Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Βουλευτής – έμπορος ναρκωτικών και… πράκτορας;;Ποιός να είναι άραγε;;;;

 

Σοβαρότατη αποκάλυψη από τα Επίκαιρα.

20130119-121956.jpg

ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! (VIDEO)

      

samaras-stoyrnos


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ! ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!
"Νικητές βγαίνουν όσοι δεν φοβούνται την αλήθεια" έλεγε πριν από λίγο διάστημα ο Σαμαράς. Και μέσα στις ...αλήθειες που εκστόμισε ήταν ότι "αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο" (δείτε το στο βίντεο, στο 4.45').

Αφού πήρε τα μέτρα, ο άθλιος Σαμαράς και ο Στουρνάρας, αφού έδωσαν τα διαπιστευτήρια του δωσιλογισμού τους στην Μέρκελ, άρχισαν αμέσως να αλλάζουν το τροπάριο: "Εφόσον είμαστε συνεπείς και τηρήσουμε στην ακρίβεια το πρόγραμμα, δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα" ! Και σήμερα, η πολιτική τους αλητεία και τα ψεύδη απέναντι στον λαό επιβεβαιώνονται για
....

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ! ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

 

ΨΗΦΙΣΑΝ 294 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 294

ΕΚΓΥΡΑ 286

ΑΚΥΡΑ 5

ΛΕΥΚΑ 3

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ 265

ΚΑΤΑ 6

ΠΑΡΟΝ 3

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 129

ΚΑΤΑ26

ΠΑΡΟΝ 4

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 110

ΚΑΤΑ 28

ΠΑΡΟΝ 3

ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

265

ΕΚΓΥΡΑ 154

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 124

ΚΑΤΑ 24

ΠΑΡΟΝ 2

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 104

ΚΑΤΑ 23

ΠΑΡΟΝ 1

ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 224 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΕΛ 80

ΚΑΤΑ 19

ΠΑΡΟΝ 8

ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: 221

ΥΠΕΡ 63

ΚΑΤΑ 34

ΠΑΡΟΝ 6

 

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Βενιζέλος ομολόγησε κατοχή εγγράφων για την άμυνα της χώρας και δεν τον συνέλαβαν!

 


Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα σημαίνει χίλιες λέξεις. Οι αντιδράσεις όμως από το ευφυώς ρητορικό λογοπαίγνιο που έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ερμηνείες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;».

Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με το γνωστό ευφυολογικό, ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.

Μπορούμε, άραγε, να κατανοήσουμε τι ακριβώς σημαίνει να υπάρχουν έγγραφα που.....

Τι φοβάται ο ΓΑΠακας?

 

gap 22Ιδιαιτέρως προβληματισμένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας του είναι το γεγονός ότι όχι μόνο θα δώσει το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, αλλά μετείχε και στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα ακολουθήσει την τακτική «βλέποντας και κάνοντας». Αναλόγως δηλαδή πως θα

...

Λίστα Λαγκάρντ: Ενοχοι στα μάτια του λαού Βενιζέλος, Παπανδρέου και Σαμαράς

 
 
lista lagard
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου.
 
 
Σήμερα, πλέον, είναι καθομολογούμενο πως η λίστα Λαγκάρντ, είναι το απόστημα που έσπασε και θα “μολύνει” την διεφθαρμένη κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία, παρασύροντας στον Καιάδα το ακρωτηριασμένο και ευτελισμένο κορμί του πολιτικού συστήματος των πολιτικών δοσίλογων και απατεώνων.
 
Από τη μια μεριά η τρικομματική-μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά προτείνει τη σύσταση επιτροπής διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης για την απόδοση ποινικών ευθυνών στον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, κ. Παπακωνσταντίνου και αφήνει απ΄ έξω τον εταίρο στη συγκυβέρνηση κ. Βενιζέλο, συγκαλύπτοντας, έτσι, τις ποινικές του ευθύνες προκειμένου να μη διαλυθεί αυτή η προδοτική-τρικομματική κυβέρνηση για να συνεχίσει το διαβολικό έργο της κατά του Ελληνικού λαού και υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης, προκειμένου να προστατέψει αυτό
...

Τα ελληνικά του κρινόμενου και τα ελληνικά του κριτή...




(σσΑ:Δημοσιογράφος του newsit.gr, το οποίο δεν διακρίνεται και για το υψηλό γλωσσικό επίπεδο των συντακτών του, σε μια προσπάθεια να δικαιώσει την διάχυτη άποψη σχετικά με το  μορφωτικό επίπεδο των μελών της ΧΑ, γράφει με μεγάλο τίτλο και ακόμα μεγαλύτερο στόμφο τη δική του κοτσάνα ....)

(Παράθεση αυτούσιου του κειμένου από το Newsit. Ο τίτλος βέβαια είναι όλα τα λεφτά!):


 

Άγρια κόντρα στην Βουλή! Τους αποκάλεσε μόρφωμα και νόμισαν ότι τους έβρισε!


(σσΑ: Φαντάσου...Νόμισαν ότι τους έβρισε. Δεν είχαν καταλάβει ότι ο όρος ''μόρφωμα''αποτελεί τιμητικό χαρακτηρισμό για κάθε κοινωνική και πολιτική ομάδα:-)))))
 

Άγρια κόντρα στην Βουλή! Τους αποκάλεσε μόρφωμα και νόμισαν ότι τους έβρισε!
 

 
Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Χριστοφιλοπούλου αποκάλεσε την Χρυσή Αυγή, μόρφωμα.

Τότε, ο βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Αρβανίτης εξεμάνη: "Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κα Χριστοφιλοπούλου να χαρακτηρίζει μόρφωμα τη Χρυσή Αυγη. Υπερασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντα. Δεν μπορεί να είναι επικριτής μας ποια; Αυτή που ανήκει στο κόμμα που υπηρετεί το 4ο Ράιχ; Το μόρφωμα του Φούχτελ και του Ράιχενμπαχ; Είναι ντροπή να μιλά έτσι. Είμαστε εκλεγμένοι βουλευτές."

"Σε αυτή την αίθουσα έχουμε το δημοκρατικό δικαίωμα να εκφράζουμε την άποψη μας", απάντησε η κα Χριστοφιλοπούλου, ενώ την ίδια ώρα της φώναζε ο κ. Αρβανίτης: "μην υβρίζετε!"

"Εσείς υβρίζετε", απάντησε η κα Χριστοφιλοπούλου. Λέτε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου «παχύδερμα». Η λέξη μόρφωμα δεν είναι υβριστική. Η σβάστικα και σημαία της Απριλιανής χούντας που σηκώνετε είναι ύβρεις κατά της Δημοκρατίας".

"Εμείς έχουμε υψωμένες τις ελληνικές σημαίες! Μας συκοφαντούν. Είναι συκοφάντες. Δεν χρησιμοποιούμε απαρχαιωμένα εμβλήματα. Αντίθετα εμείς πολεμάμε το 4ο Ράιχ του Φούχτελ και του Ράιχενμπαχ. Ποια σβάστικα; Μας έχουν κλέψει όλα τα εμβλήματα μας. Η Τουρική σημαία είναι από βυζαντινό νόμισμα, η Αλβανική από…., και ο Μαίανδρος; Είναι γεμάτη η Βουλή (και δείχνει την οροφή) με Μαιάνδρους. Μήπως είναι και αυτά ναζιστικά σύμβολα;" απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Σκάνδαλο με τις τρεις κάλπες στην βουλή…

 

Πρόκληση άνευ προηγουμένου με την μεθόδευση που επιχειρείται τις τελευταίες ώρες, ώστε να στηθούν τρεις κάλπες για την εξεταστική!

Με αυτόν τον τρόπο, κατ’ ουσίαν αναιρείται το απόρρητο της ψηφοφορίας και φυγαδεύεται ο προτεινόμενος Παπανδρέου. Η μεθόδευση αυτή καταστρατηγεί την πάγια διαδικασία του κοινοβουλίου, που είναι οι κάλπες για κάθε προτεινόμενο και όχι για κάθε πρόταση. Έτσι, όλοι θα γνωρίζουν τι ακριβώς ψήφισε ο καθένας. Ειδικά μετά την κατάθεση του Διώτη που ρίχνει όλο το βάρος σε Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου και Δρούτσα, το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο και θα βαρύνει εις το διηνεκές αυτούς που άφησαν τον τέως πρωθυπουργό εκτός κάδρου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αναζητηθούν και οι αιτίες.

Πάνος Καμμένος: Οι 3 κάλπες στη Βουλή είναι πραξικόπημα που ΔΕΝ θα περάσει!

Οι τρείς κάλπες ανα πρόταση, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει...

"*'Αρθρo 155:Συζήτηση της πρότασης

... 5. Η ψηφοφορία για όλα τα ζητήματα του άρθρου 86 του Συντάγματος είναι μυστική. Σ’ αυτήν δεν μετέχει εκείνος κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση άσκησης δίωξης, αν είναι Βουλευτής."

Άρα στην λογική να μην έχουν διαρροές και να μπεί κάλπη ανα πρόταση, στην δική μας πρόταση που έχει 2 εν ενεργεία Βουλευτές (Παπανδρέου, Βενιζέλο) δεν μπορεί να ψηφίσει ούτε ο ένας για την παραπομπή του άλλου αφού στην ίδια κάλπη παραπέμπεται και ο ίδιος.

Οι εγκάθετοι δε της ηγεσίας μπορούν να δούν αν τα ψηφοδέλτια ανα πρόταση του Βουλευτή είναι λευκά η όχι άρα καταργείται η μυστικότητα της ψήφου.

ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ΜΥΡΤΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

      
hospital090912

Δεν έχει επανέλθει ούτε η εγκεφαλική της λειουργία!
Έξι μήνες νοσηλείας συμπλήρωσε χθες η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης από Πακιστανό το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.
Το νεαρό κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου και η κατάσταση της "παραμένει πολύ δύσκολη", όπως υποστηρίζουν οι προσωπικοί της γιατροί.
Αν και όπως αναφέρει η ιατρική ομάδα η έφηβη κοπέλα κάποιες στιγμές ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ενώ έχει καταφέρει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
Στις αρχές Ιανουαρίου μάλιστα, η αρμόδια επιστημονική ομάδα ανέφερε με ενθουσιασμό ότι "η 15χρονη Μυρτώ παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της έξι μήνες μετά την επίθεση στην Πάρο, καθώς κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012".
Παρ' όλα αυτά δεν έχει ανακτήσει ακόμα την συνείδησή της και η εγκεφαλική της λειτουργία δεν έχει επανέλθει.
"Η 15χρονη θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ακόμα για να ξεπεράσει τα τραύματα της", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.
"Δυστυχώς, δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της. Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση", είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι: "Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο ζήλος των γιατρών της κλινικής, που κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουν να βοηθήσουν την Μυρτώ να ζήσει μία φυσιολογική ζωή".
news247.gr

(agiovasilema:  Το κράτος-προστάτης του Πακιστανού δολοφόνου, τι κάνει γι αυτό το αθώο πλάσμα και την οικογένειά του? Έχει μεριμνήσει για την μεταφορά του παιδιού σε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο? Το παιδί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σταμάτησε να νοσηλεύεται ιδιωτικά και έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό εδώ και μια εβδομάδα. )

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κοιτάξτε τους προγόνους-κτήνη των σημερινών κατακτητών της πατρίδας μας. Οι νέες γενιές αυτών των αποβρασμάτων καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας.

Τα μικρά παιδιά… πειραματόζωα των Ναζί

 
Τα παιδιά... πειραματόζωα των Ναζί
Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες ιστορικές φωτογραφίες που απεικονίζουν…
Γερμανίδες νοσοκόμες, εν ώρα υπηρεσίας να φροντίζουν παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως… πειραματόζωα σε ένα από τα πολλά προγράμματα ευγονικής των Ναζί.
Το πείραμα αποσκοπούσε στη δημιουργία μίας ανώτερης φυλής παιδιών, τα οποία θα συγκέντρωναν τα κύρια χαρακτηριστικά της Άριας Φυλής και κάποια μέρα θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
Μία συλλογή φωτογραφιών που έφερε στο φως η Daily Mail αποκαλύπτει τις σκοτεινότερες πτυχές του νοσηλευτικού λειτουργήματος.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο ρόλο που έπαιξαν οι νοσοκόμες στα πλέον απάνθρωπα πειράματα ευγονικής του Γ’ Ράιχ, τα οποία περιελάμβαναν την ευθανασία όσων έπασχαν από νοητική στέρηση ή χαρακτηρίζονταν από το χιτλερικό καθεστώς ως «ανεπιθύμητοι» και την
...

Γιουχάισμα από εκατοντάδες πολίτες στον Παπαδήμο λίγο πριν την βράβευσή του για τις....υπηρεσίες του στη χώρα!

       

papadimos-aganakti
Καλά, αυτόν δεν τον προόριζαν για αρχηγό νέου κόμματος; ΤI;;; Δεν είναι δημοφιλής ο άνθρωπος των Τραπεζιτών, Παπαδήμος;;;;Πέφτω από τα σύννεφα!

Εξοργισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τη βράβευση του ανθρώπου των τραπεζιτών που βύθισε τους Έλληνες στη δυστυχία, του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Οι συγκεντρωμένοι  μέλη οι περισσότεροι των «Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών» και του ΕΠΑΜ - φώναξαν συνθήματα εναντίον του  Παπαδήμου, δίχως ωστόσο να δοθεί έκταση στο περιστατικό αφού η αστυνομία, όπως όλοι γνωρίζουμε τα τελευταία 3 χρόνια, προστατεύει με κάθε τρόπο σωτήρες και στυλοβάτες  σαν τον  Παπαδήμο.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές»  είχαν εκδώσει ανακοίνωση όπου ανέφεραν:
«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Δευτέρα 14/01/2013 την 53η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος βραβεύεται από το ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) για τις σημαντικές υπηρεσίες του στην ελληνική οικονομία! Δηλαδή την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το Μνημόνιο 2 που έφεραν τη χώρα ένα βήμα ποιο κοντά σε αυτό που όλοι ζούμε σήμερα!
Όταν το θράσος δεν έχει όρια και όταν η νοημοσύνη του λαού υποτιμάται, τότε μπορεί να γίνει και αυτό!
Όσο τους δίνουμε το δικαίωμα να μας περνάνε για ηλίθιους και πρόβατα τόσο θα συνεχίζουν το έργο τους.
Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στον σταθμό ηλεκτρικού Αμαρουσίου και θα αναχωρήσουμε στις 18:30.
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: Σήμερα που ψηφίζεται η αντισυνταγματική παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, κάποιοι επέλεξαν να είναι πρώτο θέμα η ..βία

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

 

89933-ceb1cebdceb5cebeceb1cf81cf84ceb7cf84cebfceb9ceb5cebbcebbceb7cebdceb5cf82“Σήμερα που συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή η αντισυνταγματική παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και ασυλίας της χώρας, κάποιοι επέλεξαν να είναι πρώτο θέμα η βία”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

“Συμφέρον έχουν εκείνοι που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας και την καλλιέργεια του φόβου και εκείνοι που δεν θέλουν να βρίσκεται σήμερα έξω από τη Βουλή ο Ελληνικός Λαός, τις ώρες που θα ψηφίζεται η παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές”.

Απίστευτη πρόκληση από τον Παπαντωνίου! “Ναι”, τα μισά λεφτά του λογαριασμού είναι δικά μου!!

 

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΗΜΑ

Τα έριχνε και αυτός στις μυστικές υπηρεσίες!

Πρωτοφανής και εξοργιστική η ασυλία του “εκσυγχρονιστή” Παπαντωνίου που διαψεύδει τις δύο προηγούμενες δηλώσεις του! Μας απειλούσε μάλιστα με αγωγές, όταν αποκαλύψαμε ότι ο επίμαχος λογαριασμός στην λίστα άνηκε στην σύζυγο του! Διέρρεε μάλιστα (στο Βήμα): Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην υπουργό Αμυνας μιλούν είτε για συνωνυμία είτε για προσθήκη, εκ των υστέρων, του ονόματος της συζύγου του. «Αυτή η λίστα πέρασε από πολλούς σταθμούς, από μυστικές υπηρεσίες και από άγνωστα χέρια. Σαράντα εκατομμύρια ευρώ είναι απίστευτο και εξωπραγματικό ποσό. Τόσα χρήματα δεν μπορούν να κρυφτούν», παρατηρούν.

....

Εξαιρετικά επικίνδυνα τα κινέζικα προϊόντα που φθάνουν στην Ελλάδα! Τρόφιμα και ρούχα περιέχουν νευροτοξικές καρκινογόνες ουσίες!

ΝΕΟΣ ΚΩΔΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

            
kina

ΘΑΛΑΜΟΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Τον κώδωνα του κινδύνου για την υγειονομική βόμβα που κρύβεται στα λιμάνια της χώρας μας κρούουν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, καθώς όπως υποστηρίζουν, τα γεμάτα προϊόντα κοντέινερ που φθάνουν από την Κίνα και γενικότερα την Ασία είναι «θάλαμοι τοξικών αερίων και καρκινογόνων ουσιών»...
Σύμφωνα με μελέτη Γερμανών ερευνητών που αποκάλυψε η εφημερίδα «LeMonde», ένα στα πέντε κοντέινερ που φθάνει στα λιμάνια της Ευρώπης περιέχει επικίνδυνα, καρκινογόνα ή νευροτοξικά αέρια, άκρως επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών, αλλά και των υπαλλήλων που εργάζονται στα λιμάνια και τα τελωνεία.
Τα στοιχεία της έρευνας, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία στη χώρα μας, η οποία αποτελεί «είσοδο» πολλών εμπορευμάτων που κατευθύνονται προς την Ευρώπη. Καθημερινά στα ελληνικά λιμάνια καταφθάνουν εκατοντάδες χιλιάδες κοντέινερ, κυρίως από την Κίνα, τα οποία περιέχουν τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Τα εμπορεύματα αυτά διοχετεύονται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Espresso» ο διακεκριμένος χημικός και πρώην διευθυντής του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός: «Πρόκειται για ένα φαινόμενο τεράστιων διαστάσεων. Γι' αυτό θα πρέπει να γίνονται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της χώρας μας περισσότεροι, συστηματικότεροι και αποτελεσματικότεροι έλεγχοι για τα τρόφιμα ιδιαίτερα που προέρχονται από τη χώρα αυτή. Αυτές οι τοξικές, άοσμες και άχρωμες ουσίες απειλούν
....

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Όλη η λίστα ονομάτων με δημάρχους, νομάρχες και περιφερειάρχες που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό!!! Το μαύρο χρήμα έμπαινε άφθονο στις μεγάλες τσέπες των ''αρχόντων''.




Πρώην νομάρχης της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων. ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα»

Ηδη έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.


Στον κατάλογο των ελεγχομένων υπάρχουν και επτά δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που εντοπίσθηκαν για εμπόριο πλαστών και εικονικών τιμολογίων με προμηθευτές και
...   (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ)

Μυστήριο με εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης!

 

-Έχουν χαθεί τα ίχνη του από την Παρασκευή
-Είχε μαζί του πολλά χρήματα, χτενίζουν την περιοχή οι Αστυνομικές Αρχές

-Ο ανθοπώλης Β.Κ. έφυγε το βράδυ της Πέμπτης έχοντας μεγάλη ποσότητα χρημάτων μαζί του!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από την Πέμπτη το βράδυ.

Ο ανθοπώλης Β.Κ. που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Πέμπτη όταν και έφυγε έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτήματος.

Εκ τότε οι συγγενείς και οι φίλοι του έχασαν τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές την Παρασκεύη. Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε
...

Τρανταχτά ονόματα αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ψάχνει το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό – Πρώην δήμαρχος με 3 εκατ. ευρώ και πρώην νομάρχης με 2,5 εκατ. ευρώ

 

 

 
Ποιους αιρετούς της Δυτικής Ελλάδας ψάχνει το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό – Πρώην δήμαρχος με 3 εκατ. ευρώ και πρώην νομάρχης με 2,5 εκατ. ευρώ Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών και ελέγχου των "πόθεν έσχες"
 
Λίστα, αυτή τη φορά από το ΣΔΟΕ, περιλαμβάνει δημάρχους, πρώην νομάρχες, περιφερειάρχες αλλά και σύμβουλους τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι τους ελέγχονται για αδικαιολόγητο πλουτισμό, όπως και φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το "Έθνος της Κυριακής", ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών και ελέγχου των "πόθεν έσχες".
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων, βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.
Συνολικά φαίνεται να έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ οι τραπεζικοί λογαριασμοί 600 τοπικών παραγόντων.
Τουλάχιστον 105 φαίνεται να είναι οι δήμαρχοι, νυν και πρώην, οι σύμβουλοι της
...

Στυγνός εκβιασμός Μέρκελ εναντίον του κυπριακού Ελληνισμού

 


 

Χέρι στα πετρελαιοφόρα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ βάζει το Βερολίνο με σχέδιο απόλυτης εξαθλίωσης και φτώχειας στην Κύπρο
Του Βελισσάριου Δραγάτση


Σε πολιτική ταπείνωση καταδικάζουν τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον κυπριακό Ελληνισμό οι ηρεκλειδείς της γερμανικής ηγεμονίας στην Ε.Ε. Εκβιάζουν ώστε να εξασφαλίσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Μεγαλονήσου με τις ίδιες εκβιαστικές μεθόδους που ακολούθησαν στην περίπτωση της Αθήνας.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας φαίνεται ότι αναλώνεται με την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων του και προσπαθεί να απαντά πολιτικά στην κριτική του κ. Γιώργου Λιλλήκα, ενώ στην πραγματικότητα η βουλιμία της γερμανικής καγκελαρίας είναι το μείζον πρόβλημα.
Όπως εξηγούν έγκυροι διπλωματικοί παρατηρητές, η καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται
...