Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Εφιαλτικός νόμος για υποχρεωτική δωρεά οργάνων. Σημαντική λεπτομέρεια:Όταν το ΔΝΤ πήγε στην Αργεντινή, ψηφίστηκε αμέσως ο ίδιος νόμος!

Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.

Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια ''αστεία'' διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.

Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε  σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?

Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη  ιδιοκτησία μας, η οποία  προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.

Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, δημοσιοποίησε άμεσα την εντονότατη αντίθεσή της για το επικείμενο νομοσχέδιο της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων  που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι ''ο πρωτοφανής και αδιανόητος καταναγκασμός, προσκρούει στις αρχές  της δεοντολογίας, αφαιρώντας κάθε κατοχυρωμένη έκφραση της ελευθερίας της βούλησης και του αυτεξούσιου του σώματος''.  Όταν λοιπόν, οι ίδιοι οι εθελοντές ιστών και οργάνων, αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι  εκλιπαρούν την πολιτεία να σταματήσει αυτό το απάνθρωπο νομοσχέδιο που θα χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για ανταλλακτικά και θα θέτει σε ενδεχόμενο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών συνανθρώπων μας, ο μέσος Έλληνας τι περισσότερο μπορεί να προσθέσει?

Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει. Εκτός από δούλους και άβουλα ρομποτάκια της νεοταξικής πραγματικότητας, θέλουν να μας καταστήσουν ζωντανά δοχεία ανταλλακτικών,  από τα οποία θα ''ψωνίζει'' τα χρειαζούμενα όργανά της η μελλοντική παγκόσμια ελίτ!

Agiovasilema

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ; - ΣΦΑΓΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ;

Περίεργα και δύσκολα πράγματα αναφέρονται στο νέο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις.

Εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, θα είμαστε στο εξής όλοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μόνο όσοι θα έχουν... εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.

Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει...

Άμεση αντίδραση και ανακοίνωση των εθελοντών δωρητών οργάνων απέναντι στο νοσμοσχέδιο-τέρας που φιλοδοξεί να μας μετατρέψει σε ανταλλακτικά προς πώληση.

    H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών    Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιοποιήσει την εντονότατη αντίθεσή της, για το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τη δωρεά οργάνων

Αρ. Πρωτ.: 564
                                                                                                               Προς:
Υπουργείο Υγείας, Διατροφής & Άθλησης
Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής
ΣΕΑ – Φορείς μέλη της ΠΟΣΕΑ
ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιοποιήσει την εντονότατη αντίθεσή της, για το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τη δωρεά οργάνων, που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Για τους αδαείς, το να θεωρούμαστε όλοι δωρητές οργάνων, εκτός αν δηλώσουμε το αντίθετο, καθώς και το να μπορείς να δώσεις εν ζωή το νεφρό σου σε μη στενό συγγενικό σου πρόσωπο, μπορεί να ηχούν θετικά μέτρα για την επίλυση του μεταμοσχευτικού προβλήματος της Ελλάδας.
Τα στοιχεία, όμως, μιλούν από μόνα τους:
1.            Όσον αφορά τις αφαιρέσεις οργάνων από θανόντες δότες
Η Ελλάδα κατέχει μια από τις τελευταίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις πτωματικές μεταμοσχεύσεις. Όπως έχει και επίσημα ανακοινωθεί, αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στην έλλειψη υποδομής και προσωπικού, όπως είναι οι συντονιστές μεταμόσχευσης στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τα ποσοστά άρνησης των συγγενών κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο βασικός λόγος άρνησης είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στο μεταμοσχευτικό σύστημα και όχι η έλλειψη ευαισθητοποίησης, γενικώς και αορίστως.
Ενώ, λοιπόν, καμία παρέμβαση δεν προτείνεται για την ουσία του προβλήματος και ενώ τα διεθνή δεδομένα δείχνουν ότι η εικαζόμενη συναίνεση από μόνη της ουδέποτε έλυσε το πρόβλημα -επειδή απαιτείται προηγούμενη οργανωμένη ενημερωτική προσπάθεια-στην Ελλάδα το 2011, θυμηθήκαμε το Ισπανικό μοντέλο! Μόνο που ούτε στην Ισπανία -ούτε και αλλού, όπου υπάρχει εικαζόμενη συναίνεση- αγνοούν τη συγκατάθεση των συγγενών του θανόντος. Φανταστείτε πόσο «απλό» θα είναι σύμφωνα με τη νέα νομοθετική πρόταση: τα όργανα λ.χ από ένα παιδί χωρίς γονική επιμέλεια, θα μπορούν να δωρηθούν με την προφορική εντολή ενός επιτρόπου!
Το να επιβληθεί αυταρχικά η δωρεά οργάνων, κάθε άλλο παρά... ευνοϊκό μπορεί να είναι στην ιδέα και το πιθανότερο είναι να αυξήσει και άλλο την... και να οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των πτωματικών μεταμοσχεύσεων, αφήνοντας στη μοίρα τους, ασθενείς που δεν έχουν άλλη λύση όπως λ.χ οι καρδιοπαθείς.

Ο μύθος του Έλληνα «κηφήνα»

Πάνος Πικραμένος
«Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι για αυτό που είστε. Πρόκειται για μια τακτική κοινωνικής παθολογίας, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα…» λέει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ναόμι Κλάιν, σε συνέντευξή της, για τα οικονομικά μέτρα, την τρόικα και τα όσα συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας.

H Αμερικανίδα δημοσιογράφος, στο βιβλίο της «Το Δόγμα του Σοκ», περιγράφει λεπτομερώς τις τεχνικές του «καπιταλισμού της καταστροφής», όπως η ίδια τον ονομάζει, που χρησιμοποιούνται από νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις σε πολλές χώρες του κόσμου, για τον πειθαναγκασμό των πολιτών να δεχθούν μεταρρυθμίσεις ενάντια στα συμφέροντά τους.

Με άμεσο στόχο τις ιδιωτικοποιήσεις, την απορύθμιση του κρατικού τομέα και τις περικοπές των κοινωνικών δαπανών, μία κατά μέτωπο επίθεση κατά της συλλογικής συνείδησης βρίσκεται σε...

Κυκλοφορούν φήμες πως έχουν υποθηκεύσει Ακρόπολη-Μαραθώνα-Δελφούς- Σούνιο????

Παιδί , το λογαριασμό ............. και ΣΥΝΤΟΜΑ" !!!!!

(Η ώρα το λογαριασμού είχε κανονιστεί για το 2019?)

Το "κατάστημα" όμως βιάζεται να κλείσει τα μείο και έχουν αρχίσει οι  ..... πιέσεις για την εξόφληση!
Το 1998-99   ο επαναστάτης κομμουνιστής (EKKE) , στέλεχος πολλών "κυβικών" της ξεφτιλισμένης γενιάς του Πολυτεχνείου , ως "τσάρος" της "οικονομίας" του "αντιστασιακού" Σημίτη (έβαζε στρακαστρούκες στη χούντα......έτσι ακριβώς ισχυρίστηκε σε ομιλία του στη Βουλή) , ο Ν.Χριστοδουλάκης είχε προτείνει την αγορά swap από την Goldman-Shacs βάζοντας ως εμπράγματη υποθήκη τα έσοδα από την εκμετάλευση των αρχαιολογικών χώρων Ακρόπολης-Μαραθώνα-Δελφών-Μυκηνών-Σουνίου!
Ύστερα από την γενική κατακραυγή της αρχαιολογικής κοινότητας , και μένοντας μόνο με την ηθική και "κρυφή" υποστήριξη της οικογένειας Αρσένη , της ανεκδιήγητης Τζάνη , της ακαδημαϊκού Αρβελέρ και του "έλληνα" Costas Gavras , τελικά η μπίζνα ακυρώθηκε .....ή μάλλον αναβληθηκε (;)...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε διαρρέονται στοιχεία σχετικά με τις υποθήκες που μπήκαν λίγα χρόνια αργότερα , προκειμένου να προχωρήσει η ...

Όλοι οι πολιτικοί άφησαν το σημάδι τους στην Ελλάδα, ο ΓΑΠ θα αφήσει λεκέ!


Από την ίδρυση της χώρας μας μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αμέτρητοι πολιτικοί σε πολλά πόστα. Αμέτρητες και οι πολιτικές αποφάσεις, αποχρώσεις και ιδεολογίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις πιο ακραίες. Όλοι τους κάτι άφησαν πίσω τους. Ακόμη και οι χειρότεροι.

Μέχρι και η χρεοκοπία Τρικούπη, με τα υπέρογκα δάνεια που αυτός λάμβανε, μας άφησε έργα υποδομής που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε.
Μετά την πραξικοπηματική επιβολή του Μνημονίου από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την επέλαση των νεοφιλελεύθερων όρνεων που δηλητηρίασαν με τα μέτρα-σοκ το σώμα της Ελλάδας και τώρα περιμένουν αργά και βασανιστικά να εκπνεύσει για να σκυλεύσουν τον νεκρό τί άλλο μπορεί να μείνει; 

Μόνο η αντίδραση και η αυτο-οργάνωση του κόσμου. Μόνο ότι δεν μπορεί να ελέγξει ένα αυταρχικό καθεστώς μόνο αυτό φοβάται. Γι’ αυτό εξαφανίζονται οι αντιφρονούντες, γι’αυτό φιμώνονται ιστολόγια, γι’ αυτό τις κινηματικές απόπειρες του λαού προσπαθούν να τις καπελώσουν ή να τις συντρίψουν με την ισχύ της εξουσίας.
Επιμένω ότι φοβούνται γιατί όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ο κόσμος τους γιουχάρει και οδηγείται σε ανυπακοή αλλά όχι ευτυχώς τυφλή. Γιατί δεν μασάνε κουτόχορτο οι ιθαγενείς και δεν πιστεύουν στα δεκανίκια, όσο και να προωθούνται. Γιατί οι στυλοβάτες  πέφτουν μαζί με τις...

Νέα γιούχα κατά του Πάγκαλου όταν εμφανίστηκε στην Ελευσίνα. Φυσικά τον προστάτευε η φρουρά του...

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας στην Ελευσίνα ήρθε ξανά αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο υγείας.

Δείτε το βίντεο


Ο κ. Πάγκαλος με τη συνοδεία ανδρών της προσωπικής του ασφαλείας προσέγγισε το σημείο του Κέντρου Υγείας και τότε μία μερίδα πολιτών στάθηκε στο πλάι του και άρχισε να τον γιουχάρει δυνατά και να φωνάζουν διάφορα υβριστικά συνθήματα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδειξε ωστόσο να πτοείται από την αποδοκιμασία των πολιτών και απλά συνέχισε να περπατάει μέχρι να μπει στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

Είναι το τρίτο συνεχόμενο περιστατικό αποδοκιμασίας προς τον κ. Πάγκαλο. Είχε προηγηθεί το επεισόδιο στο Παρίσι και το επεισόδιο με το γιαούρτωμα στα Καλύβια.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Άξιος ο μισθός του 'άντρακλα' Βουλευτή. Καμαρώστε τον εθνοπατέρα που δέρνει γυναίκες και τις στέλνει στο νοσοκομείο. Αυτοί μας κυβερνάνε δυστυχώς.

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ k ΜΑΓΚΟΥΦΗ


O παραπλεύρως εικονιζόμενος «άντρακλας», βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και εισηγητής του νομοσχεδίου και της ντροπολογίας Ρέππα, ονόματι ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ κατάφερε καλυπτόμενος από ισχυρή αστυνομική προστασία να τραυματίσει και να στείλει στο νοσοκομείο συναγωνίστρια των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και στη συνέχεια να διαφύγει από το σταθμό διοδίων έχοντας κάνει το «πατριωτικό του» καθήκον.
Αιτία: Η επιμονή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, όταν ο σταθμός διοδίων τελούσε υπό κατάληψη και τα διόδια έμεναν ανοιχτά για τους διερχόμενους οδηγούς. Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω. Ξέρουμε ότι το πολιτικό προσωπικό εχει τεθεί στη διάθεση των «εθνικών εργολάβων». Ξέρουν πολύ καλά ότι οι μέρες της εξουσίας τους είναι μετρημένες. Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν ούτε οι εργολάβοι, ούτε το προσωπικό τους. «Αυτό το χώμα είναι δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει» – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

''Άντρακλας'' ΠΑΣΟΚος βουλευτής πουλάει τσαμπουκά στους "Δεν Πληρώνω" και στέλνει μία γυναίκα με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο ...




Eπεισόδιο στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας, με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΧΡ. Μαγκούφη, εισηγητή του νομοσχεδίου Ρέππα και πολέμιος του "δεν πληρώνω"..Τα μέλη του κινήματος για μια ακόμη φορά πραγματοποιούν κατάληψη στο σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού βρίσκουν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πληρώνουν.

Όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι που στα διόδια φτάνει ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ k. Χρήστος Μαγκούφης. Το αυτοκίνητο του βουλευτή σταματά για να πληρώσει. Οι συγκεντρωμένοι, που δεν... γνωρίζουν ακόμη με ποιον έχουν να κάνουν, του φωνάζουν να περάσει ελεύθερα όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ο οδηγός επιμένει να πληρώσει, οι καταληψίες δεν αφήνουν και αρχίζει μια έντονη λογομαχία.


Ο Μαγκούφης στα διόδια

Ο βουλευτής που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγαίνει έξω και λέει ξανά ότι θέλει να πληρώσει, βουτάει μια γυναίκα από τον γιακά και αρχίζει να την ταρακουνάει. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι αρπάζουν από τα χέρια του βουλευτή τη γυναίκα και τον απωθούν, ενώ απειλούνται πιο σοβαρά επεισόδια. Η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Χρήστος Μαγκούφης μπαίνει μέσα στα γραφεία των διοδίων και σε λίγο στα διόδια φτάνει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Άνδρες της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ, του τοπικού τμήματος, ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας.
Τότε τα μέλη του κινήματος πληροφορούνται ότι πρόκειται για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη.

Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο βουλευτής με τον οδηγό του και ακόμη ένα ζευγάρι που τον συνόδευε έμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στα γραφεία των διοδίων. «Ήθελα να πληρώσω και δεν με άφηναν. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να πληρώσει. Δεν χτύπησα καμία γυναίκα. Η κυρία που δήλωσε τραυματισμένη και ήρθε το ασθενοφόρο για να την πάρει, έπαιζε θέατρο», είπε ο βουλευτής.



Η γυναίκα που συμμετείχε στην κινητοποίηση του "Δεν Πληρώνω" φεύγει με το ασθενοφόρο
Αναδημοσίευση από volostv - από το epitropesdiodiastop.blogspot.com μαθαίνουμε ότι η αστυνομία προστάτεψε-φυγάδευσε το βουλευτή, ενώ η γυναίκα διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ότι έχει κάταγμα πλευρού...

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι. Δεν αντέχω άλλο!

Ήδη τα δείγματα από την σημερινή συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη όσο και από την συμπεριφορά των συναδέλφων του κατάλαβε ότι πλέον αποτελεί κόκκινο πανί. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας (και ασφαλέστατες) πληροφορίες, εξέφρασε την απογοήτευση του στον πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ή θα κάνεις εκλογές ή βρες αντικαταστάτη!

Βέβαια ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν φημίζεται και τόσο για την “ευαισθησία” του. Οπότε η βαθύτερη αιτία μπορεί να είναι η απειλή καταψήφισης του επικαιροποιημένου μνημονίου από την ΚΟ, σε περίπτωση που δεν θα προσκομίσει στοιχεία που να καταδεικνύουν την επιτυχία των μέτρων εως τώρα. Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν υπάρχουν, προδιαγράφοντας ένα μεγάλο φιάσκο σε περίπτωση που ζητηθούν τα 2/3 για αναδρομική νομιμοποίηση του μνημονίου.

Κύριε Σόμπολε, συγχαρητήρια για το timing της απεργίας http://www.olympia.gr/

Βουλευτής λέει πως αν υπήρχαν σήμερα ειδήσεις, η Κυβέρνηση θα είχε πέσει με τον χαμό που γίνεται στην Κ.Ο του Πασοκ.

Απόλυτο χάος είναι οι λέξεις που περιγράφουν την εικόνα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώς πλέον οι βουλευτές φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και να έχουν στήσει για τα καλά αντάρτικο, με την κυβέρνηση πλέον να τρίζει συθέμελα.

Το έλα να δεις έγινε στην ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. Την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια σύσσωμοι οι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να το πάρει πίσω. Αυτό αιφνιδίασε τον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν τον πρωθυπουργό.

Η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;».

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;».

Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε τους ...

Πακιστανική δια(σ)τροφική κουλτούρα??..Αδέλφια κανίβαλοι στο Πακιστάν ήθελαν να φάνε ανθρώπινο πτώμα


Η οικογένεια μιας γυναίκας που είχε πρόσφατα πεθάνει διαπίστωσε ότι ο τάφος της είχε παραβιαστεί και το πτώμα έλειπε. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση και μετά από έρευνα η αστυνομία του Πακιστάν ανακάλυψε δύο αδέλφια που είχα κλέψει το πτώμα και ετοιμαζόντουσαν να το φάνε.
“Είχαν κόψει μέρος του πτώματος και το μαγείρευαν όταν ...


εμφανιστήκαμε”, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν επίσης τα λείψανα ακόμα ενός 24χρονου που είχε πεθάνει από καρκίνο.
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και κρατούνται ενώ σύμφωνα με τις αρχές βρίσκονται σε καλή ψυχική και σωματική υγεία.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα αδέλφια αποκάλυψαν ότι έτρωγαν σκύλους πριν ξεκινήσουν να τρέφονται με ανθρώπινο κρέας.

Να μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στη χώρα μας για αρπαγές σκύλων από λαθρομετανάστες,που τελικά γίνονται τροφή και καταλήγουν στα πιάτα τους. 


 

O Παπακωνσταντίνου συνάντησε ομόφωνη και οργισμένη αντίδραση για το νομοσχέδιο του τζόγου και το πήρε άρον άρον πίσω...

Τα άκουσε σήμερα ο Παπακωνσταντίονου από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας του κόμματος κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
Μετά την παρουσίασή του νομοσχεδίου από τον Υπουργό Οικονομικών, οι βουλευτές απέρριψαν όλες τις διατάξεις!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γ.  Παπακωνσταντίνου απάντησε στους βουλευτές ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από 3 υπουργικά συμβούλια και ότι εφόσον υπάρχουν διαφωνίες από τόση μεγάλη ομάδα βουλευτών, το θέμα τον ξεπερνά, και...

Tην έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν ζωντανή για 100 ευρώ. Ευχαριστούμε (ξανά) για τον παράδεισο που μας χαρίσατε...

Μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Χανιά ήταν το θύμα τον αδίστακτων κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.


Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αναζητούσαν επίμονα χρήματα και κοσμήματα. Αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω και δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα δεν δίστασαν να ξυπνήσουν την ηλικιωμένη για να μάθουν που μπορούν να βρουν λεφτά!

Η ίδια ήταν απόλυτα ψύχραιμη, πράγμα που εξόργισε παραπάνω τους ληστές και την έλουσαν με οινόπνευμα απειλώντας την πως θα την κάψουν ζωντανή αν δεν τους έλεγε που κρύβει τα χρήματα. Σοκαρισμένη και φοβισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα τους είπε ότι θα βρουν 100 ευρώ  και μερικά κοσμήματα σε ένα συρτάρι.

Οι δράστες την έδεσαν και την φίμωσαν και συνέχισαν τη "δουλειά" τους. Ευτυχώς όμως φεύγοντας δεν την παράτησαν δεμένη και κατάφερε να καλέσει την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Aπίστευτη φιλική δήλωση ατυχήματος!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)



(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

Το είδαμε στο www.eglimatikotita.gr


Δελτίο Τύπου κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες την ανελέητη, παράνομη και ΥΠΟΠΤΗ επίθεση των μεγαλοεργολάβων, μέσω της αστυνομικής κατασταλτικής μηχανής ενός, δέσμιου στα εγχώρια και ξένα προδοτικά συμφέροντα , κατ επίφαση ΚΡΑΤΟΥΣ -ΧΟΥΝΤΑΣ και της εθνοπροδοτικης κυβέρνησης, μα και της εξίσου ανύπαρκτης και ανάλγητης μείζονος αντιπολίτευσης.
Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην ΚΕΡΑΤΕΑ με βαθιά λύπη , με μεγάλη οργή, με πολύ αγανάκτηση και αηδία προς το Κράτος , αλλά και με πολύ ΣΕΒΑΣΜΟ στην αντίσταση που δεν λυγίζει, από όλους τους κατοίκους, με πολύ εκτίμηση στο σθένος τους και την αντοχή τους, αλλά...

Ο ταμίας του Τσοχατζόπουλου απαιτούσε μεγαλύτερη μίζα, επειδή ''έπεισε'' την κυβέρνηση να αγοράσει τα άχρηστα γερμανικά υποβρύχια!



Μεγαλύτερη προμήθεια επειδή «έπεισε την ελληνική κυβέρνηση» να αγοράσει γερμανικά υποβρύχια ζήτησε και φυσικά πήρε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπέλτσιος.

Σύμφωνα με σοβαρό δημοσίευμα της Real news, τον Ιούνιο του 2002, ο Γιάννης Μπέλτσιος συναντιόταν στην Αθήνα με στελέχη της HDW / Ferrostaal, απαιτώντας... μεγαλύτερα ποσοστά στις προμήθειες που διακινήθηκαν στο παρασκήνιο της σκανδαλώδους συμφωνίας.

Όπως προκύπτει από εξωδικαστική αγωγή της υπεράκτιας Dolmarton την οποία εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο Γιάννης Μπέλτσιος εναντίον της Ferrostaal για ...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ...ΑΡΑΒΙΑ!

Αλβανία: « Η κυβέρνηση εμποδίζει την ανέγερση Τζαμιού στα Τϊρανα
Τζαμί στα Τίρανα

«Πολιτικά εμπόδια παρουσιάζονται για την ανέγερση του τζαμιού. Το σχέδιο του δήμου των Τιράνων να χτίσει ένα μεγαλοπρεπές τζαμί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Αλβανίας, βρίσκει εμπόδια από απόφαση της κυβέρνησης. Το οικόπεδο, στο οποίο επρόκειτο να οικοδομηθεί το μουσουλμανικό τέμενος, μεταβιβάστηκε στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης», γράφει σήμερα η αλβανική εφημερίδα ‘Γκαζέτα Τέμα’.

Η απόφαση αυτή, αναμένεται να προκαλέσει την...

Mεγάλη προσοχή σε όσους έχουν κήπους στην περιφέρεια. Αλλοδαποί παρουσιάζονται ως κηπουροί και εξαπατούν τους ιδιοκτήτες κλέβοντάς τους.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτή την εποχή καθώς απατεώνες εφευρίσκουν χιλιάδες νέους τρόπους για να εξαπατούν τους πολίτες και να εντοπίζουν μοναχικές κατοικίες εκτός αστικών κέντρων...

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, τις τελευταίες ημέρες αλλοδαποί κυρίως Βουλγαρικής καταγωγής, περνούν από διάφορα σημεία της περιφέρειας και παριστάνουν τους κηπουρούς!

Τις τελευταίες ημέρες ομάδα τριών ατόμων μεταφερόταν από χωριό σε χωριό στην περιοχή της Γραβιάς στη Φωκίδα και ρωτούσε σε κάθε σπίτι αν υπάρχουν κάτοικοι και αν κυρίως ηλικιωμένοι θέλουν να τους καθαρίσουν και να σκαλίσουν τον κήπο τους.

Το γεγονός ότι τα άτομα αυτά ρωτούσαν πολλές λεπτομέρειες για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών, έβαλε σε σκέψεις τους κατοίκους και ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία. Μάλιστα ορισμένες διαρρήξεις σπιτιών στην συγκεκριμένη περιοχή, από πολλούς σχετίζονται με την εμφάνιση των αυτοαποκαλούμενων κηπουρών. Η αστυνομία για μια ακόμη φορά εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να μην εξαπατούνται, από αγνώστους.

ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ, ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ!

Βρε εργατοπατέρα Κουτρουμάνη που έγινες Αναπληρωτής Υπουργός και κόβεις συντάξεις , επιδόματα κλπ κλπ ΔΕΝ ντρέπεσαι λιγάκι βρε αθεόφοβε να ζητάς 145 Ευρώ το μήνα για να παρκάρεις το ΙΧ σου σε ιδιωτικό πάρκινγκ; Βρε αθεόφοβε παίρνεις τόσα λεφτά και...
σου έχουν διατεθεί αστυνομικοί να σε φυλάνε και να σε πηγαίνουν και ζητάς 145 ευρώ από τους φορολογούμενους για το ΙΧ σου;
Εγώ βρε φίλε που παίρνω πολύ λιγότερα από σένα και τους ομοίους σου, το πληρώνω από τη τσέπη μου , όπως πληρώνω και τους καφέδες που πίνω και αυτούς που κερνάω και όλοι εσείς έχετε καβούρια στις τσέπες σας και τα ζητάτε από κρατικό προυπολογισμό κερνάω εγώ. ΝΤΡΟΠΗ σου και σε σένα και στη σοσιαλιστική κυβέρνηση που ανήκεις.
http://fimotro.blogspot.com/2011/04/blog-post_6364.html
 

H κρίση θέλει... χαμόγελο

Ένας πάει στο βενζινάδικο:
-"Βάλε 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι"


Και ο βενζινάς:
-Να σου κλάσω και λίγο μέσα στα λάστιχα;"

============================

(Γι' αυτό, την επόμενη φορά που θα ψηφίσεις θυμήσου):






      
        
      
     

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μερικά απλά μυστικά που θα μας βοηθήσουν να ζήσουμε 100 χρόνια, έχοντας παράλληλα καλή φυσική κατάσταση και υγεία.

Το μυστικό για να κλείσει κανείς έναν αιώνα ζωής χωρίς σωματική και ψυχική μιζέρια, είναι ο συνδυασμός καλών γονιδίων, θετικής σκέψης και απλών προληπτικών μέτρων, όπως δείχνουν οι νέες έρευνες.

Οι 100χρονοι στις ΗΠΑ αυξήθηκαν σε 96.548 το 2009 από 38.300 το 1990. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, οι άνθρωποι άνω των 85 ετών αποτελούσαν το 2010 το 1,7% του μόνιμου πληθυσμού της χώρας (190.000 άτομα περίπου, 83.000 άντρες και 107.000 γυναίκες). Τα ποσοστά την τελευταία 20ετία παρουσιάζουν αύξηση και στη χώρα μας.
Οι σύγχρονοι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά υποφέρουν επίσης περισσότερο από κάποια χρόνια αρρώστια. Μια ανάλυση κυβερνητικών δεδομένων στις ΗΠΑ βρήκε ότι, ενώ το προσδόκιμο επιβίωσης αυξάνεται σταθερά κατά την τελευταία δεκαετία, αυξάνεται επίσης η συχνότητα των καρδιοπαθειών, των εγκεφαλικών, του καρκίνου, του διαβήτη και των αναπηριών.

Το 1998 π.χ. το 16% των 70χρονων αντρών είχε πρόβλημα κινητικότητας, ενώ το 2006 το ποσοστό έφθασε το 25%. Γράφοντας στο περιοδικό «The Journal of Genrontology B» (Ιανουάριος 2011), οι συγγραφείς συμπεραίνουν ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερο όχι γιατί έχουν λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν, αλλά γιατί επιβιώνουν περισσότερα χρόνια με...

Γιατί ήρθε ο Σόρος?

Του Στάθη Σαραφόπουλου
Οικονομολόγου πρ. Βουλευτή
 
Για δουλειά ήρθε ο άνθρωπος και για να μας… εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τι νομίζετε ήρθε να δει το Μουσείο της Ακρόπολης;
 
Διότι, αν ο Σόρος πίστευε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να του αποφέρει κέρδη, να είστε βέβαιοι ότι ούτε τον Πρωθυπουργό θα συναντούσε, ούτε θα έτρωγε μαζί του, ούτε φυσικά θα καθόταν να περνάει την ώρα του συζητώντας με τον Παπακωνσταντίνου.
«Μυρίστηκε ψητό» και έσπευσε να συναντηθεί..!
 
Σύμφωνα με το βιογραφικό του λοιπόν, φέρει επαξίως το...

Ανοιξιάτικη κολεξιόν ''Μαζί τα φάγαμε''

Codex alimentarius.Νόμος θανάτου των ανθρώπων! Αν δεν ενημερωθούμε και δεν αντισταθούμε, είμαστε χαμένοι...



O νόμος θανάτου των ανθρώπων, της μάζας, του όχλου, των πειθαρχημένων υπάκουων ανθρώπων,  είναι ο «Νόμος Συγκλήτου S 510, για τον  Εκσυγχρονισμό της Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η ιδιωτική καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Αυτός είναι ο νόμος που ισχύει ήδη στην Αμερική: «s510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί κατά το δοκούν το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων των ανθρώπων, για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους επικυρίαρχους  να ρυθμίζουν το τι θα τρώνε οι άνθρωποι, με ποινές εξοντωτικές, για τους ανυπάκουους, παρόμοιες με των εμπόρων ναρκωτικών.

Με απλά λόγια, για να το καταλάβουμε όλοι, ο νόμος αυτός λέει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε, τις βιολογικές καλλιέργειες και τον παραδοσιακό της γιαγιάς μας στο χωριό, με τους αγνούς θησαυρούς της γης που μας χαρίζουν υγεία και ζωή και θα είμαστε αναγκασμένοι να τρώμε τα φρούτα και λαχανικά του εμπορίου τα οποία θα προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους σπόρους και θα περιέχουν σειρά αντιβιοτικών και φαρμάκων.Με νόμο στην Αμερική, οι ιδιωτικοί κήποι (τα μποστάνια που λέμε εδώ στην Ελλάδα μας), κρίθηκαν παράνομοι και οι ιδιοκτήτες τους θα διώκονται ποινικά. Ο κάθε ένας, θα έχει δικαίωμα να χαφιεδίζει τον συνάνθρωπό του στις...

Mάργκαρετ προς Γιωργάκη: ''Παιδί μου, φτιάξε σχέση με τον Σόρος''!!


Η επίσκεψη του Σόρος στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου θύμισε την προ ετών προτροπή της μητέρας του,  Μαργαρίτας, να  τον γνωρίσει .  Το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλη είχε δημοσιεύσει,  πριν από δέκα περίπου χρόνια, πλήθος επιστολών από την αλληλογραφία της Μαργαρίτας με τον γιο της. Σε μία από αυτές, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ακόμα στο υπουργείο Παιδείας, του έγραφε: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».

Όπως έγραφε το περιοδικό «Νέμεσις» (τεύχος 41) στην εν λόγω επιστολή : «Του γνωστοποιεί την ισχύ του Τζορτζ Σόρος στην Ανατολική Ευρώπη. Του λέει ότι είναι κολλητός του φίλου της Στάνλει Σάινμπάουμ…Τον προτρέπει τον Γιωργάκη να πιάσει γνωριμία με τον Σόρος και να στήσει ένα ίδρυμά του εδώ…».

Ο ΓΑΠ που έκτοτε έχει πετύχει πολλούς από τους στόχους και τα όνειρα που είχε η μητέρα του για εκείνον, κατάφερε να πραγματοποιήσει και αυτή την επιθυμία της.
Προσπάθειες υποβάθμισης της επίσκεψης
Κατά τα άλλα η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει την....

Ο Παπανδρέου επαναλαμβάνει τον γνωστό εκβιασμό προς τους βουλευτές του Πασοκ: ''Ψηφίστε τα μέτρα, αλλιώς θα κάνω εκλογές''



Με ένα μικρό πακέτο παροχών που κουνάνε σαν καρότο μπροστά στους Βο(υ)λευτές του Πασοκ για να τους δελεάσουν και ονομάζοντας“εθνικό σχέδιο” το πακέτο των νέων μέτρων, προσπαθούν  για πολλοστή φορά από την εκλογή της νέας Κυβέρνησης να τους μαντρώσουν, όπως έκαναν με τους ψηφοφόρους στις δημοτικές εκλογές. 

Στην προηγούμενη προσφυγή στις κάλπες το δίλημμα τέθηκε προς τους πολίτες με απειλή για πρόωρες ή ακύρωση της οικονομικής βοήθειας της τρόικας και στάση πληρωμών...
Ενόψει λοιπόν της νέας ψηφοφορίας δυσβάσταχτων μέτρων, ο Παπανδρέου εκβιάζει  ξανά, απαιτώντας“ψήφο εμπιστοσύνης” προς το καταστροφικό του έργο.Στην προηγούμενη προσφυγή στις κάλπες το δίλημμα τέθηκε προς τους πολίτες με απειλή για πρόωρες ή ακύρωση της οικονομικής βοήθειας της τρόικας και στάση πληρωμών...

Τώρα, πάλι λίγο πριν από μια δόση της τρόικας γίνεται... συνδυασμός διλημμάτων.


Μένει να δούμε αν οι πασοκικοί βουλευτές θα υποκύψουν ακόμη μια φορά ή αν θα προσπαθήσουν να σωθούν εγκαταλείποντας το  πλοίο που βουλιάζει.

Εριξαν ραδιενεργό νερό στη θάλασσα της Ιαπωνίας

Δέκα χιλιάδες τόνοι με 500 φορές υψηλότερη ραδιενέργεια
Απεγνωσμένες προσπάθειες στη Φουκουσίμα να βρεθούν τα σημεία διαρροής

TOKIO. Από το κακό στο χειρότερο μοιάζει να πηγαίνει η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα που επλήγη κατά τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου και έκτοτε εκπέμπει ραδιενέργεια στο περιβάλλον. Χθες, αξιωματούχος της Τokyo Electric Power, της διαχειρίστριας του εργοστασίου, με δάκρυα στα μάτια και φωνή που έσπαγε από την συγκίνηση, ανακοίνωσε ότι κρίθηκε αναγκαίο να προχωρήσουν στην απελευθέρωση ραδιενεργού νερού στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, οι Ιάπωνες μηχανικοί αναζητούν παντοιοτρόπως όχι απλώς λύση για τα προβλήματα του πυρηνικού εργοστασίου στη Φουκουσίμα, αλλά και ....

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σε επίπεδα ρεκόρ η ραδιενέργεια στη θάλασσα της Ιαπωνίας, μέχρι και 7.500.000 (ναι σωστά διαβάζετε) φορές μεγαλύτερη από τα φυσιολογικά όρια...

Η εταιρεία TEPCO ανακοίνωσε ότι ανίχνευσε επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου 7,5 εκατομμύρια φορές υψηλότερα από το νόμιμο όριο στο θαλασσινό νερό κοντά στην τσιμεντένια τάφρο που έχει υποστεί ρωγμή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Το Σάββατο, η TEPCO, η οποία εκμεταλλεύεται τον σταθμό και προσπαθεί να τον θέσει υπό έλεγχο μετά την καταστροφή της 11ης Μαρτίου, διαπίστωσε ότι ...

Νέο Παιχνίδι των ΜΜΕ ενάντια στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Το άρθρο του κ. Τέλογλου με τίτλο Δεν πληρώνεις, πληρώνω, ε, όχι, δεν πληρώνεις… στην Καθημεριν http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_29/03/2011_437243 μας επιβεβαιώνει ότι η καινούρια τακτική των μέσων «Οι πολίτες έχουν συνετιστεί, κατανοούν το πρόβλημα χρηματοδότησης των έργων των ιδιωτικών εταιριών, δέχονται να τους χρηματοδοτήσουν θέλουν να πληρώσουν τα ‘δίκαια διόδια’ αλλά κάποιοι λίγοι ταραξίες τους εμποδίζουν».

Τα μόνα πλάνα που βλέπουμε και στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό είναι κάποιων οδηγών που εν μέσω διαδήλωσης, επιμένουν να πληρώσουν αλλά οι λίγοι «ταραξίες» δεν τους αφήνουν να συμμετέχουν στο «θεάρεστο» έργο, επισκευής και κατασκευής των...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό; Ε λοιπόν, δείτε το επόμενο απλούστατο διάγραμμα:

(κλικ στην εικόνα)

Κάθε μπαλάκι συμβολίζει μια σκέψη για κάτι που πρέπει να γίνει ή μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί ή ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Σημείωση: Ο άντρας έχει μόνο δύο μπαλάκια, κι αυτά απασχολούν ολόκληρο τον εγκέφαλό του.

Η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας...



Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τα σχέδια της Κυβέρνησης γύρω από την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας.

Σε ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, αποκαλύφθηκαν τα προβλήματα και οι λύσεις που προτείνονται, έτσι ώστε όταν επιλεγούν οι τελικές μελέτες, να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό,  παρουσία όλων των συναρμόδιων υπουργών τα σχέδια της  "Ανάπλασης του κέντρου".

Στόχος (λένε), είναι, να ξαναβρεί η πόλη τη χαμένη εικόνα της,  να αναπτυχθεί η εμπορική δραστηριότητα και η αρχή θα γίνει από την Πανεπιστημίου, η οποία φαίνεται να πεζοδρομείται και θα αποτελέσει τον κεντρικό άξονα ανασυγκρότησης τού κέντρου.

Επιπλέον, το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι όψεις των κτιρίων να προστατεύονται όχι μόνο στην περίπτωση που έχουν ξεπεράσει το όριο των 100 ετών, αλλά και των 50.

Δεν αμφισβητούμε τις ''αγαθές'' προθέσεις τους, ούτε τις ικανότητες των επιστημόνων που θα υλοποιήσουν το έργο της Ανάπλασης, απλά αναρωτιόμαστε αν οι μεγάλες αλλαγές που οραματίζεται η κυβέρνηση για την ταλαιπωρημένη Αθήνα είναι αλλαγές που θα... ωφελήσουν τους ίδιους τους κατοίκους, ή απλά θα ρετουσάρουν αισθητικά το κέντρο προς τέρψιν των τουριστών και θα αναβαθμίσουν κάποιες περιοχές εξυπηρετώντας τα συμφέροντα ξένων επενδυτών. Όταν έχεις μια πόλη 5 εκατομμυρίων κατοίκων στα οποία έχουν προστεθεί άλλα 2.000.000 λαθρομετανάστες που δρουν ανεξέλεγκτα σε συμμορίες, όταν οι Έλληνες πολίτες αδυνατούν να κυκλοφορήσουν μέρα και νύχτα στο κέντρο της πόλης, όταν η εμπορική δραστηρικότητα μαραίνεται μέρα με τη μέρα εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στην οποία οδήγησαν τον λαό, όταν τα κλειστά καταστήματα είναι περισσότερα από τα ανοιχτά, όταν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τα πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί προκειμένου να φύγουν για να σώσουν τις οικογένειές τους από την εγκληματικότητα, ας μας πει η Κυβέρνηση ποιόν πραγματικά  θα εξυπηρετήσουν οι ανακαινισμένες όψεις των κτηρίων και η εγκατάσταση μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων στο κέντρο της πόλης....

Αν δεν αντιμετωπιστεί αποφασιστικά το παραεμπόριο, η τεράστια εγκληματικότητα,  η πορνεία, η λαθρομετανάστευση και αν δεν σταματήσουν να οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τα μεσαία στρώματα του πληθυσμού, για τι είδους ανάπλαση μιλούν?

Επιτέλους, ας μην μας θεωρούν τόσο αφελείς....
agiovasilema

Ο Στρος Καν απάντησε σε Έλληνα δημοσιογράφο: Το ΔΝΤ δεν πιέζει την Ελλάδα για αναδιάρθρωση

 
 
Η ερώτηση ετέθη στον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο με αφορμή την ομιλία που παραχώρησε στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο "The George Washington University" το μεσημέρι της Δευτέρας με αντικείμενο την παγκόσμια ανάπτυξη....

Η συνέντευξη του Νίκου Κούνδουρου στο Βήμα και η αλλαγή των απόψεών του στο θέμα των λαθρομεταναστών


Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα
Με περιμένει στην αυλή του σπιτιού του στο Μετς. Είναι ντυμένος, όπως πάντα, στα μαύρα. Περπατά αργά: οι συνέπειες της επίθεσης που δέχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του, το οποίο λεηλατήθηκε από τέσσερις αλλοδαπούς που παραλίγο να τον σκοτώσουν, είναι εμφανείς.

Ωστόσο ο Νίκος Κούνδουρος νιώθει και δείχνει βράχος. Δεν κρύβει την οργή του, λυπάται για όσους οδήγησαν την πατρίδα του στην κατάντια, αλλά είναι έτοιμος ακόμη και σήμερα να πολεμήσει. Ισως όχι με ένα τουφέκι, όπως έκανε στον ΕΑΜ, αλλά με μια καινούργια ταινία.

- Πριν από μερικούς μήνες ζήσατε
ακόμη μία τρομερή περιπέτεια στην ούτως ή άλλως περιπετειώδη ζωή σας.Κατ΄ αρχάς,πώς αισθάνεστε σήμερα;

«Βράχος. Το συμβάν βέβαια έχει ακόμη την “ουρά” του γιατί τα άτιμα τα πλευρά θέλουν μήνες να κολλήσουν. Επτά-οκτώ μήνες. Κατά βάθος όμως οφείλω να πω ότι χαίρομαι που το πέρασα».

- Για ποιον λόγο μπορεί κάποιος
να χαίρεται που παραλίγο να πεθάνει;
«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να...

Επικίνδυνο κοκτέιλ, ενεργειακά ποτά και αλκοόλ

Τα ενεργειακά ποτά, τα οποία καταναλώνουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι, κυρίως φοιτητές και αθλητές, δεν είναι και τόσο «αθώα» και μπορεί να καταστούν επικίνδυνα, ειδικά όταν καταναλώνονται μαζί με αλκοόλ. 'Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε ορισμένες χώρες απαγορεύεται η κατανάλωσή τους ενώ σε κάποιες άλλες πωλούνται στα φαρμακεία. Τι είναι τα ενεργειακά ποτά;

Ποια είναι τα συστατικά τους; Τι προβλέπει γι' αυτά η νομοθεσία; Τι μπορεί να συμβεί όταν τα ποτά αυτά καταναλώνονται μαζί με αλκοόλ; Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δίνουν οι ειδικευόμενοι ιατροί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Ιωάννης Καψοκαλύβας και

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ξέσπασε (λένε οι φήμες) ο Λιάπης και αρνείται ότι έχει 148.000.000 ευρώ στους λογαριασμούς του.

Ξέσπασε εναντίον των δημοσιογράφων που αποκάλυψαν ότι αυτός είναι ο γαλάζιος υπουργός με τα μυθικά ποσά στους λογαριασμούς του και αρνείται ότι έχει αυτά τα χρήματα. Θα προχωρήσει λέει και σε μηνύσεις. Άντε να γίνει καμιά μήνυση να δούμε και εμείς λίγο φως  βρε αδερφέ... Λευκή περιστερά αυτός, λευκή περιστερά ο Άκης, λευκές περιστερές και οι πράσινοι υφυπουργοί που έχουν από 80 και 110 εκατομμύρια έκαστος (αλήθεια, τα ονοματάκια τους θα μάθουμε ποτέ???), όλοι είναι αθώοι.

Βρε μπας και έχει δίκιο εκείνο το λεπτό παλικάρι που λέει ότι τα φάγαμε εμείς οι κοπρίτες τελικά? Δεν μπορεί να πετάξανε τα λεφτά, συνεπώς, αφού δεν τα έχουνε αυτοί, μήπως τα πήραμε εμείς και το ξεχάσαμε. Πρέπει να ψαχτούμε όλοι παιδιά. Θα περάσω και εγώ αύριο από την τράπεζα να τσεκάρω τον λογαριασμό μου μήπως και έχω μέσα τίποτα δισεκατομμύρια που κάθονται...

Το βίντεο με την αποκάλυψη του ονόματος του γαλάζιου Υπουργού και των πράσινων Υφυπουργών που έχουν εκατομμύρια καταθέσεις!!!

O Υπουργός που σύμφωνα με τον Σπ. Καρατζαφέρη είχε τα εκατομμύρια καταθέσεων, έπαιρνε και ...ΕΚΑΣ!! Αυτοί είναι οι Έλληνες πολιτικοί....

Ο ...."φτωχός" Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ. Να επιστρέψει τα χρήματα τώρα!!!

Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ. Επίσης...
αναφέρεται το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008: «Άθροισμα καθαρών εισοδημάτων, που φορολογούνται με το ζ’ ψήφισμα (βουλευτές – δικαστές)»: 35.308,20 ευρώ (εκείνη την περίοδο οι βουλευτές φορολογούνταν μόνο για το μισό του βουλευτικού μισθού τους!).
Ο Λιάπης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα διότι την δήλωση την έκανε ο Φοροτεχνικός του.

(agiovasilema: Εξακολουθούμε να λέμε ότι ένα μάτσο τυχοδιώκτες της πολιτικής μας οδήγησαν στα χάλια που βρισκόμαστε και δεν βρίσκεται κανείς να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία. Δεν αναφερόμαστε στον κ. Λιάπη, αλλά περιμένουμε από όλους,  τα ονόματα των οποίων βρίσκονται σε κάποια εμπλοκή γύρω από θολά οικονομικά θέματα, να διαψεύσουν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.)

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κάποια αυγά αλλιώτικα απ' τα συνηθισμένα.

Ο Gary LeMaster  είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους γλύπτες του κόσμου. Μπορεί να πάρει ένα αυγό κότας, χήνας, πάπιας ή στρουθοκαμήλου και να το μετατρέψει σε ένα περίπλοκο και λεπτομερές έργο τέχνης!

Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, ο Gary έδειξε το πάθος του για τις τέχνες, από πολύ πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε να σπουδάζει  μουσική στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όταν παράτησε τη σχολή για να ασχοληθεί με την ιστορία. Μετά από πολλές λοξοδρομήσεις στην σταδιοδρομία του και αποκτώντας γνώσεις από τις διάφορες σχολές που πέρασε αποφάσισε να ασχοληθεί ως επαγγελματίας γλύπτης κελυφών.

Οι αντιπαθέστατοι Γερμανοί αποδεικνύουν συνεχώς πόσο απατεώνες είναι. Ό,τι λαμογιά γίνεται στην ΕΕ, αυτοί είναι από πίσω.

Πρωτοφανές σκάνδαλο με κέρματα του ευρώ και φυσικά μπλεγμένοι Γερμανοί. Οι χυδαιότητες που εξαπέλυσαν εναντίον της χώρας μας τόσο καιρό επιστρέφουν στην καμπούρα τους. 

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο με κέρματα που έχει αποκαλυφθεί από την εισαγωγή του ευρώ και στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται υπάλληλοι της Bundesbank και της Lufthansa αποκαλύπτει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild.


Κάθε χρόνο η γερμανική ομοσπονδιακή τράπεζα Μπούντεσμπανκ (Bundesbank) αποσυναρμολογεί χιλιάδες τόνους ημικατεστραμμένων ή αλλοιωμένων κερμάτων προχωρώντας σε διαχωρισμό των διαφορετικών κραμάτων. Μια συμμορία αγόραζε τα κράματα αυτά ως παλιοσίδερα, ως μέταλλα, τα μετέφερε στην Κίνα και τα συναρμολογούσε εκ νέου. Στη συνέχεια αεροσυνοδοί της Λουφτχάνσα (Lufthansa) μετέφεραν τα νέα κέρματα στη Γερμανία και τα ...

Αποκαλύψεις-καταπέλτης για τον Τσοχατζόπουλο από την Real-News για την αμαρτωλη μιζαγορά-μαμούθ, των υποβρυχίων!

Συναντήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα είχε με τους Γερμανούς των υποβρυχίων, στο ίδιο του το πολιτικό γραφείο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος. H εφημερίδα Real News δημοσιεύει ντοκουμέντα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι "ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος προετοίμασε την αμαρτωλή συμφωνία-μαμούθ για τα υποβρύχια σε συναντήσεις με τον Γ.Μπέλτσιο και εκπροσώπους των γερμανικών εταιρειών στο "στρατηγείο" του στην Ομήρου"!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο πρώην υπουργός Άμυνας συνάντησε ανώτατα στελέχη της κοινοπραξίας HDW/Ferrostaal τουλάχιστον δύο φορές πριν υπογραφεί η τελική συμφωνία αγοράς των υποβρυχίων από την ...

Ακόμα ένα ποτηρααααάκιιιι....Χικ..χικ...Μεθυσμένος μίλησε στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Μουλόπουλος?...(Βίντεο)



 Δείτε το βίντεο....χικ...χικ...


Άντε γειά μας...να πάνε κάτω τα φαρμάκια όλα....χικ..χικ...
(το βίντεο είδαμε στο http://eglimatikotita.blogspot.com/)

Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία που χρησιμοποιούσαν για πάχυνση πουλερικών και τώρα ταίζουν εμάς...

Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία

Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση φαγώσιμου είδους. Προσέθεσαν κίτρινη χρωστική και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

Γνωρίζετε την διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης;

1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες...

ΚΕΡΑΤΕΑ 2011/ Η αρχή του ελληνικού ξεσηκωμού?

ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!






Κερατέα:Γινόμαστε ένα με τους ανθρώπους που φυλάνε τις νέες Θερμοπύλες για να ζήσουν τα παιδιά μας ΕΛΕΥΘΕΡΑ.!!!!

ΚΕΡΑΤΕΑ 2 / 4 / 2011
Μετά τα προχθεσινά επεισόδια στην Κερατέα αποφασίσαμε κάποιοι φίλοι να πάμε χτες βράδυ στο μπλόκο για να έχουμε άμεση αντίληψη για ότι συμβαίνει εκεί .

Φτάσαμε κατά τις 9 και είδαμε να έρχονται και άλλοι ακόμα και από τα Μέγαρα για τον ίδιο σκοπό.
Συναντήσαμε απλά αυτό που μας ξεχωρίζει τόσους αιώνες τώρα από όλους τους άλλους .
Αυτό που υπάρχει κληρονομικό σε εμάς ….. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !

Τίποτα άλλο δεν αισθανόσουνα ότι πρόκειται να γίνει .
Το << πάση θυσία >> του διατασσόμενου ηθοποιού στο ρόλο του υπουργού , δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ομολογία της ήττας αυτών που βρίσκονται παράνομα στην
εξουσία , διότι δεν υπηρετούν τον λαό αλλά αυτούς που τους ...