της Αναστάσιμης-Διακαινησίμου Εβδομάδας του Πάσχα, ώστε να μετριάσουν τις αντιδράσεις με ...ισοδύναμα!
   Αλλά νύχτα θα φύγουν, εκείνοι που φέρνουν τη νύχτα στην Ελλάδα, τις Παραδόσεις, την Πίστη και την Ελευθεριά της!
   5,2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟ 2013
   Την ίδια στιγμή μεγέθυνση του Σχολικού Έτους συνεπάγεται ακόμη μεγαλύτερο φορτίο όχι μόνο για τους Εκπαιδευτικούς που ζουν ίσα ίσα με μισθούς πλέον πείνας και πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να πληρώσουν ρεύμα και ενοίκιο στα σπίτια τους, αλλά ούτε και έξοδα καθημερινής μεταφοράς προς τα σχολεία τους, αλλά και για τους γονείς, που θα πρέπει πολύ νωρίτερα να πληρώνουν σχολικά και φροντιστήρια και για πολύ περισσότερο διάστημα!
    Μάλιστα αντί το Υπουργείο (άνευ Εθνικής) Παιδείας να φροντίσει να μορφώνει τα παιδιά, ίσα ίσα τα αναγκάζει με την κατάργηση Σχολείων, την αύξηση των Τμημάτων, με τα ακαταλαβίστικα βιβλία και τους εξαθλιωμένους οικονομικά και επαπειλούμενους περί την περίφημη "διδακτική ύλη "διοικητικά Εκπαιδευτικούς, να καταφεύγουν σε πολυέξοδα φροντιστήρια!
   Σύμφωνα με άλλο, σημερινό δημοσίευμα της "Καθημερινής", μόνο πέρυσι, το 2013, οι γονείς δαπάνησαν το αστρονομικό ποσό των 5,2 δισ. ευρώ για Φροντιστήρια! Δηλαδή ποσό ίσο με τις περικοπές μισθών και συντάξεων...
   Οι καταστροφείς οικογενειών, σχολείων, κοινωνίας και ελπίδας, οι Κυβερνήτες που γύρισαν την Ελλάδα στα μαγκάλια και καταργούν ό,τι Ελληνικό, Παραδοσιακό και Ορθόδοξο για να κάνουν την πατρίδα μας ένα τεράστιο κατοχικό "στρατόπεδο συγκέντρωσης" με διαφημιστικά χαρτάκια Βερολίνου, θα φύγουν ΝΥΧΤΑ, γιατί τη νύχτα φέραν στην καταγάλανη και γεμάτη χαμόγελα κάποτε, ανθρωπιά και ελπίδα Ελλάδα!
   Νύχτα!
πηγή:
 http://spaei.blogspot.gr/2014/01/15-52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου