Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Εισαγγελία Αρείου Πάγου: Δεν υπάρχει νομικό κώλυμα με την λίστα! Δύσκολα τα πράγματα κύριε Διώτη…Δύσκολη η μέρα σήμερα για τον κύριο Διώτη που θεώρησε σύμφωνα με δήλωση του πως η λίστα δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου φαίνεται ότι έχει αντίθετη γνώμη και τελικά, δεν είναι ο κύριος Διώτης ή ο κύριος Παπακωνσταντίνου που θα κρίνουν τη νομική διάσταση ενός

...
τέτοιου ελέγχου.

Έτσι, μετά τον κύριο Παπακωνσταντίνου, ο κύριος Πεπόνης αναμένεται να στρέψει και αλλού την έρευνα του για τα όσα πρωτοφανή είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Είναι πάντως δεδομένο ότι ο κύριος Διώτης θα περάσει και μία δύσκολη ημέρα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας στην οποία κλήθηκε να παραστεί σήμερα.

Άλλωστε, δεν μπορεί τόσες δυτικές χώρες να προέβησαν σε παρανομία χρησιμοποιώντας την λίστα και εμείς να είμαστε οι μόνοι υπερασπιστές της νομιμότητας… ειδικά με τις πρωτοβουλίες μη νομικών.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου