Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300;»


ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ άρχισε να κάνει πλάκα στη βουλευτή Α’ Πειραιώς ύστερα από τις δηλώσεις περί «εθνικών μύθων», τις ευθύνες των Ποντίων για τη Γενοκτονία τους και το χορό του Ζαλόγγου
Στο ψιλό έχουν πάρει οι περισσότερες βουλευτές την ιστορικό με τις ιδόρρυθμες και δογματικές εικασίες της, την κ. Μαρία Ρεπούση ύστερα από τις απερίγραπτες δηλώσεις που έκανε αυτήν την εβδομάδα.
Το κερασάκι στην… τούρτα; Μα φυσικά η δήλωσή της για τον χορό του Ζαλόγγου!
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία και εκτόξευσε την οργή των Ελλήνων στο κόκκινο!
Μάλλον τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί η κουβεντούλα που είχε με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Αμοιρίδη στην Βουλή. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, αφού την πλησίασε της είπε: «Δεν μου λες, Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300 ή ήταν 30.000 και μας κοροϊδεύουν;». Η Ρεπούση τον κοίταξε έκπληκτη και του απάντησε: «Όχι, Γιάννη, ήταν 300. Ήταν και άλλοι αλλά έφυγαν και
...

Ρεπούση: ε, ναι, έχουμε περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Ε, και;





γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Τα κατάφερε πάλι η Ρεπούση να γίνει το επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. Τη μια με την επιστολή της στο ΣΥΡΙΖΑ όπου ιντριγκάριζε και δολοπλοκούσε για να μην υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη στο Αντιρατσιστικό για τις«γενοκτονίες κατά Ελλήνων». Την άλλη με την (συστηματική) προσπάθειά της να«αποκαθηλώσει άλλο ένα καρφί» από το
....

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

 


pinakasal
Απαντώντας σε ερώτηση  βουλευτή, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας ,της παρακμής αλλά και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.
«Πρωταθλητές του εγκλήματος»
Οι Αλβανοί από το 1998 μέχρι και το 2012, κατέχουν τα πρωτεία του εγκλήματος, έχοντας πλέον εξελίξει τη δράση τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδεχθή εγκλήματα διαπραχθέντα από Αλβανούς έχουν κατά καιρούς συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους, δολοφονώντας ακόμη και αστυνομικούς.
Στο σχετικό πίνακα του υπουργείου, ακολουθούν σε εγκληματικότητα οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι. Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Απέναντι δηλαδή στη σταθερή εγκληματικότητα των Αλβανών, η μαζική εισβολή πακιστανών και ιρακινών από το 2006 και μετά, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων της εγκληματικότητας από συμπατριώτες τους. Επιπρόσθετα, η παραμονή τους στη χώρα επί σειρά ετών, βοηθά στον εγκλιματισμό τους και στην προσαρμογή τους στην εδώ πραγματικότητα, οπότε διεκδικούν κι εκείνοι ουσιαστικό μερίδιο στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία, αφορούν τη χρονική περίοδο 1998-2012. Παρατηρώντας τον πίνακα, διαπιστώνουμε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών από το 2009 και μετά, οπότε και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιχείρησαν να προχωρήσουν παράνομα και αντισυνταγματικά στην «ελληνοποίηση» παράνομων μεταναστών.
Δυστυχώς αρκετά από τα ανωτέρω εγκλήματα, είχαν να κάνουν με τις φρικτές δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας.
makeleio

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 


ISLAMISTISTWITTER
ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ 97.000 FOLLOWERS ΣΤΟ TWITTER ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Συγγραφέας βιβλίων... θρησκευτικού περιεχομένου (!) ο Αμπντουλάχ Μοχάμεντ Νταούντ, ενθάρρυνε τους 97.000 followers που έχει στο twitter, να επιτεθούν σεξουαλικά στις γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας που εργάζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ!!!
Χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά στο twitter ο Νταούντ έχει στόχο να αποθαρρύνει τις γυναίκες της χώρας του να εργάζονται και να παραμείνουν στο σπίτι φροντίζοντας για την... παρθενιά τους!!
Το απίστευτο tweet του σαουδάραβα επεσήμανε το σάιτ GulfNews.
Στηριζόταν σε ένα κήρυγμα του 7ου αιώνα σύμφωνα με το οποίο ένας ισλαμιστής πολεμιστής δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του να βγει από το σπίτι και να πάει στο τζαμί.
Έτσι, ένα βράδυ, κρύφτηκε ο ίδιος στο σκοτάδι και επιτέθηκε στη γυναίκα του την ώρα που πήγαινε προς το ναό!
Εκείνη τότε έτρεξε γρήγορα σπίτι της και ορκίστηκε να μη ξαναβγεί στο δρόμο όπου οι άνθρωποι είναι κακόβουλοι. (κάτι πίνουν... δεν εξηγείται αλλιώς!!)
Ο σαουδάραβας ανέβασε και άλλα tweet από την ώρα που έγινε αντιληπτός.
Σε ένα από αυτά αναφέρει ότι το να εργάζονται οι γυναίκες είναι αντίστοιχο με τη διακίνηση ανθρώπων αφού οι γυναίκες χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν καταναλωτές.
Ο ίδιος σχολίασε ότι ακόμη και τα θηλυκά μωρά πρέπει να φοράνε μπούρκα ώστε να μη προκαλούν σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους!!!
Ας σημειωθεί ότι στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν ενώ μόνο σε περιορισμένα μέρη έχουν δικαίωμα να κάνουν ποδήλατο ή να ανεβαίνουν σε μηχανή.
Απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς τη συνοδεία ενός άντρα και είναι πάντα καλυμμένες με μπούρκα.
Σύντομα και στην Ελλάδα!
makeleio.gr

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Η 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΥΓΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


xristina-spata
Ένα έξυπνο παιχνίδι έπαιξε η αστυνομία με τον Αλβανό φυγά και τελικά κέρδισε το παιχνίδι με το χρόνο, ανακουφίζοντας όλη την Ελλάδα που ανέμενε καλά νέα.
Χρησιμοποιώντας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένα συγγενικό πρόσωπο του δράστη, το έπεισε να συνομιλήσει με τον Αλβανό για να λάβει υποσχέσεις ότι η κοπέλα είναι καλά. Τελικά ο Αλβανός πείσθηκε, έβγαλε σε ξέφωτο την κοπέλα και η αστυνομία που παραμόνευε την εντόπισε και την έφερε σε ασφαλή χέρια.
Την ίδια ώρα προσπάθησε να συλλάβει τον Αλβανό που ήταν κρυμμένος σε στάνη. Όμως ο δράστης, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε στο δάσος. Οι αστυνομικοί οργώνουν το βουνό για να τον εντοπίσουν.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Θρίλερ στο Παγγαίο όρος. Μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (γύρω στις 11.32) δυνάμεις της αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος μετά από
...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ!!Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ. Αττικής σχετικά με την δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών του 40χρονου

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 30 Μαΐου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών (Σχετικό το από 27-05-2013 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των
...

ΦΩΤΟ- Στέλιος Γεωργιάδης-Αυτός είναι ο δράκος των Πετραλώνων.

 

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο δράκος των Πετραλώνων


Στις φυλακές επέστρεψε, έπειτα από πέντε χρόνια, ο ''δράκος'' των σχολείων της Αθήνας, ο 40χρονος κούριερ Στέλιος Γεωργιάδης...
Ο Γεωργιάδης συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής οδηγήθηκε χτες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας.
Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ, του έχουν αποδοθεί 21 περιπτώσεις ασέλγειας σε διάφορες περιοχές του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας.

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

φωτογραφια του δρακου της αθηνας !

Ο Δράκος αυτοπροσώπως ...







Είναι ο «Δράκος της Αθήνας» που την έστηνε έξω από σχολεία και ασελγούσε σε κοριτσάκια. Σεσημασμένος από

το παρελθόν ….
http://crimesonair.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3666.html#more 

" Άνθρωποι στην Ελλάδα του 2013" Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που πρέπει όλοι να δουν. Δείξτε το στον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Sτο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα «Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι» που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο χωρίς μοντάζ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!
Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013.
Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που φεύ δυστυχώς έρχεται…
Είναι η αλήθεια για μια μεγάλη μερίδα (Συν)Ανθρώπων μας στην Ελλάδα. Τους Ανθρώπους των δρόμων. Τους ανθρώπους που ζουν από τα σκουπίδια!
Τους ανθρώπους το Πρόσωπο των οποίων έχουμε αποΙεροποίησει! Τους Ανθρώπους που έχουν πετάξει στα σκουπίδια όλοι αυτοί που σας φλομώνουν με ψέματα.
Όλοι αυτοί που σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αυτό το ντοκιμαντέρ που προβάλλουμε καλούμε τον έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να το δει! Ως το τέλος και να αναλάβει δράση. Να πάρει πρωτοβουλίες. Να δώσει εντολές μιας και πλέον όλα περνούν από τα δικά του χέρια.
Αυτό το ντοκιμαντέρ καλούμε την πολιτική ηγεσία να το δει ως το τέλος και να πάρει θέση! Να το δει ως το τέλος. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και μετά να αναλάβουν δράση. Να κάνουν κάτι. Αυτό που μπορούν… Αν ο κάθε ένας μας κάνει κάτι τότε όλα αυτά τα κάτι μαζί από όλους μαζί τους Έλληνες, τότε και μόνο τότε, μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.
Αυτό το βίντεο, αυτά που δείχνει, προκαλούν όντως chockαπό αυτό το μικρό ερασιτεχνικά φτιαγμένο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ντοκιμαντέρ –για αυτό και έχει την δική του αξία –που όμως βγάζει προς τα έξω το πιο σκληρό απάνθρωπο κράτος.
Αυτό το βίντεο καλούμε τους έλληνες υπουργούς να το δουν. Ως το τέλος. Καλούμε την Εκκλησία και τον Μακαριότατο να το δει! Ως το τέλος, αν
...

Αρπακτικά της ΕΡΤ (Μέρος 2ο) - (διορισμένα, συμβασιούχα και…αυτόκλητα)

 


Φωτογραφία για Αρπακτικά της ΕΡΤ (Μέρος 2ο) - (διορισμένα, συμβασιούχα και…αυτόκλητα)

του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΕ την ταμπελίτσα του δημοσιογράφου σε χρυσοφόρα πόστα. Ανάμεσα σε αυθεντίες, τυχάρπαστοι, δοτοί και τοποθετημένοι. Αμφιβόλου αξίας και παρουσίας, αργόσχολοι και άεργοι πολυθεσίτες.

ΑΛΛΟΙ, περίεργων ειδικοτήτων και σύμβουλοι, όλοι τους αρπακτικά μιας τέλειας οργάνωσης. Λύκοι σε στάνη άκακων αμνών που αγνοούσαν τον κίνδυνο, γαμψώνυχα εφορμώντα κι άλλοι με τα δάχτυλα περί το βυζί της μακρομάσταρης, την άρμεγαν ακατάπαυτα και με το νόμο. Με βούλες και υπογραφές αυτόκλητων που διόριζαν και τοποθετούσαν κλείνοντας το μάτι σε ευνοούμενους (φίλους, συζύγους…γκόμενες), αφού πρώτα διόρισαν τον…εαυτό τους. Υπό την προστασία των (εκάστοτε) Κυβερνήσεων και την ανοχή της Αντιπολίτευσης.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ειδικότητες. Φυσικές, φτιαχτές, φωτογραφικές (ονόματα στο «Φίμωτρο» και «Τρωκτικό»), με περ. 100 χιλιάρικα χρονιάτικο: «Ειδικών Θέσεων, ΠΕΔ1 Διοικ - Οικονομ., Σκηνοθέτης, Τηλεπαρουσιαστής, Ανταποκριτής, Σύμβουλος Προγράμματος, Διεύθυνση παραγωγής, Συντήρηση & ανατύπωση φωτοογραφ. Αρχείου, Μηχανικός Η/Υ, Μηχανική υποστήριξη, Δικηγόρος και, βέβαια…διπολοθεσίτης αλλά Ζούλα και Παναγιωταρέα, Μιχ. Κεφαλογιάννης με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας …



ΘΑ κουραστείς διαβάζοντας εκατοντάδες ονόματα με το αντίτιμο του…ιδρώτα τους.

ΠΡΙΝ πάμε στις σημερινές δημοσιογραφικές «φίρμες», που αν δεν είχαν περάσει απ’ την ΕΡΤ δεν θα τις ήξερε ούτε ο…θυρωρός τους, μνημονεύουμε Προέδρους και Διευθυντάδες που
...

«Ε…όχι και να κλείσει η ΕΡΤ» (μέρος 1ο)

 

Φωτογραφία για «Ε…όχι και να κλείσει η ΕΡΤ» (μέρος 1ο)
του Θανάση Νικολαΐδη

«ΕΝ αρχή ην» ΕΙΡ. Με τη μαγεία του ραδιοφώνου και εκφωνητές σοβαρούς, ορθοφωνικούς και μορφωμένους. Χωρίς τα (σημερινά) «ρε Γιώργο» και «άκου Νίκο» που διαμορφώνουν συμπεριφορές νεοελλήνων της μαγκιάς και μαθητόκοσμου της…Πενταήμερης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ η «εισβολή» της Τηλεόρασης (ΕΙΡΤ), καθυστερημένα (με τα τεχνικά δεδομένα της Ψωροκώσταινας), ωστόσο, βίαια και άναρχα. Γυάλισε το μάτι της εξουσίας, γούρλωσαν τα μάτια τους οι πολιτικοί-να μια ακόμα δεξαμενή για βόλεμα «ημετέρων». Κι άρχισαν να πέφτουν οι διορισμοί σαν το χαλάζι. Με ζευγάρια που εξασφάλισαν τη ζωή τους, με βίλα μετά…πισινών και με αστρονομικά εφάπαξ.

ΗΡΘΕ η Χούντα κι είχε στα χέρια της ένα ισχυρό εργαλείο (ΥΕΝΕΔ) που συνυπήρξε με την ΕΡΤ ως το ’87, για να μας προκύψει η ΕΡΤ (με την ΕΡΤ2 να γίνεται ΝΕΤ) και με
...

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥ Η 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ;;;;

 

XRISTINAAL

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, πού βρίσκεται η 13χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά της, στα Σπάτα.
Το κορίτσι, μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου, έφυγε από το σπίτι της γύρω στις 9 παρά τέτατρτο το βράδυ της 26ης Μαΐου και από τότε παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειάς της δεν έχει, ακόμη, εμφανιστεί.
Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας – ειδικά των Σπάτων – βοήθησε πάρα πολύ να εντοπιστούν ίχνη της Χριστίνας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, το κορίτσι το έπεισε ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής να τον ακολουθήσει για να του
...

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Είναι που δεν είχαμε πετρέλαια…για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια…(βίντεο)


Απ τα πετρέλαια που δεν είχαμε…
Στο πετρέλαια που υπάρχουν…και μάλιστα βαπτίζονται ευρωπαϊκά…
Γίνονται “Καζάν Καζάν”…
Τιτλοποιούνται…κεφαλαιοποιούνται….


Είναι πολλά τα πετρέλαια….πάρα πολλά…
Περισσότερα απ την Σαουδική Αραβία..
για αυτό έχουμε την τρόικα και 4 μνημόνια…
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/05/4.html

Γεωμαγνητική καταιγίδα - Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα!

 

imerisia_LARGE_t_1061_43541269Από τα πιο επίσημα επιστημονικά χείλη διαψεύδεται η φημολογία ότι η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα από κάποια ισχυρή ηλιακή γεωμαγνητική καταιγίδα. Ο Ήλιος επέδειξε πράγματι, περιστασιακά, έντονη δραστηριότητα πριν από αρκετές μέρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν -ούτε θα υπάρξουν- επιπτώσεις για τη χώρα.

«Κουταμάρες», χαρακτήρισε τις σχετικές φήμες ο διευθυντής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Διονύσης Σιμόπουλος και τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία μαγνητική καταιγίδα», ενώ ανέφερε ότι κακώς δημιουργήθηκε το όλο θέμα από αναρμόδια πρόσωπα.

Είπε ακόμα ότι βρισκόμαστε κοντά στο μέγιστο σημείο του περιοδικού ηλιακού κύκλου (που πιθανώς θα συμβεί τον Αύγουστο), αλλά αναμένεται να είναι το ασθενέστερο μέγιστο των τελευταίων 100 ετών. Όπως ανέφερε, το μόνο αξιοσημείωτο που συνέβη πρόσφατα, ήταν μια έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας στις 13 Μαΐου, χωρίς κάποια επίπτωση για τη Γη ή την Ελλάδα ειδικότερα, στις περίπου τρεις μέρες που χρειάστηκαν τα φορτισμένα σωματίδια του ήλιου για να φθάσουν στον πλανήτη μας.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Απίστευτο ΣΟΚ και γροθιά στο στομάχι: Συνελήφθη 40χρονο κάθαρμα που εδώ και 5 χρόνια παραμόνευε κοριτσάκια του δημοτικού και ασελγούσε πάνω τους!!!!


filaki

Το χειρότερο είναι πως αυτό το κάθαρμα, το είχαν συλλάβει 2 ΦΟΡΕΣ για τον ίδιο λόγο πριν απο χρόνια και αφού έμεινε λίγο καιρό στη φυλακή, τον έβγαλαν για να συνεχίσει τη δράση του... Η εύλογη απορία λοιπόν είναι η εξής: Πώς είναι δυνατόν,  5 χρόνια τώρα, που αυτό το ζώο  κατέστρεφε δεκάδες παιδιά, δεν βρέθηκε κανείς να εξετάσει αν το συγκεκριμένο κάθαρμα  με το ανάλογο αρρωστημένο παρελθόν, είναι ο δράστης????

 Η είδηση :

Συνελήφθη προχθές (25-5-2013) το απόγευμα στα Πετράλωνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα, προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγισε ανήλικη ημεδαπή και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που εφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια τις ακολουθούσε, κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν.
Στη συνέχεια εισέρχονταν μαζί τους στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι, κατά την τελευταία πενταετία, έχει ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος είκοσι ένα (21) ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι ο δράστης τη δεκαετία 1995 - 2005 είχε συλληφθεί δύο (2) φορές, για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των δώδεκα (12) ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

''ΑΝΗΛΙΚΟΣ'' δήλωσε και ο Αφγανός λαθρομετανάστης που τσάκισε την κοπελίτσα από τα βράχια. Ακριβώς σαν το κάθαρμα της Πάρου με την Μυρτώ.

 


KERKIRANEA

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
 
Ο Αφγανός που πέταξε τα ξημερώματα στην Κέρκυρα 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη ληστέψει δηλώνει «ανήλικος», ακριβώς όπως δηλώνουν όλα αυτά τα καθάρματα όταν συλλαμβάνονται.

Μάλιστα σε αίτημα πολιτικού ασύλου που έχει καταθέσει για να κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει πετύχει να αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών. Έτσι υποχρεωτικά αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος» και αναπόφευκτα μετά απ' αυτό το σοβαρό περιστατικό θα του δοθεί η ... ευκαιρία να αντιμετωπίσει την «εύνοια» το νόμου. Πάντως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του νησιού που πέτυχε την σύλληψή του το μεσημέρι της Κυριακής, το ύψος της πτώσης δεν είναι 7 αλλά 8 μέτρα. Να θυμίσουμε πως ο Αφγανός πέταξε πάνω από τα κάγκελα την φοιτήτρια, επειδή εκείνη έβαλε τις φωνές όταν πήγε  να της κλέψει την τσάντα.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αφγανός λαθρομετανάστης κομμάτιασε μια κοπελίτσα στα βράχια της Κέρκυρας, σαν τον Πακιστανό της Πάρου! Είχε κάνει και αίτηση για πολιτικό άσυλο!!!


20130526-141902.jpg

ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡΤΙΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΑΘΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Που είναι τα “διεθνή ΜΜΕ” και οι αμπελοφιλόσοφοι;
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Αφγανός στην Κέρκυρα ζήλεψε την κτηνωδία του Πακιστανού στην Πάρο και πέταξε στα βράχια της Κέρκυρας, δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο από ύψος εφτά μέτρων, 20χρονη
φοιτήτρια που σπουδάζει στο 2ο έτος του ιστορικό τμήματος στο πανεπιστήμιο του νησιού. Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα όταν το κορίτσι με καταγωγή από τα ορεινά Θεοδώριανα της Άρτας, επέστρεφε στο σπίτι. Δίπλα από το σπίτι όπου πέθανε ο Διονύσιος Σολωμός ο νεαρός Αφγανός όρμηξε στην 20χρονη για να της αρπάξει την τσάντα, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε ο Αφγανός την σήκωσε με τα χέρια του από τα προστατευτικά κάγκελα και την πέταξε από ύψος εφτά μέτρων όπως φαίνεται και στην φωτό-ντοκουμέντο από το σημείο. «Βοήθησε ο Άγιος Σπυρίδωνας και το κορίτσι γλύτωσε την ζωή του, αλλά υπέστη κάταγμα, πολλές αμιχές και θα χρειαστούν κάποια ράμματα στο πηγούνι της» μας ανέφερε γιατρός-χειρούργος του νοσοκομείου της πόλης. Στις 12 το μεσημέρι η αστυνομία της πόλης μετά από μεγάλη κινητοποίηση κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον Αφγανό δράστη ο οποίος και αναγνωρίστηκε από το θύμα του. Ο Αφγανός σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχει υποβάλει και αίτημα για την χορήγηση πολιτικού ασύλου, πρόσχημα που εξασφάλιζει την «νόμιμη» παραμονή του στη χώρα μας.
epirusgate

Με το παιδί στην πρέσα;



ΤουΘανάση Νικολαΐδη



ΑΝ αγαπούσαν τα παιδιά, δεν θα τα τυραννούσαν με το «Σύστημα». Δεν το εμπνεύστηκαν-το άφησαν να εξελιχθεί. Κατά το συμφέρον των κρυφών σαμποτέρ (και) της Εκπαίδευσης.Για να φτάσουμε στο χάλι των «Πανελλαδικών», που μόνο για το αδιάβλητο δικαιούνται να καμαρώνουν. Τα…υπόλοιπα ανάγονται στη μέθοδο της σκοπούμενης αγραμματοσύνης,χωρίς το «θύμα» να το υποψιάζεται.

ΝΑ περάσουμε απ’ τα δημοτικά, γυμνασιακά και λυκειακά χρόνια του μελλούμενου φοιτητή; Απ’ το κομπιούτερ που «σκέφτεται»α.α. (αντ ‘αυτού); Απ’ τη μαθησιακή υστέρηση με τις χαμένες «εργατοώρες»των καταλήψεων; Άδικος κόπος και χιλιοειπωμένα-εισπράττουμε το αποτέλεσμα ως κοινωνία, με την Πολιτεία συμβιβασμένη και υποχωρητική. «Ό,τι θέλει ο λαός»,αλλά ο λαός θέλει την
....

Αποδοκιμάζουν Γερμανία και ΕΕ Ούγγροι και Ισλανδοί! (Του Γ. Δελαστίκ )

 
german-europe3
Διέκοψε επ’ αόριστον -ίσως και για πάντα!- με μονομερή της απόφαση τις διαπραγματεύσεις ένταξης στην ΕΕ η νέα δεξιά κυβέρνηση της Ισλανδίας. Πριν καν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινοβούλιο η κυβέρνησή τους, τα δύο κόμματα που θα τη συγκροτήσουν συμφώνησαν στο κυβερνητικό τους πρόγραμμα ότι σταματούν τις ενταξιακές συνομιλίες που είχε αρχίσει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα που κυβερνούσε τη χώρα μέχρι τα τέλη Απριλίου σε συνεργασία με την Αριστερά και τους Πράσινους.

Ο κεντροαριστερός συνασπισμός συνετρίβη στις εκλογές λόγω της ενδοτικής του στάσης απέναντι στην ΕΕ και τη Βρετανία και έτσι πρωθυπουργός θα είναι τώρα ο
...