Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Η Γερμανία υποδουλώνει και την υπόλοιπη ελεύθερη Κύπρο

 

merkel-anastasiadhs-12Με την μερική δήμευση των καταθέσεων που επέβαλε το κατευθυνόμενο από την Γερμανία Eurogroup, μέσα στο εορταστικό τριήμερο όπου οι Κυπριακές τράπεζες είναι κλειστές και οι καταθέτες δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους, στην ουσία οδηγεί στην διάλυση του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος και την πλήρη παράδοση της Κύπρου και των κοιτασμάτων της άνευ όρων στο (φιλικό προς την Τουρκία) Δ΄ Ράϊχ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες Κύπριοι σπεύδουν από το πρωϊ στα ΑΤΜ των τραπεζών προκειμένου να κάνουν αναλήψεις και να σώσουν τις καταθέσεις τους, αλλά τα ΑΤΜ πάγωσαν. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Eurogroup είναι για εφάπαξ εισφορά 9,9 % για τις καταθέσεις σε κυπριακές Τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και 6,75 % για τις καταθέσεις που είναι κάτω των 100.000. Επίσης η ίδια απόφαση προβλέπει και την φορολόγηση των καταθέσεων 20-25% ενώ οι εταιρικοί φόροι (που ήταν το ισχυρότερο οικονομικό χαρτί της Κύπρου) αυξάνονται από 10-12%.
Η απόφαση αυτή του Eurogroup, όπως και εκείνες που προηγήθηκαν για την Ελλάδα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ανάλογη μεταχείριση προς την Ιρλανδία και έχει σαφώς (όπως και την περίπτωση της Ελλάδας) τιμωρητικό και όχι
...
διασωστικό χαρακτήρα.
Αφού πρώτα η «καθάρια» Γερμανική ελίτ και οι άλλοι Βόρειοι δυσφήμισαν και διέσυραν τις Κυπριακές τράπεζες ως πλυντήρια μαύρου χρήματος, στη συνέχεια επιβάλουν την καταστροφή των κυπριακών τραπεζών και μέσω αυτού την υποδούλωση του Κυπριακού Έθνους.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξυπνήσουμε κι εμείς οι Έλληνες ένα Σάββατο και θα ακούσουμε μια ανάλογη καταστροφή, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές και ταυτόχρονα να διασωθεί το τεράστιο πελατειακό κράτος.
Μόνη λύση πλέον είναι η διάλυση της Ευρωζώνης. Δεν πάει άλλο. Αν αυτό δεν γίνει, μόνη λύση είναι η έξοδος από το ευρώ, τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα. Θα το κάνει αυτό ο Αναστασιάδης; Δεν είναι φυσικά Τάσσος Παπαδόπουλος. Θα το κάνει αυτό ο Σαμαράς; Δεν είναι φυσικά Κωνσταντίνος Καραμανλής, ούτε Ανδρέας Παπανδρέου.
Πέτρος Χασάπης
πηγή

(Agiovasilema: Όταν τα γράφαμε πριν από 3 χρόνια, υπήρχαν κάτι ζώα, γερμανικά ζώα, τα οποία αντιδρούσαν πολύ άσχημα στα γραφόμενά μας γιατί δήθεν, ήμασταν οι γραφικοί και οι επικίνδυνοι  που είχαμε μείνει στην κατοχή και στην εποχή που η Ελλάδα με την Γερμανία είχαν κακές σχέσεις.. Επίσης, μας κατηγορούσαν πως δεν καταλαβαίνουμε ότι για όλα όσα μας συμβαίνουν δεν φταίνε εκείνοι, (οι Γερμαναράδες), αλλά ο ...μπαρμπα Μήτσος που δεν έκοβε απόδειξη και ο τεμπέλης Έλληνας που δεν δουλεύει όσο πρέπει και μας απειλούσαν ότι θα πάρουν τη βρώμα τους και θα την πάνε στην Τουρκία για διακοπές, προκειμένου να μας τιμωρήσουν. Μετά από 3 χρόνια αγώνα, απογοήτευσης, λύπης, αγωνίας για το αύριο των παιδιών μας και τη δυνατότητα επιβίωσης και επειδή γνωρίζουμε καλά ότι οι γενίτσαροι Γερμανοί στους οποίους αφιερώνουμε το σχόλιο, εξακολουθούν μαζοχιστικά να διαβάζουν το ιστολόγιο, τους λέμε ευθέως να πάνε να γαμηθούν και να εισπράξουν τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους το αντιγερμανικό μίσος που έχει γιγαντωθεί πλέον σε όλη την νότια Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν σε λίγο καιρό θα υπάρχει γωνιά της Ευρώπης στην οποία να μπορείτε να περιφέρετε τη βρώμα σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτή είναι και θα είναι για πολλά χρόνια η τιμωρία σας. Δολοφονικά ζώα...)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου