Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ


stamati


Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου για την πολυέξοδη σύζυγο του "βαρώνου" Άκη Τσοχατζόπουλου. Επικαλούμενη σοβαρά προβλήματα υγείας και επιπλοκές ζήτησε νοσηλεία σε νοσοκομείο από τις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται.
 Διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και κάνει πάλι τον ψόφιο κοριό. Δύσκολη η φλακή για όσους και όσες είχαν μάθει στα λούσα, στην καλή ζωή και στα πλούτη.
Σε επιστολή της που κοινοποίησε μέσω του συνηγόρου της στα Μέσα Ενημέρωσης, χαρακτηρίζει άδικη την προφυλάκισή της και υποστηρίζει ότι κατασκευάστηκε η δημόσια εικόνα της ώστε να ανταποκρίνεται σε μια τραγική ηρωίδα κοινωνικοπολιτικής σαπουνόπερας.
Αυτά να πάει να τα πει η κυρία στους μεροκαματιάρηδες που για 100 ευρώ τους παίρνουν το σπίτι...
Η επιστολή

Όπως αναφέρει, με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, η κατηγορουμένη:
«Αυτή τη μέρα το εσωτερικό άβατο της ψυχής μου, γέμισε ομίχλη, φόβο, δάκρυα, πόνο, ανεκπλήρωτη μητρική αγάπη, φροντίδα, ένα πελώριο γιατί;» και συνεχίζει:
«Τότε αποφασίζεις να επιχειρήσεις να ανοίξεις ένα
....
 παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, φωνάζοντας δυνατά ΓΙΑΤΙ;»
Η κ. Σταμάτη αναφέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να επικοινωνήσει με τον κόσμο «αφού κάποιοι κατασκεύασαν την δημόσια εικόνα σου, εντέχνως χρησιμοποίησαν την προσωπικότητά σου για να σε παρουσιάσουν σαν μία τραγική ηρωίδα σε μία πολιτικοκοινωνική σαπουνόπερα και ίσως κάποιοι σε θέλουν ιδανική αυτόχειρα στο τέλος της μεταπολίτευσης.
Σε άλλο σημείο λέει:
«...Γιατί κάποιοι με στιγμάτισαν, με δαιμονοποίησαν, με κατέστησαν σχεδόν ''οροθετική'' του πολιτικοκοινωνικού συστήματος, γιατί, έπρεπε η φωτογραφία μου, η προσωπικότητά μου, η μητρότητα μου, η γυναικεία φύση μου να διασυρθούν; να βιασθούν;
Γιατί να βιώσω το μαρτύριο της τηλεοπτικής διαπόμπευσης εν μέσω χλευασμού, ύβρεων, λοιδορούμενη ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή;»
Αποκαλεί τους κατηγόρους της «οι σταυρωτές μου διατεταγμένοι». Αναφέρεται ακόμη, όπως και ο προφυλακισμένος σύζυγος της σε ανακοίνωση του, σε «ανθρωποφαγία» αλλά και σε «τηλεοπτικό υπερθέαμα» και σε «σκηνικό» που ήταν έτοιμο με κοινό «απόλυτα καθοδηγούμενο» .
«...Οι ''σταυρωτές'' μου διατεταγμένοι και ο Λαός, το τηλεοπτικό κοινό, καλά προετοιμασμένο για το θέαμα της ανθρωποφαγίας.
Κάποιοι τελείως υποκριτικά φερόμενοι, ως Πόντιοι Πιλάτοι, έπλυναν τα χέρια τους από το τηλεοπτικό αίμα ως άλλοι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα αφού μόλις, είχαν ρίξει μια μάγισσα στην Πυρά της Καθάρσεως.
Δικαιούμαι να ερωτήσω αν η Δικαιοσύνη ήταν παρούσα ή απούσα στην Σταύρωση μου;
Δικαιούμαι να ερωτήσω τι κέρδισε η Δικαιοσύνη, τι απεκόμισε εις τον ακριβοδίκαιον ζυγόν της;
Μήπως κέρδισε την απενοχοποίησή της ή την αυτόματη προσαρμογή της σε προεκλογικούς σχεδιασμούς ή μήπως κέρδισε έτσι την αυτοκάθαρση της;
Γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να κερδίσει κάθε φορά την αποστολή της και όχι να λειτουργεί ως θεραπαινίδα του μαλακού υπογαστρίου της κοινής γνώμης.
Γιατί η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται να εκδικούνται μια μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού.
Μόνο η τηλεοπτική Δημοκρατία επιδιώκει περισσότερο αίμα στην αρένα και επενδύει στην ανθρωποφαγία.
Η Δικαιοσύνη δεν εφευρίσκει ΙΔΙΩΝΥΜΑ εν ονόματι μιας κακώς νοούμενης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..»
Τέλος τονίζει ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να προστατεύει την οικογενειακή συνοχή και την μητρότητα και ότι στην δική της περίπτωση εφαρμόστηκε μία «γραφειοκρατική απονομή προκαταβολής ποινής».
πηγή

(agiovasilema: Όταν φωνάζεις αυτό το ...πελώριο ΓΙΑΤΙ, δεν σε ακούμε γιατί φωνάζουμε και εμείς το δικό μας σπαρακτικό ΓΙΑΤΙ, το οποίο ΕΣΥ με τον άντρα σου και τη συμμορία σας μας προκαλέσατε. Κανείς δεν πρόκειται να σε λυπηθεί κυρά μου. Να σε σιχαθούμε περισσότερο ναι, να σε λυπηθούμε όμως, ποτέ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου