Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Ο ταμίας του Τσοχατζόπουλου απαιτούσε μεγαλύτερη μίζα, επειδή ''έπεισε'' την κυβέρνηση να αγοράσει τα άχρηστα γερμανικά υποβρύχια!Μεγαλύτερη προμήθεια επειδή «έπεισε την ελληνική κυβέρνηση» να αγοράσει γερμανικά υποβρύχια ζήτησε και φυσικά πήρε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπέλτσιος.

Σύμφωνα με σοβαρό δημοσίευμα της Real news, τον Ιούνιο του 2002, ο Γιάννης Μπέλτσιος συναντιόταν στην Αθήνα με στελέχη της HDW / Ferrostaal, απαιτώντας... μεγαλύτερα ποσοστά στις προμήθειες που διακινήθηκαν στο παρασκήνιο της σκανδαλώδους συμφωνίας.

Όπως προκύπτει από εξωδικαστική αγωγή της υπεράκτιας Dolmarton την οποία εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο Γιάννης Μπέλτσιος εναντίον της Ferrostaal για ...
διεκδίκηση προσυμφωνηθέντων αμοιβών, «ζήτησε η αμοιβή για λογαριασμό της ενάγουσας να αυξηθεί από 2,65% σε 3,5% της αντίστοιχης σύμβασης αναβάθμισης».

Οι επαφές του συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου με ανώτατα στελέχη της γερμανικής κοινοπραξίας, ήταν για αρκετά χρόνια παραπάνω από τακτικές, κάτι που δεν δικαιολογείτο από το θεσμικό ρόλο του κ. Μπέλτσιου, καθώς την επίμαχη περίοδο ήταν αντιπρόεδρος του Αττικό Μετρό.
Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης παραστατικά καταθέσεων πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για συγκάλυψη μιζών. Πρόκειται για τις «ωφέλιμες» πληρωμές» που είχε δημοσιεύσει το γερμανικό περιοδικό Spiegel στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου