Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ άφησε όλη του την περιουσία ο καθ. της Νομικής και γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Κατσαντώνης.

 

Á. ÊÁÔÓÁÍÔÙÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÁÑ×ÅÉÏÕ


Με ένα παράπονο προς το μοναδικό του παιδί, την κόρη του, με την οποία είχε να μιλήσει από το 2006, κλείνουν οι δύο πολυσέλιδες διαθήκες που άφησε ο καθηγητής ποινικού δικαίου Αλέξανδρος Κατσαντώνης, που «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.
Την αποκλείει από κάθε κληρονομικό δικαίωμα αναφέροντας πως «κατά τη διαδρομή των τελευταίων ετών δεν ξανάκουσα τη φωνή της μοναδικής μου κόρης, ούτε από τηλέφωνο, όταν την πρώτη φορά, κατά τον Φεβρουάριο τον 2006, διεκομίσθη στην εντατική του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντινάν» με έμφραγμα… «γενικώς, η μεταχείριση μου από την κόρη μου με έφερε πολλές φορές σε απόγνωση, όταν ύστερα από σειρά εμφραγμάτων δεν είχα κοντά μου το μοναδικό μου παιδί.
Πέραν δε της συναισθηματικής βαρύτητας του γεγονότος, παρέμεινα και ουσιαστικά αβοήθητος λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η σύζυγος μου είναι εξίσου υπερήλιξ, κυρίως όμως έχει σε μεγάλο βαθμό μειωμένη την όραση της και έχει χάσει σχεδόν εξ ‘ολοκλήρου την ακοή της, με αποτέλεσμα, παρά την καλή, της θέληση και προσπάθεια, να αντιμετωπίζω τη δίνη τριών εμφραγμάτων με την βοήθεια προσώπων όπως η πρώην γραμματέας μου, μία παραδουλεύτρα και ο εκάστοτε οδηγός μου», αναφέρεται αποσπασματικά στην διαθήκη την οποία δημοσιεύει το περιοδικό Full life.
Ο ποινικολόγος κληροδότησε ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία του στο γνωστό κοινωφελές ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως γράφει το gossip-tv.
Στη σύζυγο του Λίντα Κατσαντώνη, που στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ασθένειας του, αν και επί χρόνια σε διάσταση, παραχώρησε την επικαρπία πέντε μαγαζιών του επί της οδού Περικλέους στην Αθήνα, τα οποία μετά τον θάνατο της επιθυμεί να περιέλθουν και αυτά στο παραπάνω ίδρυμα.
Οι διαθήκες, που συντάχθηκαν το 2011 και το 2013, δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ποιος έριξε το Σινούκ και σκότωσε τον πατριάρχη- Tο HOT DOC αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα!

Το Hot Doc αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Σινούκ, που το Σεπτέμβριο του 2004 «έπνιξε» στην Ανατολική Σιθωνία, κοντά στο Άγιο Όρος, 17 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, πιθανώς δεν έπεσε τυχαία.


Τα ερωτήματα που πλανώνται δέκα χρόνια μετά την τραγωδία είναι αναμφίβολα πολλά: Για παράδειγμα, η έκθεση διερεύνησης του δυστυχήματος που κατατέθηκε στο δικαστήριο ήταν ελλιπής, αφού είχε αφαιρεθεί μια παράγραφος. Επιπλέον ιατροδικαστής εντόπισε στα άψυχα σώματα των θυμάτων χημικά εγκαύματα, τα οποία δεν μπορεί να έχουν προκληθεί από υλικά που χρησιμοποιούνταν για τη λειτουργία των Σινούκ. Ερωτηματικά προκαλεί επίσης το πιστοποιητικό θανάτου του πατριάρχη, στο οποίο εμφανίζεται ημερομηνία και ώρα θανάτου μεταγενέστερη της πραγματικής.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το περιβόητο Σινούκ, πετούσε με κώδικα άλλης χώρας, συγκεκριμένα της Τουρκίας, γεγονός που το έθετε σε κίνδυνο, αφού σε περίοδο που ήταν ενεργό το σχέδιο ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορούσε να καταρριφθεί από ελληνικά ή συμμαχικά μέσα, τα οποία βρίσκονταν την περίοδο εκείνη στον

Το κανάλι Mega χρωστάει 50.000.000 € και του “χαρίζονται”! Μια γυναίκα 90 χρονών χρωστάει 5.000 € και συλλαμβάνεται!

 

20140311-103934.jpgΠρος το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.

Αυτό προκύπτει από έγγραφα που διαβίβασε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επικαλούνταν δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής ( 19-1-2014 ), σύμφωνα με το οποίο, το 2009, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου, το

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τα κινητά είναι επικίνδυνα για παιδιά και εφήβους!!!

Στο «κόκκινο» μπαίνουν για την ανθρώπινη υγεία κινητή τηλεφωνία, ασύρματα δίκτυα, ηλεκτρικές γραμμές υψηλής τάσης, ραδιοτηλεοπτικές κεραίες...

Η νέα επιστημονική έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια (ICEMS) καταρρίπτει το σαθρό επιστημονικό υπόβαθρο των ορίων που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), δικαιώνοντας ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ζητούσε από το 2009 επανακαθορισμό των ορίων έκθεσης στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις και από άλλες εκθέσεις (REFLEX 2004 και Bio-Initiative Report 2007), ότι δεν θωρακίζεται η ανθρώπινη υγεία από τις ακτινοβολίες!


Συγκεκριμένα, η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες δεν έχουν μόνο θερμικές βιολογικές επιπτώσεις στον άνθρωπο (βλάβες από το κάψιμο που νιώθουμε στο αφτί), αλλά αποδεικνύει ότι οι αληθινά επικίνδυνες επιπτώσεις των ακτινοβολιών είναι οι μη θερμικές, δηλαδή η καταστροφή του DNA, και οι καρκινογενέσεις.

*Με δεδομένο ότι πάνω από 4 δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, από τα οποία τα 2 δισ. χρησιμοποιούνται από παιδιά και εφήβους, η αμερικανική ερευνητική ομάδα του D. L. Davis εξηγεί γιατί τα όρια που ισχύουν σήμερα στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες είναι αναξιόπιστα και κοινωνικώς ρατσιστικά. «Το όριο για τον εγκέφαλο 2 W/kg (SAR: Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης) ορίστηκε μόνο για εξάλεπτη έκθεση και μόνο για τις θερμικές επιπτώσεις, παρ' ότι στην πράξη η χρήση είναι πολύ πιο μακροχρόνια και έχει

Οι άνεμοι του πολέμου φυσούν δυνατά πάνω από την Κριμαία. Οι κάτοικοι εκφράζουν την αγωνία τους

Η Κριμαία και επίσημα σε τέσσερις ημέρες από σήμερα δε θα είναι πια ουκρανικό έδαφος αφού όπως όλα δείχνουν το αποτέλεσμα του επερχόμενου δημοψηφίσματος θα είναι συντριπτικό υπέρ της ένταξης στη Ρωσική Ομοσπονδία.


του Στρατή Μαζίδη

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:

> η Ρωσία έχει καταλάβει χωρίς να ανοίξει μύτη σχεδόν τα πάντα στην Κριμαία, ενώ μετέφερε στη Σεβαστούπολη συστοιχίες πυραύλων παράκτιας άμυνας.

> Ρωσία και ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν μια σειρά στρατιωτικών γυμνασίων

> αεροπορία και ναυτικό της Ουκρανίας που έδρευαν στην Κριμαία, ορκίστηκαν πίστη στο λαό της Κριμαίας

> Η 95η επίλεκτη αερομεταφερόμενη ταξιαρχία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων "αγνοείται" με τις απόψεις να διίστανται ως προς το που οδεύει.

> Η προσωρινή ουκρανική κυβέρνηση διεμήνυσε ότι δε θα παραχωρήσει ούτε σπιθαμή ουκρανικής γης.

> μαίνονται διαδηλώσεις σε σειρά πόλεων της ανατολικής Ουκρανίας που ζητούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες όπως της Κριμαίας

> ξεσάλωμα των ακροδεξιών νεοναζιστικών στοιχείων

Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα δεδομένα που δείχνουν ότι την Κυριακή ξεκινά ο

ΜΠΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 50% ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! (Και αν μιλήσεις, θα σε βαράνε και οι ισλαμοφασίστες…)

 

ΓΑΠ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟΤο έβαλε η ΓΑΠοσένκο κι η “εγκριτη” ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ (<ποιους μας θυμίζει;) παρέα της..

Γράφει η Σοφία

Μείωση μισθών κατά 50% από τον Μάρτιο, προβλέπουν τα μέτρα λιτότητας των πλουσίων “μεταβατικών” σφετεριστών της εξουσίας, στην Ουκρανία, κατά τα κελεύσματα της διεθνούς ληστοσυμμορίας του ΔΝΤ, που έχει παράλληλα ζητήσει την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου κατά 40%!

Ο μέσος μισθός στην Ουκρανία είναι περί τα 250 ευρώ!
Αυτό το 250, η ζάμπλουτη Τιμοσένκο, με περιουσία περί τα 11 δις, και το παρεάκι της θα το ρίξει στο μισό, ενώ ο κόσμος θα ξεπαγιάσει γιατί έτσι το

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τρόικα εκβιαστών! (του Νίκου Χατζηνικολάου)

Τρόικα εκβιαστών!

Η τρόικα τρελάθηκε! Οι δανειστές έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί! Οι απαιτήσεις τους ξεπέρασαν αυτή τη φορά κάθε όριο, βγάζοντας από τα ρούχα τους ακόμη και σκληρούς «μνημονιακούς» υπουργούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι από τους υμνητές του Τόμσεν και της παρέας του, όπως ο υπουργός Υγείας, εξεμάνησαν από όσα τους ζητήθηκαν και από τις «παρατηρήσεις» που τους έγιναν και αντέδρασαν με ιδιαίτερη οξύτητα. «Θα πάρω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και θα μεταναστεύσω στην Αμερική», λέγεται ότι είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στους τροϊκανούς όταν τον «κατσάδιασαν» γιατί καθυστερεί τις... μεταρρυθμίσεις! «Με βρίζει η μισή Ελλάδα με όλα αυτά που έκανα στον τομέα της υγείας και εσείς μου
...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ NEOTAKSITHS


Πιστεύω οτι μια Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια καλή ιδέα . Θα σταματούσε τους πολέμους και όλη την σημερινή παραφροσύνη .
Επομένως θα έπρεπε να είμαι πρώτος και καλύτερος στις μασονικές στοές και σε όλα τα κόλπα της neas taksis .
Δεν είμαι όμως . Απεναντίας , ΠΟΛΕΜΩ την nea taksi .
Γιατί ; Για τους δύο παρακάτω λόγους :


1) Ο σημερινός τραπεζίτης που χρηματοδοτεί την nea taksi θέλει να είναι ισόβιος ηγέτης . Μετά απο αυτόν ο γυιός του και μετά ο εγγονός του . Σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο . Είδαμε τις αδυναμίες αυτών των μορφωμάτων . Μετά τον σοφό Μάρκο Αυρήλιο θα έχεις τον ανισόρροπο γυιό του , τον Κόμμοδο . Δεν έχουμε καμία διάθεση να ξαναζήσουμε τέτοιες περιπέτειες .
Μία παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζεται πραγματικά . Δεν μπορείς όμως να λές "ΑΥΤΟΣ θα είναι ο ισόβιος ηγέτης !" . Δεν είναι σωστό να υπάρχει ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ . Ένα πολυμελές Διευθυντήριο ( πείτε το Γερουσία , πείτε το Σύγκλητο ...) χρειάζεται . Ο ΕΝΑΣ έχει ελαττώματα . Έχει εμπάθειες . Ένα πολυμελές σώμα εξισορροπεί τα ελαττώματα και


O Aμερικανός της πρεσβείας που πρωταγωνιστεί στις υποκλοπές και η απόπειρα συγκάλυψης της "αυτοκτονίας" Τσαλικίδη

O Aμερικανός της πρεσβείας και η "αυτοκτονία" Τσαλικίδη


 
Η αποκάλυψη για τον αμερικανό υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ, William B, ο οποίος εμφανίζεται στην ελληνική δικογραφία του 3ου ανακριτή ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στις τηλεφωνικές υποκλοπές αξιωματούχων και του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, αλλάζει τα δεδομένα της απόπειρας συγκάλυψης της δολοφονίας του στελέχους της Vodafone Kώστα Τσαλικίδη.

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται φωτογραφίες από δραστηριότητές του στη χώρα μας, κυρίως από κάμερες ασφαλείας. Την επόμενη εβδομάδα δρομολογείται η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να του απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και να εμφανιστεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της κατασκοπείας αλλά και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», το αν οι Αμερικανοί ανταποκριθούν σε αυτά τα αιτήματα των ελληνικών Αρχών είναι ένα άλλο ζήτημα. Αλλωστε, σύμφωνα με το

Αυτό και αν είναι τρέλα! Στέλνουμε τον συκοφάντη της πατρίδας και του στρατεύματος για να εκπροσωπήσει… Πατρίδα και στράτευμα στην ΕΕ!!!

 

20140310-174336.jpg
Ο άνθρωπος που συκοφάντησε την χώρα ανακαλύπτοντας δήθεν παρακολουθήσεις του αμερικανού πρέσβη απο την επίσημη κυβέρνηση!
Ο άνθρωπος που συκοφάντησε το στράτευμα μιλώντας για “αντιπαραγωγικούς”!
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται στις 12 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες. Ο πολιτικός που είχε εκφράσει την άποψη
“περί αντιπαραγωγικών στρατιωτικών” , επιλέχθηκε από την κυβέρνηση γι΄ αυτή την “αποστολή”!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ ο “Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, από τον οποίο ζήτησε και θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται στις 12 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες”.
Στη συνάντηση αυτή κατά παράδοση, προσκαλείται σε γεύμα εργασίας μία προσωπικότητα της δημόσιας και πολιτικής ζωής της προεδρεύουσας χώρας και συμμετέχει ως κύριος ομιλητής, παρουσιάζοντας απόψεις που αφορούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής.
Συμμετέχουν Στρατιωτικοί Αντιπρόσωποι των χωρών μελών της Ε.Ε., καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, της Επιτροπής και του Συμβουλίου.
“Ο Εκπρόσωπος της προεδρεύουσας χώρας στη συνάντηση αυτή, είθισται να μην κατέχει κυβερνητική θέση, αλλά να έχει εγνωσμένη εμπειρία και συμβολή στα δημόσια πράγματα της χώρας του, καθώς και να έχει υπηρετήσει σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης στους τομείς αυτούς.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν το γεύμα εργασίας, είναι η ευρωπαϊκή αμυντική ολοκλήρωση, η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και η δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής συμβολής για την παγκόσμια σταθερότητα”.
Μένει να δούμε αν ο κ.Πάγκαλος θα αναπτύξει και στην Ευρώπη της θεωρία των “αντιπαραγωγικών”!
πηγή
 

Οι 7 λόγοι για τους οποίους η Αμερική τρέμει τη ρωσική αρκούδα....

 

735d5b30a2cf928f4e54ca07a8209f1c_XL


Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο.
Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το FORBES, στο οποίο ο αρθρογράφος για θέματα άμυνας και εθνικής ασφάλειας Michael Peck, αναλύει 7 λόγους για τους οποίους η Αμερική δεν θα κάνει ποτέ πόλεμο για την Ουκρανία.
Ο Peck δεν αρνείται ότι η Αμερική είναι η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, αλλά το γεγονός αυτό πιστεύει ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την κρίση στην Ουκρανία . Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο .
Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το αν ο Ομπάμα είναι ισχυρός ή αδύναμος. Οι ΗΠΑ μπορούν να απειλήσουν με οικονομικές κυρώσεις , αλλά μέχρι εκεί.
Επιγραμματικά οι λόγοι που αναλύει ο αρθρογράφος είναι:
1. Η Ρωσία είναι πυρηνική υπερδύναμη.
2. Η Ρωσία έχει ένα ισχυρό στρατό.
3. Η Ουκρανία είναι πιο κοντά στη Ρωσία .
4. Ο αμερικάνικος στρατός είναι κουρασμένος.
5. Ο αμερικανικός λαός είναι κουρασμένος.
6. Οι σύμμαχοι της Αμερικής είναι κουρασμένοι.
7. Οι ΗΠΑ δεν έχουν πολλά στρατεύματα για την αποστολή.
O Peck σημειώνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ένας πόλεμος είναι αδύνατον να συμβεί . Αν η Ρωσία εισβάλλει στα κράτη της Βαλτικής για να «προστατεύσει» εθνοτικές ρωσικές μειονότητες , τα όπλα θα μπορούσαν πράγματι να ακουστούν, καθώς η Εσθονία , η Λετονία και η Λιθουανία είναι μέλη του ΝΑΤΟ .
Πάντως, επισημαίνει, σε αυτή την φάση, ο πόλεμος είναι μόνο στα λόγια και εκεί θα μείνει.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Φόβοι τρομοκρατικής εμπλοκής της κινεζικής μουσουλμανικής μειονότητας των Ουιγούρων στο τραγικό δυστύχημα του Boeing 777 της Μαλαισίας.

Την ώρα που τα σενάρια τρομοκρατίας και αεροπειρατείας παραμένουν, ένα νέο ενδεχόμενο για το τί συνέβη στο αεροσκάφος της Malaysian Airlines που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τα ραντάρ και ενώ πετούσε προς το Πεκίνο έρχεται στο φως.

Οι αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του Boeing 777 που απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην πιθανότητα το αεροσκάφος να διαλύθηκε εν πτήσει, αποκάλυψε υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Η πτήση 370 της Malaysia Airlines χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε στα 35.000 πόδια στην περιοχή μεταξύ της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου, αλλά μετά από σχεδόν δυο μέρες, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης δεν έχουν ακόμη εντοπίσει συντρίμμια στη θαλάσσια περιοχή πάνω από την οποία πετούσε το αεροσκάφος.


Κάποια αντικείμενα που εντοπίστηκαν από ένα αεροσκάφος έρευνας και διάσωσης του Βιετνάμ στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της χώρας δεν είναι βέβαιο ακόμη ότι

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δήλωση βόμτα από τον πρώην πρόεδο του ΔΝΤ, Ντέσμοντ Λάχμαν: «Έλληνες, αν δεν φύγετε από το ευρώ, δεν υπάρχει σωτηρία!»

 Ντέσμοντ Λάχμαν: «Αν δεν φύγετε από το ευρώ, δεν υπάρχει σωτηρία!»
 
Δήλωση βόμβα από τον πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ Ντέσμοντ Λάχμαν που πιστεύει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, δεν «βγαίνει»
Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην άποψη ότι το ΔΝΤ δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει εντός ευρώ, οδηγεί η δήλωση του πρώην ανώτατου διευθυντικού στελέχους του Ταμείου στο NEWSBOMB.
Ο Αμερικανός οικονομολόγος Ντέσμον Λάχμαν που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι: «Το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για την Ελλάδα με δεδομένη την παραμονή στην κλειδωμένη ισοτιμία του ευρώ, δεν βγαίνει! Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμβαίνει ένας φαύλος κύκλος που το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί στη συρρίκνωση την ελληνική οικονομία εξαλείφοντας κάθε προοπτική επιστροφής στην ανάπτυξη. Δεν βλέπω άλλη λύση από το να επιλέξει η Ελλάδα την συνειδητή αποχώρησή της από το ευρώ. Και
...