Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ NEOTAKSITHS


Πιστεύω οτι μια Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια καλή ιδέα . Θα σταματούσε τους πολέμους και όλη την σημερινή παραφροσύνη .
Επομένως θα έπρεπε να είμαι πρώτος και καλύτερος στις μασονικές στοές και σε όλα τα κόλπα της neas taksis .
Δεν είμαι όμως . Απεναντίας , ΠΟΛΕΜΩ την nea taksi .
Γιατί ; Για τους δύο παρακάτω λόγους :


1) Ο σημερινός τραπεζίτης που χρηματοδοτεί την nea taksi θέλει να είναι ισόβιος ηγέτης . Μετά απο αυτόν ο γυιός του και μετά ο εγγονός του . Σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο . Είδαμε τις αδυναμίες αυτών των μορφωμάτων . Μετά τον σοφό Μάρκο Αυρήλιο θα έχεις τον ανισόρροπο γυιό του , τον Κόμμοδο . Δεν έχουμε καμία διάθεση να ξαναζήσουμε τέτοιες περιπέτειες .
Μία παγκόσμια κυβέρνηση χρειάζεται πραγματικά . Δεν μπορείς όμως να λές "ΑΥΤΟΣ θα είναι ο ισόβιος ηγέτης !" . Δεν είναι σωστό να υπάρχει ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ . Ένα πολυμελές Διευθυντήριο ( πείτε το Γερουσία , πείτε το Σύγκλητο ...) χρειάζεται . Ο ΕΝΑΣ έχει ελαττώματα . Έχει εμπάθειες . Ένα πολυμελές σώμα εξισορροπεί τα ελαττώματα και


βγάζει προς τα έξω μόνο τα προτερήματα .

2) Για να γίνει κανείς μέλος του Διευθυντηρίου πρέπει να ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ επί μακρόν . Ο διάδοχος του σημερινού τραπεζίτη πού έχει δοκιμασθεί ; Βρήκε έτοιμα τα λεφτά του μπαμπάκα του και πουλάει πνεύμα . Δάσκαλος κατ' οίκον τον δίδαξε και δεν είδε κανείς άλλος τα ελαττώματά του και την (τυχόν ) οξύνοιά του . Δεν δούλεψε ποτέ στο μεροκάματο με άλλους συνεργάτες .
Είναι έξυπνος ; Είναι υπομονετικός ; Είναι ευγενικός ; Είναι ευέλικτος ;
Κανείς δεν τον δοκίμασε και κανείς δεν γνωρίζει .
Συνέχεια στο http://lofos.info/pythas/multi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου