Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"



pattakos

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
"Συμφωνα με ''ασφαλείς'' πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί του και είχαν μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς .
Στην διάρκεια της συνομιλίας τους ο πρόεδρος της ΝΔ του εξέθεσε τις απόψεις του ως προς την κρισιμότητα των στιγμών και για τον κομμουνιστικό κίνδυνο που αναβιώνει στις μέρες μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς στην συνέχεια του ζήτησε να στρατευτεί και αυτός στον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας, του είπε δε ότι θα έχει εξέχουσα θέση στην κυβέρνηση που θα συστήσει στις 18 Ιουνιου, εάν η παράταξη του κερδίσει στις εκλογές
.Όπως μας μετέφεραν κύκλοι προσκείμενοι στον Στυλιανό Παττακό κατά την διάρκεια της συνομιλίας των δυο ανδρών ο Αντώνης Σαμαράς του μετέφερε την επιθυμία όλης της ηγετικής ομάδας της ΝΔ αλλά και του ιδίου να τεθεί αυτός επικεφαλής του
....
 ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ,θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει το στίγμα της κυβέρνησης του και να δείξει την αποφασιστικότητα του, για την πάταξη και την εξουδετέρωση του κομμουνιστικού κινδύνου στην χώρα.
Στην απάντηση του ο κ Στυλιανός Παττακός αφού τον ευχαρίστησε για την τιμητική προς το πρόσωπο του πρόταση του είπε ότι συμμερίζεται τους φόβους του περί κομμουνιστικού κινδύνου και ότι το πατριωτικό του καθήκον είναι να στρατευθεί στην προσπάθεια του πρόεδρου, αλλά το προχωρημένο της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να λάβει μέρος στον θεάρεστο αυτό αγώνα.
Θα παραμείνω στις επάλξεις ως απλός στρατιώτης και θα είμαι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή τόνισε στον Αντώνη Σαμαρά.."
(Το πολύ καλό αυτό παραμύθι από το
lalipouli.blogspot.com μέσω Μακελειού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου