Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Βουλευτής λέει πως αν υπήρχαν σήμερα ειδήσεις, η Κυβέρνηση θα είχε πέσει με τον χαμό που γίνεται στην Κ.Ο του Πασοκ.

Απόλυτο χάος είναι οι λέξεις που περιγράφουν την εικόνα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώς πλέον οι βουλευτές φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και να έχουν στήσει για τα καλά αντάρτικο, με την κυβέρνηση πλέον να τρίζει συθέμελα.

Το έλα να δεις έγινε στην ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. Την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια σύσσωμοι οι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να το πάρει πίσω. Αυτό αιφνιδίασε τον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν τον πρωθυπουργό.

Η Βάσω Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;».

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;».

Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε τους ...
τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».

Στο τέλος, ο Γιώργος Παπακωνταντίνου είπε: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Νέα πυρά και από τον Απόστολο Κακλαμάνη
Νέο κρούσμα ανταρσίας υπήρξε σήμερα αυτή τη φορά από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δήλωσε πως δεν πρέπει να θεωρείται η ψήφος του δεδομένη όσον αφορά στο άρθρο για τις ποινές για τα καρτέλ. newsit.gr

(agiovasilema: Το λέμε εδώ και μέρες, το πλοίο βουλιάζει και τα ποντίκια το εγκαταλείπουν για να σωθούν. Ξέρουν πως αν δεν σώσουν τα προσχήματα, δεν θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ξανά στη χώρα. Βλέπουν τι γίνεται, βλέπουν ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να τους λυντσάρει και έχουν πανικοβληθεί.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου