Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 


ISLAMISTISTWITTER
ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ 97.000 FOLLOWERS ΣΤΟ TWITTER ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Συγγραφέας βιβλίων... θρησκευτικού περιεχομένου (!) ο Αμπντουλάχ Μοχάμεντ Νταούντ, ενθάρρυνε τους 97.000 followers που έχει στο twitter, να επιτεθούν σεξουαλικά στις γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας που εργάζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ!!!
Χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά στο twitter ο Νταούντ έχει στόχο να αποθαρρύνει τις γυναίκες της χώρας του να εργάζονται και να παραμείνουν στο σπίτι φροντίζοντας για την... παρθενιά τους!!
Το απίστευτο tweet του σαουδάραβα επεσήμανε το σάιτ GulfNews.
Στηριζόταν σε ένα κήρυγμα του 7ου αιώνα σύμφωνα με το οποίο ένας ισλαμιστής πολεμιστής δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του να βγει από το σπίτι και να πάει στο τζαμί.
Έτσι, ένα βράδυ, κρύφτηκε ο ίδιος στο σκοτάδι και επιτέθηκε στη γυναίκα του την ώρα που πήγαινε προς το ναό!
Εκείνη τότε έτρεξε γρήγορα σπίτι της και ορκίστηκε να μη ξαναβγεί στο δρόμο όπου οι άνθρωποι είναι κακόβουλοι. (κάτι πίνουν... δεν εξηγείται αλλιώς!!)
Ο σαουδάραβας ανέβασε και άλλα tweet από την ώρα που έγινε αντιληπτός.
Σε ένα από αυτά αναφέρει ότι το να εργάζονται οι γυναίκες είναι αντίστοιχο με τη διακίνηση ανθρώπων αφού οι γυναίκες χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν καταναλωτές.
Ο ίδιος σχολίασε ότι ακόμη και τα θηλυκά μωρά πρέπει να φοράνε μπούρκα ώστε να μη προκαλούν σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους!!!
Ας σημειωθεί ότι στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν ενώ μόνο σε περιορισμένα μέρη έχουν δικαίωμα να κάνουν ποδήλατο ή να ανεβαίνουν σε μηχανή.
Απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς τη συνοδεία ενός άντρα και είναι πάντα καλυμμένες με μπούρκα.
Σύντομα και στην Ελλάδα!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου