Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά, προκάλεσε ζημιές σε κτήρια και παλιά σπίτια.

 


Λίγες ώρες μετά το μεγάλο σεισμό των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ακόμη οι κάτοικοι του νησιού  παραμένουν αναστατωμένοι, αφού συνεχίζονται αρκετοί ισχυροί μετασεισμοί, μεγέθους από 4,4 έως 3,5 Ρίχτερ.
Πολλοί κάτοικοι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και έχουν συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους, παρά το τσουχτερό κρύο.
Μεγάλο μέρος του νησιού είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (χωριά του Ληξουρίου, αλλά και κάποια του Αργοστολίου), ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί σε κτήρια και παλιά σπίτια.
Προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του νησιού λόγω κατολισθήσεων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Παλικής.
Στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου έχει μεταβεί με μικροτραυματισμούς μικρός αριθμός κατοίκων. Οι περισσότεροι τραυματισμοί προκλήθηκαν από πτώση αντικειμένων ή σπάσιμο τζαμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου