Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΓΙΗ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥeopyy
Το σχέδιο θανάτου εκτελείται σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Οι δολοφόνοι της Ελλάδος, τρόϊκα μαζί με τους εδώ υπηρέτες τους, Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, τσουβαλιάζουν από την Δευτέρα και τα υπόλοιπα υγιή ταμεία στον ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τα κουρσέψουν και αυτά. Το ταμείο ΤΑΥΤΕΚΩ (όλες οι Τράπεζες), ΕΤΑΑ (δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί) σε πρώτη φάση και αργότερα των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ  και ΕΔΟΕΑΠ , στοιβάζονται στον αποτεφρωτήρα του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να αλωθούν και τα τελευταία αποθεματικά τους μετά το μεγάλο χτύπημα του PSI. Σε λίγο διάστημα, αφού ο ΕΟΠΥΥ διαλύσει και τους τελευταίους εναπομείναντες ασφαλιστικούς φορείς, θα πάψει να υφίσταται.
edoeapetap-mme
Το ασφαλιστικό σύστημα ...υγείας, θα έχει οδηγήσει στον θάνατο όλους τους ασφαλισμένους. Ο θάνατος της Ελλάδος ολοκληρώνεται!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου