Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, όταν αυτός έδινε ..συνέντευξη τύπου!

Αποκάλυψη WSJ: Μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα όταν ο Στουρνάρας έδινε ..συνέντευξη τύπου!


20140131-185217.jpgΠοιός αποφασίζει τελικά γι’ αυτό τον τόπο;
Έκαναν πέρα τον Στουρνάρα για να αποφασίσουν την περαιτέρω κατοχή μας  χωρίς καμία εκπροσώπηση από τη χώρα!
Η WSJ αποκαλύπτει πως έγινε «μυστική συνάντηση» στις Βρυξέλλες για το θέμα της Ελλάδας , παρουσία όλων των  εκπροσώπων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ αλλά και ΥΠΟΙΚ της ΕΕ, χωρίς όμως την παρουσία του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, παρ’ ότι ήταν κι αυτός στο Βέλγιο.....!!!!!!!!
Η μυστική συνάντηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έγινε μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης (Eurogroup) το βράδυ της Δευτέρας.
Σ' αυτή τη μυστική συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 (ύψους 5-6 δις ευρώ). Επιπλέον, αναζήτησαν τρόπους, με τους οποίους θα “πιέσουν την
ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στις αντιδημοφιλείς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις”.

Ο συντάκτης του άρθρου σχολιάζει επίσης ότι «οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται εκ του μακρόθεν παρότι οι εκπρόσωποι της τρόικας έχουν προς το παρόν παγώσει τα σχέδιά τους για επάνοδό τους στην Αθήνα».
Το δημοσίευμα καταλήγει επισημαίνοντας ότι οι περί την Ελλάδα ανησυχίες αυξάνονται καθώς η χώρα έχει μπροστά της μια μεγάλη δόση αποπληρωμής ομολόγων ύψους 11 δισ. που λήγουν το Μάιο. Το ΔΝΤ δεν έχει εκταμιεύσει καμία δόση προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο και μετά και βρίσκεται 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ πίσω από τις προγραμματισμένες πληρωμές. Δεν ελήφθησαν ωστόσο, τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου