Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Ομολογία-βόμβα του Γιούνκερ: Ποτέ δεν θα επαναλάβουμε τη λύση που εφαρμόσαμε στην Ελλάδα!!! Εκεί πράγματι πηγαίναμε στα τυφλά!

 

 
Χθες φοβόταν επανάσταση. Σήμερα ομολογεί εμμέσως ότι η λύση που επελέγη για την Ελλάδα ήταν στα τυφλά.

Από την θέση αρχηγού κράτους ίσως τα βλέπεις διαφορετικά. Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, δεν είναι πλεον Πρόεδρος του Eurogroup και έτσι μπορεί να μιλάει πιο ελεύθερα... Ίσως και πιο αληθινά...

Όταν ρωτήθηκε σήμερα για το τι πρέπει να γίνει για την Κύπρο, ο κ. Γιούνκερ είπε ότι μόνο πρόοδος δεν αρκεί, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση στην αποψινή συνεδρίαση του Εurogroup.

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να υπάρξει λύση στο κυπριακό πρόβλημα", τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο «κούρεμα» του χρέους που θα προκαλούσε ζημιές στους ιδιώτες επενδυτές, απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατευθυνθούμε σε παρόμοια λύση με τυφλό τρόπο, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια λύση που δεν συνιστά καθαρή και απλή διαγραφή χρέους".

Και η κρίση ειλικρίνειας συνεχιστηκε: Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε ότι η λύση η οποία εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν μοναδική, και η ευρωζώνη θα πρέπει να είναι προσεκτική αναφορικά με την αξιοπιστία.

Είπε μάλιστα: "δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου