Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ...ΑΡΑΒΙΑ!

Αλβανία: « Η κυβέρνηση εμποδίζει την ανέγερση Τζαμιού στα Τϊρανα
Τζαμί στα Τίρανα

«Πολιτικά εμπόδια παρουσιάζονται για την ανέγερση του τζαμιού. Το σχέδιο του δήμου των Τιράνων να χτίσει ένα μεγαλοπρεπές τζαμί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Αλβανίας, βρίσκει εμπόδια από απόφαση της κυβέρνησης. Το οικόπεδο, στο οποίο επρόκειτο να οικοδομηθεί το μουσουλμανικό τέμενος, μεταβιβάστηκε στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης», γράφει σήμερα η αλβανική εφημερίδα ‘Γκαζέτα Τέμα’.

Η απόφαση αυτή, αναμένεται να προκαλέσει την... ισχυρή αντίδραση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Τιράνων, της οποίας ο επικεφαλής και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού κόμματος, Έντι Ράμα, είχε ανακοινώσει, πρόσφατα, ότι το έργο έχει, ήδη, προχωρήσει, αφού επελέγησαν τα σχεδία του λατρευτικού οικοδομήματος των Μουσουλμάνων.

(σ.σ. Υπενθυμίζεται ότι, η απόφαση του Έντι Ράμα για την ανέγερση ενός μεγάλου Τζαμιού στην κεντρική πλατεία των Τιράνων είχε προκαλέσει αντιδράσεις, όχι μόνον, από πιστούς άλλων θρησκειών της αλβανικής πρωτεύουσας, αλλά και από Μουσουλμάνους, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τα Τίρανα δεν θα μοιάζουν, πια, με πόλη της Ευρώπης αλλά της …Αραβίας. Γιατί, ήδη, στο κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας υπάρχουν τρία τζαμιά και τρία μουσουλμανικά μαυσωλεία.
Προσθέτουμε, επίσης, ότι το ζήτημα αυτό ήταν το ατού της εκλογής του Ράμα, το 2000 στην Δημαρχία των Τιράνων, αφού πλειοψήφησε με την ψήφο των φανατικών μουσουλμάνων.)
--
Τίτλος: «Qeveria bllokon ndërtimin e xhamisë së Tiranës»
Δημοσίευση: Gazeta Tema, 6.4.2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου