Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ




Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε όλους του Έλληνες πολίτες σε  παράσταση διαμαρτυρίας στην Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή Δημητρίου 3 & Υψηλάντου, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο) την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 για να διατρανώσουμε μπροστά στην Γερμανίδα Καγκελάριο κα Α. Μέρκελ την αντίθεσή μας στην μετατροπή της Χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο.

Στο Γερμανό Πρέσβη θα επιδοθεί Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για να απαιτήσουμε τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και την επιστροφή του Κατοχικού Δανείου καθώς και την παράδοση στις ελληνικές αρχές της περιβόητης «Λίστας Χριστοφοράκου».

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα κείμενο που φέρει τον τίτλο «Μανιφέστο των Ελεύθερων Ελλήνων».  Ένα κείμενο που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομμάτων και ιδεολογιών. Παρόμοιο Μανιφέστο έχουν ως οδηγό στον αγώνα τους και οι Ισπανοί πολίτες. Επειδή και τα δύο κείμενα κινούνται στο ίδιο πνεύμα, αυτό μάλλον ανοίγει ένα δρόμο περισσότερης συνεργασίας μεταξύ των λαών του Νότου για ελευθερία, αυτοδιάθεση και δημοκρατία.

Το κείμενο αυτό έχει ως εξής:…

«ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο λαός εξαθλιώνεται, η κοινωνία διαλύεται, η Ελλάδα εκποιείται, το Έθνος των Ελλήνων κινδυνεύει. Δεν είμαστε εμείς οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας που δημιουργήσαμε την κρίση. Δεν είμαστε τεμπέληδες ούτε απατεώνες. Είμαστε εργατικοί και είμαστε η κοινωνία που γέννησε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό. Δεν είναι η κοινωνία των απλών Ελλήνων διεφθαρμένη και

....

Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Πώς και γιατί??? Η σκατομούρα δεν έχει πατήσει το πόδι της εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τι συμβαίνει??? Μήπως έρχεται να δει την ...περιουσία της??? Πάντως σε λίγο θα βγάλει διάγγελμα ο Αντωνάκης ο φίλος της, να μας  ενημερώσει.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής – Το όνομα του ήταν μέσα στη λίστα με τους 36 πολιτικούς




- Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Βόλο
- Ήταν υφυπουργός Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Σημίτη
- Σύμφωνα με πληροφορίες ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης για την περιβόητη λίστα
- Ήταν βουλευτής Μαγνησίας για 4 θητείες

Τέλος στην ζωή του έβαλε ο Λεωνίδας Τζανής πρώην υφυπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη και βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του κρεμασμένος.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όνομα του Λεωνίδα Τζανή βρισκόταν μέσα στη λίστα των 36 ονομάτων την γνωστή “λίστα Λαγκάρντ”. Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν ότι ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης και η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες».
 
Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1993, του 1996 του 2000 και του 2004. Διετέλεσε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Νοέμβριο του 1998 έως τον Φεβρουάριο του 1999.
 
Διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από τον Φεβρουάριου του 1999 έως τον Απρίλιο του 2000 και από 13.4.2000 έως 24.10.2001. Από το 1986 έως το 1990, ήταν δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Βόλου. Την περίοδο 1987-1989, και 1991-1993, διετέλεσε υπεύθυνος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νομού Μαγνησίας. Το διάστημα 1990-1992 ήταν αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βόλου και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού. Από την 1.1.1993 έως την 30.10.1993, διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νέας Ιωνίας Βόλου.
 

Μολύνεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην… κινητή τηλεφωνία;




aloyminio
Ωστόσο… παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες
...
 

Βενιζέλος χθες στο ΜEGA: Ιδρώτας, άσπρο στόμα από το ξερό σάλιο, φωνές, υστερίες, εμετικός....




Θυμάστε το ύφος του όταν μας ανακοίνωνε τα χαράτσια? Τότε το έπαιζε, νηφάλιος, σίγουρος, γιατί ήταν πανευτυχής που μας οδηγούσε σε καταστροφή εκτελώντας τυφλά τις εντολές των αφεντικών του. Τώρα, που αντιλαμβάνεται ότι έφτασε η ώρα να κάνει παρέα στον πρώην κολλητό του τον Τσοχατζόπουλο, τώρα έσφιξαν οι κώλοι και φάνηκε το πραγματικό πρόσωπο ενός φοβισμένου δικτάτορα που καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το τέλος του. Τραγικός και εμετικός.

Ο μέγας στοχαστής, ο χρυσοπληρωμένος ομιλητής του Χάρβαρντ, οραματίζεται την ίδρυση διεθνούς πανεπιστημίου στον Όλυμπο!!




Ο λόγος φυσικά για τον ΓΑΠακα, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και τη θέση του σε αυτήν.

Έτσι λοιπόν, μετά από μήνες διακοπών και ....διαλέξεων, εμφανίστηκε χαρωπός στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία ασχολήθηκε με το (περίεργο και καθόλου επείγον…) ζήτημα της
...

ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ: Πολύ καλό βίντεο από Γερμανία: Δυο στρατιωτικά ψεκάζουν πλάι πλάι - το ένα σταματάει και ξαναξεκινάει (on-off)


 
Picture
Στο βίντεο αυτό απο την Γερμανία φαίνεται ξεκάθαρα το δεύτερο αεροπλάνο που κλείνει τον ψεκασμό και τον ξαναβάζει μπροστά. Αυτό για εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι καυσαέρια από τα αεροπλάνα. 

Γιάννης Σμπώκος: ο γιος του βοσκού που λάτρεψε την εξουσία> Ποιος είναι ο "κολλητός" του Άκη, που μάσαγε τα εκατομμύρια (μας), σαν να ήταν στραγάλια...







Σύμφωνα με πληροφορίες της Ιωάννας Μάνδρου συνελήφθη ο Γιάννης Σμπώκος, στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρώην Γραμματέας Εξοπλισμών.
Για το ποιος είναι ο Γιάννης Σμπώκος το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου που ακολουθεί:
Από την «παλιά και στενή συνεργασία» στις απειλές και στις ικεσίες... Μία φράση καταγράφει ότι ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος επιμένει πως ο πρώην συνεργάτης του Γιάννης Σμπώκος του χρωστάει 900.000 ευρώ από την παλιά τους «συνεργασία» για τα εξοπλιστικά. Σε συγκεκριμένη σελίδα μάλιστα ξεκαθαρίζει και πότε έγινε αυτή η «συνεργασία» λέγοντας: «Η άρνηση αποδέσμευσης και εκκαθάρισης της παλιάς μας συνεργασίας 97-98-99-2000-2004 είναι καταστροφή για εμένα... ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ θέλουν τα λεφτά τους πίσω... με απειλούν... εάν δεν μου φέρεις και σήμερα λεπτά είμαι υποχρεωμένος να παραπέμψω 2-3 τους πιο πιεστικούς σε σένα...».
Ο ίδιος ο πρώην στενός συνεργάτης του όμως δηλώνει την έκπληξή του για όσα διαβάζει στις σημειώσεις του πρώην υπουργού. Ο 61χρονος πολιτικός
...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η τρόικα στήνει στην Ελλάδα προεμφυλιακό σκηνικό



Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος 

Συνεχίζεται αμείωτα η παράλογη διάθεση της Τρόικα να αφαιμαχθούν μέχρι στραγγίσματος, οι εναπομείνασες, παραπαίουσες και ημιθανείς μικρομεσαίες και φτωχές οικονομικές τάξεις της ελληνικής κοινωνίας. 

Τα μέτρα που εξαγγέλλονται, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και θα γίνουν Νόμος του Κράτους, δίνουν τη χαριστική βολή σε όσους ακόμα επιβιώνουν μετά από 3 χρόνια αιματηρών αγώνων, μέσα στα οποία βίωσαν το «ταρτάρειο» κατρακύλισμα του βιοτικού τους επιπέδου και της αξιοπρεπούς ανθρώπινης διαβίωσης. 

Οι υπαλληλίσκοι-λογιστές της Τρόικα, βρίσκονται στο «χρυσό κλουβί» της εξουσίας και εκτός κοινωνικής πραγματικότητας, απολαμβάνοντας τα
...

Αποκάλυψη μεγατόνων για τον ανηψιό του Σουφλιά. Φέρεται να πήρε δεκάδες εκατομμύρια από εφοπλιστή.




20121003-194505.jpg Αποκάλυψη μεγατόνων για τον ανηψιό του Σουφλιά και χορό εκατομμυρίων και αδιαφάνειας φέρνει στο προσκήνιο το “DirectNews”. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Μπάμπης Στάικος που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ανηψιός του Σουφλιά, φέρεται να εισέπραξε 37.895.000 Ευρώ (!!!) από γνωστό εφοπλιστή για να “τσιμεντοποιήσει” 300 στρέμματα δάσους στο Κορωπί και 1.300 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης στη Βάρη!
Σύμφωνα με την έρευνα του Ολυμπία, τις επίμαχες περιόδους που έγιναν οι δοσοληψίες,
δεν υπάρχει κάποια απόφαση αποχαρακτηρισμού των εν λόγω εκτάσεων. Αυτό το αναφέρουμε για να είμαστε απολύτως ακριβείς ως προς την πιθανότητα εμπλοκής του τ. υπουργού σε ενδεχόμενο σκάνδαλο.
Ίσως όμως αυτό το στοιχείο να περιπλέκει περισσότερο αυτό το θρίλερ, αφού ο Στάικος δέχτηκε επίθεση από μπράβους και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε γνωστό νοσοκομείο.
Τα έγγραφα και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://directnews.gr/greece/18515-apokalupsh-o-viktoras-resths-ladose-me-38-ekat-euro-ton-anhpsio-tou-souflia.html

Το είδαμε στο www.olympia.gr 


( agiovasilema: Τελικά υπάρχει κανένας με τσίπα στον τόπο αυτό ρε?? Δεν αντέχουμε άλλα καθάρματα!!!!)

Μήνυση κατά Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου από την “Χρυσή Αυγή”



Δελτίο Τύπου

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μήνυση κατά Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της “λίστας Λαγκάρντ”. Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή.

Νόμιμη η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Απολύτως εκτεθειμένος ο Παπακωνσταντίνου



 


Αξιοποιήσιμη φαίνεται να είναι τελικά η λιστα Λαγκάρντ σύμφωνα με ανώτατες δικαστικές πηγές, παρά το γεγονός ότι αποτελεί προϊόν υποκλοπής. Το σκεπτικό είναι ότι στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής (οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος) το δημόσιο συμφέρον υπερτερεί του ιδιωτικού. Αρα η λίστα Λαγκάρντ θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί από τους υπουργούς των Οικονομικών και τις διωκτικές αρχές.

Την ίδια ώρα κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της ελληνικής κυβέρνησης λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ότι «το υπουργείο Οικονομικών θα ζητήσει ένα δεύτερο αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ έτσι ώστε να την συγκρίνουμε με την πρώτη που έχουμε στα χέρια μας».

Προφανώς με την απόφαση της αυτή η κυβέρνηση διαμηνύει στον τέως υπουργό ότι δεν τον εμπιστεύεται για το ποια ονόματα παρέλαβε και για το πoια παρέδωσε αφού ο ίδιος είχε την λίστα στο γραφείο του για πάνω από 6 μήνες χωρίς να γνωρίζει κανείς εάν αξιοποιείται η όχι.

Επίσης η  απόφαση του Γιάννη Στουρνάρια να ζητήσει ένα δεύτερο αντίγραφο είναι σαφές ότι φέρνει σε δύσκολη θέση τους πρώην υπουργούς Οικονομικών και
...
 

Εισαγγελία Αρείου Πάγου: Δεν υπάρχει νομικό κώλυμα με την λίστα! Δύσκολα τα πράγματα κύριε Διώτη…



Δύσκολη η μέρα σήμερα για τον κύριο Διώτη που θεώρησε σύμφωνα με δήλωση του πως η λίστα δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου φαίνεται ότι έχει αντίθετη γνώμη και τελικά, δεν είναι ο κύριος Διώτης ή ο κύριος Παπακωνσταντίνου που θα κρίνουν τη νομική διάσταση ενός

...

Όποιος θέλει να μάθει πως δεν θα πληρώσει φόρους και χαράτσια ας έρθει στο ΚΥΒΕ Περιστερίου



logo
Εθνάρχη Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ
Νομικοί του ΕΠΑΜ και ο Δημήτρης Καζάκης θα αναλύσουν την πολιτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Μέτωπο προκειμένου οι έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά.
Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια. Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης. Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών.
Να είστε εκεί. Έχουν να ακουστούν πολλά!
Ενημερωθείτε, Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ!
Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Kοντά στα 50, άνεργος, με έμφραγμα & ανήλικα παιδιά: Πεθαίνουμε ή...μας σκοτώνουν;

(Ποιός άλλος blogger έχει "σειρά" για "εκτέλεση" μέρες που είναι; με το συμπάθειο.... "χειρισμό" ήθελα να πω)




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ο Ταξίαρχος Χ. πλησίασε με σκοτεινό πρόσωπο τον προσωπικό γραμματέα του πολιτικού του προϊσταμένου.
- Διάβασε αυτό, του είπε κοφτά.
- Τι έγινε; άλλη μια απειλητική επιστολή;
- Περίπου.
- Καλά, άστην.
- Θες να την δώσω κατ’ ευθείαν στον Υπουργό;
- Σου είπα, άστην κι αφού την διαβάσω θα την δώσω εγώ.
Ο Ταξίαρχος παρέμεινε ακίνητος και συνέχισε να τον κοιτάζει επίμονα.
- Ωχουου, καλά, καλά. Θα την δω τώρα...Μια μανία που έχετε εσείς οι ένστολοι να μεγαλοποιείτε τα πάντα ρε παιδί μου.
Ο Ταξίαρχος το άφησε ασχολίαστο. Έκατσε βαριά σε μια πολυθρόνα και περίμενε να τελειώσει το διάβασμα ο γραμματέας.

Μια Επιστολή προς το Άγνωστο....

«...Είμαι ήδη κοντά στα 50...Έκτη μέρα χωρίς τίποτα στο ψυγείο...ούτε καν γάλα για τα παιδιά...Η «Χαρά» δε μένει πια εδώ...το σπίτι, το περιβάλλον των παιδιών θυμίζει νεκροταφείο...Η διασκέδαση έχει κοπεί εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια...Τα λίγα ψευτομεροκάματα που βγάζω που και που δεν αρκούν για τίποτα...Είμαστε άρρωστοι κι εγώ και η γυναίκα μου...Πλέον, το ίδιο και τα παιδιά...Δεν έχουμε όμως περίθαλψη...Ούτε λεφτά για γιατρούς...Στο σπίτι επικρατεί γκρίνια και κατάθλιψη...Θυμός, ουρλιαχτά και μιζέρια όλη μέρα...Πάει να μας στρίψει...Τα παιδιά έχουν επηρεαστεί ως τα βάθη της ψυχούλας τους...
Έχουν πέσει κι αυτά στα νύχια της κατάθλιψης...Τα χαράματα τα βρήκα να κάθονται πάλι μπροστά στο άδειο ψυγείο...Είναι μικρά, ανήλικα, τι να καταλάβουν;...Το στομαχάκι τους που γουργουρίζει πεινασμένο ακούνε μόνο...ακόμη και μέσα στον ανήσυχο λιγοστό ύπνο τους...Πόση υπομονή να κάνεις;..Πόσο κουράγιο;..Πουλήσαμε τα λίγα γαμήλια κοσμήματα που είχαμε...Ρεύμα δεν υπάρχει πια στο σπίτι...Χτες ο Νικόλας από δίπλα προσπάθησε να το συνδέσει μόνος του...Κάηκε σαν λαμπάδα...Άφησε δυό παιδιά ορφανά...Εμείς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια...Μας έχουν ήδη αφαιρέσει ολόκληρο το ρολόι...Παράνομη επανασύνδεση είπανε...Και σαββατοκύριακο στο κρατητήριο, στο αυτόφωρο πριν ένα μήνα...Θέρμανση δεν έχουμε από πέρυσι κιόλας...Όλο το χειμώνα κι εμείς και τα παιδιά ήμασταν διαρκώς άρρωστοι με τα βροχικά μας...Κουτσά στραβά αντέξαμε...Φέτος όμως;..Ο χειμώνας έρχεται...Και είμαστε πια τόσο
....

Η Ελλάδα και η Ισπανία αναγκάζονται να υποφέρουν, για να σωθεί η Γερμανία


Άνθρωποι σε χώρες της ευρωζώνης κοιμούνται στους δρόμους και τρώνε από κάδους σκουπιδιών σε αυξανόμενους αριθμούς, λόγω των ανάλγητων απαιτήσεων λιτότητας της διαβόητης τρόικας
Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις τους. Τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία για αυτές τις κυβερνήσεις για να διατηρήσουν την εύνοια της τρόικας που ελέγχει τα κεφάλαια διάσωσης.
Η τρόικα θέλει να δει σε αυτές τις χώρες το χτύπημα του
...

Ακόμα και το άκρως ''φιλοσαμαρικό'' antinews.gr, γυρίζει την πλάτη στον Σαμαρά;


Με τίτλο ''Πολύ αργά για κόκκινες γραμμές και πολιτικές διαπραγματεύσεις'' το antinews.gr, το οποίο αποτελούσε το προεκλογικό βήμα του Σαμαρά αλλά και το μετεκλογικό διαδικτυακό του στήριγμα, μοιάζει να αλλάζει πορεία και να του γυρνά εμφανώς την πλάτη, στέλνοντας σαφές μήνυμα μέσα από το παρακάτω άρθρο που αναρτήθηκε αργά τη νύχτα....



Πολύ αργά για κόκκινες γραμμές και πολιτικές διαπραγματεύσεις


Δυστυχώς δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο γρήγορα να είμαστε σκληροί με την κυβέρνηση. Περιμέναμε ότι τα φάλτσα θα τα κάνει αργότερα και ότι αυτές τις κρίσιμες για την Ελλάδα ώρες θα τιμούσε τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.
Με όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με την τρόικα και με την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού που δεν έχει ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά δείχνει ότι οι κυβερνώντες είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν μένει τίποτε άλλο από το να χτυπήσουμε το τελευταίο καμπανάκι στην κυβέρνηση. Έχει 16 ημέρες διορία, μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής να κάνει κάτι καλό για την Ελλάδα.
Αν δεν ήταν τόσο δραματικά τα πράγματα και η χώρα δεν κρεμόταν σε
....

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι προσπάθειες να μπουν εμπόδια στη διαμαρτυρία των εν ενεργεία στρατιωτικών


Είναι φανερή η προσπάθεια του συστήματος, να βάλει εμπόδια με κάθε τρόπο στην διαμαρτυρία των εν ενεργεία στρατιωτικών στο δρόμο και ειδικότερα στην κοινή τους διαμαρτυρία με τους εν αποστρατεία συναδέλφους τους. Στη προσπάθεια αυτή μεταχειρίστηκε αρχικά νουθεσίες από τις Ενώσεις αποστράτων αξιωματικών (ΝΠΔΔ), που έφθαναν μέχρι και στο να αποφεύγονται στις ανακοινώσεις λέξεις, όπως άκουσον - άκουσον «λαός», «αγώνες» κλπ!!!!!! Κατά «σύμπτωση» οι ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ μαζί με κάποιους ακόμη φορείς, διαφώνησαν  με την κοινή κάθοδο εε – εα.  (Σημείωση: σε δημοσιευμένο κείμενο του ίδιου υπογράφοντα από 26/8/12 είχαν προβλεφθεί με ακρίβεια όλα τα τερτίπια των ΕΑΑ). Παρά τις όποιες προσπάθειες, δέκα φορείς πραγματοποίησαν κοινές κινητοποιήσεις εε – εα στρατιωτικών στις 12/9/12!  Έτσι έγινε πράξη η
...
 

Αυτοί είναι οι πραγματικοί τζαμπατζήδες! Οι μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων δεν θα πληρώσουν χαράτσι!!!


Την ώρα που κόβουν συντάξεις και επιδόματα.
Τη ώρα που δεν πληρώνουν τα φάρμακα και τις θεραπείες των καρκινοπαθών.
Την ώρα που κλείνουν βρεφονηπιακούς σταθμούς και καταργούν το ΄΄ βοήθεια στο σπίτι΄΄
Την ώρα που τα νοσοκομεία δεν έχουν υλικό πρώτης βοήθειας.

Την ώρα που χαρατσώνουν μέσω ΔΕΗ φτωχούς, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους.
Την ώρα που μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εξοντώνονται
Την ώρα που κόβουν το ρεύμα στους μη έχοντες.
Τι κάνουν για τους έχοντες και κατέχοντες;
Τι κάνουν για τα αφεντικά τους;
Είναι απλό. Νομοθετούν σκανδαλώδη και χαριστική μείωση !
Είσαι εμπορικό κέντρο, ιδιωτικό νοσοκομείο, τεράστιο πολυκατάστημα ;
Είσαι ένας από αυτούς του μεγάλους που βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό ;
Είσαι από αυτούς που διαθέτουν τεράστια ακίνητη περιουσία.
Δεν πληρώνεις!!!
Αυτοί είναι οι πραγματικοί τζαμπατζήδες και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι.
Μια δράκα που μας αφαιμάζει...
Τι δήλωσε σχετικά η Σοφία Σακοράφα στην  ΄΄Πρωινή Ενημέρωση'' εδώ στο 1:30:28΄΄

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; Απίστευτο ψέμα από τον άνθρωπο που ρήμαξε την χώρα και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/04/jail-papakonstantinou.jpg?w=384&h=294&h=293Γιώργος Παπακωνσταντίνου, 27/9/2012: Παρέδωσα στο ΣΔΟΕ την λίστα που έλαβα από την Λανγκάρντ με τα ονόματα 2,000 Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία. Την έλαβα στα τέλη του 2010!!

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, 6/6/2011: «Το ΣΔΟΕ δεν κατέχει κατάσταση με του Έλληνες φορολογούμενους, που διατηρούν καταθέσεις σε Τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού και ειδικότερα στην Ελβετία»!!!!

Τι μεσολάβησε λοιπόν μέσα σε 6 μήνες και

....
 

Codex Alimentarius, φθόριο, και το κακό “συναπάντημα”



codex_alimentarius_dvd_front-cover

Τι σχέση εχει ο Codex Alimentarius με τα επίσημα προτύπα τροφίμων, την φθορίωση του νερού μας, με την σίτηση των ανθρώπων, τη γενοκτονία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, και την Monsanto, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την προμήθεια γενετικώς μεταλλαγμένων τροφίμων στον κόσμο, τι κοινό έχουν ολοι αυτοι; Υπάρχει κάποια σύνδεση που συνδέει ολους αυτούς τους φαινομενικά διαφορετικούς οργανισμούς μαζί; Ναι, υπάρχει. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άρρηκτη η σύνδεση που ο διαχωρισμός τους είναι σχεδόν αδύνατος.Ας ξεκινήσουμε από την αρχή με το Άουσβιτς και να συνδέσουμε τις τελείες.

Άουσβιτς
Το Άουσβιτς ήταν γνωστό ως “το δίκτυο στρατόπεδων συγκέντρωσης και εξόντωσης που είχαν κατασκευαστεί και λειτουργούσαν στην πολωνική περιοχή που είχε προσαρτηθεί από τη ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.Ήταν το μεγαλύτερο από τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης (Wikipedia ). “
Το Άουσβιτς είχε επίσης ένα εργοστάσιο που ονομαζόταν IG Άουσβιτς:
Το IG Άουσβιτς, που ιδρύθηκε στο Kattowitz στις 7 Απριλίου του 1941, επρόκειτο να είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο χημικών στην Ανατολική Ευρώπη και την ίδια στιγμή ένα δομικό στοιχείο στη διαδικασία του “εκγερμανισμού” της περιοχής. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι εγκαταστάσεις παραγωγής χρησιμοποιούνταν για τον εφοδιασμό της αγοράς της Ανατολικής Ευρώπης με πλαστικές ύλες σε καιρό ειρήνης, μετά τη χρήση τους για την εν καιρώ
....

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αντουάν ο δουλοπρεπής… Coming soon





Η νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή είναι γεγονός. Ο Αντουάν ο δουλοπρεπής. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία ενός νεαρού γόνου καλής οικογενείας που έφτασε να γίνει πρωθυπουργός και να παραδώσει οριστικά τα κλειδιά της χώρας του.
Η σπουδαία τηλεοπτική σειρά ξεκινά από τα νεανικά φοιτητικά χρόνια του Αντουάν στις  Η.Π.Α. οπότε και φοιτούσε μαζί με έναν ακόμη γόνο γνωστής οικογενείας που κι αυτός έμελλε να κυβερνήσει τη χώρα. Μα τι σου είναι αυτοί οι σεναριογράφοι!
Στη συνέχεια τον βλέπουμε να διευθύνει πετυχημένη πιτσαρία στην Αστόρια και κατόπιν να ορκίζεται βουλευτής. Απίστευτο! Εξελίσσεται σε αγαπημένο τέκνο μετέπειτα πρωθυπουργού με τικ στον ώμο του ενώ οι τραγικές του επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα τη μπούκα ξένων στη χώρα του και τελικά τη ρήξη των σχέσεων των δύο ανδρών. Αυτός όμως ενώ διαβεβαίωνε περί του αντιθέτου, έριξε τελικά τη εκλεγμένη κυβέρνηση της πατρίδας του για μείζον εθνικό ζήτημα.
Κατόπιν ως ηγέτης του τρίτου πλέον κόμματος
....

Λαθρομετανάστευση: Θέατρο, αναποτελεσματικότητα, εξαγρίωση, παραλογισμός!




Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο λεπτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης κινούνται στη σφαίρα του θεάτρου, της αναποτελεσματικότητας, της εξαγρίωσης και του παραλογισμού.

του Στρατή Μαζίδη

Θεάτρου γιατί σε μια χώρα με 2.000.000 αλλοδαπούς των οποίων η πλειοψηφία είναι λαθρομετανάστες το ζήτημα δε λύνεται με μερικά πούλμαν της Dendias Travel στο κέντρο της Ομονοίας και αραδιάζοντας τους συλληφθέντες σε περιοχές της περιφέρειας ακόμη και με ευαίσθητο εθνικό χαρακτήρα όπως η Θράκη.
Αναποτελεσματικότητας διότι οι λίγες χιλιάδες είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα 2.000.000 αλλά και γιατί οι ξυλοδαρμοί, οι ληστείες, οι διαρρήξεις, οι φόνοι, τα καλάσνικοφ, η πορνεία, τα ναρκωτικά καλά κρατούν.
Εξαγρίωσης όταν η απειλή πολέμου στο κέντρο της Αθήνας, τα σκαμπίλια στα κορίτσια στην Πάτρα που δεν ήθελαν cd, το “όλοι τα πιτάνετε” στους Αγίους Αναργύρους, οι βιασμοί στα νησιά δεν προκαλούν καμία απολύτως αντίδραση ενώ επιπρόσθετα τα αποτελέσμα του Ξένιου Διός ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαζαν τους 4 στους 5 προσαχθέντες νόμιμους. Αντίθετα κάποιοι
....

Ο Γιάννης Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ίδρυσε εταιρεία που χρωστάει στο Δημόσιο 6 εκ.ευρώ ή πρόκειται για λάσπη;;;;;;



O οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ίδρυσε μια εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις (ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΒΕΛΟΠ Α.Ε.) η οποία σήμερα χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εφορία! (η αδειά της ανακλήθηκε το 1995)
Την αποκάλυψη κάνουν τα ... "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και..
αναμένεται να προκληθεί νέος σάλος στην Κουμουνδούρου, η οποία μετά το "αφιέρωμα" στον Αλέξη Τσίπρα, έκαναν λόγο για υπόκοσμο και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ο Δραγασάκης συνέταξε  το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ - ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Από την άλλη ο κ. Δραγασάκης με σημερινή του ανακοίνωση απαντά: «Η αγωνιώδης προσπάθεια των γνωστών-άγνωστων κέντρων να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με στόχο αυτή τη φορά το πρόσωπό μου. Η «μακρά», «επίπονη» και «πολυπρόσωπη» έρευνά τους είχε
.....

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ



Οι μεγαλοεργολάβοι που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, βρήκαν ένα τρόπο να σέρνουν στα δικαστήρια όσους πολίτες- οδηγούς αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι. Τους μηνύουν και βέβαια οι αρμόδιοι τους παραπέμπουν σε δίκη ελαφρά τη καρδία με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας , με απλά λόγια για σπάσιμο μπαρών. Οι μπάρες εκτός από παράνομες (αντιβαίνουν το άρθρο 5 του συντάγματος περί ελεύθερης χωρίς εμπόδια μετακίνησης μας) δεν προβλέπονται σε κανένα σημείο και αυτών των κατάπτυστων συμβάσεων παραχώρησης. Αλλά δεν είναι μόνο παράνομες , είναι και δολοφονικές. Δείτε τη παρακάτω είδηση που συνέβη πριν λίγους μήνες στο Σπαθοβούνι και που κόστισε την ζωή ενός νέου ανθρώπου. Σε άλλη ανάρτηση θα πούμε πολλά άλλα για τον εκβιαστικό τρόπο χρήσης των μπαρών από τους μεγαλοεργολάβους προκειμένου να εξαναγκάζουν εκβιαστικά τους οδηγούς σε πληρωμή διοδίων.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ: ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ
 Τροχαίο με έναν νεκρό στα διόδια Σπαθοβουνίου
Μοτοσυκλετιστής προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε επάνω στην μπάρα των διοδίων στο Σπαθοβούνι, επί του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης και έχασε τη ζωή του. 
Προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.
Νόμιζε πιθανότατα ότι η μπάρα ήταν ανοικτή και δεν έπρεπε να πληρώσει διόδια σε εκείνο το σημείο…
Η μηχανή δεν σταμάτησε και ο θάνατος ήταν τραγικός .
Σήμερα νωρίς το πρωί ένας 44χρονος από τη Σπάρτη έχασε την ζωή του όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε επάνω στην μπάρα των διοδίων στο Σπαθοβούνι, επί του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης.
Οι διερχόμενοι με τα αυτοκινητά τους αλλά και οι υπάλληλοι του αυτοκινητόδρομου τα έχασαν από το τραγικό γεγονός αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και
...
 

Πού είδατε τους Άραβες στην Ομόνοια;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν!!!!!!!





Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή σχετικά με τη συγκέντρωση της Κυριακής στην πλατεία Ομονοίας όπως την διαβάσαμε ΕΔΩ

Που είδατε τους Άραβες;Είμαστε μιά ομάδα απελπισμένων Ελλήνων που αφ’ ενός υψώνουμε καταλλήλως τα οπίσθιά μας γιά την είσοδο του νέου μνημονίου,αφ’ετέρου χτυπάμε το κεφάλι μας στο κράσπεδο γιά το κακό που μας βρήκε.

Δεν έχει κι άδικο!!!!!!!!!!!

Έστησαν νέα σκλαβοπάζαρα οι Γερμανοί με μεσολαβητές του δήμους της χώρας μας;;;




20120929-191023.jpgΠολλοί δήμοι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών και Γερμανικών δήμων, όπως τόσο ωραία το γράφουν, και έχοντας ως στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και αύξηση της απασχόλησης, σε συνεργασία με την γερμανική υπηρεσία εύρεσης εργασίας, καλεί όλους τους νέους ανέργους των δήμων έως 30 ετών, που επιθυμούν να εργαστούν στην ομοσπονδιακή δημοκρατία της Γερμανίας να επικοινωνούν με τα τηλ.: …
Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων για το
είδος της εργασίας που επιθυμούν (εποχική ή μόνιμη εργασία), τον
...
 

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ



eopyy
Το σχέδιο θανάτου εκτελείται σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Οι δολοφόνοι της Ελλάδος, τρόϊκα μαζί με τους εδώ υπηρέτες τους, Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, τσουβαλιάζουν από την Δευτέρα και τα υπόλοιπα υγιή ταμεία στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τα κουρσέψουν και αυτά. Το ταμείο ΤΑΥΤΕΚΩ (όλες οι Τράπεζες), ΕΤΑΑ (δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί) σε πρώτη φάση και αργότερα των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ  και ΕΔΟΕΑΠ , στοιβάζονται στον αποτεφρωτήρα του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να αλωθούν και τα τελευταία αποθεματικά τους μετά το μεγάλο χτύπημα του PSI. Σε λίγο διάστημα, αφού ο ΕΟΠΥΥ διαλύσει και τους τελευταίους εναπομείναντες ασφαλιστικούς φορείς, θα πάψει να υφίσταται.
edoeapetap-mme
Το ασφαλιστικό σύστημα ...υγείας, θα έχει οδηγήσει στον θάνατο όλους τους ασφαλισμένους. Ο θάνατος της Ελλάδος ολοκληρώνεται!
makeleio.gr