Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Codex alimentarius.Νόμος θανάτου των ανθρώπων! Αν δεν ενημερωθούμε και δεν αντισταθούμε, είμαστε χαμένοι...



O νόμος θανάτου των ανθρώπων, της μάζας, του όχλου, των πειθαρχημένων υπάκουων ανθρώπων,  είναι ο «Νόμος Συγκλήτου S 510, για τον  Εκσυγχρονισμό της Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η ιδιωτική καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Αυτός είναι ο νόμος που ισχύει ήδη στην Αμερική: «s510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί κατά το δοκούν το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων των ανθρώπων, για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους επικυρίαρχους  να ρυθμίζουν το τι θα τρώνε οι άνθρωποι, με ποινές εξοντωτικές, για τους ανυπάκουους, παρόμοιες με των εμπόρων ναρκωτικών.

Με απλά λόγια, για να το καταλάβουμε όλοι, ο νόμος αυτός λέει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε, τις βιολογικές καλλιέργειες και τον παραδοσιακό της γιαγιάς μας στο χωριό, με τους αγνούς θησαυρούς της γης που μας χαρίζουν υγεία και ζωή και θα είμαστε αναγκασμένοι να τρώμε τα φρούτα και λαχανικά του εμπορίου τα οποία θα προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους σπόρους και θα περιέχουν σειρά αντιβιοτικών και φαρμάκων.Με νόμο στην Αμερική, οι ιδιωτικοί κήποι (τα μποστάνια που λέμε εδώ στην Ελλάδα μας), κρίθηκαν παράνομοι και οι ιδιοκτήτες τους θα διώκονται ποινικά. Ο κάθε ένας, θα έχει δικαίωμα να χαφιεδίζει τον συνάνθρωπό του στις...
 ειδικές αρχές που θα συσταθούν για το σκοπό αυτό. Όπως υπάρχουν τώρα τα τηλέφωνα  με τα οποία καταγγέλει ανώνυμα ο καθένας κάποιον άλλον ως φοροφυγά, ως καπνιστή κλπ, έτσι θα μπορεί να τον καταγγέλει για ανυπακοή προς τον νόμο της απαγόρευσης της ιδιωτικής καλλιέργειας. Μας φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και στην Αμερική ο νόμος τυπικά βρίσκεται σε ισχύ. Είναι απλά θέμα χρόνου η εφαρμογή του σε πλανητική κλίμακα.

Το Codex Alimentarlus ή όπως είναι γνωστό στα ελληνικά ως ''Διατροφικός Κώδικας'',  δεν είναι παρά το  μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας. Το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού… Βλέποντας ότι ο κόσμος έχει στραφεί στα βιολογικά προϊόντα, σε έναν πιο σωστό τρόπο διατροφής αλλά και σε φυτικά φάρμακα και βότανα, οι φαρμακευτικές εταιρείες ανησυχούν γιατί χάνουν τα κέρδη τους, αφού  όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας.

Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη.Συνεπώς,το Codex Alimentarius δεν έχει να κάνει τίποτα με την προστασία του καταναλωτή, αλλά εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών οργανισμών και ιδιαίτερα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα:
http://agiovasilema.blogspot.com/2010/11/blog-post_9000.html

Εδώ όποιος θέλει ψηφίζει κατά αυτού του φρικτού νόμου :
http://www.gaia-health.com/%20articles301/000315-greek.shtml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου