Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Διαζύγιο ζητάει η ''βλαχάρα'' από τον κλεφτΑΚΗ;;;; Εκεί έφθασε η "κάθαρση"




.

Όπως γράφει το “Έθνος της Κυριακής” η Βίκυ Σταμάτη σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο,υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν για το σύζυγό της........ “έχουν  κλονίσει το γάμο τους”!

(AGIOVASILEMA: Αν δεν είναι κόλπο για να σώσουν τα κλεμμένα εκατομμύρια, τότε....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ, γελάσαμε πάλι)

Δείτε τι έγραφε η καφετιέρα στα γραφεία της Βild μετά την ήττα της Γερμανίας [εικόνα]. Τους έτσουξε πολύ τους βρωμιάρηδες....


\


-Φαίνεται πως τους πόνεσε για τα καλά τους Γερμανούς η ήττα από την Ιταλία στα ημιτελικά του Euro 2012. 


Τόσο μάλιστα που στην εφημερίδα Bild το αυτόματο μηχάνημα καφέ δεν
προσέφερε... ιταλικούς καφέδες στους υπαλλήλους.


Mάλιστα συνοδευόταν από μήνυμα που έγραφε:«Αγαπητοί συνάδελφοι, λόγω της τρέχουσας συγκυρίαςδεν υπάρχει πλέον η πλήρης επιλογή του καφέ».

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις....Καμαρώστε τους....


Παραφράζουμε το γνωστό ρητό γιατί στη συγκεκριμένη φωτογραφία ισχύει 100%. Εδώ πλέον συμπυκνώνονται οι «χαώδεις» ταξικές και ιδεολογικές διαφορές των βουλευτών του Ελληνικού(;) κοινοβουλίου. «Αριστεροί», «Σοσιαλιστές», «Υπερπατριώτες» στη φωτογραφία σε θέσεις μάχης να «αλληλοεξοντωθούν» για το καλό της πατρίδας!
Αυτή τη φωτογραφία θα πρέπει να βλέπουν σε καθημερινή βάση όσοι αφιερώνουν τη ζωή τους και τη πολύτιμη ενέργεια τους για πολιτικά κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες και συναφή «ευαγή ιδρύματα». Ας αναρωτηθεί κάποιος από αυτούς που στηρίζουν ποικιλοτρόπως αυτά τα άτομα αν αξίζει ο φανατισμός , το πάθος και η πώρωση για αυτούς τους πολιτικούς.
Ως πότε θα τους επιτρέπουμε να μας δουλεύουν;


Πάει και ο Θύμιος ....

Σπουδαίος ηθοποιός και σεμνός άνθρωπος. Τίμησε το θέατρο και το υπηρέτησε με συνέπεια για πολλές δεκαετίες, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Λάτρευε τον Αριστοφάνη και τον προσέγγισε ερμηνευτικά και σκηνοθετικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κρίμα, πολύ κρίμα...

Καλό σου ταξίδι....

20120630-160808.jpg

Αυτή είναι η δημοκρατία των Γερμανών. Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα στο Βερολίνο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας – Δήλωση ΣΟΚ στην εφημερίδα Bild


Η 19χρονη Αντζελίνα, με διπλή καταγωγή από Γερμανία και Ελλάδα είχε πάει την περασμένη Παρασκευή να παρακολουθήσει τον αγώνα Γερμανίας – Ελλάδας σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου.

Λόγω της διπλής καταγωγής της, φόρεσε τις σημαίες και των δυο χωρών.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε ότι η Ελλάδα έβαλε το πρώτο γκολ και ισοφάρισε τον αγώνα!

Σύμφωνα με τις σοκαριστικές δηλώσεις της στην εφημερίδα Bild, μετά το 4-2 η παρέα της πήγε να πάρει ποτά, αφήνοντάς τη μόνη της με μια φίλη της, σε ένα χώρο με πολύ κόσμο, αφού ήταν κεντρικό σημείο.

Τους πανηγυρισμούς της, τους πλήρωσε ακριβά, αφού όπως είπε: “συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν”!

Στο νοσοκομείο πήγε με σπασμένα κόκκαλα και μαυρισμένο μάτι και τώρα είναι αναγκασμένη να φορά ειδικά γυαλιά και να κάνει συγκεκριμένη θεραπεία.

Και όλα αυτά γιατί; Για ένα πανηγυρισμό σε αθλητικό γεγονός που η Μέρκελ μετέτρεψε σε πολιτικό αγώνα.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών είναι η οδηγός που σκότωσε τον εγγονό του εφοπλιστή Δούρου!



Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του ΔούρουΠολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο …
Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.
Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε.
Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου:
«Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν… Εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;

Kύριοι Σαμαρά, Βενιζέλε,Κουβέλη, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι! Ο ελληνικός λαός σβήνει με ταχύτατους ρυθμούς, πιο γρήγορα απ' όσο υπολογίζατε!! Ακόμα ένας συμπολίτης μας αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί!


Ο απελπισμένος άνθρωπος αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση


 Τραγικές καταστάσεις.....
Δεν υπάρχουν λόγια πια....
Τι να γράψουν τα μπλογκς και τι να κρύψουν στις τηλεοράσεις....Αυτό που ζούμε είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Οι Έλληνες, ο πιο ζεστός,κεφάτος και αισιόδοξος λαός, αυτοκτονεί ομαδικά και ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!!!!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη το πρωί όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει της έξωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Όταν το πρωί ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.

Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.

Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων βρέθηκε στο κενό, έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.

6 Ιουλίου κατατίθεται η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου και λοιπών πολιτικών για Εσχάτη Προδοσία



Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρος Αθηνών
  • Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.). Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.
Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την
......

Λαθρομετανάστευση: Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ



Το καθημερινό αστυνομικό δελτίο που φυσικά μόνο στα blogs μπορεί να το διαβάσει κανείς καθώς επίσης και το σημαντικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έχουν καταφέρει να αναδείξουν έστω και καθυστερημένα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο είναι άρρηκτα δεμένο με την εγκληματικότητα.
του Στρατή Μαζίδη




Και δε χρειάζεται να είναι κανείς ρατσιστής για να το διαπιστώσει αυτό. Το μόνο που απαιτείται είναι να είναι ρεαλιστής ώστε να καταλάβει πως το κράτος μ….ελο στο οποίο ζούμε, με την αναξιοκρατία, με τα νομικά παράθυρα, την ατιμωρισία, την έλλειψη τάξης είναι φυσικό να ελκύει οχι βαλκάνιους, αφρικανούς και ασιάτες ιατρούς, μηχανικούς, τεχνίτες και φοιτητές αλλά μαχαιροβγάλτες, φυλακισμένους, βιαστές, κλέφτες και δολοφόνους.
Κι αφού λοιπόν όλοι έστω και εξ ανάγκης διαγνώνουν τη νόσο και τον αντίκτυπό της, με τη θεραπεία τι σκοπεύουν να πράξουν; Θα εφαρμόσουν κάτι αποτελεσματικό ή θα συνεχίσουν να
...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ;






Στις 6 Μαΐου 2012 διεξάχθηκαν πρόωρες εκλογές οι οποίες όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς κανένα κόμμα δεν έλαβε εντολή διακυβέρνησης και ο σχηματισμός της όποιας κυβέρνησης απέτυχε. Στις 19 Μαΐου, με το υπ΄αριθμ. 72 (Α΄125) Διάταγμά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε εκ νέου τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών στις 17 Ιουνίου 2012. Έπειτα, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. Ο νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα. Τέλος, η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως
.....

Στα χέρια της αστυνομίας και οι δυο αλλοδαποί αδίστακτοι ληστές της οικίας Δώνη! Άμα μένεις στην Κηφισιά και έχεις γείτονα τον πρώην (εδώ γελάνε...) ''τσάρο'' της οικονομίας Παπακωνσταντίνου, μέχρι και ελικόπτερα απογειώνουν για να σε σώσουν....


Μόνο δορυφόρο που δεν σήκωσαν για να προστατεύσουν την ελίτ... Οι υπόλοιποι Έλληνες που θανατώνονται καθημερινά από τους αλλοδαπούς, δεν μετράνε... Αλήθεια, ο Παπακωνσταντίνου γιατί έχει ακόμα φρουρό και οδηγό και παρατρεχάμενους; Ως πότε θα πληρώνουμε τα παράσιτα;

- Ο δεύτερος λήστής κρυβόταν αιμόφυρτος μέχρι που τελικά συνελήφθη σε μία αυλή σπιτιού
- Για την σύλληψη τους επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο με θερμική κάμερα
- Πάνω από 4 ώρες κράτησε η επιχείρηση στους δρόμους της Κηφισιάς
- Οι ληστές είχαν διαφύγει πεζοί και προσπάθησαν να κρυφτούν σε σπίτια

Λίγα λεπτά πριν τις 6 και μετά από σχεδόν 4 ώρες καταδίωξης συνελήφθη και ο δεύτερος αλβανός ληστής στην Κηφισιά. Ηταν τραυματισμένος. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ΕΚΑΜ τον εντόπισαν με την βοήθεια και θερμικής κάμερας από ελικόπτερο και έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν. Ο άλλος ληστής που συνελήφθη είναι 25 χρονών Αλβανός και δεν είχε πάνω του το όπλο με το οποίο έκαναν νωρίτερα την
....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ(του Max Keizer)



Γράφει η Σοφία Τ.
«Αρπαγή της περιουσίας σας με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος» «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση», λέει ο ακτιβιστής-οικονομικός αναλυτής Max Keizer
Γνωστός οικονομικός αναλυτής, παρουσιαστής, παραγωγός, ακτιβιστής με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, εναντίον της οποίας διεξήγαγε καμπάνια καλώντας τον κόσμο να αγοράσει ασήμι για να ανέβει η τιμή του κι έτσι να χρεοκοπήσει η εταιρεία, η οποία, κατά τον Κάιζερ, είχε «σορτάρει» στο μέταλλο και είχε «γυμνές» θέσεις. Ο Max Keizer μίλησε στο περιοδικό «Επίκαιρα» και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. «Είναι ξεκάθαρο ότι η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος, σχεδόν μηδενικό. Από νομικής πλευράς, θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως «εχθρική επιδρομή». Δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα οικονομικά από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη, είναι, όμως, μια από τις πιο μικρές και ευάλωτες χώρες, επομένως είναι πιο εύκολο να την καταλάβουν και να τη «γδύσουν» από τα περιουσιακά της στοιχεία», αναφέρει. Πιστεύει πάντως ότι «η Ευρώπη θα ελέγχεται μέσω του Βερολίνου και των κυβερνήσεων που θα συνεργάζονται με τη Γερμανία, προχωρώντας σε δημοσιονομική ενοποίηση. Θα επέλθει επιβολή περισσότερων φόρων σε όλη την Ευρώπη που θα εισπράττονται από το Βερολίνο, και… αυτός είναι ο στόχος! Η Goldman Sachs έχει ήδη δηλώσει ότι αυτό είναι κάτι που τους ενδιαφέρει, όπως και η Wall Street. Είναι κάτι που έχει πάρει το δρόμο του!». Φυσικά στο ερώτημα αν η ευρωζώνη τελικά θα καταρρεύσει, θεωρεί ότι «κατά τη δική μου άποψη, η απόφαση αυτή βρίσκεται στα
....

Γιάννης Στουρνάρας - O βίος και η πολιτεία ενός δημοσίου υπαλλήλου που “πλουτίζει”





(Αναδημοσίευση χωρίς δική μας επεξεργασία ή παρέμβαση):


ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Ο Γιάννης Στουρνάρας γεννήθηκε σε μικροαστική οικογένεια. Έκανε λαμπρές σπουδές και νεώτατος διωρίστηκε καθηγητής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με τον γνωστό
μέτριο μισθό. Η γυναίκα του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ήταν ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Γ. Στουρνάρας κουμπάριασε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος τον σύστησε στον Σημίτη που χρησιμοποίησε τις καλές του υπηρεσίες για την καταστροφική για την χώρα μας , όπως αποδείχτηκε, είσοδο στο ΕΥΡΩ.
Σε ανταπόδωση ο Σημίτης διόρισε τον Γ. Στουρνάρα Πρόεδρο της τότε δεύτερης σε μέγεθος Τράπεζας ήτοι ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . Όταν έφυγε από την Τράπεζα ο Γ. Στουρνάρας η Τράπεζα σχεδόν μπατάρησε και πουλήθηκε σε μεγάλη Γαλλική Τράπεζα η οποία μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να συνεφέρει την ΕΜΠΟΡΙΚΗ η οποία φυτοζωεί.
Ο Γ. Στουρνάρας εργάστηκε κατόπιν σε μια μετρίου μεγέθους ιδιωτική χρηματιστηριακή επιχείρησε και αργότερα διωρίστηκε στον ΙΟΒΕ και πρόσφατα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος τον διώρισε υπουργό ανάπτυξης.
Λόγω της αναμφισβήτητης ευφυίας του αλλά και της υπηρεσίες του για την είσοδό μας στην ευρωζώνη κατάφερε να αποκτήση την φιλία του αξιολογου δημοσιογράφου της Ελλάδας , του κ. Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος τον διαφήμισε κατά πρωτοφανή τρόπο, ήτοι με έπαινο σε πρωτοσέλιδα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, την οποία διευθύνει.
Ο Γ. Στουρνάρας με ένα μισθό δημοσίου υπαλλήλου και άλλο ένα ιδιωτικής υπαλλήλου μπόρεσε να συντηρεί αξιοπρεπώς τετραμελή οικογένεια και να αποταμιεύει σε κουμπαρά ή σε ταμιευτήριο ποσά που του επέτρεψαν να αποκτήσει κατοικία στο πανάκριβο προάστειο Κηφισιά και μεγάλης πολυτέλειας έπαυλη στην Σύρο, πλάι στην εξίσου πολυτελή έπαυλη του Γιάννου. Δεν είναι γνωστό αν διαθέτει και άλλη ακίνηρη περιουσία ούτε εάν το όνομά του περιλαμβάνεται στην λίστα του ΣΔΟΕ για έλεγχο του πόθεν έσχες.
Η πορεία του Γιάννη Στουρνάρα θα έπρεπε να αποτελεί οδηγό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που πένονται, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν πλούσιοι με σωστή αποταμίευση και άνετη διαβίωση.





πηγή
μέσω
ολυμπίας

Μήπως γι αυτό ένας ένας κρύβονται; Ετοιμάζεται το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 με το τελειωτικό ξεπούλημα των πάντων;;;;







makeleio.gr

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Και μετά από το χαράτσι, έρχονται και οι αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΕ. Κατά τα λοιπά, ο Αντωνάκης και οι υπόλοιποι 2 της μνημονιακής συγκυβέρνησης, υλοποιούν τις ελαφρύνσεις των ασθενέστερων...


Αναλυτικά οι τιμές:
newsbomb.gr

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σε ένα δωματιάκι, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε καν κοινοβουλευτική ομάδα αυτού του σάπιου προδοτικού μορφώματος που μας κατέστρεψε!!!!!!


Το 2009 το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, τότε που ....λεφτά υπήρχαν,  είχε βγει πρώτο κόμμα με 160 βουλευτές. Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας με αρχηγό τον καθυστερημένο ΓΑΠ ήταν πανηγυρική και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε!

Τρία χρόνια και 2 εκλογικές αναμετρήσεις μετά, το ΠΑΣΟΚ πέθανε, όπως είπε ο Βουβουζέλος νωρίτερα σήμερα και το αποδεικνύουν όχι μόνο οι αριθμοί αλλά και οι φωτογραφίες. Εξελέγη τρίτο κόμμα με μόλις 33 βουλευτές και πληγωμένο όσο ποτέ άλλοτε. (Αλήθεια, ο Βουβουζέλος που κάνει τις διαπιστώσεις του θανάτου, δεν ήταν ένας από τους δολοφόνους?)

Μέσα σε 3 χρόνια το ΠΑΣΟΚ βυθίστηκε, καταποντίστηκε και κάποιοι αρνούνται ακόμα και σήμερα να δουν την πραγματικότητα. Ο κυρίαρχος λαός, έστειλε το παντοδύναμο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου στα τάρταρα, του έδωσε το χειρότερο ποσοστό της ιστορίας του και η εικόνα που είδαν όλοι σήμερα στην συνεδρ'ιαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην μικρή αίθουσα των επιτροπών και όχι στην Γερουσία, ήταν απογοητευτική.

Οι δημοσιογράφοι ξεπερνούσαν τους βουλευτές σε αριθμό και το κλίμα μόνο πανηγυρικό δεν ήταν....

Στον αγύριστο.....

Οι βρωμιάρηδες Γερμανοί άρχισαν τις προκλητικές και χυδαίες δηλώσεις σε βάρος της Κύπρου!


Πάνε να διαλύσουν την όποια συνοχή έχει απομείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι ανεγκέφαλοι Γερμανοί ...

Σήμερα έκανε προκλητικές δηλώσεις εις βάρος της Κύπρου , ενάντια σε κάθε κανονισμό της Ε.Ε , ο Γερμανός Κουρτ Λάουκ, επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU)...

Για την επερχόμενη προεδρία της Κύπρου στην Ε.Ε... Ζητά :
Να μην επιτραπεί στην Κυπριακή Δημοκρατία να ασκήσει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της προσφυγής της στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης,λέγοντας προσβλητικά"ο σκύλος τίθεται επικεφαλής των αποθεμάτων λουκάνικων" ...

Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός διερωτάται «πώς μπορεί η Κύπρος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο» και θεωρεί «απαράδεκτο τα άλλα κράτη-μέλη να δέχονται να αναλαμβάνει την προεδρία μια χώρα η οποία προσέφυγε στο μηχανισμό διάσωσης».
«Με ποια εξουσία μπορεί η Κύπρος να δώσει αξιόπιστη ώθηση στην προσπάθεια για σταθεροποίηση» τονίζει και συνεχίζει: «Πώς μπορεί να αναλάβει την διαχείριση κρίσης, όταν βρίσκεται η ίδια εν μέσω κρίσης; Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να θεραπεύσουμε την Ευρώπη, εάν ο Πρόεδρος βρίσκεται ξαπλωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας με μια ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια».

Αν είμουν Κύπριος πολιτικός θα του έλεγα πού να βάλει τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ του παραδείγματός του και θα του ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ την συμμετοχή του κατα την διάρκεια του Εξαμήνου της προεδρίας , σε οποιαδήποτε διαδικασία...

Αρκετά με τα φασιστόμουτρα του Βορά.
Είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ η ασθένειά τους και την ζήσαμε στην Ευρώπη με ΔΥΟπαγκόσμιους πολέμους...
http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/06/blog-post_6853.html

Συνεχίζει η κυβέρνηση του Σαμαρά τον απαράδεκτο κεφαλικό φόρο ακινήτων με μόνη διαφορά τις δόσεις....



 Μια παραπάνω δόση και αποπληρωμή σε ένα χρόνο είναι η πρώτη κίνηση του οικονομικού επιτελείου σε ότι αφορά στο χαράτσι για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες. Το γνωστό χαράτσι που πληρώθηκε μέσω ΔΕΗ την πρώτη φορά πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα αποπληρώνεται σε έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προστεθεί ένα δίμηνο στην αποπληρωμή, οι πολίτες δηλαδή θα αποπληρώνουν το χαράτσι σε έξι αντί για πέντε διμηνιαίες δόσεις.


Το νέο χαράτσι θα αρχίσει να καταφτάνει στα μέσα του καλοκαιριού και οι πολίτες θα μπορούν να το αποπληρώσουν ως τον Ιούνιο του 2012.

Ως προς τις διακοπές ρεύματος, αυτές πλέον δεν θα ισχύουν, ωστόσο σε περίπτωση μη πληρωμής οι πολίτες θα έρχονται αντιμέτωποι με την εφορία που θα μπορεί για την οφειλή να προβεί σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, εσόδων από ενοίκια ή ακόμη και καταθέσεις.

Γι αυτό δε μίλαγε ο Αντωνάκης τότε για τα χαράτσια. Ήταν βέβαιο ότι θα τα συνέχιζε...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παραιτείται από Υφυπουργός Ναυτιλίας ο Γ. Βερνίκος;



Δεύτερο πλήγμα για τη νέα κυβέρνηση μέσα σε λίγες ώρες, αν επαληθευτεί η πληροφορία. Το πρώτο ήταν η παραίτηση Ράπανου (αν και αυτό ήταν για λόγους υγείας).

Το δεύτερο πλήγμα φέρεται να έρχεται από τον Γ. Βερνίκο, Υφυπουργό Ναυτιλίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οποίος φέρεται να συμμετέχει σε offshore εταιρίες.

Το θέμα καυτηρίασε με την ακόλουθη ανακοίνωση και ο

....
 

Το κολατσιό της κυρα-Μέρκελ....


20120626-010057.jpg

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ makeleio.gr. ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ




Salmas-Akirosi-diorismou-1



ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΦ. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
 ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ





Με τον μόλις 44χρονο "επίκουρο καθηγητή" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του και νέο υφυπουργό Υγείας της νέας κυβέρνησης Σαμαρά, "δόκτωρα" Μάριο Σαλμά, δεν μας χωρίζει τίποτα προσωπικό.
Βάσει όμως των στοιχείων που έχουμε στα
........

Πάρτε αδιάβροχα!


Ασφαλώς θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο να προμηθευτείτε μέσα στο κατακαλόκαιρο την χειμερινή αυτή ενδυμασία, για να σας λύσω την απορία, σας γνωστοποιώ ότι η συγκεκριμένη ενδυμασία θα είναι το must του φετινού χειμώνα και αν την αγοράσετε τώρα θα επιτύχετε καλύτερη τιμή γιατί προβλέπετε τεράστια ζήτηση που θα  απογειώσει τις τιμές...


Και αυτό θα το οφείλουμε στον πρωθυπουργό μας κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε τονίσει ότι δεν μπορεί μια μικρή ομάδα διαδηλωτών  (εννοεί… την πλειοψηφία του ελληνικού λαού!)  να κλείνει το κέντρο της πρωτεύουσας στους καταναλωτές, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας. Μάλιστα με στόμφο (για την εύρυθμη λειτουργία της  Δημοκρατίας!) είχε προεκλογικά ανακοινώσει ότι θα χρησιμοποιήσει τα ειδικά οχήματα που έχουν αγοραστεί από το Ισραήλ και φέρουν κανόνι νερού, το οποίο όχι μόνο θα μας δροσίζει αλλά είναι σε θέση θα προξενήσει ακόμα και τραυματισμούς εξαιτίας της τρομερής πίεσης με την οποία εκτοξεύει το νερό. Φυσικά δεν αποτελεί πρωτοπορία στην στρατηγική καταστολή πλήθους αλλά είναι
...

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ



Γράφει ο Γιάννης Παναγάκος 
Θα σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία, που δείχνει πώς οι Γερμανοί βλέπουν τα σκουλήκια, συγνώμη, τον κόσμο ήθελα να πω…
1971, Θεσσαλονίκη. Είχαμε επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα οι τεταρτοετείς της Σχολής Ευελπίδων, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ταξιδίου του τετάρτου έτους.
Ήταν σούρουπο και μετά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και λοιπές υποχρεώσεις, είχαμε έξοδο στην πόλη, φυσικά ντυμένοι με τη στολή «εξόδου». Ήμουν με μια συντροφιά πέντε-έξι συμμαθητών μου, σε κάποια καφετέρια της εποχής.
Κάποια στιγμή, αντελήφθην έναν Γερμανό τουρίστα που καθόταν με την παρέα του στο διπλανό τραπέζι, ακριβώς δίπλα μου, να περιεργάζεται το σπαθάκι που φορούσα, όπως όλοι οι Ευέλπιδες, με τη στολή εξόδου. Έδειχνε να έχει εντυπωσιαστεί, και μετά από λίγο μου έκανε την εξής καταπληκτική ερώτηση, έτσι, ξαφνικά και απροκάλυπτα: “Πόσο έχει να το αγοράσω;”. Η έκπληξή μου ήταν τόσο μεγάλη που, για μια στιγμή έμεινα άναυδος. Όταν, μετά από ένα – δύο δευτερόλεπτα συνήλθα από την έκπληξη, του έδωσα την απάντηση που του άρμοζε και που θα του έδινε και οποιοσδήποτε άλλος Εύελπις ή και κάθε άλλος πραγματικός Έλληνας` απάντηση που, φαντάζομαι πως θα του έγινε μάθημα, ποιός ξέρει! Να τί του είπα και, βλέποντάς τον να μένει αποσβολωμένος, του γύρισα
...

"ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΤΟΥ ΓΑΠ Ο ΝΕΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ




Ο Βασίλης Ράπανος (περαστικά του στο θέμα υγείας), είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών και είναι μία επιλογή που από μόνη της προβληματίζει, όχι σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα, αλλά την πολιτική καταγωγή και τις τεράστιες επιρροες της τρόικας στη νέα κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Μέχρι σήμερα διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, τοποθετημένος ...
από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σκληρός ΠΑΣΟΚος, παλαιός σημιτικός με διάφορες κυβερνητικές θέσεις (διοικητής Κτηματικής, ΟΤΕ κλπ.), στενός φίλος και σύβουλος του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάννου Παπαντωνίου, οπαδός της σκληρής λιτότητας, "στριφνός" τραπεζίτης (άνθρωποι που τον ξέρουν καλά λένε ότι ο Λ.Παπαδήμος θυμίζει "αριστερών τάσεων πρόεδρο φιλεργατικού συλλόγου" μπροστά του) και βέβαια "κολλητός" του Λ.Παπαδήμου με μία στενή φιλία πολλών ετών (στη φωτό της α'σελίδας οι δύο "κολλητοί").
Από την πρόσφατη θητεία του στην Εθνική Τράπεζα που τον διόρισε ο Γ.Παπακωνσταντίνου με την έγκριση του ΓΑΠ (Γιώργου Α.Παπανδρέου) εργάστηκε άκοπα υπέρ της ανακεφαιοποίησης των τραπεζών, δηλαδή υπέρ του να λάβουν οι τραπεζίτες το επίδομα των 50 δισ. ευρώ από το
.....

Καλοφάγωτη η νέα Κυβέρνηση!


του Θύμιου Καλαμούκη


Άλλη μια κυβέρνηση, έτοιμη και προορισμένη να υπηρετήσει πολύ συγκεκριμένα συμφέ-ροντα. Οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέ-ροντα, που συμπιέζουν χρόνια την Ελλάδα και απομυζούν τον πλούτο της. Ξέρω ότι πολλοί αναγνώστες αυτό το θεωρούν...
υπερβολικό, αλλά λυπάμαι. Συμβαίνει έτσι ακριβώς. Και αυτή η κυβέρνηση, η επονομαζόμενη και «εθνικής σωτηρίας», θα φροντίσει κυρίως, αν και όχι μόνο, να ισχυροποιήσει μια χούφτα συμφέροντα, να τους δημιουργήσει ασφαλές περιβάλλον δράσης, να τα προστατέψει από «έξαλλους» διαδηλωτές. Θα φροντίσει να σώσει γνωστούς πετρελαιάδες, εφοπλιστές, εργολάβους, μεταπράτες, προμηθευτές, καναλάρχες, για να δικαιώσει από τον τίτλο της τη δεύτερη λέξη, την «σωτηρία». Το «εθνική», έτσι κι αλλιώς είναι λίγο φλού…

Άλλη μια κυβέρνηση που στην φρασεολογία της, η λέξη «λαός», θα παίζει συνεχώς. Αλλά θα...
παίζει μόνο εκεί. Σε λίγες μέρες από σήμερα αυτός ο λαός θα γίνει παρείσακτος, ενοχλητικός και αν αποφασίσει να διαμαρτυρηθεί και να εναντιωθεί, στο αναγεννητικό έργο της κυβέρνησης, θα γίνει και εχθρός λαός. Στην καλύτερη περίπτωση θα του πετάξουν μερικά ψίχουλα που θα περισσέψουν από κάποια μοιρασιά, αλλά και αυτό
....