Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Χαϊκάλης προς Μπουμπούκο: Είσαι ξεφτίλας, καραγκιόζης και βλάκας ρε!!! Επικό βίντεο...

      

xaikalis-adonis

Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν το πρωί στο πλατό του Αυτιά ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημείο που ο δεύτερος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή.( Κι ομως παιδιά,  δεν ήταν  όνειρο, ο μπουμπούκος κατάπιε τη γλώσσα του, μάζεψε την εκνευριστική φωνή του  και αποχώρησε!!!!!!)

Δείτε το βίντεο:

Η προοπτική ατιμωρησίας βούτυρο στο ψωμί του κακοποιού

 


oplo

Το έγκλημα είναι σε μεγάλη έξαρση, καθημερινά ληστείες, ξυλοδαρμοί ηλικιωμένων, εκβιασμοί, απάτες, πυροβολισμοί, εκτελέσεις και τις περισσότερες φορές για λίγα ευρώ.

Του Κώστα Βουκελάτου

Η αστυνομία παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής εξιχνιάζει μεγάλο ποσοστό των βεβαιωμένων εγκλημάτων. Συμβάλει επίσης και στην εσωτερική της κάθαρση με τις συλλήψεις συναδέλφων τους αστυνομικών που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες χωρίς να χαρίζεται σε κανένα.
Από την άλλη η δικαιοσύνη και αυτή με μεγάλα προβλήματα, ένα οι μισθοί τους που μειώνονται δραματικά, η ανεπάρκεια και η ποιότητα ορισμένων δικαστών, η παντελής αξιολόγηση από ανώτατους δικαστικούς των αποφάσεων που εκδίδονται από τους δικαστές, εντείνει το καθεστώς ατιμωρησίας για τους κακοποιούς που απελευθερώνονται ατιμώρητη.
Αυτή η προοπτική ατιμωρησίας ;ή της ελάχιστης τιμωρίας είναι το βούτυρο στο ψωμί του κακοποιού που διευκολύνει την παραβατικότητα του χωρίς δισταγμούς και τονώνει το ηθικό του. Οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης με αποτέλεσμα την απελευθέρωση σκληρών
....

Τοξικά προϊόντα σε ενδύματα μεγάλων εταιρειών εντόπισε η Greenpeace. Ύποπτες ουσίες που ενδέχεται να προκαλούν καρκίνους.

 

 
Υποπτες χημικές ουσίες που ενδέχεται να προκαλούν καρκίνους και ορμονικές διαταραχές εντοπίσθηκαν σε προϊόντα μεγάλων κατασκευαστών ενδυμάτων, ανακοίνωσε η Greenpeace σήμερα στο Παρίσι. Ανάμεσα στις μάρκες που αναφέρθηκαν από τη μη κυβερνητική οργάνωση είναι οι Zara, Calvin Klein, Levi's και Li Ning.

Η Greenpeace αγόρασε το 2012 δείγματα ενδυμάτων από είκοσι μάρκες, τα οποία πωλούνται σε 29 χώρες και περιφέρειες του κόσμου. Πρόκειται για παντελόνια, μπλουζάκια, εσώρουχα και φορέματα κατασκευασμένα κυρίως στην Κίνα και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες. Στη συνέχεια υπέβαλε τα υφάσματα σε αναλύσεις.

«Περίπου στα δύο τρίτα των 141 δειγμάτων εντοπίσθηκαν αιθοξυλιωμένες εννεϋλοφαινόλες (NPE)», ανακοίνωσε η Greenpeace. Μερικά ρούχα έφεραν εξάλλου φθαλάτες ή βαφές που περιείχαν καρκινογόνες αμίνες.

Οι αιθοξυλιωμένες εννεϋλοφαινόλες (NPE) είναι χημικά προϊόντα που
...

Πέθανε η σεμνή και καλή ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού

 
Πέθανε η γιαγιά Σοφία του «παρά πέντε», Ειρήνη Κουμαριανού



        
Η Ειρήνη Κουμαριανού, η  γλυκύτατη γιαγιά του Γιώργου Καπουτζίδη στο τηλεοπτικό «Παρά πέντε» άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Παρασκευής (25/1), στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν με προβλήματα καρδιάς.

Γεννημένη στο Γαλάτσι το 1930, φοίτησε στο Ελληνικό Ωδείο για να ξεκινήσει την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ΄50. Χαρακτηριστική φυσιογνωμία της μεγάλης, κυρίως, οθόνης, συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Επαιξε, μεταξύ άλλων, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και τη Ρένα Βλαχοπούλου. Ξεχωρίζουν οι ταινίες “Ιστορία μιας ζωής", "Κορίτσια για φίλημα", "Δάκρυα για την Ηλέκτρα", "Πολύ αργά για δάκρυα", "Καπετάν φάντης μπαστούνι", "Η νεράιδα και το παλικάρι", "Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης", "Κρίμα το μπόι σου", "Ο κατεργάρης", "Η εφοπλιστίνα", "Η Μαρία της σιωπής", "Στον αστερισμό της παρθένου" καθώς και στον «Ξαφνικό έρωτα», τις «Ησυχες μέρες του Αυγούστου» και το πρόσφατο «Ετερον ήμισυ». Είχε επίσης πάρει μέρος σε ραδιοφωνικά "Θέατρα της Δευτέρας".

Στην τηλεόραση, πριν τη μεγάλη επιτυχία του «Παρά πέντε», η Ειρήνη Κουμαριανού είχε εμφανιστεί στις σειρές “Αναστασία”, "Προδοσία", “Σαν αδελφές”, “Alma libre" καθώς και στο “Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς”.

Το 2004 ανέλαβε έναν μικρό ρόλο στις «Σαββατογεννημένες», την
....

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πολύ σοβαρή καταγγελία για επικίνδυνο οδηγό ταξί, κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπό, με κατσαβίδι!

    

Εφιάλτης στο «ταξί»: Εγώ γλίτωσα κι αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος. Η επόμενη;

Εφιάλτης στο «ταξί»: Εγώ γλίτωσα κι αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος. Η επόμενη;

 


Μετά το πρώτο σοκ αναρωτιέμαι: Σε τι κόσμο ζούμε!


Εχτές ήταν η πιο άτυχη και τυχερή μου μέρα μαζί. Έζησα το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου στα 30 μου και σήμερα ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω γλιτώσει.
Φεύγοντας από το γραφείο μου στο Queen.gr (βρισκόμαστε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας), μείναμε με τη συνάδελφό μου για αρκετή ώρα στο πάρκινγκ αφού είχαμε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Έξω κατακλυσμός, η ώρα κόντευε 20:00, η οδική βοήθεια να μην έχει σκοπό να έρθει, μποτιλιάρισμα, απεργία και το αυτοκίνητο με μηχανικό πρόβλημα. Να μην τα πολυλογώ, επί της λεωφόρου Καβάλας κατέβηκα να πάρω ταξί.
Περίμενα λίγη ώρα... Η βροχή συνέχιζε. Ένα ταξί που έτρεχε σταμάτησε απότομα μετά από εμένα και κόρναρε. Δεν είδα πινακίδες, έτρεξα να μπω.Πίσω κάθονταν δύο άτομα. Νεαρά... ζευγάρι. Δεν χάρηκαν και πολύ που έμπαινα. Ο... ταξιτζής μου είπε ότι κατεβαίνουν. Δεν συνηθίζω να κάθομαι μπροστά, αλλά έκατσα στη θέση του συνοδηγού. Μου χαμογέλασε και μου είπε πως δεν είδε το χέρι μου κατευθείαν γι αυτό δεν σταμάτησε μπροστά μου. Δεν μίλησα. Όπως πάντα ήμουν τυπική. Τους κατέβασε στο επόμενο φανάρι. Κατάλαβα πως ήταν να μπουν στο στενό κάθετα στην Καβάλας κανονικά, ένιωσα λίγο άσχημα... δεν παραπονέθηκαν πολύ. Λέω, συμβαίνουν αυτά...
Το ταξί είχε ένα πολύ έντονο άρωμα. Όχι ακριβώς πατσουλί, αλλά βαρύ, φτηνό και αποπνικτικό... εκείνος δηλαδή. Φορούσε πολύ άρωμα, σαν κάτι μυρωδιές που
...

ΧΟΥΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ..."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

      

taxaliafp
Mε αυτά τα μπακαλόχαρτα που ονομάζουν φύλλα επίταξης προσπαθεί να φιμώσει τον αγώνα των απεργών του ΜΕΤΡΟ η κατοχική κυβέρνηση Μεσσήνιου-Πόλντο- Μπαρμπα Φανούρη...
Αυτό που δεν γνωριζει ο Αντωνάκης είναι ότι με τις μεθόδους χούντας που χρησιμοποιεί και με την εισβολή δυνάμεων των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ παρακαλώ, ξημερώματα στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων το μόνο που πετυχαίνει είναι να στρέφει και αυτούς που διαφωνούν στο πλευρό των απεργών...
makeleio.gr

Συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου για όλα!

 

2335bc6cb06b18c883390e19c75ac23a_XLΠολιτική και κυβερνητική συνεργασία, ΕΛ.ΣΤΑΤ, Γ. Παπανδρέου και στο βάθος… ενιαίο κόμμα.

Σε συμφωνία-πακέτο έχουν καταλήξει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι βασικές αρχές έχουν συμφωνηθεί από τις αρχές Οκτωβρίου ενώ η ατζέντα της συμφωνίας επικαιροποιείται συνεχώς.

Η κυβερνητική συνεργασία των δύο κομμάτων ήταν

...

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΟ: "ΔΟΥΛΕΥΩ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ 750 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ"!

      

metro-ergazomenos
Τα αισχρά ψεύδη των καναλιών και των τροϊκανών τούς έλεγαν προνομιούχους με μέσο μηνιαίομισθό 3500 ευρώ!
Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό κ. Σπύρος Ρεβύθης σε κείμενό του, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναφέρεται στα μισθολογικά των εργαζομένων του μετρό μέσα από τη δική του περίπτωση:
«Είμαι ηλεκτρολόγος με 22 χρόνια προϋπηρεσία. Δουλεύω σε βάθος 20 και 30 μέτρων κάτω από τη γη, που υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία. Έχω περάσει λεπτοσπείρωση από ποντίκι.
Συντηρώ συστήματα με τάση 20.000 Βολτ, όπου για ένα λάθος μπορείς να γίνεις κάρβουνο.
Δουλεύω νυχτερινά και τρεις Κυριακές υποχρεωτικά τον μήνα. Όλα αυτά δεν υπολογίζονται πλέον. Στον βασικό μισθό των 750 ευρώ, δικαιούμαι 150 ευρώ τον μήνα γιατί δουλεύω σε ιδιαίτερες συνθήκες και 110-120 ευρώ για τρεις Κυριακές τον μήνα. Όλα μικτά».

Πυρηνική βόμβα Καμμένου!

Πυρηνική βόμβα Καμμένου!
Οπως εξηγεί ο κ. Καμμένος, στο έγγραφο φαίνεται πως ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου κ. Γριβέας πήρε ένα τεράστιο δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ακριβώς πριν πτωχεύσει.
kam
Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. -και παραθέτει το newsbomb.gr- αναφέρεται δύο φορές η εταιρεία του κ. Γριβέα, c and c international, με συνολικά ποσά ύψους 18 εκατ. ευρώ. Εφόσον η καταγγελία αυτή ισχύει, τότε πρόκειται για ένα ακόμα τεράστιο σκάνδαλο στην πολιτική ζωή του τόπου, αφού δύο ημέρες πριν οι μικρομέτοχοι του ΤΤ σε εξώδικη δήλωση τους, αποκάλυψαν δύο ελβετικές εταιρείες που φέρονται να έχουν διαχειριστή συγγενικό πρόσωπο - μέλος ΔΣ της εταιρείας που φέρεται να πήρε το δάνειο.
Το πιο απίστευτο, όμως, είναι ότι αυτές οι δύο ελβετικές εταιρείες φαίνεται να έχουν έδρα στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με την ελβετική εταιρεία που μόλις σήμερα παραδέχτηκε ο Ανδρίκος Παπανδρέου -στη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής του κατά του Πάνου Καμμένου- ότι είναι δική του!
Μετά τις καταγγελίες αυτές, φαντάζει επιβεβλημένη μία ακόμα αυτεπάγγελτη παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέωνγια να ελέγξουν αν ευσταθούν.


πηγή

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η θλιβερή υπόθεση του βρέφους της Λέρου: Ένοχοι και αθώοι, λέξεις αδιαίρετες...

Σταθήκαμε αρκετά σε αυτή την ιστορία, γιατί ο άδικος θάνατος ενός μωρού είναι ένα γεγονός που συγκλονίζει και θλίβει κάθε άνθρωπο. Στην υπόθεση της Λέρου, από την αρχή ήταν φανερό  ότι η μητέρα δεν θα επωμιζόταν μόνο τις ευθύνες που -λόγω απειρίας,  άγνοιας, επιπολαιότητας,  ανικανότητας, ψυχολογικών θεμάτων-  της αναλογούσαν, αλλά και πολλές ακόμα που σχετίζονται με τις δραματικές ελλείψεις στα θέματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας σε μια χώρα που καταρρέει.

Ο ιατροδικαστής κ.Μιχαλοδημητράκης, ανακοίνωσε σήμερα το τελικό πόρισμα θανάτου του μωρού,  με τα αναμενόμενα και ήδη γνωστά, από τα διάφορα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των τοπικών αρχόντων, ευρήματα. Δηλαδή, ο καθηγητής  έκανε λόγο για θάνατο του βρέφους από υποσιτισμό , επισημαίνοντας ότι η έλλειψη γάλακτος οδήγησε στην «ολική ανατροπή του οργανισμού του». Υπογράμμισε όμως ότι δεν υπήρχαν σημάδια κακοποίησης, αλλά ήταν εμφανής η παραμέληση του μωρού, από άποψη υγιεινής. Με δυο λόγια δηλαδή, το μωρό δεν τρεφόταν σωστά  από την μητέρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της λειτουργίας των οργάνων στο σωματάκι του. Βεβαίως ο κ. Μιχαλοδημητράκης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Λέρος διαθέτει κοινωνικές υπηρεσίες στις οποίες θα μπορούσε να απευθυνθεί η μητέρα για βοήθεια.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει το πανελλήνιο με συνεντεύξεις στην Espresso για τα προσωπικά της μάνας και του συντρόφου της, για την κλινική εικόνα του μωρού όπως την αντελήφθη ο ίδιος, αλλά και για τις εξαιρετικές  υπηρεσίες που
....

Φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο μέσα στη Βουλή ο Σαμαράς;

Η παρακάτω φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Κινδυνεύει ακόμα και μέσα στη βουλή ο πρωθυπουργός...


Τι παιχνίδια παίζονται,πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού;


 
 




ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΣTΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

      

court
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων σε 23χρονο Αφγανό, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από κοινού με έναν επίσης 23χρονο
ομοεθνή του, που αναζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης, στραγγάλισαν την 76χρονη Αικατερίνη Κόκκινου μέσα στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, τον Νοέμβριο του 2011, προκειμένου να τη ληστέψουν.
Το δικαστήριο επέβαλε ακόμη στον 23χρόνο 15ετή φυλάκιση για τη ληστεία, που διέπραξε εις βάρος του θύματος, ενώ οι δικαστές δεν αναγνώρισαν στον δράστη κανένα ελαφρυντικό για τις πράξεις του. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από συγγενείς της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ώστε να φαίνεται ότι κοιμάται. Ωστόσο, η αστυνομία είχε μαρτυρίες για εσπευσμένη αναχώρηση από το χωριό των δύο Αφγανών, γειτόνων της. Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στα ίχνη τους.
palo.gr

ΟΙ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! (Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί....)

      

peponis-mouzakitis-politikoi-660 2

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Όλοι θυμόμαστε την πολιτική λαμογιά του Σαμαρά, ο οποίος έδωσε εντολή τον περασμένο Νοέμβριο να απορριφθεί η πρόταση Τσίπρα για την εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Αν και ο Σαμαράς είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι ένα από τα πρώτα καθήκοντά του θα ήταν να εξετάσει τους λόγους για τους οποίους η χώρα μπήκε βιαίως στο Μνημόνιο, το ...έθαψε,το κουκούλωσε, θέλοντας να δώσει σανίδα σωτηρίας στον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα...καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ! Τότε λοιπόν, με 167 ψήφους έναντι 119 η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.
Η παραπομπή όμως του Α. Γεωργίου (επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ) για κακουργηματικές πράξεις από τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη-Μουζακίτη, ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα του Μνημονίου. Θέλοντας και μη λοιπόν, ο Σαμαράς θα μπει στη διαδικασία να εξετάσει τους λόγους για τους οποίους κάποιοι πολιτικοί ολετήρες έσυραν τον λαό στις αυτοκτονίες και την καταστροφή, μέσω του ΔΝΤ!
Ο Σαμαράς, όσο κι αν θέλει να συγκαλύπτει την πολιτική συμμορία που τον στηρίζει, δεν θα τα καταφέρει.
πηγή

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΑΨΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ!

      

gamos2013 896475877
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείτο στην νομιμοποίηση αλλοδαπών τρίτων χωρών ευρισκομένων στην επικράτεια, μέσω σύναψης εικονικών γάμων.
Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 173 άτομα, μεταξύ των οποίων 7 δικηγόροι, 2 μεταφραστές 2 δημοτικοί υπάλληλοι και 1 δημόσιος υπάλληλος
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 11 άτομα, εκ των οποίων τα 3 ηγετικά μέλη της οργάνωσης ενώ αναζητούνται άλλα 5 μέλη
Έως σήμερα έχουν συναφθεί τουλάχιστον 68 εικονικοί γάμοι ενώ σχεδιάζονταν άλλοι 79. Θυμίζουμε ότι πριν από λίφες μέρες είχαμε παρουσιάσει ρεπορτάζ με την
....

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Το μωράκι από τη Λέρο έσβησε, αλλά ο δημοσιογραφικός κανιβαλισμός προς την μητέρα, συνεχίζεται...

( Θα παραθέσουμε ένα ενδιαφέρον  άρθρο που βρήκαμε στο Πρώτο Θέμα, το οποίο, φιλοξενεί και την άποψη του συντρόφου της μητέρας και ενός ακόμα συγγενικού προσώπου.Το άρθρο προσεγγίζει αυτή την ιστορία και από την άλλη πλευρά. Το ποσοστό στο οποίο ευθύνεται ο καθε εμπλεκόμενος στην τραγική αυτή υπόθεση θα το δείξει η δικογραφία και το αποφασίσουν τα δικαστήρια. Σίγουρα πάντως όχι οι δημοσιογράφοι.)

=========================================================
Αντιγράφουμε από το Πρώτο Θέμα:

''Ο συνδυασμός της νεανικής άγνοιας, της τραγικής έλλειψης υποδομών στην περιφέρεια, μιας τυπικής ιατρικής διάγνωσης και μιας αναπόφευκτης εισαγγελικής παρέμβασης, έστρωσαν το έδαφος για να «σταυρωθεί» αλύπητα μια νέα μητέρα την ώρα που προσπαθούσε απεγνωσμένα ακόμη και στο Διαδίκτυο να βρει βοήθεια για το αγγελούδι της!

Το μωρό νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου διακομίσθηκε από τη Λέρο. Στο Ηράκλειο, οι γιατροί διέγνωσαν ασιτία, δύσπνοια και υποθερμία.

Αποκλεισμένη σε απόμερη περιοχή της Λέρου, χωρίς την παραμικρή ιατρική παρακολούθηση και με πενιχρές γνώσεις, η 23χρονη γυναίκα έβλεπε με την ψυχή στο στόμα το ίδιο της το παιδί να αργοσβήνει μόλις 33 ημέρες μετά τη γέννησή του. Σαν να μην ήταν αρκετό το δράμα που περνούσε και περνά, έβλεπε να την κατηγορούν ως υπαίτια για την κατάσταση του μωρού της!

Εντελώς μόνη και χωρίς μέσο μεταφοράς, αφού ο στρατιωτικός σύζυγός της τον οποίο ακολούθησε στο νησί είχε πάει με το αυτοκίνητό τους στη μονάδα που υπηρετεί, η δύστυχη μάνα διαπίστωσε με τρόμο την Παρασκευή ότι το παιδί, αν και καλά ντυμένο, ήταν κρύο και ξυπνούσε μόλις κάθε επτά ώρες, ενώ δεν έτρωγε την ποσότητα που έπρεπε. Ο μοναδικός παιδίατρος της Λέρου ήταν αποκλεισμένος στην Κω και δεν μπορούσε να κάνει τηλεφωνικά διάγνωση!

Μέσα στην απελπισία της, καθώς δεν μπορούσε να βρει γιατρό και κανείς από τους γύρω της δεν ήξερε να της πει τι να κάνει, στράφηκε στο Ίντερνετ. Οι απεγνωσμένες προσπάθειές της να αναζητήσει «σωσίβιο» σε ένα forum νέων μητέρων, είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικές:

Η συνέχέια του άρθρου βρίσκεται εδώ : http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=251837



Η άποψη του δικού μας ιστολογίου  για το τραγικό θέμα αποτυπώνεται στο παρακάτω κείμενο:

Η θλιβερή υπόθεση του βρέφους της Λέρου: Ένοχοι και αθώοι, λέξεις αδιαίρετες...
http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4399.html






 
 


 


 


 


 

Ένα βρέφος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και η καθεστωτική-μνημονιακή δημοσιογραφία ξεσαλώνει, αποκρύπτοντας την απουσία γιατρού στο νησί που βρισκόταν το βρέφος!

Ακόμα μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που συμβαίνει εξαιτίας της κατάρρευσης του συστήματος υγείας, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης απο τα  καθεστωτικά μέσα, τα οποία παραποιούν την αλήθεια προκειμένου να  υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αφεντικά τους.


Αφορμή αυτή τη φορά, η σοβαρή κατάσταση υγείας ενός βρέφους λίγων εβδομάδων. Με θαυμαστή ομοψυχία τα καθεστωτικά μέσα ''λιθοβολούν'' τη νεαρή μητέρα παρουσιάζοντάς την ως αδιάφορη, επιπόλαιη και ανίκανη, αποκρύπτοντας την δραματική αλήθεια, η οποία δεν είναι παρά το άθλιο σύστημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας που υπάρχει στην Ελλάδα του Μνημονίου και της προδοσίας!Η νεαρή μητέρα, παρά την απειρία της,  αντελήφθη ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό στο φαγητό και τον ύπνο του μωρού της. Ισχυρίζεται πως προσπάθησε   να επικοινωνήσει με τον παιδίατρο του νησιού αλλά εκείνος απουσίαζε και το απαγορευτικό απόπλου δεν της επέτρεπε να
...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ MALL: Πρόβες ανωμαλίας για τη μοιρασιά του δημόσιου επιχειρηματικού, εδαφικού και ορυκτού πλούτου

 
 

 

Μέχρι στιγμής το αντάρτικο πόλης έχει κρατηθεί μακριά από την ισλαμική τρομοκρατία που τώρα, με τα γεγονότα στην Αλγερία και το Μαλί φαίνεται να ανακάμπτει.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πιέσεις για την ΑΟΖ μπορεί να φέρει ραγδαίες ανακατατάξεις στην φύση της τρομοκρατίας όπως την γνωρίζουμε.
Το χτύπημα στο The Mall αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο χτύπημα σε χώρο μαζικής προσέλευσης, έστω και αν είχε όλα τα χαρακτηριστικά του συμβολικού χτυπήματος. Τις τελευταίες όμως ημέρες υπάρχει πλήθος ρεπορτάζ και έντονη ανησυχία ακόμα και στις ΗΠΑ που πρωτοστάτησαν στην λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη», για εμπλοκή πυρήνων της Αλ Κάιντα που παραδοσιακά εκκολάπτονται στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Κάτι παραπάνω γνωρίζουν αφού οι ΗΠΑ είχαν ενισχύσει σημαντικά αυτούς τους πυρήνες για να αγωνιστούν ενάντια στην εισβολή των σοβιετικών.

Γιατί η ΑΟΖ;
Οι βίαιες εγκαθιδρύσεις καθεστώτων που ευνοούν την ανάπτυξη ακραίων κινημάτων στην Λιβύη και την Αίγυπτο, είχαν μία αλγεινή διάσταση για την Ελλάδα, την οποία ουδείς έθιξε. Όλες αυτά τα καθεστώτα θεωρούν την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν ως προστάτιδα δύναμη. Συμπτωματικά όμως, η Ελλάδα πρέπει να διευθετήσει την ΑΟΖ με αυτές τις χώρες! Δηλαδή την
....

Πεντάγωνο καλεί... μοσχάρι !!


Μαζί με το υπουργείο Άμυνας τρελή δωρο-προσφορά: «ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας»!
Όσοι επισκέπτονται για πρώτη φορά χώρα που τους εντυπωσιάζει βουτάνε ακόμη και τους τιμοκαταλόγους από τις καφετέριες για να έχουν σουβενίρ.
Ειδικά... αν αυτοί είναι γραμμένοι και στα αγγλικά (που ομιλούν πάμπολλοι Έλληνες ένεκα τουρισμού και Μπίλντερμπεργκ- Διαμαντοπούλου) αντιμετωπίζονται ως τεφαρίκια.
Λίγο το 'χεις να ξέρεις πώς λέγεται η σαλάτα του σεφ, το γιουβέτσι και τα παϊδάκια στα κροατικά; Τα σουβενίρ δεν χρησιμεύουν τόσο στο να τα χαζεύεις και να αναπολείς τις όμορφες στιγμές στη Μαυριτανία ή τις ερωτικές νύχτες στο Τόκιο όσο στο να τα μοστράρεις σε φίλους, συγγενείς, γείτονες και συναδέλφους για να ζηλέψουν: «Αχ, αυτά τα ηλιοβασιλέματα (στη Νεβάδα, οι πίτσες στη Νάπολι, τα καρπούζια στη Μανωλάδα, οι πάπιες του Πεκίνου και ο Χριστοφοράκος στο Μόναχο!»
Για τον ίδιο λόγο, για πρόκληση φθόνου και πικάρισμα συντρόφων, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο υπηρεσιακός επικεφαλής της γκρεκάνικης σοσιαλδημοκρατίας, όταν έφυγε από το υπουργείο

Εθνικής Άμυνας, πήρε για σουβενίρ τα άκρως απόρρητα αμυντικά σχέδια
.....

Green Cola: Η ελληνική απάντηση στην Coca-Cola έρχεται από τη Θράκη !

G
  • Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!!!
     
    Η Green-cola από τη Θράκη είναι η απάντηση που επιχειρεί να δώσει η Ελλάδα στην πολυεθνική Coca-Cola. Η νέα φίρμα, αρκετά ανατρεπτική για cola, εφόσον εγκαταλείπει το κόκκινο χρώμα, έρχεται από την Ορεστιάδα και την εταιρία ΕΠΑΠ, η οποία συσκεύαζε για δεκαετίες τα αναψυκτικά της 3E (Coca-cola, Fanta κλπ) αλλά εδώ και λίγα χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά με τα δικά της σήματα Sparky.
    Ήδη τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Sparky έχουν μπει στα ράφια και είναι περισσότερο γνωστά από την αλυσίδα Carrefour, έχοντας δείξει μια πρόθεση να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Coca Cola και των υπολοίπων αναψυκτικών της. Tώρα όμως με τη Green Cola, φαίνεται ότι θα επιχειρήσουν να μπουν πολύ πιο δυναμικά και να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που πέτυχε η μπύρα Βεργίνα από τη Θράκη, που εξορίζει, σταδιακά, τις μεγάλες πολυεθνικές. Ήδη με τα σήματα Sparky έχει πετύχει ένα μερίδιο της τάξης του 35% στην περιοχή αλλά, οι στόχοι φαίνεται ότι τώρα αλλάζουν.

    Ίδια γεύση χωρίς συντηρητικά και χημικά ;


    Η Green Cola είναι το αμιγώς ελληνικό προϊόν εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών ενώ παράλληλα από τη λίστα... των συστατικών της λείπει η ζάχαρη, η ασπαρτάμη, το φωσφορικό οξύ και τα συντηρητικά, που ενοχοποιούν τις μεγάλες μάρκες.

    Πίσω από αυτή την δραστηριότητα βρίσκεται η ΕΠΑΠ ΑΕ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) της ακριτικής Ορεστιάδας, που ιδρύθηκε το 1959 από μία ομάδα ντόπιων παραγωγών και δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών.

    πηγή

    Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

    Τρομοκρατικό χτύπημα στο MALL. Η χύτρα ταχύτητας δείχνει την οργάνωση;

          

    themall

    Υπολείμματα από χύτρα ταχύτητος(κατσαρόλα)δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων",επέστρεψαν και ξαναχτύπησαν στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου αποδεικνύοντας ότι η οργάνωση ξεδοντιάστηκε αλλά δεν εξαρθρώθηκε. Τα ευρήματα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία και βάζουν την υπόθεση αντάρτικο πόλης σε άλλες βάσεις. Δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ωρών να υπάρξει ανάληψη ευθύνης και για τις ριπές στα γραφεία της ΝΔ.
    Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις 22 Ιανουαρίου 2008, αρχικά με γκαζάκια κατά τραπεζών και δημόσιων κτιρίων μέχρι την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.
    Από την ημέρα εκείνη και μετά αναβαθμίζει την επιχειρησιακή της δράση με την χρήση εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών χτυπώντας για πρώτη φορά στην Μητρόπολη Αθηνών και Πειραιά στις 9 Απριλίου του 2009.
    Τα σημαντικότερα χτυπήματα της συγκεκριμένης οργάνωσης μέχρι σήμερα είναι:στις 11 Ιουλίου 2009, όταν και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του
    ...

    Πέθανε σε ηλικία 44 ετών και ο τελευταίος επιζών Τούρκος κομάντος των Ιμίων. Όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας του, πέθαναν επίσης τα τελευταία χρόνια κάτω από περίεργες συνθήκες...

    ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 7/1/2013 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

    Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
    tourkos-imia
    Από μια μυστήρια διαρροή υγραερίου στο σπίτι του, στο προάστιο Tuzla της Κωνσταντινούπολης, απεβίωσε το πρωί της 7 Ιανουαρίου του 2013, ενώ κοιμόνταν, ο Engin Erkman, 44 ετών από το Balıkesir, ο τελευταίος επιζών Τούρκος κομάντος των Ίμια 17 χρόνια
    μετά την βραδιά εκείνη που η Ελλάδα και η Τουρκία είχαν βρεθεί στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Ο Engin Erkman τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε σαν αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού και μόλις το 2011 είχε συνταξιοδοτηθεί. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Türkiye, ήταν ο τελευταίος επιζών κομάντος της επιχείρησης των Ίμια και μετά την αποστράτευση του ασχολούνταν με διάφορες επιχειρήσεις ενώ είχε ανοίξει και γραφείο στο Τουρκμενιστάν. Ο θάνατος του κλίνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που αφορά την τύχη όλης της τουρκικής ομάδας των κομάντο που είχαν αποβιβαστεί στην δυτική Ίμια, καθώς όλοι βρήκαν τον θάνατο κάτω από πολύ μυστήριες συνθήκες.
    Ο ίδιος ο αρχηγός αυτής της ομάδας των κομάντο, όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι Τούρκοι, δολοφονήθηκε επτά χρόνια μετά την κρίση των Ίμια με πολύ «περίεργο» τρόπο μέσα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Συγκριμένα σύμφωνα με τον ίδιο τον
    ....

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

          

    thimata
    Βαστάτε μας γιατί θα τρελαθούμε‼!Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι δήθεν αρμόδιοι έκαναν ολόκληρο «πάρτι» για τις αμέτρητες δολοφονίες Ελλήνων; Πότε οργάνωσαν κάτι για να καταπολεμήσουν την βία των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας που σιγοσβήνει και υποφέρει; Πότε έκαναν κάτι για την 15χρονη Μυρτώ, τον Μανώλη Καντάρη πατέρα τριών παιδιών, την 85χρονη Σοφία Κορναράκη από το Ηράκλειο που τα κτήνη πατέρας και γιος από τη Ρουμανία πρώτα την βίασαν και μετά την δολοφόνησαν, τον Θανάση Λαγανά και τόσων άλλων πραγματικά, που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν άγρια από λαθρομετανάστες;;;
    ΠΟΤΕ! Την Δευτέρα όμως θα στήσουν ολόκληρο πανηγύρι με κάμερες και φωτογράφους προκειμένου να ανακοινώσουν την έναρξη και τον τρόπο δράσης των υπηρεσιών αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας!
    Στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης ο αρχηγός και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας έχουν σκοπό να βάλουν τους κακούς Έλληνες στη θέση τους‼! Για την κατάντια της χώρας που έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού... τίποτα... Απογοήτευση και μόνο!
    makeleio.gr

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ MALL.ΣΥΓΚΡΥΟ ΔΕΝΔΙΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΤΣΗ. "ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..."

           

    mall-vomva-marios
    Δηλώσεις και φλιναφήματα Δένδια την ώρα που απ' οτι όλα δείχνουν η κυβέρνηση από το πρωί έχει καταπιεί τη γλώσσα της με τα όσα συνέβησαν στο εμπορικό κέντρο the MALL περιουσίας Λάτση. Τρεχάτε ποδαράκια μου με την ΝΔ να δείχνει τάχα ότι ενδιαφέρεται για την δημοκρατική ομαλότητα του τόπου εκτελώντας τις εντολές του ΔΝΤ και αναμένοντας προκηρύξεις από αντάρτικα πόλης που τους έχουν κάνει άνω κάτω.
    Από την άλλη προβάλλεται έντονα το ερώτημα: Ποιους ευνοεί μια τέτοια κατάσταση ανωμαλίας από τη στιγμή που η ΝΔ ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει;
    "Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη σήμερα το πρωί σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, δεν στόχευε μόνο το συγκεκριμένο κτίριο. Στόχευε τη
    ..

    «Κάτσε κάτω ρε, τι μιλάς εσύ…»

    «Κάτσε κάτω ρε, τι μιλάς εσύ…»



    σπύρος-ριζόπουλος


    Τι έμεινε τελικά από τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής; Η εικόνα ενός τραγέλαφου και η επίθεση του Κασιδιάρη στη Φωτεινή Πιπιλή, με την ατάκα «Κάτσε κάτω ρε, τι μιλάς εσύ, πάλι πιωμένη είσαι;». Όποιος όμως είχε τη μαζοχιστική τάση να παρακολουθήσει ολόκληρη τη διαδικασία, είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως σίγουρα κάτι πρέπει να «πίνουν» για να είναι τόσο πολύ στον κόσμο τους!
    Τα όσα έγιναν εντός της αιθούσης του κοινοβούλιο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα, μόνον σαν η επιτομή της γελοιοποίησης των θεσμών μπορούν να χαρακτηριστούν. Πρώτα παίχτηκε η «κολοκυθιά» με τις κάλπες. Πόσες να είναι; Να είναι τρεις; Και γιατί να είναι τρείς; Και πόσες να είναι; Να είναι επτά. Και γιατί να είναι επτά; Και πόσες να είναι; Να είναι τέσσερις. Τελικά η μπίλια έκατσε στις τέσσερις αλλά εν τω μεταξύ όλο το πανελλήνιο που έχει να πληρώσει φόρους, ΔΕΗ, πάμπερς και τις δόσεις του δανείου, σιχτίριζε την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε στη χώρα που ανακάλυψε το…καραγκιοζιλίκι.
    Διότι περί αυτού επρόκειτο, αφού όλη η διαδικαστική συζήτηση κάθε άλλο παρά σχέση με την ουσία της υπόθεσης είχε. Για αυτό και στα μόνα ζητήματα που γίναμε
    ...

    Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!

     

    http://www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=%2Fpublishingimages%2F2013%2F01%2F_w%2F190113195044_4523_jpg.jpg&maxw=620&maxh=285Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν … κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.
    Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν
    ...

    Ο Παπαντωνίου,πρώτη μούρη στη βράβευση Παπαδήμου, τελικά θυμήθηκε ότι οι μεροκαματιάρηδες κερατάδες σύζυγοι δεν γίνονται ...χορηγοί εκατομμυρίων;;

    Είναι δυνατόν; Πρώτη μούρη στην βράβευση Παπαδήμου από τον Στουρνάρα ο …Παπαντωνίου;

     


    20130120-001011.jpg…και γιατί να μην είναι; Αφού όλο το σημιτικό σύστημα διαπλοκής έχει ξεσαλώσει μαζί με την αγιοποίηση του Στουρνάρα, να αφήνει αιχμές ότι “Ο Γιάννος θα τα δικαιολογήσει όλα!!”
    Ποιά ακριβώς;
    Το ότι απειλούσε με αγωγές όταν γράφαμε ότι ο λογαριασμός είναι της γυναίκας του;
    Το ότι μετα΄θυμήθηκε ότι ήταν της γυναίκας του αλλά τα λεφτά τα είχε βάλει ο μπατίρης πρώην σύζυγος της;
    Ή το ότι εντέλει κατάλαβε ότι οι απατημένοι (κερατάδες λέει ο λαός) μπορεί να είναι και
    χορηγοί, οι μεροκαματιάρηδες όμως όχι. Έτσι ξαναθυμήθηκε ότι τα λεφτά ήταν και δικά του!!
    Για να καταλάβετε το άθλιο σύστημα που μας κυβερνά. Ο Στουρνάρας παρέα με τον Παπαδήμο και τον Γιάννο, ο Βαρουφάκης υπερασπιστής του Ανδρίκου (καλά, εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας) αλλά συγχρόνως ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ του Γιάννου που ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ και οι βουβουζέλες της διαπλοκής να προσπαθούν να
    ....

    Παρέμβαση από την Βουλευτή Χ Καφαντάρη σχετικά με το θέμα της καταστροφή της ''ΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ''

          

    elia
    "Άγνωστοι βάνδαλοι, προχθές το βράδυ, ξερίζωσαν και τα τελευταία υπολείμματα της ιστορικής «ελιάς του Πλάτωνα».
    Είτε πρόκειται για λαθροϋλοτόμους, είτε πρόκειται για άλλους που απλώς ήθελαν να «ανοίξουν τον χώρο», ένα είναι το γεγονός. Μια από τις πιο παλιές ελιές στο λεκανοπέδιο δεν υπάρχει πια. ‘Έπεσε και αυτή απροστάτευτη", τονίζει σε ανακοίνωση της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Χαρά Καφαντάρη, Β’ Αθήνας.
    "Έστω και τώρα, καλούμε την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, να λάβουν μέτρα, να μελετήσουν το θέμα επιστημονικά και αν είναι δυνατόν να προωθήσουν τη δυνατότητα αναβίωσης της", τόνισε.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς: "Η «Ιερή Ελιά του Πλάτωνα», ξεριζώθηκε τον Οκτώβριο του 1976, όταν την χτύπησε λεωφορείο. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλαβε να φυλάξει ότι απέμεινε από τον αρχαίο κορμό, ο οποίος βρίσκεται μέχρι σήμερα σε ειδικά κατασκευασμένη προθήκη.
    Στη θέση της, φυτεύτηκε νεότερο δέντρο το οποίο είχε τη μορφή τριών κορμών, διαμέτρου 30 εκ. περίπου ο καθένας. Ο απονεκρωμένος κορμός εν τέλει κλάπηκε φέτος τον Ιανουάριο, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν ανέπαφοι".
    news247.gr

    Πρώην Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών οδηγήθηκε στην φυλακή λόγω περίεργων συναλλαγών με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών. Η σύζυγός του ήταν υποψήφια Βουλευτής του Πασοκ

    Σάλος στο Αγρίνιο: Η σύζυγός του υποψήφια Βουλευτίνα με το ΠΑΣΟΚ

    Φωτογραφία Ντοκουμέντο από τον προφυλακισμένο εδώ και λίγες ώρες Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Ο κ. Φώτης Ντζιμάνης δίπλα σε «οβίδες»με δεκάδες κιλά από κατασχεμένο Αλβανικό χασίς. Ανάλογες ποσότητες η υπηρεσία του είχε εντοπίσει κάμποσες φορές στο παρελθόν σε σημείο μάλιστα που άλλες «όμορες» αστυνομίες να αδυνατούν να πράξουν το
    ....