Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Γιατί ήρθε ο Σόρος?

Του Στάθη Σαραφόπουλου
Οικονομολόγου πρ. Βουλευτή
 
Για δουλειά ήρθε ο άνθρωπος και για να μας… εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τι νομίζετε ήρθε να δει το Μουσείο της Ακρόπολης;
 
Διότι, αν ο Σόρος πίστευε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να του αποφέρει κέρδη, να είστε βέβαιοι ότι ούτε τον Πρωθυπουργό θα συναντούσε, ούτε θα έτρωγε μαζί του, ούτε φυσικά θα καθόταν να περνάει την ώρα του συζητώντας με τον Παπακωνσταντίνου.
«Μυρίστηκε ψητό» και έσπευσε να συναντηθεί..!
 
Σύμφωνα με το βιογραφικό του λοιπόν, φέρει επαξίως το... ν τίτλο του «διεθνούς κερδοσκόπου»
Σημασία, όμως, έχει και η δράση του ιδρύματος του στα Σκόπια, με την ονομασία Open Society-Macedonia, όπου προπαγανδίζει απροκάλυπτα κατά της Ελλάδας.
 
Στην ίδια σελίδα μπορείτε ακόμα να διαβάσετε κι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, με τον τίτλο Open Society (Reforming Global Capitalism), στο οποίο βαπτίζει την παραχάραξη της ιστορίας σε «Ελληνικό μύθο»(σελ.314).
 
Άλλωστε η Soros’ Agenda in Macedonia είναι γνωστή σε όλους και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, οι κατά τα άλλα «πατριώτες» στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν βγάζουν μιλιά για τη συνεργασία της Κυβέρνησης με τον Σόρος.
Πως δικαιολογείται ένας Πρωθυπουργός να συναντά έναν διεθνή κερδοσκόπο, με γνωστή δράση κατά της Ελλάδας στο σκοπιανό, και να μην υπάρχει αντίδραση έστω του κόμματος ΠΑΣΟΚ;
Για όσους δεν κατάλαβαν το νόημα της επίσκεψης, τους λέμε ότι  η Ελλάδα παράγει χρέος και μετά το… πουλάει σε καλή τιμή.
 
Μάλιστα  τι χρέος, 340 δισεκατομμύρια λαχταριστά ευρώ, το οποίο κάτω από… σωστή καθοδήγηση μπορεί να μας οδηγήσει στη «σίγουρη χρεοκοπία».
Για όσους πάλι δεν κατάλαβαν ούτε αυτό, πουλάμε σε τιμή ευκαιρίας λίγο πριν την εκποίηση και είναι φυσικό να δεχόμαστε προσφορές από «φιλάνθρωπους», όπως ο επισκέπτης του Πρωθυπουργού, ο οποίος πασχίζει για την υγεία της διεθνούς οικονομίας.

Υ.Γ.: Ο Σόρος ήταν ο πρώτος ξένος «επίσημος» που επέλεξε να συναντήσει ο Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές και την ανάληψη της πρωθυπουργίας. Και φυσικά δεν μάθαμε ποτέ τι συζήτησαν. Τυχαίο;
Τώρα δένουν όλα μεταξύ τους και αποδεικνύουν ότι πραγματικά ο Γ. Παπανδρέου  είχε … σχέδιο, μάλιστα είχε αποφασίσει και με ποιους θα το υλοποιήσει!
Εκτός αν κι’ αυτό, το σχεδίασαν  άλλοι..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου