Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ποιος έριξε το Σινούκ και σκότωσε τον πατριάρχη- Tο HOT DOC αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα!

Το Hot Doc αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Σινούκ, που το Σεπτέμβριο του 2004 «έπνιξε» στην Ανατολική Σιθωνία, κοντά στο Άγιο Όρος, 17 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τον πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, πιθανώς δεν έπεσε τυχαία.


Τα ερωτήματα που πλανώνται δέκα χρόνια μετά την τραγωδία είναι αναμφίβολα πολλά: Για παράδειγμα, η έκθεση διερεύνησης του δυστυχήματος που κατατέθηκε στο δικαστήριο ήταν ελλιπής, αφού είχε αφαιρεθεί μια παράγραφος. Επιπλέον ιατροδικαστής εντόπισε στα άψυχα σώματα των θυμάτων χημικά εγκαύματα, τα οποία δεν μπορεί να έχουν προκληθεί από υλικά που χρησιμοποιούνταν για τη λειτουργία των Σινούκ. Ερωτηματικά προκαλεί επίσης το πιστοποιητικό θανάτου του πατριάρχη, στο οποίο εμφανίζεται ημερομηνία και ώρα θανάτου μεταγενέστερη της πραγματικής.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το περιβόητο Σινούκ, πετούσε με κώδικα άλλης χώρας, συγκεκριμένα της Τουρκίας, γεγονός που το έθετε σε κίνδυνο, αφού σε περίοδο που ήταν ενεργό το σχέδιο ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορούσε να καταρριφθεί από ελληνικά ή συμμαχικά μέσα, τα οποία βρίσκονταν την περίοδο εκείνη στον Θερμαϊκό κόλπο. Μεγάλο ερώτημα παραμένει δε, το γιατί ο κυβερνήτης του χρησιμοποιούσε κωδικό άλλου κράτους. Από λάθος ή επειδή κάτι συνέβαινε;

Σημαντικό είναι τέλος το γεγονός ότι η ιατροδικαστής – πραγματογνώμονας Αποστολία Ακριβούση σε έκθεσή της επεσήμαινε ότι «ισχυρότερη, πιθανή, ενδεχόμενη εκδοχή είναι αυτή της εκρήξεως προ της ελεύθερης πτώσης του ελικοπτέρου», όπως μπορείτε να δείτε στο έγγραφο παρακάτω.
eggrafo.jpg
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου