Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Φραστική επίθεση στο προφίλ της Christine Lagarde στο facebook, από χιλιάδες εξοργισμένους Έλληνες!!!

Η μαντάμ Lagarde, μετά από την εμετική και εξοργιστική συνέντευξη που έδωσε, εναντίον των Ελλήνων, τα παιδιά των οποίων συμπαθεί πολύ λιγότερο από τα παιδιά της Αφρικής, δέχεται τις τελευταίες ώρες μια φοβερή φραστική επίθεση από Έλληνες χρήστες, με αποτέλεσμα να αναρτήσει πριν από λίγη ώρα ένα κειμενάκι στο οποίο προσπαθεί να μπαλώσει τα αμπάλωτα...

Τρέμουν τις εκλογές, τρέμουν τα ανθρωποειδή της Ευρώπης. ΜΑΣ τρέμουν...Αν το συνειδητοποιήσουμε, τότε έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Λίγες βδομάδες ακόμα και η Λαγκάρντ και ο Σόιμπλε και ο Πουστερβέλε και ο Βιετναμεζογερμανός θα πάνε στον αγύριστο με τη Μέρκελ παρέα.

Ακόμα ένα εξαιρετικό βίντεο από τον ALEX JONES. ''Μετά από μυστικές συμφωνίες των δυο ελληνικών κυβερνήσεων με την Golman Sachs, δρομολογήθηκε το ξεπούλημα της Ελλάδας!!!


Η ιδέα ήταν να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία στην Ελλάδα και να υποδουλωθεί στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.Από την Ελλάδα θα γίνει η αρχή...



Σύμφωνα με τον Greg Palast (ελεύθερο δημοσιογράφο που δουλεύει για τους New York Times, το BBC και τον Observer) σε συνομιλία που είχε με τον Robert Mundell (νομπελίστα οικονομολόγο και εμπνευστή του ευρώ)του είπε πως «Δεν ήταν αυτό το σχέδιο. Η ιδέα ήταν να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία στην Ελλάδα. Πρέπει να ανάψεις φωτιά για να γίνει ξεπούλημα. Αυτός ήταν ο στόχος του Ευρώ.»

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Spiegel: Οι Γερμανοί είναι ανικανοποίητοι και ζηλεύουν τους Έλληνες - Για πρώτη φορά σοβαρή αυτοκριτική από τους άθλιους Γερμαναράδες...



(agiovasilema: Διαβάζοντας την παρακάτω έρευνα, επιβεβαιωθήκαμε ότι εκτός από σκατόψυχοι είναι και τελείως μ@λ@κες.)

- Το 46% δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους
- Μόνο ένας στους έξι Γερμανούς θυμάται κάποια στιγμή που να χαλάρωσε πραγματικά.

Παραδέχονται ότι αφήνουν επίτηδες καυσαέρια για να ενοχλούν κάποιον στον δρόμο, λόγω... ζήλιας!!!
Μέσα από μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού Spiegel προκύπτουν συμπεράσματα τα οποία δικαιώνουν πολλούς ευρωπαίους που έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για τους, απαίσιους σε χαρακτήρα και συμπεριφορά, Γερμανούς.

Η διάθεση αυτοκριτικής είναι εμφανής και η έρευνα βασίστηκε πάνω σε συνεδρίες που έκαναν ομάδες συμμετεχόντων με τους ερευνητές.

Πιο αναλυτικά:

Μόνο ένας στους έξι Γερμανούς θυμάται κάποια στιγμή που να χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και στο σεξ ασχολούνται με τις επιδόσεις, περισσότερο από την ίδια την πράξη.

Το κείμενο ξεκινά ως εξής:

"Σε κάποιο σημείο, ο Σβεν «έχασε τη μπάλα» στην ομάδα συζήτησης για το τι κάνει μετά τη δουλειά, ακούγοντας άλλους να λένε πώς διασκεδάζουν. «Χαίρομαι για σένα» είπε ψυχρά σε έναν άλλο, «αλλά θα πρέπει κάποιος να έχει και την ευκαιρία. Το αφεντικό μου συχνά αφήνει κάτι στο
...

ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ- Η ΜΕΣΗΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΛΗΣΤΑΡΧ-ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΞΟΔΕΥΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΤΗΣ.

Κορδόνι για κουρτίνα 2.500 ευρώ, παιδική πολυθρόνα 1500 ευρώ,  τραπέζι 21.000 ευρώ και άλλα ακριβά γούστα της Βίκυς Σταμάτη τα οποία ξεπερνούσαν τις...720.000  ευρώ!!!! για επίπλωση του σπιτιού! Γιατί να μην έχει εξάλλου ακριβά γούστα η ...κυρία? Αυτή τα πλήρωνε? Εμείς τα πληρώναμε.........Αυτή, σαλεμένη από το εύκολο χρήμα, ξόδευε,ξόδευε, ξόδευε και ο γέρος από δίπλα της έκλεβε, έκλεβε, έκλεβε και εκβίαζε, εκβίαζε, εκβίαζε. Όμορφος κόσμος ηθικός σοσιαλΗστικά πλάσμένος!


Πάνω από 720.000 ευρώ!!!!!!!!! ξόδεψε για... ανακαίνιση η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου

Ιλιγγιώδη ποσά καταγράφονται σε παραστατικά που βρέθηκαν στο σπίτι του ζεύγους τα οποία αποτελούν πια μέρος της δικογραφίας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα στοιχεία:

Η Βίκη (ή Κούλα όπως τη φώναζαν στο χωριό της μέχρι που μεγαλοπιάστηκε) Σταμάτη, αγόρασε υφάσματα από κατάστημα στο Μαρούσι όπου οι παραγγελίες κοστολογούνται περίπου σε 160.000 ευρώ. Από το ίδιο κατάστημα, τον Δεκέμβριο του 2006 αγοράστηκε καναπές αξίας 34.000 ευρώ, ένα τραπέζι που
....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τον χτύπησαν 20.000 volt ενώ προσπαθούσε να συνδέσει το ρεύμα που του έκοψε η ΔΕΗ! Πόσους θανάτους θα αντέξουν ακόμα τα προδοτικά καθάρματα που τολμάνε να ξαναζητήσουν ψήφο στις εκλογές????

 

O άνθρωπος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Σκαρφάλωσε στην κολώνα της ΔΕΗ για να επασυνδέσει το ρέυμα
- "Πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει" είπε πριν σκαρφαλώσει στην κολώνα
- Του είχαν κόψει την ηλεκτροδότηση πριν μια εβδομάδα

Στη γειτονιά του Αιγάλεω πάγωσαν όλοι όταν σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι είδαν έναν απελπισμένο κάτοικο που η ΔΕΗ του έκοψε το
...

ΣΟΚ!!!!!!Διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στο κέντρο της Αθήνας. Το αίμα των αθώων συμπατριωτών μας ας πνίξει τα καθάρματα που ξεπούλησαν τη χώρα και τους ανθρώπους της!

''Ζω  πια συνέχεια μια ζωή δράμα",έγραψε ο αυτόχειρας σε γνωστό site . Φρόντιζε την άρρωστη μητέρα του, αλλά τα οικονομικά τους ήταν άσχημα και η καθημερινότητα πολύ δύσκολη.

 Πρώτα έπεσε εκείνη και μετά το παιδί της....



Μεταξουργείο 8:00 πμ. Ένας δυνατός θόρυβος και μετά σιωπή....
Μια 90χρονη γυναίκα με τον 60χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό!

Οι γείτονες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! O θάνατός τους ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με τους γείτονες, μητέρα και γιος έμεναν μαζί εδώ και πολλά χρόνια στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Τους χαρακτηρίζουν μια αξιοπρεπή οικογένεια και ο γιός ήταν πολύ αφοσιωμένος στην μητέρα του. Ήταν πολυ τρυφερός μαζί της και κάθε ημέρα την έβγαζε βόλτα.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τον γιο να σπρώχνει την μητέρα στο κενό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει κι εκείνος. Λένε επίσης, ότι πιθανότατα να αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα αφού τα τελευταία δυο χρόνια ο γιος ήταν άνεργος - μουσικός στο επάγγελμα - και ζούσαν με την σύνταξη του ΟΓΑ της μητέρας του που δεν
....

Καμμιά ανακοινωσούλα για τον “άτυχο” Λαζανά και τη δολοφονία του από τους Αφγανούς λαθρομετάστες;

Έχουν παρέλθει τέσσερις εργάσιμες ημέρες από τα γεγονότα των Πατρών και ακόμη αναμένω κάποια ανακοίνωση από τον μέλλοντα Πρωθυπουργό κύριο Αλέξιο Τσίπρα…

Εντάξει, επειδή είμαι καλόπιστος άνθρωπος, ασφαλώς και δεν ανέμενα καταδίκη των μεταναστών, προς Θεού δηλαδή!!
Θα ανέμενα όμως έναν καλό λόγο παρηγορίας προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος.
Θα ανέμενα έστω μία συνολική καταδίκη της βίας, κλπ κλπ.
Τίποτα. Το απόλυτον κενόν.
Αλλά βέβαια πού να του αφήσουν χρόνο οι ασχολίες του στην Ευρωζώνη για τέτοια ποταπά ζητήματα.
Ε, δεν δολοφονήθηκε και Πακιστανός βρε αδερφέ!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ…….
Ευχαριστώ διά την φιλοξενίαν
Με εκτίμηση
ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
πηγή

(agiovasilema: Εμείς περιμένουμε ανακοίνωση, όχι μόνο από τον Τσίπρα και τους Συριζαίους, αλλά και από όλους τους άλλους αρχηγούς κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των 2 προδοτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μας έφτασαν στο χάλι το σημερινό. Ούτε σκυλί να σκότωναν, δεν θα έδειχνε  τέτοια απαξίωση η πολιτεία. Θα πεις, εδώ αυτοκτονούν εξαιτίας τους κάθε μέρα τόσο Έλληνες και δεν ιδρώνει το αυτί τους, στη δολοφονία θα δείξουν ευαισθησία?)

Ο Ληστ-ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και το οικόπεδο των εκατομμυριων ευρώ στο Βερολίνο

Το... οικοπεδ-άκι του αρχιλησταρχ-Άκη αξίας 4,6 εκατομμυρίων!


Το περιεχόμενο ενός χρωματιστού φακέλου κίνησε το ενδιαφέρον  του ανακριτή καθώς αφορά σε ένα οικόπεδο στο Βερολίνο. Ένα οικόπεδο αξίας 4.617.455 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο μοβ φάκελος περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις του χώρου, αλλά και ο προϋπολογισμός της επένδυσης...
Μιας επένδυσης που δεν πρόλαβε να γίνει, αλλά που το ύψος της, πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ λέει πολλά.
Άλλωστε ο πρώην υπουργός φαίνεται πως είχε μια έφεση στις επενδύσεις σε ακίνητα, οι ανακριτές σχεδόν έχουν χάσει το λογαριασμό καθώς τα ακίνητα του Α. Τσοχατζόπουλου είναι απλά... δεκάδες.
Το εν λόγω οικόπεδο στο Βερολίνο στην οδό Michaaelkirchstrabe 16 που βρίσκεται μεταξύ ενός γηροκομείου και ενός ξενοδοχείου κίνησε το ενδιαφέρον του πρώην υπουργού. Το ενδιαφέρον του ήταν τόσο μεγάλο που βρέθηκαν μέσα στο φάκελο δυο σελίδες γεμάτες πληροφορίες για την περιοχή.
Τα χρήματα;
Το απο που θα προέρχονταν τα χρήματα είναι μια ακόμη ερώτηση που προφανώς θα πρέπει να απαντήσει ο Α. Τσοχατζόπουλος.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η πρώην Βουλευτής της ΝΔ, Φεβρωνία Πατριανάκου

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η Φεβρωνία Πατριανάκου
Eξονυχιστικό έλεγχο των καταθέσεων και των εσόδων της τέως βουλευτού της ΝΔ, Φεβρωνίας Πατριανάκου, έχει  ξεκινήσει το Σώμα Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε απόρρητο έγγραφο της 2ας Μαϊου, το ΣΔΟΕ ζητά από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, το άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών της τέως βουλευτού.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως θα πρέπει να προχωρήσει σε έλεγχο των λογαριασμών από
...

Φρούριο η Πάτρα με το φόβο επεισοδίων - Στο δρόμο ξανά οι κάτοικοι - Έφυγαν άρον-άρον οι λαθροπαράνομοι από την "Πειραϊκή - Πατραϊκή". Επιστράτευσαν και ...πούλμαν για την ασφαλή μετακίνησή τους. Πού τους ξεφόρτωσαν άραγε και σε ποιά περιοχή φόρτωσαν το πρόβλημα?

 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

- Με πούλμαν έφυγαν και οι τελευταίοι αλλοδαποί λαθρομετανάστες για να γλιτώσουν, μετά τα χθεσινά επεισόδια
- Σε κλοιό προστασίας τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Φοβούνται επίθεση από αντιεξουσιαστές
- Περισσότερη αστυνόμευση και ελέγχους υποσχέθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δε λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Η δολοφονία του 30χρονου παλικαριού για την οποία κατηγορούνται παράνομοι μετανάστες, ξεχείλισε το
...

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ - ΑΡΒΕΛΕΡ :Είμαστε όλοι ''Βυζαντινοί''


Γιατί οι Ελληνες οφείλουμε τα πάντα στο ''Βυζάντιο'' τη Ρωμανία, όπως αποκαλούντο οι ίδιοι ακόμη κι όταν... τρώμε τον περίδρομο. Γιατί ο Σαλβαντόρ Νταλί είναι περισσότερο συγγενής
 με έναν αγιογράφο παρά με έναν σύγχρονό του.  Γιατί υπάρχουν ταμπού στη διδασκαλία της Βυζαντινής Ιστορίας.  Εξηγήσεις από μια μεγάλη βυζαντινολόγοΗ ιδέα ήταν του Χρήστου Λαμπράκη. Μας το αποκαλύπτει η ίδια. Να γράψει ένα εκλαϊκευμένο βιβλίο για το Βυζάντιο. Και η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ έγραψε το «Γιατί το Βυζάντιο» (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα), το πρώτο της βιβλίο που γράφεται απευθείας στα ελληνικά. Μόλις κυκλοφόρησε μέσα σε τρεις μήνες έφτασε σε πωλήσεις τα 30.000 αντίτυπα, αριθμό που θα τον ζήλευε οποιοσδήποτε συγγραφέας του πιο ευπώλητου μυθιστορήματος. Γιατί λοιπόν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Βυζάντιο. Μας εξηγεί η ίδια. Η συνέντευξη δόθηκε  μετά την εκδήλωση για το Βυζάντιο στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή. Συναντηθήκαμε στον 6ο όροφο της Μιχαλακοπούλου 80, στα γραφεία μας, και με έπεισε ότι είμαστε όλοι Βυζαντινοί.
 
- Κυρία Αρβελέρ, γιατί μας ενδιαφέρει σήμερα τόσο πολύ το Βυζάντιο;
         
«Γιατί το ''Βυζάντιο'' είναι η ελληνική γλώσσα και η ορθοδοξία, δηλαδή τα δύο βασικά συστατικά της ελληνοσύνης. Βέβαια το Βυζάντιο ήταν μια πολυεθνική αυτοκρατορία, αλλά ήταν μια αυτοκρατορία ελληνόφωνη. Το ότι το Βυζάντιο ήταν ελληνόφωνο έσωσε όλον τον ελληνικό πολιτισμό. Οταν ο μεγάλος γάλλος ιστορικός Φερνάν Μπροντέλ έγραφε ότι
....

Πόλεμος στην Πειραϊκή – Πατραϊκή ανάμεσα σε κατοίκους και λαθρομετανάστες, με αφορμή τη δολοφονία του Έλληνα από Αφγανούς. Η αστυνομία, όπως συνήθως, προστάτευε τους αλλοδαπούς.

Aποκαλυπτικά βίντεο…

Αντίποινα για την δολοφονία 29χρόνου Έλληνα από Αφγανούς…
Στο ύψος της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ έπιασε φωτιά φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας. Αγανακτισμένοι κάτοικοι τα έβαζαν με την αστυνομία γιατί τα χημικά έφθασαν μέχρι τις πόρτες των σπιτιών τους. Κινδύνευσε και μία ηλικιωμένη γυναίκα που είδε
....

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στα Σκόπια φτιάχνονται οι ΄΄Ελληνικές΄΄φρυγανιές elite-μόνιμο μποϊκοτάζ στους προδότες τώρα

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται ξεκάθαρα η χώρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ των γνωστών φρυγανιών Elite: Π.Γ.Δ.Μ! Σημειώνουμε ότι η "ελληνική" κατασκευαστική εταιρεία είναι η Elbisco, που έχει... κι άλλες ανάλογες φίρμες στον χώρο των αρτοσκευασμάτων (Κρις-Κρις, Βοσινάκη, Αλλατίνη). Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! Αυτά τα ρεμάλια, οι προδότες "επιχειρηματίες" που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους στα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Αλβανία και αλλού, είναι από τους κύριους υπεύθυνους της άσχημης οικονομικής κατάστασης εκατομμυρίων συμπατριωτών μας! Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τη χώρα, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πάνε και δίνουν δουλειές στους...Σκοπιανούς!!! Ταυτόχρονα, ενώ η παραγωγή των συγκεκριμένων προιόντων τους κοστίζει πολύ φτηνά, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...

·   
Hellenicrevenge.blogspot

Μια ακόμα αποκαλυπτική σελίδα από το ημερολόγιο του ληστ-ΑΚΗ. Σκληροί εκβιασμοί προκειμένου να πάρει κι άλλο χρήμα!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ: Οι Αφγανοί έσφαξαν τον Ελληνα στην Πάτρα γιατί τους ενόχλησε ο …σκύλος του!

Μεγάλες οι ευθύνες των δικαστών,που αντί να τους απελάσουν ή να τους στείλουν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών καθώς και οι τρεις Αφγανοί ήταν ανήλικοι,τους έδωσαν προθεσμία για να επαναπατριστούν από μόνοι τους...

Τρεις νεαροί υπήκοοι Αφγανιστάν τσακώθηκαν και σκότωσαν έναν …30χρονο Έλληνα το Σάββατο στη Πάτρα επειδή τους ενόχλησε ο σκύλος του.

Μάλιστα, οι τρεις Αφγανοί .... είναι ανήλικοι (17 ετών) και μόνο ο ένας έχει συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο, ένας εκ των οποίων σκότωσε τον 30χρονο Αθανάσιο Λαζανά.
Το θύμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από την οικία του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος, και έφερε τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια τους ακολούθησε σε μικρή απόσταση από
....

Γιάννης Σμπώκος: Ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στα ημερολόγια του Ληστ- Ακη

[Σήμερα ο Γιάννης Σπώκος σαν κάθε ΠΑΣΟΚος που σέβεται τον εαυτόν του, ασχολείται με... φωτοβολταϊκά...] 
Τον Γιάννη Σμπώκο, τον εξ απορρήτων γενικό διευθυντή Εξοπλισμών του Ακη Τσοχατζόπουλου «καίνε» τα ημερολόγια του πρώην υπουργού που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Ο κ.Σμπώκος βρίσκεται στην...


 επικαιρότητα και απασχολεί τη δικαιοσύνη από το 2011.
Υπόλογος στην υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214, το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των κατηγορουμένων, η οποία συμπληρώνεται με άλλα 28 μη πολιτικά πρόσωπα.

Για την υπόθεση αυτή έχει ασκηθεί εδώ και μήνες ποινική δίωξη για 8 κακουργήματα, σε συνδιασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί «καταχραστών του Δημοσίου».

Τα ημερολόγια του Ακη Τσοχατζόπουλου βάζουν τον κ. Σμπώκο στο επίκεντρο των δοσοληψιών και της διακίνησης του μαύρου πολιτικού χρήματος που έρεε από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Είναι πολιτικός μηχανικός και το 2000 εξελέγη βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ.

Γεννήθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το 1951 και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Ντίνα Νικολοπούλου και έχουν δυο παιδιά.

Έχει διατελέσει διακεκριμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, από τα πρώτα χρόνια των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ο Ακης μεσουρανούσε στο στερέωμα του τότε κυβερνητικού κόμματος.

Γραμματέας της Οργάνωσης Πολιτικών Μηχανικών του ΠΑΣΟΚ (1982 – 1983), μέλος της Επιτροπής Συνδικαλιστικού Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ (1984), μέλος του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ (1986), γραμματέας της Τομεακής Τεχνικών Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ (1989), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (1994), αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού του ΠΑΣΟΚ (1994 – 1996), μέλος Επιτροπής Δεοντολογίας και Τήρησης του
...

Τέλος ο Βαλλιανάτος από την Δράση…

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΤέλος στο πολιτικό θρίλερ μεταξύ «Δράσης» και «Δημιουργίας Ξανά!», επιχείρησε να βάλει ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρη Βαλλιανάτο να αποσυρθεί από… τον πολιτικό σχηματισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο….
Στέφανος Μάνος κάλεσε τον κ. Βαλλιανάτο στα γραφεία του κόμματος όπου του ζήτησε να αποσυρθεί, υποκύπτωντας ουσιαστικά στο τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου, προκειμένου να επιτευχθεί η προγραμματική σύγκλιση των δύο κομμάτων.
Από την πλευρά τους τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Δράσης που ήσαν παρόντα επικρότησαν με ενθουσιασμό την απόφαση του κ.Μάνου ενώ μόνοι διαφωνούντες ήταν οι Τασος Αβραντίνης και Αντύπας Καρίπογλου οι οποίοι τόνισαν ότι στην εισήγηση τους ότι το αίτημα ήταν απαράδεκτο και ότι οι ίδιοι θα παραιτούντο αν γινόταν δεκτό.
Μάλιστα, στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας πού επρόκειτο να ανακοινώσουν την υποστήριξη τους στο εγχείρημα, ανέστειλαν την απόφαση τους μετά από αυτές τις εξελίξεις.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Να υπερασπιστούμε τον κάθε Γρηγόρη Βαλλιανάτο» στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ.Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.
Το νέο ‘ήθος’ και ο νέος ‘πολιτικός πολιτισμός’, απ’οτι φαίνεται, είναι εδώ.
Η πρόταση αυτή δε ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε ‘Γρηγόρη Βαλλιανάτου’, του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας.
Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».
parapolitika.gr

(agiovasilema: Συμβουλή προς τη ΝΔ και τον Α.Σαμαρά: Αρπάξτε τον Βαλλιανάτο και βάλτε τον και αυτόν μαζί με τους άλλους στον αχταρμά σας, πριν σας τον αρπάξει κανένας άλλος!!! Τέτοια ευκαιρία πού θα ξαναβρείτε?)

Φρίκη φρίκη φρίκη!!!!: Αλβανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στον πατέρα της!

Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο


Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Τέσσερις αδίστακτοι Αλβανοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους. Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης...

Την έπιασαν και άρχισαν να τη βιάζουν διαδοχικά. Η ανήλικη έκλαιγε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν μπροστά στον πατέρα της που έβλεπε το μαρτύριο του παιδιού του, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Αμέσως μετά οι ''4'' δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα θύματα μιλούσαν Αλβανικά, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα και κοσμήματα. Οι ληστές-βιαστές βρήκαν σε ένα συρτάρι λίγα ευρώ. Βούτηξαν ακόμη τρόφιμα και ποτά. Πριν φύγουν έδεσαν το άτυχο κορίτσι σε μία καρέκλα δίπλα από τον πατέρα του και έφυγαν...

Τα θύματα μεταφέρθηκαν αργότερα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, με την μικρή να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη και τον πατέρα της να συνέλθει από τα χτυπήματα των δραστών. πηγή:newsit

(agiovasilema: Ως πότε ρε  θα αλωνίζουν όλα τα αλλοδαπά καθάρματα???Μετά απορείτε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής...)

Ιδού οι σελίδες από το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου με τα ονόματα των δημοσιογράφων που εμπλέκονται!!


Στο παρακάτω λίνκ από ''Τaxalia'' και με μια προσεκτική ματιά, θα ανακαλύψετε ενδιαφέροντα ονόματα της εκλεκτής ελληνικής δημοσιογραφίας....

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_22.html

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Γιατί ο Δήμος Βερύκιος...υπερασπίζεται με σθένος τον Τσοχατζόπουλο την ώρα που γίνεται λόγος για 5 γνωστούς δημοσιογράφους που τα τσέπωναν από τις μίζες του Τσοχατζόπουλου.....




Δημοσίευμα πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο  έκανε λόγο...για γνωστό στρατιωτικό συντάκτη που εμπλέκεται...

...στις μπίζνες Τσοχατζόπουλου. Ακούστε πόσο σθεναρά υπερασπίζεται ο Δήμος Βερύκιος τον πρώην υπουργό στην εκπομπή που κάνει με τον Δ. Σταυρόπουλο στο "Ράδιο 9"...και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:


Η αναδημοσίευση του άρθρου  έγινε από:

Πηγή
http://pressarismenos.blogspot.com/2012/05/blog-post_7322.html#axzz1ufVBGBwA 

kai
http://pressarismenos.blogspot.com/2012/05/30_22.html

Μέγα ρεζιλίκι ο Τζήμερος.

Έτοιμα τα δεκανίκια του μνημονίου: Τζήμερος - Μάνος - Βαλλιανάτος ενωμένοι.Και τον είχαμε για σοβαρό… ο άνθρωπος που “έθεσε βέτο” για τον Βαλλιανάτο, φαίνεται ότι το έκανε γαργάρα και θα συνεργαστούν εντέλει. Μπορούν να ονομάσουν το κόμμα “Ροζ Σβάστικα”.
Στελέχη της “Δημιουργία ξανά” αποχωρούν….
Λέμε για τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη, αλλά την μεγαλύτερη κωλοτούμπα την έκανε ο Τζήμερος. Ο αρχηγός της “Δημιουργία ξανά”, ξέχασε το προεκλογικό του σύνθημα “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ” και έτρεξε να τακιμιάσει με τον νεοφιλελεύθερο Στέφανο Μάνο και τον… σεξουαλικά “απελευθερωμένο” Γρηγόρη Βαλλιανάτο, με τις γνωστές φιλοσκοπιανές θέσεις του.
Τον πήραν χαμπάρι, ακόμη και τα στελέχη του, που άρχισαν να εγκαταλείπουν το κόμμα, για να…
σώσουν την αξιοπρέπειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο υποψήφιος της “Δημιουργία Ξανά” στον νομό Σερρών, Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης, που
αποχώρησε και ανάρτησε το παρακάτω κείμενο, στο προφίλ του, στο
....

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"



pattakos

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
"Συμφωνα με ''ασφαλείς'' πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί του και είχαν μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς .
Στην διάρκεια της συνομιλίας τους ο πρόεδρος της ΝΔ του εξέθεσε τις απόψεις του ως προς την κρισιμότητα των στιγμών και για τον κομμουνιστικό κίνδυνο που αναβιώνει στις μέρες μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς στην συνέχεια του ζήτησε να στρατευτεί και αυτός στον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας, του είπε δε ότι θα έχει εξέχουσα θέση στην κυβέρνηση που θα συστήσει στις 18 Ιουνιου, εάν η παράταξη του κερδίσει στις εκλογές
.Όπως μας μετέφεραν κύκλοι προσκείμενοι στον Στυλιανό Παττακό κατά την διάρκεια της συνομιλίας των δυο ανδρών ο Αντώνης Σαμαράς του μετέφερε την επιθυμία όλης της ηγετικής ομάδας της ΝΔ αλλά και του ιδίου να τεθεί αυτός επικεφαλής του
....

Θέματα πανελληνίων εξετάσεων 2012 – ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Θέματα πανελληνίων εξετάσεων 2012 – ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ




ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 
Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ Δ΄ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄)
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΪΟΥ 2012
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4)
ΚΕΙΜΕΝΟ
Πανανθρώπινο μήνυμα τέχνης
Κάθε πολιτισμός έχει τα όρια και το στίγμα του στον ιστορικό χώρο και χρόνο. Μέσα ωστόσο στην ιστορία του κόσμου, το αρχαιοελληνικό αισθητικό επίτευγμα σημαδεύει την καταγωγή μιας τέχνης με πανανθρώπινο μήνυμα και με διαστάσεις παγκόσμιες, θα έλεγα σχεδόν εξωχρονικές. Πρώτη έκφραση της αποστασιοποίησης του ανθρώπου από την αναγκαιότητα της φύσης, χάρη στη μεταμόρφωση της ύλης σε πνεύμα, το ελληνικό πλαστικό κατόρθωμα δηλώνει την
...

Η γενοκτονία των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς συνεχίζεται! Ακόμα ένα παλικάρι δολοφονήθηκε από Αφγανούς λαθρομετανάστες.




Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου, από τρεις λαθρομετανάστες… Για πλάκα!

Θέμα λίγων ωρών φαίνεται πως είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 29χρονου Θαν. Λαζανά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στις Ιτιές της Πάτρας από τρείς αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην ασφάλεια της Πάτρας ομολόγησε ήδη μετανάστης Αφγανικής καταγωγής που βρίσκεται λαθραία στη χώρα, ενώ θέμα λίγων ωρών είναι η σύλληψη και των δύο άλλων δραστών.
Από την ομολογία του δράστη προέκυψε ότι η συμπολοκή έγινε μετά από παρεξήγηση που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή.
Το θύμα λίγα λεπτά μετά τα χτυπήματα των δραστών και όσο ήταν σε εξέλιξη η μεταφορά του στο νοσοκομείο και για το λίγο διάστημα που είχε επαφή με το περιβάλλον πρόλαβε να
...
 

Ιταλία: Επτά νεκροί και 3.000 άστεγοι απ' τον σεισμό στην Εμίλια-Ρομάνια

Ιταλία: Επτά νεκροί και 3.000 άστεγοι απ' τον σεισμό στην Εμίλια-Ρομάνια
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα θέσει τη χώρα το υπουργικό συμβούλιο
Ιταλία: Επτά νεκροί και 3.000 άστεγοι απ' τον σεισμό στην Εμίλια-Ρομάνια

Έξω από τα σπίτια τους πέρασαν τη νύχτα περισσότεροι από τρεις χιλιάδες Ιταλοί εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού των 6 βαθμών που που συντάραξε στις 4:05 (ώρα Ιταλίας) τα ξημερώματα της Κυριακής τον ιταλικό βορρά με επίκεντρο την περιφέρεια της Εμίλια - Ρομάνια.

 Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Τεράστιες καταστροφές για την ιταλική πολιτιστική κληρονομιά κυρίως στη Μόντενα και τη Φεράρα· κατέρρευσαν και υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές δεκάδες εκκλησίες και ιστορικά κτίρια.

Οι δήμαρχοι των κωμοπόλεων κοντά στην Φεράρα και την Μόντενα άνοιξαν σχολεία και γυμναστήρια για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν οι περίπου 3.000 πολίτες που
....

Ρε-που-σ ε σε βρήκαμε Ρεπούση



Η αποχώρηση της Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα του Κοινοβουλίου κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας αποδεικνύει περίτρανα πως οι εχθροί της πατρίδας ακόμη και μια ημέρα να έχουν στη διάθεσή τους για να δράσουν, τους είναι αρκετή.
Φαντάζομαι,
πως κατά τη Ρεπούση στον Πόντο δε συνέβη καμιά γενοκτονία. Δεν υπήρξαν εκτοπισμοί, δεν υπήρξαν εξισλαμισμοί, δεν υπήρξαν αιφνίδιες σφαγές και καταστροφές. Το πιθανότερο είναι πως οι Πόντιοι έπεσαν θύματα συμμοριών λόγω της αυξημένης εκείνη την
...

"Οι Έλληνες μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ας τους δώσουμε πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα.Τα μάρμαρα δεν είναι δικά μας για να τα κρατάμε"

Με αυτόν τον τίτλο, ο  Χένρι Πόρτερ, με αφορμή την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, υποστηρίζει την επιστροφή των περίφημων Γλυπτών, καταρρίπτοντας όλα τα επιχειρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για το αντίθετο.

"Μην με παρεξηγείτε, δεν θέλω να επιτεθώ στο Βρετανικό Μουσείο, το οποίο είναι γεγονός ότι αντιπροσωπεύει υψηλά επίπεδα πολιτισμού και έχει έναν εκπληκτικό διευθυντή, τον Νιλ ΜακΓκρέγκορ. Θα πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας σχετικά με την παρουσία τόσων Γλυπτών από τον Παρθενώνα στη Βρετανία. Υπάρχουν κι άλλα τμήματά τους σε άλλα ευρωπαϊκά μουσεία, όμως το μεγαλύτερο μέρος του ανεπανάληπτου αυτού έργου βρίσκεται εδώ από την εποχή που αφαιρέθηκε βίαια από τον Σκοτσέζο λόρδο Έλγιν πριν από περισσότερο από δύο αιώνες", διευκρινίζει ο αρθρογράφος.

Κι άλλα έργα τέχνης δεν έχουν αποκτηθεί με τον πιο "καθαρό" τρόπο, συνεχίζει, όμως τα Γλυπτά του Παρθενώνα διαφέρουν, καθώς αποτελούν το ανώτερο επίπεδο που έφτασε ο άνθρωπος τον 5ο αι. π. Χ. και για περίπου 2.000 χρόνια από τότε. "Αντιπροσωπεύουν τον πυρήνα του ελληνικού πολιτισμού και την καρδιά της σύγχρονης ελληνικής ταυτότητας. Επίσης -εξίσου σημαντικό- αντιπροσωπεύουν το μισό του κτιρίου που κατασκευάστηκε μεταξύ 447 και 432 π. Χ., σηματοδοτώντας την ήττα των Περσών στην Αθήνα", επισημαίνει ο Πόρτερ.

Αναφέρει επίσης ότι είναι εντυπωσιακό ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, όλο και λιγότεροι επισκέπτες υποστηρίζουν την παραμονή των έργων στη Βρετανία, κυρίως μάλιστα για λόγους πατριωτικής κατοχής και λιγότερο από αγάπη στην τέχνη. "Και μιλώντας για κατοχή, συνήθως ξεχνούν ότι
...

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ


stamati


Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου για την πολυέξοδη σύζυγο του "βαρώνου" Άκη Τσοχατζόπουλου. Επικαλούμενη σοβαρά προβλήματα υγείας και επιπλοκές ζήτησε νοσηλεία σε νοσοκομείο από τις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται.
 Διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και κάνει πάλι τον ψόφιο κοριό. Δύσκολη η φλακή για όσους και όσες είχαν μάθει στα λούσα, στην καλή ζωή και στα πλούτη.
Σε επιστολή της που κοινοποίησε μέσω του συνηγόρου της στα Μέσα Ενημέρωσης, χαρακτηρίζει άδικη την προφυλάκισή της και υποστηρίζει ότι κατασκευάστηκε η δημόσια εικόνα της ώστε να ανταποκρίνεται σε μια τραγική ηρωίδα κοινωνικοπολιτικής σαπουνόπερας.
Αυτά να πάει να τα πει η κυρία στους μεροκαματιάρηδες που για 100 ευρώ τους παίρνουν το σπίτι...
Η επιστολή

Όπως αναφέρει, με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, η κατηγορουμένη:
«Αυτή τη μέρα το εσωτερικό άβατο της ψυχής μου, γέμισε ομίχλη, φόβο, δάκρυα, πόνο, ανεκπλήρωτη μητρική αγάπη, φροντίδα, ένα πελώριο γιατί;» και συνεχίζει:
«Τότε αποφασίζεις να επιχειρήσεις να ανοίξεις ένα
....

Α.Ρουπακιώτης, υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας: “Κανένα πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις – Τα κονδύλια επαρκούν”!

«Δεν υπάρχει πρόβλημα μισθών και συντάξεων» ξεκαθάρισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας, Αντώνης Ρουπακιώτης διαψέύδοντας τόσο τους ανώνυμους μνημονιακούς τρομολάγνους, βασικά τα τσιράκια της τρόϊκας στο ΥΠΟΙΚ, όσο και τα “μεγάλα” media που σε κάθε δελτίο ειδήσεων μεταδίδουν ότι “τα λεφτά φτάνουν μέχρι τέλους Ιουνίου.
Και όλα αυτά για να πειστούμε να ψηφίσουμε … υπέρ των κομμάτων του Μνημονίου! Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, ο A. Ρουπακιώτης σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια για την εφαρμογή διαφορετικής πολιτικής προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από τη μέγκενη των μνημονιακών νόμων.
Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης σχολίασε και το φλέγον ζήτημα της μετενέργειας σημειώνοντας ότι αυτό το διάστημα επιχειρείται συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς, με στόχο να υπάρξει μορατόριουμ μέχρι το τέλος Ιουνίου και να εξετασθεί το θέμα από τη νέα κυβέρνηση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η Ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία

Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων", αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του..
Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των "ιδρυμάτων" του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. Καμιά φορά και ερωτικοί ή σεξουαλικοί λόγοι.

Σε ένα μήνα λοιπόν, η ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας; 
(http://www.fatih.ktu.edu.tr/ πνιγμένη στην Τουρκική σημαία. Η ρεπούση δεν έχει όμως πρόβλημα με την τουρκική σημαία που βρίσκεται παντού, ούτε το επισημαίνει στους
...

Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ των Γερμανών!



Μέρκελ: «Οι Έλληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών τους» .
ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πληρώσει τα λάθη δεκαετιών των πολιτικών του»
ΤΗΣ ΛΕΩ: Όταν αυτοί οι (πραγματικά κακοί) Έλληνες πολιτικοί αγόραζαν τα γερμανικά τανκς, υποβρύχια, συστήματα ασφαλείας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ήτανε καλοί??? Τους αγκάλιαζε στις επισκέψεις στο Βερολίνο έως και το έτος 2008. Πως της βγήκαν οι (πραγματικά) κακές τους πλευρές ξαφνικά στα τέλη του 2009???? Γιατί δεν μας παραδίδει τον Γερμανό υπήκοο (έτσι λέει η Γερμανική δικαιοσύνη) Χριστοφοράκο, ώστε με τις αποκαλύψεις του να τιμωρηθούν οι κακοί Έλληνες πολιτικοί???
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ:
Ναι φταίει η Ελλάδα για τις διαρθρωτικές ανισσοροπίες ετών, ναι έπρεπε να αλλάξουν πολλά κακώς κείμενα.
ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, διότι οι αλλαγές δεν γίνονται με αποτυχημένα μοντέλα μονόπλευρης λιτότητας! Δεν γίνονται με -επίτηδες- διαπόμπευση διεθνή, αλλά με τις αγορές συμμάχους. Δεν εφαρμόζεις επίτηδες σκληρότατο πρόγραμμα λιτότητας για παραδειγματισμό (την τιμωρία για παραδειγματισμό εφάρμοζε ο προκάτοχός της στην Καγκελαρία του 1940). Δεν μετατρέπεις μία δημοσιονομική κρίση ενός
...