Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Καμαρώστε δικτάτορες αφέντες:Ο Στουρνάρας εισηγήθηκε τη διατήρηση του χαρατσιου για όλο το 2013 κι ας έχουν γονατίσει οι πολίτες!

 

 
Είδηση από τις Βρυξέλλες που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο πολιτικών αντιπαραθέσεων, με επίκεντρο (και πάλι) τον  Στουρνάρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτός που εισηγήθηκε τη διατήρηση του χαρατσιου στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για όλο το 2013, ήταν ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών.

Ο Στουρνάρας φέρεται να εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό τη συνέχιση του χαρατσίου και το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μιας και τον επόμενο μήνα φτάνει και η τελευταία δόση στα νοικοκυριά.
Χωρίς να προκαλεί καμία εντύπωση, την ίδια σκέψη είχαν και οι επικεφαλής της τρόικα, αφού πρώτον εξέφρασαν αμφιβολίες για τον ενιαίο φόρο και την αποδοτικότητά του και δεύτερον ήθελαν να πάνε στα σίγουρα μιας και το χαράτσι χαρακτηρίζεται ως αποδοτικός τρόπος είσπραξης εσόδων για το κράτος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Υπουργός Οικονομικών φέρεται να πρότεινε να επεκταθεί σε ηπιότερη μορφή από αυτή που είναι τώρα και εν συνεχεία από τις αρχές του 2014 θα ενταχθεί στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου