Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ρε-που-σ ε σε βρήκαμε Ρεπούση



Η αποχώρηση της Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα του Κοινοβουλίου κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας αποδεικνύει περίτρανα πως οι εχθροί της πατρίδας ακόμη και μια ημέρα να έχουν στη διάθεσή τους για να δράσουν, τους είναι αρκετή.
Φαντάζομαι,
πως κατά τη Ρεπούση στον Πόντο δε συνέβη καμιά γενοκτονία. Δεν υπήρξαν εκτοπισμοί, δεν υπήρξαν εξισλαμισμοί, δεν υπήρξαν αιφνίδιες σφαγές και καταστροφές. Το πιθανότερο είναι πως οι Πόντιοι έπεσαν θύματα συμμοριών λόγω της αυξημένης εκείνη την
...
 εποχή εγκληματικότητας, εξισλαμίστηκαν γιατί δελεάστηκαν, τα σπίτια τους καιγόντουσαν λόγω δράσης κακοποιών στοιχείων που έκαναν εμπρησμούς και εκτοπίστηκαν από τις οικείες τους για να οδηγηθούν σε καλύτερους τόπους και να βοηθήσουν στα έργα ανασυγκρότησης του οθωμανικού κράτους. Και όχι μόνο αυτό αλλά είχαν το θράσος να βγουν στα βουνά κάνοντας αντάρτικο. Τους αχάριστους! Σα δε ντρεπόντουσαν λίγο!
Ας σοβαρετούμε λιγάκι…
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την έλξη της βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ. προς κάθετι το οθωμανικό. Πιθανώς θα έχει τους λόγους της…
Θα πρέπει όμως οι αγνές δυνάμεις της αριστεράς να περιορίσουν τέτοια στοιχεία -ας μην ξεχνάμε πως στη ΔΗΜ.ΑΡ. δραστηριοποιείται και η έτερη πατριώτισσα Δραγώνα- γιατί δεν είναι δυνατό να ταυτίζεται αυτός ο χώρος στον οποίο ανήκει κι ένας Μανώλης Γλέζος,με τον ανθελληνισμό.
Αυτό που επίσης δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως βρέθηκαν 1.629 άνθρωποι να τη σταυρώσουν, όχι επί ξύλου, αλλά επί ψηφοδελτίου στέλνοντάς τη με αυτούς τους αριθμούς που στοιχειοθετούν φυσικά ρεκόρ λαϊκής αποδοχής στην Ελληνική Βουλή. Και φυσικά τώρα που οι εκλογές θα είναι με λίστα (άλλη δημοκρατική πτυχή αυτή) πολύ φοβάμαι ότι θα την ξαναδούμε στο Κοινοβούλιο. Και θα είναι πολύ κρίμα όταν αξιόλογα πρόσωπα βρέθηκαν πριν λίγες εβδομάδες στα ψηφοδέλτια του κου Κουβέλη. Άραγε θα τολμήσει ο ίδιος να την θέσει εκτός βουλής;
Ευτυχώς που η ταύτιση του κου Κουβέλη με τις μνημονιακές δυνάμεις θα περιορίσει τα ποσοστά της ΔΗΜ.ΑΡ. μαζί με την η κατακραυγή του κόσμου για την προκλητική συμπεριφορά της Ρεπούση, κι έτσι έχουμε μια ελπίδα να περιοριστεί ο ανθελληνικός εφιάλτης μας μόνο στη μία ημέρα που πέρασε. Άλλωστε κι αυτή ήταν αρκετή.
Βέβαια η Ρεπούση βγήκε μετά με δηλώσεις της στην πολιτική προκυμαία να μαζέψει τα αμάζευτα.
Εύχομαι όμως ότι σε αυτή την προκυμαία οι Έλληνες θα τη συνωστίσουν όπως της αρέσει παρέα με τους υπόλοιπους εθνο-”σωτήρες” και θα την πετάξουν στη θάλασσα της αφάνειας… Και όλοι μαζί παρέα θα καταλήξουν στον πάτο μια και καλή!
Tamam!  http://freepen.gr/politiki/4817/

(agiovasilema: Η μόνη λύση είναι ΜΑΥΡΟ στον Κουβέλη, τόσο για την υποστηρικτική του στάση  προς τους Μνημονιακούς προδότες, όσο και για την Ρεπούση. Δεν είναι δυνατόν να μπει στη Βουλή, ένα άτομο με τόσο ανθελληνικά συναισθήματα όπως η κυρία αυτή.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου