Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΕΚΕΡΗΣ (μπατζανάκης του Σαμαρά) ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

 
SEKERIS2
ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

από τον Μάκη Βραχιολίδη
 
 
 
 
Η διαπλοκή SIEMENS-ελληνικού κράτους εξαιτίας της οποίας η χώρα πήρε καταστροφική πορεία, εξακολουθεί να καταδυναστεύει τον τόπο. Το «θα κάτσουμε στα τέσσερα» του Α. Σαμαρά (όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του Ν. Νικολόπουλος), που δόθηκε ως μετεκλογική ντιρεκτίβα για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, έχει τις ρίζες του στην εξάρτηση που εξακολουθεί να έχει το πολιτικό σύστημα από τη Siemens. Ο σημερινός Πρωθυπουργός, όπως φαίνεται είναι δεμένος πισθάγκωνα από την Μέρκελ, λόγω της μακρόχρονης σχέσης του με τη Siemens. Ο Ευάγγελος Σέκερης, σημαίνον στέλεχος της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, είναι ο μπατζανάκης του Α. Σαμαρά (έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της συζύγου του Γεωργίας) που κρατάει στα χέρια του σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιβεβαιώνουν την υποτελή εξάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την Siemens. Εάν ο Σέκερης ανοίξει το στόμα του, τότε θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Σαμαράς συνεχίζει να εξαθλιώνει τον λαό. Θα αποκαλυφθεί γιατί ο Μεσσήνιος πολιτικός εξαπάτησε τον λαό με
...

Γ.Τράγκας: Πλήρης οικονομική ισοπέδωση με στόχο την εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων, κούρεμα καταθέσεων θα επιβάλουν οι Γερμανοί ΚΑΙ για την Ελλάδα

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:


Goodmorning brothers, καλή Σαρακοστή. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το CRASH (τεύχος Φεβρουαρίου). Οι Γερμανοί, η κ. Άνγκελα Δωροθέα Μέρκελ, δολοφόνησε εν ψυχρώ την οικονομία και το μέλλον της Κύπρου. Επιβάλλοντας κούρεμα καταθέσεων αναλογικά έως και 9.9%. Βάζει χέρι στα χρήματα των καταθετών, διώχνοντας ταυτόχρονα λόγω «ψυχολογίας» όλους τους μεγαλοκαταθέτες από την Κύπρο. Όπως σας είχα αποκαλύψει στο τεύχος Φεβρουαρίου του Crash, η γερμανίδα Καγκελάριος εκβίαζε τις Κυπριακές Αρχές- δήθεν- τις με πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών της, και με δημοσιεύματα του Spiegel, να κάνει έλεγχο στα ρωσικά κεφάλαια, αν είναι «νόμιμα» ή «παράνομα». Με αυτό τον τρόπο ήθελε να μεταναστεύσουν τα
...

Ευρώπη υπό κατοχή


Η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται υπό κατοχή. Και πιο συγκεκριμένα υπό γερμανική κατοχή.

Και παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, οι οποίοι επιμένουν ότι με υπομονή και σύνεση η κρίση θα περάσει και θα έρθουν ξανά καλές ημέρες.

Δυστυχώς αυτοί είναι και οι περισσότεροι και για αυτόν τον λόγο τρία ανεπαρκή, άβουλα και προδοτικά κόμματα εξακολουθούν και λυμαίνονται την εξουσία στην Ελλάδα.

Όλες οι δηλώσεις και κυρίως οι πράξεις της Γερμανίας, δείχνουν ένα αλαζονικό έθνος που το μόνο που το νοιάζει είναι να φτωχοποιήσει και να επιβληθεί στα άλλα ευρωπαϊκά έθνη.

Στην Ελλάδα όλες οι δηλώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές. Συμβουλές, συστάσεις που πολλές φορές το μόνο που έχουν σκοπό είναι να προσβάλλουν ένα ολόκληρο έθνος. Εξώφυλλα με αρχαίες φιγούρες να υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο και υποτιμητικά σχόλια παντού.

Για την Κύπρο συνεχώς σχόλια για την φορολογία και για την διαύγεια του τραπεζικού συστήματος, όταν το τραπεζικό σύστημα της Γερμανίας είναι το πιο φαύλο του κόσμου και όταν μια γερμανική εταιρεία όπως η Siemens έχει το προνόμιο να έχει καταδικαστεί σε όλες τις χώρες που έχει δραστηριοποιηθεί με την κατηγορία των υπόγειων διαδρομών μαύρου χρήματος με την κάλυψη του γερμανικού κράτους.

Σχετικά με την Ιταλία, αντί να σεβαστούν την ψήφο των πολιτών, αποφάσισαν ότι δεν συνομιλούν με όλους τους Ιταλούς πολιτικούς, παρά μόνο με αυτούς που σύμφωνα με τα δικά τους πάντα κριτήρια δεν είναι κλόουν. Γιατί με περισσό θράσος, αυτόν τον χαρακτηρισμό επέδωσαν σε
...

Η Γερμανία υποδουλώνει και την υπόλοιπη ελεύθερη Κύπρο

 

merkel-anastasiadhs-12Με την μερική δήμευση των καταθέσεων που επέβαλε το κατευθυνόμενο από την Γερμανία Eurogroup, μέσα στο εορταστικό τριήμερο όπου οι Κυπριακές τράπεζες είναι κλειστές και οι καταθέτες δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους, στην ουσία οδηγεί στην διάλυση του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος και την πλήρη παράδοση της Κύπρου και των κοιτασμάτων της άνευ όρων στο (φιλικό προς την Τουρκία) Δ΄ Ράϊχ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες Κύπριοι σπεύδουν από το πρωϊ στα ΑΤΜ των τραπεζών προκειμένου να κάνουν αναλήψεις και να σώσουν τις καταθέσεις τους, αλλά τα ΑΤΜ πάγωσαν. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Eurogroup είναι για εφάπαξ εισφορά 9,9 % για τις καταθέσεις σε κυπριακές Τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και 6,75 % για τις καταθέσεις που είναι κάτω των 100.000. Επίσης η ίδια απόφαση προβλέπει και την φορολόγηση των καταθέσεων 20-25% ενώ οι εταιρικοί φόροι (που ήταν το ισχυρότερο οικονομικό χαρτί της Κύπρου) αυξάνονται από 10-12%.
Η απόφαση αυτή του Eurogroup, όπως και εκείνες που προηγήθηκαν για την Ελλάδα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ανάλογη μεταχείριση προς την Ιρλανδία και έχει σαφώς (όπως και την περίπτωση της Ελλάδας) τιμωρητικό και όχι
...

ΕΤΣΙ "ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...Από το πρωί μπλοκαρισμένες όλες οι καταθέσεις!

 


eurogroup1
Η συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup τις πρώτες πρωινές ώρες, εγείρει ερωτήματα για το ποιος θα εμπιστευθεί ξανά τις κυπριακές τράπεζες.
Βάσει της συμφωνίας, η Λευκωσία θα λάβει δέκα δισ. ευρώ, αντί των 17 δισ. ευρώ που ζητούσε, τα εννέα εκ των οποίων θα εκταμιευθούν από την ευρωζώνη και ένα δισ. ευρώ από το ΔΝΤ.
Το πιο σημαντικό στοιχείο της συμφωνίας των «17», είναι το τέλος καταθέσεων, που επιβάλλεται για όσους έχουν χρήματα σε τράπεζες της Κύπρου.
Συγκκεριμένα, επιβάλλεται εφάπαξ φόρος περίπου 6,75% για καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ. Για καταθέσεις από 100.000 και πάνω, ο φόρος θα είναι 9,9%. Ο φόρος αναμένεται να λειτουργεί κλιμακωτά και από το μέτρο αυτό αναμένεται η είσπραξη 5,8 δισ. ευρώ.
Υπολείπεται δηλαδή ακόμη 1,2 δισ. ευρώ μέχρι τα 17 που χρειάζεται η Κύπρος, το οποίο θα αναζητηθεί μέσω ρωσικής συνεισφοράς, δηλαδή μέσω επιμήκυνσης του δανείου των 2,5 δισ. ευρώ που έχει δώσει η Μόσχα στη Λευκωσία, με ταυτόχρονη
...

Πριν 5 μέρες… Αναστασιάδης : ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!!

 

Αναστασιάδης 
Όταν εκλέγεις πρωθυπουργούς τους συνεργάτες του Παπανδρέου για το σχέδιο Ανάν όπου έρεε άφθονο το μαύρο χρήμα…
Όταν υπουργοί οικονομικών υπάρχουν σε βίντεο gay οργίων στα κατεχόμενα και εσύ τους στέλνεις να διαπραγματευθούν…
Στέλνεις σκουλήκια και λαδωμένους να διαπραγματευθούν για την πατρίδα σου…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατέστησε για άλλη μια φορά σαφές ότι δεν τίθεται ζήτημα ….

κουρέματος καταθέσεων.

Τόνισε επίσης ότι στόχος είναι η υπογραφή το συντομότερο δυνατό μιας δανειακής σύμβασης με την πολιτική δέσμευση για πιστή εφαρμογή της, ώστε η Κύπρος να μην βρεθεί ενώπιον ενός δεύτερου Μνημονίου.
Σε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα, και ερωτηθείς πώς θα αναχαιτισθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την εκροή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους επείγει η υπογραφή του Μνημονίου το συντομότερο δυνατό, είναι ο τερματισμός του καθεστώτος αβεβαιότητας.
ΣΥΝ: Μαρία Λουκαίδου
Από το http://www.cybc.com.cy μέσω ολυμπιας

Σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΕ η Κύπρος!

atm
Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια
τα σελίνια μονά και διπλά
τα μονόλιρα, πεντόλιρα και πού `ντα
ο πεζεβέγγης που τα `χει στη πούγγα, ω, ω


του Στρατή Μαζίδη



Ξημερώματα της 16ης Μαρτίου του 2013 ο οικονομικός Αττίλας πραγματοποίησε εισβολή στην Κύπρο ελέγχοντας από το 6,7% έως το 9,9% της οικονομικής έκτασης του νησιού.
Και τι να πει κανείς για την αξιοθρήνητη κυπριακή ηγεσία που μέχρι προχθές πετούσε πάνω στο τραπέζι το χαρτί της εξόδου από την Ευρωζώνη απορρίπτοντας υποτίθεται την περίπτωση κουρέματος των τραπεζικών καταθέσεων.
Κι αλήθεια, η έκτακτη αυτή εισφορά στις καταθέσεις, τι διαφορά έχει από το κούρεμα επί της ουσίας; Τι κι αν μειώσουν τις καταθέσεις κατά πχ 9,9%, τι να κι αν αφαιρέσουν το 9,9% των καταθέσεων με τη μορφή εισφοράς. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής μιλά για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κυπριακής οικονομίας. Κι είναι να αναρωτιέται κανείς αν κι ο ίδιος πιστεύει όσα λέει.
Αν θέλετε να διαπιστώσετε το εύρος της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία που έκανε το κούρεμα εισφορά, απλά κάντε μια
....

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ"!

 


Zoi-Konstantopoulou
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ πριν από λίγο στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, δήλωσε ότι είναι πλέον επίσημη η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά να κουκουλώσει το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.
"Αυτό φαίνεται από την προσπάθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, Προέδρου της Επιτροπής ο οποίος με εμπόδισε να ερωτήσω τον κ. Καπελέρη, έναν από τους πιο βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης. Επικαλέστηκε τον χρόνο των 20' δείχνοντας την πρόθεσή του να εμποδίσει την διαδικασία".
Ο κ. Μαρκογιαννάκης από την πλευρά του παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και αφού διευικρίνησε ότι δεν θέλει να έχει τον παραμικρό διάλογο με την κ. Κωνσταντοπούλου (!!!) είπε ότι "δεν μπορεί να ερωτά η κ. Κωνσταντοπούλου εάν ο κ. Καπελέρης ήταν πριν μέλος του ΠΑΣΟΚ ή εάν έχει laptop στο σπίτι του και να μην μπαίνει σε ερωτήσεις ουσίας"!
Τι λες ρε μεγάλε; Και δεν είναι ερώτηση ουσίας εάν παλαιότερα ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ; Δεν έχει σχέση με την υπόθεση; Τόσο άσχετος είσαι κ. Μαρκογιαννάκη ή προσποιείσαι ότι δεν καταλαβαίνεις; Εάν ήταν πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και είχε τάτσι-μίτσι-κότσι μαζί του, και αφού έπαιρνε εντολή από τον Παπακωνσταντίνου, δεν έχει καμία συνάφεια με
...

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ομολογία-βόμβα του Γιούνκερ: Ποτέ δεν θα επαναλάβουμε τη λύση που εφαρμόσαμε στην Ελλάδα!!! Εκεί πράγματι πηγαίναμε στα τυφλά!

 

 
Χθες φοβόταν επανάσταση. Σήμερα ομολογεί εμμέσως ότι η λύση που επελέγη για την Ελλάδα ήταν στα τυφλά.

Από την θέση αρχηγού κράτους ίσως τα βλέπεις διαφορετικά. Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, δεν είναι πλεον Πρόεδρος του Eurogroup και έτσι μπορεί να μιλάει πιο ελεύθερα... Ίσως και πιο αληθινά...

Όταν ρωτήθηκε σήμερα για το τι πρέπει να γίνει για την Κύπρο, ο κ. Γιούνκερ είπε ότι μόνο πρόοδος δεν αρκεί, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση στην αποψινή συνεδρίαση του Εurogroup.

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να υπάρξει λύση στο κυπριακό πρόβλημα", τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο «κούρεμα» του χρέους που θα προκαλούσε ζημιές στους ιδιώτες επενδυτές, απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατευθυνθούμε σε παρόμοια λύση με τυφλό τρόπο, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια λύση που δεν συνιστά καθαρή και απλή διαγραφή χρέους".

Και η κρίση ειλικρίνειας συνεχιστηκε: Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε ότι η λύση η οποία εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν μοναδική, και η ευρωζώνη θα πρέπει να είναι προσεκτική αναφορικά με την αξιοπιστία.

Είπε μάλιστα: "δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα".

Καμαρώστε δικτάτορες αφέντες:Ο Στουρνάρας εισηγήθηκε τη διατήρηση του χαρατσιου για όλο το 2013 κι ας έχουν γονατίσει οι πολίτες!

 

 
Είδηση από τις Βρυξέλλες που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο πολιτικών αντιπαραθέσεων, με επίκεντρο (και πάλι) τον  Στουρνάρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτός που εισηγήθηκε τη διατήρηση του χαρατσιου στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για όλο το 2013, ήταν ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών.

Ο Στουρνάρας φέρεται να εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό τη συνέχιση του χαρατσίου και το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μιας και τον επόμενο μήνα φτάνει και η τελευταία δόση στα νοικοκυριά.
Χωρίς να προκαλεί καμία εντύπωση, την ίδια σκέψη είχαν και οι επικεφαλής της τρόικα, αφού πρώτον εξέφρασαν αμφιβολίες για τον ενιαίο φόρο και την αποδοτικότητά του και δεύτερον ήθελαν να πάνε στα σίγουρα μιας και το χαράτσι χαρακτηρίζεται ως αποδοτικός τρόπος είσπραξης εσόδων για το κράτος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Υπουργός Οικονομικών φέρεται να πρότεινε να επεκταθεί σε ηπιότερη μορφή από αυτή που είναι τώρα και εν συνεχεία από τις αρχές του 2014 θα ενταχθεί στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

Οι καθολικοί αναφωνούν HABEMUS PAPAM και εμείς HABEMUS VLAKAM....

Habemus vlakam από το μπλογκ του  harryklynn

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Έπιασε τον Πάπα απ΄ τ΄ αρχίδια.Habet duos testiculos et bene pendentes?



484592-papstprobe1

Έπιασε τον Πάπα απ΄ τ΄ αρχίδια (έπιασε τον παπά απ΄ τ΄ αρχίδια).

Δείτε τον θρόνο του Πάπα στο Βατικανό! Habet duos testiculos et bene pendentes?
Η φράση «έπιασε τον παπά απ΄ τ΄ αρχίδια» χρησιμοποιείται για να δηλώσει πως κάποιος είναι προνομιούχος, αλλά το προνόμιό του, είναι ευτελές και υποτιμητικό. Η κανονική φράση όμως είναι «Έπιασε τον Πάπα απ΄ τ΄ αρχίδια», κι αυτό γιατί προέκυψε από τον μεσαιωνικό θρύλο της πάπισσας Ιωάννας, που έγινε γνωστή και μέσα από το μυθιστόρημα τού Εμμανουήλ Ροΐδη«Πάπισσα Ιωάννα», με τον επεξηγηματικό υπότιτλο «Μεσαιωνική μελέτη».
Σύμφωνα μ” αυτόν τον θρύλο, που κινείται στα όρια τού μύθου και της πραγματικότητας, μια γυναίκα, μεταμφιεσμένη σε άντρα, κατάφερε να αναρριχηθεί με την ιδιότητα αυτή στην  ιεραρχία της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και να φτάσει να αναλάβει μέχρι και το αξίωμα του Πάπα, σε μια εποχή που τοποθετείται στο 855-858. Σ” αυτή την περίοδο, ιστορικά, ως πάπας διατέλεσε ο Βενέδικτος Γ΄.
Έκτοτε, σύμφωνα με τον θρύλο, προς αποφυγήν του ίδιου παθήματος, σε κάθε εκλογή Πάπα, ο καμεράριος (το δεξί του χέρι και αναπληρωτής του) αναλαμβάνει να διαπιστώσει τον…ανδρισμό του, ψηλαφίζοντας τους…όρχεις του.
Εξαιτίας, αυτού του μοναδικού «προνομίου», που έχει ο καμεράριος (να πιάνει δηλαδή τους όρχεις τού Πάπα), προέκυψε και η αντίστοιχη παροιμιώδης έκφραση.
Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/3306#ixzz2NJagbWDt
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το θρύλο (ή μήπως δεν ήταν;), μετά την πάπισσα Ιωάννα, η οποία φέρεται να ανέβηκε στον παπικό θρόνο το 855-858, οι υποψήφιοι πάπες υποβάλλονταν σε εξέταση προς αποφυγήν ανάλογων στριμόκωλων καταστάσεων:κάθονταν σε έναν ειδικό θρόνο με μικρό άνοιγμα μέσα από το οποίο περνούσε το χέρι του κάποιος ιερωμένος ούτως ώστε να
.....

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αυτός είναι ο νέος Πάπας της Ρώμης και 266ος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο Αργεντίνος καρδινάλιος Μπεργκόλιο


  • Cardinal Jorge Mario Bergoglio of Buenos Aires, Argentina

Εξελέγει ο νέος Πάπας της Ρώμης και 266ος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας . Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το απόγευμα, ο πολυαναμενόμενος λευκός καπνός βγήκε από την καμινάδα της Καπέλα Σιξτίνα, σημάδι ότι το Κονκλάβιο των 115 Καρδιναλίων ολοκλήρωσε την ψηφοφορία με θετικό αποτέλεσμα, μετά από τέσσερις συνεδριάσεις, σκορπώντας χαρά στους πιστούς, που περίμεναν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Αυτή την ώρα ο νέος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας φοράει τα νέα του άμφια κι ετοιμάζεται να
εμφανιστεί από την στοά του Αγίου Πέτρου, για να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους πιστούς και να τους ευλογήσει.
Οι χιλιάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία του Βατικανού-και μάλιστα υπό βροχή- άρχισαν να χειροκροτούν και να προσεύχονται ενώ οι καμπάνες της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου , και όλες οι καμπάνες της Ρώμης- χτυπούν χαρμόσυνα.
Με την εκλογή του νέου Πάπα, η απόφαση ανακοινώνεται στον ίδιο με την ερώτηση αν όντως επιθυμεί να τον διαδεχθεί. Εφόσον δεχθεί, κάθεται στο θρόνο της Καπέλα Σιξτίνα, όπου δέχεται τους υπόλοιπους καρδιναλίους.
Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Κολλεγίου των Καρδιναλίων ανακοινώνει από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου το χαρμόσυνο νέο: "Habemus Papam" (Έχουμε Πάπα). Τέλος, ο νέος ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εμφανίζεται για να ευλογήσει το πλήθος.

«Habemus Papam!» και είναι ο Αργεντίνος καρδινάλιος Μπεργκόλιο


Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιστίνα, πανηγυρισμοί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου: Η Ρώμη έχει Πάπα. Το Κονκλάβιο επέλεξε τον 266ο πνευματικό ηγέτη σχεδόν 1,2 δισεκατομμυρίων καθολικών ανά τον κόσμο μετά την ιστορική παραίτηση του Βενέδικτου ΙΣτ'.

Πανηγυρισμοί στην κατάμεση πλατεία του Αγίου Πέτρου από τους δεκάδες χιλιάδες πιστούς που περίμεναν επί ώρες υπό βροχή για να γίνουν μάρτυρες της εκλογής του νέου ποντίφικα.

«Ζητώ ο Πάπας!» φωνάζουν αναμένοντας μαζί με τον κόσμο όλο να ακούσουν το όνομα του
νέου ποντίφικα. Κόσμος τρέχει στους δρόμους της Ρώμης για να προλάβει να φτάσει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου έγκαιρα για την εμφάνιση του Πάπα, μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα.

Μία μονάδα της ελβετικής φρουράς με ασημί κράνη και πλήρη εξάρτηση παρήλασε προς την βασιλική του Αγίου Πέτρου εν όψει της ανακοίνωσης, την ώρα που παιάνιζαν οι στρατιωτικές μπάντες.

Από στιγμή σε στιγμή ο επικεφαλής του Κονκλάβιου θα βγει στο μπαλκόνι του Αγίου Πέτρου να αναγγείλλει το «Habemus Papam» και να ανακοινώσει ποιος είναι ο νέος Πάπας, ο οποίος θα δώσει την πρώτη του ευλογία στους πιστούς και θα διαλέξει και το όνομα με το οποίο θα ηγηθεί της Καθολικής Εκκλησίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ!!! ΤΟ ''ΠΡΙΝ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΕΤΑ'' ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΡΙΔΗ.

 


VORIDIS-
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας! Καιροσκόποι, ψεύτες, με μάσκες στα πρόσωπα που κάθε τόσο τις αλλάζουν.
Πάντως όποια μάσκα κι αν φορέσουν είναι σίγουρα βρυκόλακες της ζωής του λαού. Δείτε τι έλεγε ο Βορίδης ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου.
Δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο.
makisvoridis-volantino
ΠΗΓΗ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;;;;;;;;;

 


listalagarde
Με μια διάταξη που γέννα πλήθος ερωτημάτων τόσο για τη σκοπιμότητά της όσο και για το χρόνο κατάθεσής της στη Βουλή, οι καταθέτες της περιβόητης λίστας Lagarde, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που περιλαμβάνονται στα σχετικά αρχεία, αποκτούν τη δυνατότητα να γλιτώσουν το 80% των προστίμων και των προσαυξήσεων για την απόκρυψη του εισοδήματος. Πρόκειται για διάταξη που μεταφράζεται σε...
έκπτωση προστίμων και προσαυξήσεων εκατομμυρίων ευρώ καθώς με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία οι κυρώσεις για την απόκρυψη εισοδήματος είναι πολύ αυστηρές.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι φορολογούμενοι που ελέγχονται για προσαύξηση περιουσίας η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δήλωσαν στη φορολογική τους δήλωση, μεταξύ των οποίων και οι 2.059 που περιλαμβάνονται στη
...

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι εξαφανίστηκαν τα λεφτά της ΑΣΠΙΣ και της Commercial από την Ελβετία. Ολες οι κινήσεις των λογαριασμών.

από το olympia.gr

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Τα λεφτά των θυμάτων έφυγαν από “επενδυτικούς” λογαριασμούς στην Ελβετία. Ελληνικά χρήματα που υποτίθεται τα παρακολουθούσε το ΥΠΟΙΚ του Παπανδρέου αφού η κρίση “άρχιζε”.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι κινήσεις με τα συνοδευτικά τους.

Από τράπεζα της Ελβετίας σε τράπεζα της Σκανδιναβίας τα λεφτά των ασφαλισμένων.

Την ώρα που ο Ψωμιάδης εξαφάνιζε το χρήμα, οι Παπακωνσταντίνου – Σαχινίδης “διαβεβαίωναν” τα θύματα της απάτης.

Σύμπτωση θα είναι η συνεργασία εταιρείας συμφερόντων Ψωμιάδη με εταιρεία στο ΔΣ της οποίας συμμετείχε ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού.

Είχαν δίκιο οι ασφαλισμένοι: Καταγγέλλουν Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο της ΑΣΠΙΣ

Και εμείς τα γράφαμε εδώ και χρόνια: Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κυνηγάει την “αμαρτωλή” και “δεξιά” Aspis; Υπάρχει κάποια “οφειλή”;

Θα πρέπει τώρα να απολογηθουν σε ποιές τσέπες κατέληξαν τα χρήματα.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ: ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ -ΔΟΛΟΦΟΝΟ(VIDEO)

 


afisa-aganaktismenoi
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΟΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


πηγή

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ επί το έργον...Χτυπάγανε και ψεκάζανε τους απελπισμένους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους....

 


Τα ματ κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο ενώ εξελίσσεται μία ήρεμη συγκέντρωση με σκοπό να την διαλύσουν
Τα ματ προπηλακίζουν τους διαδηλωτές… σε λίγα δευτερόλεπτα θα ρίξουν χημικά εναντίων ειρηνικών διαδηλωτών που έχει εξαθλιωθεί η ζωή τους
Τα ματ έχουν ρίξει χημικά εναντίων των πολιτών (χωρίς λόγο) και ακούγεται η φωνή “Μπάσταρδοι” ενώ τα παιδιά προσπαθούν να ανασάνουν
Βασίλης Νούσης
olympia.gr

Κακοποίηση των ΜΑΤ προς διαδηλωτή των Αγανακτισμένων.Του κλείνουν μέχρι και το στόμα για να μην μπορέσει να πει το όνομά του! Η αστυνομία συνεχίζει ακάθεκτη την απροκάλυπτη στήριξη της ΧΟΥΝΤΑΣ!!

Η αστυνομία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μίσος όλου του λαού που τους ταυτίζει με τη χούντα που μας κρατά αιχμάλωτους.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος διαδηλωτής που βρισκόταν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων προκάλεσε λεκτικά έναν άνδρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τότε, άνδρες των ΜΑΤ αρχίζουν να κυνηγούν τον διαδηλωτή και όταν τον πιάνουν αρχίζουν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο διαδηλωτής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και δέχεται κλοτσιές και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια όταν
...