Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Τι φοβάται ο ΓΑΠακας?

 

gap 22Ιδιαιτέρως προβληματισμένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας του είναι το γεγονός ότι όχι μόνο θα δώσει το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, αλλά μετείχε και στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα ακολουθήσει την τακτική «βλέποντας και κάνοντας». Αναλόγως δηλαδή πως θα

...εξελιχτεί η ψηφοφορία θα αποφασίσει αν θα μιλήσει ή όχι.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όμως ανησυχεί μήπως παραπεμφθεί ο ίδιος, αφού πολλοί βουλευτές από τη ΝΔ, ίσως και από το ΠΑΣΟΚ ή και τον ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να υπερψηφίσουν την παραπομπή. Κύκλοι της Ιπποκράτους επισημάνουν πως αν παραπεμφθεί ο Γ. Παπανδρέου ή έστω πάρει ψήφους και από στελέχη της συγκυβέρνησης, τότε θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει χωρίς να υπολογίζει αν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συγκυβέρνηση.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου