Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το κανάλι Mega χρωστάει 50.000.000 € και του “χαρίζονται”! Μια γυναίκα 90 χρονών χρωστάει 5.000 € και συλλαμβάνεται!

 

20140311-103934.jpgΠρος το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.

Αυτό προκύπτει από έγγραφα που διαβίβασε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επικαλούνταν δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής ( 19-1-2014 ), σύμφωνα με το οποίο, το 2009, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου, το κανάλι έλαβε ομολογιακό… δάνειο ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν μπόρεσε να αποπληρώσει.

Οι τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς αποφάσισαν να διατηρήσουν στη ζωή το κανάλι των ζάμπλουτων εκδοτών χορηγώντας νέο δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την υπόθεση αυτή είχε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς τον Ιανουάριο του 2013.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, διαβιβάστηκε στις 2.5.2013 στην εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, το οποίο την έθεσε στο αρχείο και εκρεμμεί έγκριση ή μη της αρχειοθέτησης αυτής.

Ο κ. Παναγούλης ζητούσε να ενημερωθεί ποιά είναι τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής έρευνας και με ποια τραπεζικά κριτήρια εγκρίθηκαν τα δάνεια από τράπεζες που υπάγονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και έχουν ανακεφαλαιωθεί με τα λεφτά των φορολογουμένων και αν έχει ασκήσει τον ελεγκτικό της ρόλο η Τράπεζα Ελλάδας.

Η συνέχεια…

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε 90χρονη γυναίκα που πάσχει από Αλτσχάιμερ, καθώς άνδρες της αστυνομίας τη συνέλαβαν γιατί χρωστούσε 5.000 ευρώ στο δημόσιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τη βρήκαν να περιπλανιέται ξημερώματα στο δρόμο και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η υπερήλικη γυναίκα χρωστούσε 5000 ευρώ προς το δημόσιο με αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο κρατητήριο. Όπως ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, η 90χρονη γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε στο «Δρομοκαΐτειο».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου