Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Έτσι διασύρουν την Ελλάδα: ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΪΜΟΥ φωτογραφία με νεκρό κορίτσι και διασώστη

Αναφορικά με τη φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες διακινείται σε μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνδέεται με τα τραγικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται το εξής:

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αλλά, αντιθέτως, έχει αναρτηθεί την 06-09-2012 σε ξένο ιστότοπο και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371/

Η επίμαχη φωτογραφία.

Καταλάβατε τι διασυρμό επιφυλάσσουν παγκοσμίως στη χώρα μας;
Λένε ότι "εκεί σκοτώνουν τους μετανάστες", "η Ελλάδα είναι η χώρα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "πνίγουν τους μετανάστες που ζητούν χέρι βοηθείας" και άλλα τέτοια. Το μένος και το μίσος τους για την Ελλάδα είναι τέτοιο ώστε διακινούν και φωτογραφίες πλαστές τις οποίες χρεώνουν σε μάς.

 http://www.freepen.gr/2014/01/blog-post_1405.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου