Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό; Ε λοιπόν, δείτε το επόμενο απλούστατο διάγραμμα:

(κλικ στην εικόνα)

Κάθε μπαλάκι συμβολίζει μια σκέψη για κάτι που πρέπει να γίνει ή μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί ή ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Σημείωση: Ο άντρας έχει μόνο δύο μπαλάκια, κι αυτά απασχολούν ολόκληρο τον εγκέφαλό του.

2 σχόλια:

  1. Δήλωση του δρα Άρη Πουλιανού για την επερχόμενη παγκόσμια ψύξη & την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, δηλαδή την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ των ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΩΝ, που οι γενίτσαροι νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε:
    http://www.youtube.com/watch?v=0ghP9iStAxQ

    Σημ.:τους τελευταίους οθωμανούς γενίτσαρους τους αφάνισε ο ίδιος ο ...σουλτάνος τους το 1826!

    Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων:
    Eνώ η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ αναστάτωση του μάγματος αυξάνει σεισμούς-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη, & (ενόψει αναγγελθέντα από δεκάδες αλτρουϊστές επιστήμονες ηφαιστειακού χειμώνα) είναι επιτακτική ανάγκη η παγκόσμια προετοιμασία με την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων,όπως την ανέδειξε διεθνώς ο ανθρωπολόγος δρ Άρης Πουλιανός (συνιδρυτής Πανεπ.Πατρών-Ευρ.Ένωσης Ανθρωπολογίας, αντιπρόεδρος στο Παγκ.Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο,πρόεδρος στο Πανευρ.Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Ανθρωπολογικό Μουσείο Πετράλωνων Χαλκιδικής,που έφτιαξε ο ίδιος),με βάση τις 45χρονες μελέτες του στο Σπ.Πετραλώνων Χαλκιδικής & όλη τη Γη,
    το ανθελληνικό κράτος με φωτογραφική διάταξη προσπαθεί να το καταστρέψει, με παράδοση του Σπηλαίου των Αρχανθρώπων σε οπαδούς του, όπως έκαναν με τον ίδιο τρόπο τις ανεπανόρθωτες ζημιές στα σπήλαια Αλιστράτης & Διρού...

    9σέλιδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αναστολής σχετικά με την 88/2011 απόφαση του ΣτΕ υποβλήθηκε στις 21-3-2011. Στα ασφαλιστικά αυτά αναφέρονται βασικά τα εξής σημεία:
    A) Η αναρμοδιότητα του ΣτΕ για το επίμαχο ζήτημα. Β) Δεν είχε δικαίωμα πρωτοκόλλου αποβολής το ΥΠΠΟΤ αλλά η ΕΤΑ & Γ) Το βεβαιωμένο με τελεσίδικες & αμετάκλητες αποφάσεις χρέος προς την ΑΕΕ,που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.
    Παρότι η εξέταση της αναστολής ορίστηκε για τις 15-4-2011, τα κρατικά όργανα δεν είχαν την υπομονή να εκδικαστεί η υπόθεση, &στις 4-4-2011 με την παρουσία αστυνομικής δύναμης προχώρησαν στην παραλαβή του όλου χώρου, χωρίς καταγραφή των χιλιάδων ευρημάτων ή της υφιστάμενης κατάστασης. Έπεται συνέχεια…

    http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/11/110401/court%20appeal%20april%202011.htm

    *Οι σεισμοί είναι προβλέψιμοι & η ΑΥΞΗΣΗ τους είναι σημάδι ότι η αναστάτωση του μάγματος, όπως αυξάνει τη νεφοκάλυψη από τη σκόνη των ηφαιστείων, έτσι θα φέρει ηφαιστειακούς χειμώνες:
    Forecasting of Japanese Earthquake was given on 9 March Global Network for the Forecasting of Earthquakes placed the forecast of strong earthquake in the territory of Japan on 9 March.
    The forecast was placed in forecast map of the internet-site of the network and all countries which are included into GNFE as full members received it. The forecast was given accurate within 90% with central point of the region of the expected earthquake on Honshu island.
    seismonet.org/page.html?id_node=130&id_file=129

    Η επίθεση των τοκογλύφων στη Μεσόγειο οφείλεται στον ΤΡΟΜΟ τους για την επερχόμενη ηφαιστειογενή παγετώδη περίοδο:
    defencepoint.gr/images/stories/large/geloigrafia.jpg
    Μπήκαμε σε νέα ηφαιστειογενή ψυχρή περίοδο:
    According to scientists, Earth's orbit and orientation toward the Sun indicate that our world should be just beginning to enter a new period of cooling - perhaps the next ice age.
    science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability

    notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades

    More massive earthquakes and tsunami to come, says astrophysicist
    iceagenow.com/More_massive_earthquakes_and_tsunami_to_come_says_astrophysicist.htm

    "lower solar activity, occurrence of huge volcanic events & lower surface air temperature could be expected in the next decades".
    rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
    Charvatova, Strestik -
    Geophysical Institute Czech Academy of Sciences.

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση είναι απλή:
    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ ημιορεινά χωριά, που δεν πλήττονται από τις πλημμύρες που φέρνουν οι ηφαιστειακοί χειμώνες.
    aftarkia.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θίγετε σημαντικά ζητήματα στο περιεκτικό σας σχόλιο. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα προσεγγίσουμε πιο αναλυτικά στο άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή