Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Βαρουφάκης: Αν δεν διανοηθούμε τη ρήξη, τότε θα υποταχθούμε

Βαρουφάκης: Αν δεν διανοηθούμε τη ρήξη, τότε θα υποταχθούμε

Αρκούντως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στην «ERTOpen»: «Δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί» στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, δήλωσε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας πως «όλα είναι στο τραπέζι» και λέγοντας «όχι» σε εκλογές.
«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο για μία συμφωνία», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι «όταν θα διαμορφωθεί αυτή, τότε θα πάμε στα όργανα και θα πούμε "συμφωνούμε;". Εάν όχι, τότε δεν υπάρχει συμφωνία. Εάν ναι, τότε είναι συλλογική ευθύνη».
Μιλώντας στην «ERTOpen», ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι δεν έχει υπερβεί καμία κόκκινη γραμμή, σημειώνοντας ότι στις διαπραγματεύσεις η ελληνική πλευρά διερωτάται «αν εγώ πατήσω την κόκκινη γραμμή, εσείς θα πατήσετε τη δικιά σας;». Υποστήριξε δε, ότι όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι και τίποτα δεν έχει κλείσει «και μέχρι να κλείσει δεν υπάρχει τίποτα». Σημείωσε, μάλιστα, ότι «στη διαπραγμάτευση δεν πας για τη ρήξη. Διαπραγμάτευση σημαίνει συμβιβασμός. Δεν έχουμε τα όπλα για να επιβάλουμε τις θέσεις μας. Αλλά δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί», προσθέτοντας ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό.
Απαντώντας σε όσους του ζητούν να προχωρήσει σε ρήξη με τους δανειστές, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «δεν εξελέγην για αυτό», ενώ αναφορικά με εκείνους που λένε να κλείσει τη συμφωνία, επισήμανε ότι «δεν εξελέγην για να εφαρμόσω το e-mail Χαρδούβελη. Ο κόσμος μάς εξέλεξε για να δεχτούμε το κόστος της παρατεταμένης διαπραγμάτευσης». Ταυτόχρονα άσκησε κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας ότι «εάν δεν είμαστε διατεθειμένοι να διανοηθούμε τη ρήξη, τότε θα υποχωρήσουμε και θα υποταχθούμε όπως οι προηγούμενοι».
Ερωτηθείς για την κριτική που ασκείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Βαρουφάκης ανέφερε πως «μου αρέσει η έντονη αντιπαράθεση. Ο κόσμος μας βλέπει ενωμένους με τις διαφωνίες μας. Ως διαπραγματευτής, θέλω ένα κόμμα που να με ελέγχει και να με εγκαλεί. Αυτό είναι απαραίτητο σε μία διαπραγμάτευση, γιατί οι ανθρώπινες αντοχές δοκιμάζονται».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δήλωση – σοκ Έλληνα καθηγητή στη Bild: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει

Δήλωση – σοκ Έλληνα καθηγητή στη Bild: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσεi 

Ο κ. Βαρουφάκης εκτίμησε ότι «εκλογές δεν θα γίνουν» και απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενο ανασχηματισμό υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά». Για την πιθανότητα δημοψηφίσματος, ανέφερε ότι προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον ελληνικό λαό για πολύ μεγάλα ζητήματα να αποφαίνεται για το μέλλον του και σημείωσε πως «δεν είναι καθόλου κακό να σκεφτόμαστε τη δυνατότητα ενός δημοψηφίσματος».
Για το εάν πρέπει να υπάρξει «Κούγκι», διερωτήθηκε «δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι; Είναι κακό το δείγμα αυταπάρνησης;». Συμπλήρωσε πως «δεν ντρέπομαι για την ιστορία του Κούγκι», σημειώνοντας, πάντως, ότι «το θέμα είναι να μην χρειαστεί να γίνει Κούγκι».
Στόχος της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, υποστήριξε, είναι να σταματήσει την αυτοτροφοδοτούμενη κρίση και να αναδιανείμει τα βάρη. Όσον αφορά στις επαφές της Ελλάδας με άλλες χώρες, δήλωσε ότι το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους αφορά ένα ζήτημα που παραμένει εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας και εκεί θα λυθεί. «Η Ελλάδα», είπε, «έχει βεβαίως διμερείς σχέσεις, και στη βάση των κοινών μας συμφερόντων θα κάνουμε συμφωνίες, συναλλαγές και ανταλλαγές, με γνώμονα τη δική μας αντίληψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Ο υπουργός έκανε ειδική αναφορά στην αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, υποστηρίζοντας ότι «εγώ δεν ξέρω άλλη χώρα στον κόσμο που να έχουν πωληθεί όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια σε μία εταιρεία και χωρίς τη συμμετοχή του κράτους. Στη Γερμανία δεν θα συνέβαινε».

newsbomb.gr

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Κιμ Γιονγκ Ουν- Όλοι οι συνεργάτες του πατέρα του δολοφονήθηκαν. Όποιος συνόδευε τη σορό τη μέρα της κηδείας σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή!

Τι έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τους συνεργάτες του πατέρα του; Εκτελέσεις, εξαφανίσεις, εξορία


 
Ποια ήταν η τύχη των πιο στενών συνεργατών του πρώην ηγέτη της Βορείου Κορέας, μετά την άνοδο του Κιμ Γιονγκ Ουν στην εξουσία. Οι μέθοδοί του προκαλούν κι ανατριχιάζουν (Pics)
Πέντε από τους επτά ανθρώπους που συνόδευαν το φέρετρο του πρώην ηγέτη της Βορείου Κορέας, πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν είτε εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς είτε εκτελέστηκαν με βίαιο τρόπο.
Η πάλαι ποτέ πολιτική και στρατιωτική ελίτ επί των ημερών του πατέρα του, οι Jang Song-thaek, Kim Ki Nam, Choe Tae-bok, Ri Yong-Ho, Kim Yong-chun, Kim Jong-gak και U Dong-chuk, στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε τον Κιμ Γιονγκ Ιλ στην τελευταία του κατοικία, τον Δεκέμβριο του 2011.
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, ο θείος του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελέστηκε, ένας θεωρείται νεκρός, αν και δεν έχει βρεθεί, ένας έχει εξαφανιστεί και δύο έχουν εξοριστεί.


Τελευταίο περιστατικό - απόδειξη των διαθέσεών του είναι η εκτέλεση του υπουργού Άμυνας της χώρας, επειδή κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης. Με ταχείες και άκρως δημοκρατικές διαδικασίες!

Εκτέλεση στο απόσπασμα για τον θείο του. Η κατηγορία: Χρήση ναρκωτικών και εθισμός στις γυναίκες

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο 67χρονος Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτελέστηκε μετά από πολύκροτη δίκη, κατά την οποία το στρατοδικείο τον έκρινε ένοχο για προδοσία. Ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος στη Βόρεια Κορέα και εκτελέστηκε λίγες μόλις ημέρες, πριν την δεύτερη επέτειο του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
"Ο κατηγορούμενος Γιανγκ συγκέντρωσε δίπλα του ανεπιθύμητες δυνάμεις και σχημάτισε μια αντεπαναστατική φράξια, όπως αυτές που υπάρχουν στην σύγχρονη εποχή στην οποία ήταν ο αρχηγός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεπώς, υπέπεσε στο φρικτό έγκλημα της προσπάθειας ανατροπής του κράτους. Εδώ και πολύ καιρό ο Γιανγκ είχε μια βρώμικη πολιτική φιλοδοξία. Δεν τόλμησε να σηκώσει το κεφάλι του, όταν ο Κιμ Ιλ Σουνγκ και ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ήταν ζωντανοί", ανέφερε τότε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.
Η επίσημη εφημερίδα Ροντόνγκ Σινμούν δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιανγκ με χειροπέδες, να κρατείται από ένστολους φύλακες, κατά τη δίκη του.

Ο αρχηγός του Στρατού που "χάθηκε" σε... βροχή από σφαίρες

Ο αρχηγός του Στρατού, η σύλληψη του οποίου οδήγησε σε καταιγισμό πυρών. Δεκάδες στρατιώτες της Βορείου Κορέας έπεσαν νεκροί, κατά τη "σύρραξη" που ακολούθησε την απομάκρυνση του αρχηγού του στρατού Ρι Γιονγκ Χο, τον Ιούλιο του 2012. Είχε "αποδεσμευτεί" από τα καθήκοντά του, περίπου 6 μήνες μετά την κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ, για "λόγους ασθενείας".

Θεωρείτο πρόσωπο κλειδί στη βορειοκορεατική ηγεσία, που υποστήριξε τον νεαρό Κιμ Γιονγκ-Ουν κατά τη μεταβατική περίοδο, που ακολούθησε τον θάνατο τον πατέρα του.Ο αρχηγός του στρατιωτικού επιτελείου, πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, είχε οριστεί επικεφαλής του τέταρτου σε μέγεθος στρατού του κόσμου, το 2009. Ο Χο είχε συνοδεύσει τον νεαρό ηγέτη στις περιοδείες του σε στρατιωτικές βάσεις.
Μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχασε τη ζωή του από τα πυρά, κατά την επιχείρηση απομάκρυνσής του από το γραφείο του. Κανείς δεν τον είδε έκτοτε.

Εξορία και εξαφάνιση τριών ηγετικών στρατιωτικών φυσιογνωμιών

Ο Γιου Ντονγκ Τσακ, ο άλλοτε επικεφαλής του Υπουργείου Ασφαλείας της χώρας, τον οποίο εκτόπισε ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά την άνοδό του στην εξουσία, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, τον Μάρτιο του 2012 και έκτοτε, αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο Κιμ Γιονγκ Τσαν, Γραμματέας στο Υπουργείο Άμυνας την περίοδο του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ιλ, έχασε τη θέση του τον Απρίλιο του 2012, για "λόγους υγείας". Μετατέθηκε σε άλλο πόστο στη στρατιωτική ηγεσία, αλλά εξαφανίστηκε επίσης μυστηριωδώς και αγνοείται.
Το 2012, διπλωμάτες στης Πιονγκ Γιανγκ, ανέφεραν ότι ο Κιμ Γιονγκ Γκακ, υπεύθυνος για την οργάνωση του Στρατού, εκτοπίστηκε και τη θέση του πήρε ο Διοικητής των ταγμάτων της Βορείου Κορέας Κιμ Κιοκ Σικ.

Η δηλητηρίαση της θείας, που... παραπονιόταν

Η σύζυγος του θείου του Ουν, Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχασε τη ζωή της από δηλητηρίαση, την οποία είχε διατάξει ο ίδιος ο ανιψιός της.

Η 68χρονη Κιμ Κιονγκ Χούι, σύμφωνα με διαρροές, έχασε τη ζωή της, όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε, να θανατωθεί με δηλητήριο. Μόνο οι πιστοί και σκληροπυρηνικοί σωματοφύλακές του Ουν, η ομάδα Unit 974, φέρεται να γνωρίζει τις λεπτομέρεις εκτέλεσης του σχεδίου .
Στον κόσμο έγινε γνωστό, ότι η 68χρονη πέθανε από εγκεφαλικό, κατά τη διάρκεια καβγά για την εκτέλεση του συζύγου της. Ήταν στο πλευρό του αδελφού της, πρώην ηγέτης της Β. Κορέας, για δεκαετίες.

Ο εχθρός του κράτους που εκτελέστηκε με φλογοβόλο

Ο Σανγκ Ον θεωρήθηκε "εχθρός του κράτους" και εκτελέστηκε με φλογοβόλο, το 2014. Λέγεται, πως τον σκότωσαν οι πιο κοντινοί του συνεργάτες. Κρίθηκε ένοχος για διαφθορά και δράση που υπονόμευε το κράτος.

Η εκτέλεσή του ακολούθησε την καταδίκη του, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων ότι μετέτρεψε τη δημόσια υπηρεσία όπου εργαζόταν, σε προσωπικό άντρο διαφθοράς.

Θάνατος, γιατί ήπιε αλκοόλ την περίοδο πένθους

Το 2012, ένας ακόμη υψηλά ιστάμενος του στρατού της Β.Κορέας, εκτελέστηκε, καθώς κρίθηκε ένοχος για ασέβεια στον νεκρό ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ, πίνοντας αλκοόλ κατά τη διάρκεια της 100ήμερης περιόδου πένθους, για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Νοτίου Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε να "σβηστεί" ο Κιμ Τσολ, για αυτό του το ατόπημα.
Ως εκ τούτου, φέρεται να τοποθετήθηκε σε σημείο, όπου έγινε στόχος όλμου, με εντολή του νέου ηγέτη.
(Πηγή: Dailymail)
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/People-world/ti-ekane-toys-synergates-toy-patera-toy-o-kim-giongk-oyn-ekteleseis-eksafaniseis-eksoria.3470675.html