Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Δυνατός σεισμός στην Κρήτη, αισθητός και στην Αθήνα! 6.5 τον δίνουν μέχρι στιγμής....

Magnitude mb 6.5
Region CRETE, GREECE
Date time 2013-10-12 13:11:53.0 UTC
Location 35.52 N ; 23.28 E

 
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ο σεισμός ήταν έντασης 6,5 Ρίχτερ.

Σημειώθηκε στις 16.11 και είχε βάθος 30 χιλιομέτρων.

Ο μεγάλος σεισμός έγινε ιδιαίτερα δυνατός και στην Αθήνα.

Το «άλλο άκρο» για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι… Αντιμνημονιακοί! (Τι δεν καταλαβαίνεις;;;)

 

SAMARAS-BENIτου Γιώργου Δελαστίκ
Σαφέστατος ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσιγκτον. Προσδιόρισε ποιους θεωρούν «άλλο άκρο» αυτός και η κυβέρνηση του:
«Από τη μια πλευρά η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και από την άλλη πλευρά μια ακραία αντιπολίτευση, που ζητάει έξοδο από το ευρώ και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε αμερικανικό ακροατήριο, προσδιορίζοντας τα «δύο άκρα» εναντίον των οποίων επιτίθεται.
Αφού, δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς είχε διαμηνύσει στον ελληνικό λαό διά στόματος του στενότατου συνεργάτη του Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου», τώρα ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας ανακοινώσει ότι είναι ίδιο πράγμα οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής και όλοι οι Έλληνες που

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ "ΦΩΤΙΑ"

 


SNOOOYNTEN
Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι... γυμνοσάλιαγκες γερματσολιαδες της κατοχικης κυβερνησης!!
«Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα ... Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουμε και λέμε καταγράφονται.
Αυτό δεν είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ή να ζήσω με αυτό» είπε στην εφημερίδα Guardian ο 30χρονος Edward Joseph Snowden και έβαλε φωτιά στα...μπατζάκια όχι μόνο του Μπάρακ Ομπάμα, αλλά και σε πάρα πολλούς σε όλο τον κόσμο.
Κι αν πιστέψουμε όσα είπε ο ίδιος σε μια συνομιλία που είχε (20 Μαίου) στο Χόνγκ-Κόνγκ(πριν πάει στη Ρωσία) ο «φάκελλος Ελλάδα» (μετά από αυτούς που αφορούν ΗΠΑ και Γερμανία είναι ο πιο «γεμάτος» από απόρρητες πληροφορίες)!
Τις αποκαλύψεις Σνόουντεν υποστηρίζει βέβαια και ο Ασάνζ του δικτύου Wikileaks που επίσης είναι διεθνής (από τις ΗΠΑ) καταζητούμενος(έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο).
«Η NSA έχει δημιουργήσει μια υποδομή που της επιτρέπει να

Μαζεύουν τρόφιμα για τη μητέρα του Στουρνάρα! xaxaxaxaxaxa

 

Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια την μητέρα του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιου της, ζει με 500 ευρώ το μήνα.
Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star πολίτες του Ηρακλείου που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ) αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.
Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.
Αύριο Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο υπουργείο Οικονομικών και μαζί με αυτό και μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες με τους φόρους και τις λοιπές επιβαρύνσεις.
Πηγή: irakliolive.gr

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ -ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΕΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

radien
Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε σήμερα σχετικά με την κλοπή συσκευής που χρησιμοποιείται για μετρήσεις εδαφικής σύστασης και η οποία περιέχει δύο ραδιενεργές πηγές.
Η συσκευή, που εκλάπη από εργοτάξιο στην περιοχή Λιανοκλάδι Λαμίας μεταξύ 4 και 10 Οκτωβρίου, περιέχει μία ραδιενεργό πηγή Αμερικίου, ενεργότητας 40 mCi, και μία ραδιενεργό πηγή Καισίου, ενεργότητας 10 mCi.
Η ΕΕΑΕ αναφέρει ότι σοβαρός κίνδυνος έκθεσης ατόμων σε ακτινοβολία και ραδιορρύπανσης του περιβάλλοντος υφίσταται μόνο στην περίπτωση διάλυσης ή αποσυναρμολόγησης της συσκευής, καθώς και σε περίπτωση που η συσκευή καταλήξει σε εγκατάσταση ανακύκλωσης ή επεξεργασίας μετάλλων.
Η Επιτροπή καλεί όποιον έχει στην κατοχή του ή εντοπίσει τη συσκευή, που φέρει το σήμα της ραδιενέργειας, επουδενί να μην επιχειρήσει να την ανοίξει και να μην τη διαθέσει προς ανακύκλωση.
Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας υπογραμμίζει ότι η προτεραιότητά της είναι ο άμεσος εντοπισμός της συσκευής και συμβουλεύει κάθε εμπλεκόμενο να επικοινωνήσει άμεσα με την Ελληνική Αστυνομία (τηλ. 22310 56860) ή την ίδια την ΕΕΑΕ (τηλ. 2106506714, 2106506803, 2106506700).

Αφήστε τη Χρυσή Αυγή ΠΡΟΒΑΤΑ! Διαβάστε αυτό που θα έπρεπε να παίζει παντού ΠΡΩΤΟ!


Του Στρατή Μαζίδη.

Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;



Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.
Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.
Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Το καταλάβατε;

το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος...).
Ασχοληθείτε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και το Δένδια...

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.-Τι δεν κατάλαβες;;;;;;

 

λαγκαρντ μπομπολαςλαγκαρντ 1λαγκαρντ 2

Μετά τις Σκουριές και το “καθάρισμα” για Πάχτα και Καταριανούς, ήλθαν οι διώξεις των Διοδίων, έπεται η Κερατέα, καθάρισε η λίστα, σε λίγο και το επίσημο νταβατζηλίκι στην αυτοδιοίκηση. Τι δεν κατάλαβες; Νόμος ειναι το δικιο του Εργολάβου

olympia

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Καταγγελία των κατοίκων του 6 ΔΔ Αθηνών: Συμμορίες “ευαίσθητων” έχουν θησαυρίσει από την εκμετάλλευση αλλοδαπών!

 

Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ. Για μία ακόμη φορά «δημοσιογράφοι» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να συκοφαντήσουν για μία ακόμη φορά την περιοχή μας.
Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από ΜΜΕ που έχουν κάνει τον στρουθοκαμηλισμό πάγια τακτική τους.
Εμείς αναρωτιόμαστε εάν οι ρεπόρτερ που ήρθαν στις γειτονιές μας για δήθεν «ρεπορτάζ» είδαν τα χάλια μας.
Αναρωτιόμαστε εάν είδαν τον εποικισμό της περιοχής από πληθυσμούς Ασιατών, Αφρικανών, Ρομά.
Αναρωτιόμαστε εάν «είδαν» το παραεμπόριο των αλλοδαπών στις λαϊκές αγορές, αν «είδαν» τα χάλια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αν «είδαν» την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως.
Αναρωτιόμαστε πόσους Έλληνες είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή. Αναρωτιόμαστε εάν μπήκαν σε πολυκατοικίες να μετρήσουν τα άδεια διαμερίσματα, όπου λίγα χρόνια πριν κατοικούσε κόσμος που αναγκάστηκε σε φυγή.
Αναρωτιόμαστε εάν μέτρησαν στην Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη τα μίνι μάρκετ, κουρεία, Ιντερνέτ, εμπορικά αλλοδαπών. Θα μας εξηγήσει κάποιος πού βρήκαν όλοι αυτοί οι «φτωχοί» και «κατατρεγμένοι» άνθρωποι τα χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν υπάρχουσες επιχειρήσεις ή για να φτιάξουν καινούριες; Με τα κυκλώματα αυτά πότε θα ασχοληθούν;
Αναρωτιόμαστε πόσους από εμάς ρώτησαν εάν μπορούν να ζήσουν μέσα στις φαβέλες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής, στην κυριολεξία, λαθρομεταναστών.
Αναρωτιόμαστε εάν έψαξαν με την ίδια ζέση ποιά κυκλώματα τους φέρνουν, ποιά τους νοικιάζουν σπίτια, ποιά τους ταΐζουν, ποιά τους εκμεταλλεύονται, πώς ζούνε όλοι αυτοί οι

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εκπομπή ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ 3-10-2013 Οι αλήθειες που λέγονται εκτός αέρα. (Βίντεο)

 


k typos
Τo video απο την εκπομπή 3-10-2013 του Μ.Τριανταφυλλόπουλου ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ, και ίσως για πρώτη φορά θα δείτε τι λέγεται όταν γίνεται διάλειμα ενω εμείς βλέπουμε διαφημίσεις .
Ο Β.Καπερνάρος βουλευτής των Ανεξαρτητων Ελλήνων ακούγεται στο video να λέει:
Ο άλλος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και του παίρνουν το σπίτι.
Εσείς να ξέρατε μέσα στη βουλή ποιοί νομοθετούν μέσα στη βουλή και τι ποιότητα κόσμου υπάρχει. πόσο εχει ξεφτιλιστεί αυτό που λένε Ελληνικό κοινοβούλιο
Δείτε το Βιντεο.
Πηγή : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

KYBEΡΝΗΣΗ ΚΑΙ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ" ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ

(agiovasilema: Όταν τα λέγαμε κάποτε, κατηγορηθήκαμε από κάποιους φίλους ότι βλέπουμε παντού διώκτες και φαντάσματα)


orikteos
Κυβέρνηση και δανειστές επιχειρούν να δεσμεύσουν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που υπάρχει στην ελληνική ΑΟΖ. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, απο το 2023 και μετά όπως εκτιμάται, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δεύτερου πακέτου στήριξης ύψους 130 δις ευρώ που έλαβε η χώρα μας, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε ομόλογο διάρκειας 50 ετών.
Τα πρώτα στοιχεία ύπαρξης υδρογονανθράκων στα Ιωάννινα, στον Πατραικό Κόλπο και το Κατάκολο είναι ενθαρρυντικά και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση εντός του 2014 θα αρχίσουν οι ερευνητικές γεωτρήσεις. Ακόμη πιο σημαντικά είναι τα ευρήματα για την περιοχή του Ιονίου και νοτίως της Κρήτης. Ειδικά η περιοχή της Κρήτης φαίνεται να «κρύβει» τεράστιο κοίτασμα.
Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ μπορούν να εξασφαλίσουν επάρκεια ενέργειες για την Ευρώπη σε ποσοστό 50% για τα επόμενα 30 χρόνια. Ισραήλ και Κύπρος βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο όσον αφορά στην αξιοποίηση της.
Η Ελλάδα ακολουθεί και επιχειρεί να αναδείξει τον ενεργειακό άξονα των τριών χωρών. Σε αυτό αποσκοπεί και η επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και ομάδας υπουργών στο Ισραήλ από σήμερα.
Τα συμφέροντα ωστόσο είναι τεράστια και οι μεγάλες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία επιχειρούν για τους δικούς τους λόγους και με τους δικούς τους τρόπους να ασκήσουν επιρροή και έλεγχο στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι αμέτοχη.
Η επιρροή λοιπόν που θα ασκήσουν κυρίως από την Ευρώπη οι Γερμανοί είναι τα μνημόνια που έχουν υπογράψει Ελλάδα και Κύπρος. Ελέγχοντας δηλαδή το χρέος των δύο χωρών, αποκτούν και λόγο στις εξελίξεις όσον αφορά την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η επιχείρηση λοιπόν να «αλυσοδεθεί» πλήρως η Ελλάδα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα φτάνει στο αποκορύφωμα της. Αφού μας φόρτωσαν με τεράστια δάνεια, εκτόξευσαν το χρέος της χώρας από 120% του ΑΕΠ στο 190%, ισοπέδωσαν την οικονομία, εξαθλίωσαν του πολίτες και προωθούν μέσω της κυβέρνησης-μαριονέτας το «ξεπούλημα» των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών φτάνουν τώρα στο δια ταύτα και λένε αφού δεν μπορείτε να πληρώσετε υποθηκεύστε τα ενεργειακά σας κοιτάσματα.
Αυτό σημαίνει η έκδοση 50ετούς ομολόγου. Δεδομένου ότι από το 2023 μπορεί να αρχίσει η άντληση φυσικού αερίου και πετρελαίου, συνεπώς να «τρέξουν» και έσοδα, οι δανειστές σπεύδουν να τα καπαρώσουν για την αποπληρωμή των δανείων που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα.
Για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει, όλο αυτό που ζούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα ζήσουμε και τα επόμενα, ίσως και δεκαετίες, έγινε για να βάλουν στο χέρι οι τοκογλύφοι-δανειστές στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας και γενικά των πλουτοπαραγωγικών πηγών.
defencenet.gr

Χρήστες, λειτουργοί και «λειτουργοί»


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΙΧΕ παντού εισχωρήσει η διαφθορά. Δεν έμεινε απ’ έξω ο χώρος της υγείας. Όσο κι αν είναι τραγικό να την εμπορεύεσαι. Ως ¨λειτουργός» με τις αμαρτίες σου, είτε ασφαλισμένος που ρημάζεις το ταμείο σου.

«Ο λαός στην εξουσία»! Καλό το σύνθημα στον καιρό του και συνέπαιρνε μάζες στις αναζητήσεις της, ωστόσο, παρεξηγημένο (όπως τόσα), στην Ελλάδα της «δημοκρατίας». Ένιωσε ο ραγιάς λεύτερος και το ’πιασε πως όλα του ανήκουν. Σε ένα βράδυ ό,τι στερήθηκε δια βίου, του το’ δωσαν και το άρπαξε.

ΝΑ πάμε στην υγεία με τους θύτες (όλοι μας) και τα θύματα (όλοι μας) κι ας μην τους διακρίνεις, ως μωσαϊκό προσώπων, οργανισμών και φορέων. Έτρεχε κι ο τελευταίος για (δωρεάν) αναλύσεις κάθε 15/νθήμερο. Ο γιατρός «έγραφε» λυσσασμένα. Γέμιζαν τα παραϊατρικά κέντρα «πελάτες», οι
...

Πέθανε ο Γιώργος Αμερικάνος, μια από τις σημαντικότερες μορφές της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ....

 

amerrr
Φτωχότερη είναι από σήμερα τα ξημερώματα η οικογένεια της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ.
Μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, ο εμβληματικός ηγέτης της «Ένωσης» Γιώργος Αμερικάνος, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 71 ετών και αφού είχαν προηγηθεί τρία χρόνια σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του, εξαιτίας διπλού εγκεφαλικού επεισοδίου.
Ποιος ήταν ο Γιώργος Αμερικάνος - Η μεγάλη καριέρα
Μια από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ αλλά και της ΑΕΚ, ο Γιώργος Αμερικάνος, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του αθλητισμού.
Ο αρχηγός της ΑΕΚ που το 1968 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών.
Ο Γιώργος Αμερικάνος αντιμετώπιζε τελευταία σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί προ τριετίας. Τις τελευταίες ημέρες, νοσηλευόταν στη μονάδα αναζωογόνησης του ΚΑΤ, προσπαθώντας να αναρρώσει μετά από νέα επιπλοκή στην πορεία της υγείας του.
Ο «Παγκόσμιος», όπως ήταν το παρατσούκλι του, ξεκίνησε την καριέρα του στη ΧΑΝ Νίκαιας, πριν μεταπηδήσει στην ΑΕΚ.
Με την «Ένωση» κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Ελλάδας (1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970) και αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (1965, 1968). Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε στο Φάιναλ Φορ του
...

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Στις Σκουριές ξεσηκώνεται κάθε Έλληνας πατριώτης, αλλά εσύ δεν θα το μάθεις ποτέ…

 

Σε κάθε ρεπορτάζ για τις Σκουριές, το MEGA ξεχνάει την πρόσθεση αλλά πετάει στον πολλαπλασιασμό!

Γενικά η ενημέρωση του Mega , πάσχει. Δεν είναι είδηση.

Και όχι μόνο στις αναλύσεις και στην παρουσίαση των θεμάτων αλλα και στην αριθμητική. Σε κάθε αντιμνημονιακή διαδήλωση, μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει οτι είναι αδύνατοι στην πρόσθεση.

Αλλά όταν μιλάμε για τις Σκουριές και τα μεταλλεία χρυσού, εκεί το Mega χάνει την μπάλα τελείως.

Η δεξια φωτογραφία είναι απο την συναυλία κατά της εξόρυξης, χθες, 5 Οκτωβρίου 2013, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου και με μαχητικό παλμό συμμετείχαν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Μελίνα Κανά, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Χαϊνηδες, ενώ όλη την εκδήλωση την κάλυψε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το MEGA παρευρέθηκαν 2000 άνθρωποι…

Oι εκτιμήσεις ήταν για 30000 όπως διαβάζουμε και απο τον Καταλάνό χρήστη του twitter, επάνω. Βέβαια εκεί δεν πιάνουν MEGA.

Η αριστερή φωτογραφία είναι από την συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων χρυσού, όπου έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2013 στην Χαλκιδική στη Μ.Παναγιά

Με γιγαντοθόνες, παραγγέλματα και εφτα λεωφορεία που μετέφεραν τους εργαζόμενους στο σημείο.

Μην ξεχνάμε ότι εκεί παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Άδωνης Γεωργιάδης ενώ χαιρετιστήριες επιστολές απέστειλαν οι Μ. Βορίδης και Χριστοφιλοπούλου.

Εν τέλει, μαζεύτηκαν με το ζόρι 2000 άτομα, λογικό, αφου οι εργαζόμενοι δεν ξεπερνουν τους 1100 και η τοπική κοινωνία έχει πάρει αποστάσεις από το ορυχείο.

Το Mega Channel όμως είδε 6000 κόσμο!

Μπορεί να είναι αδύνατοι στην πρόσθεση, όπως κρίνουμε από την φωτογραφία της μεγαλειώδους συναυλίας κατά των ορυχείων, αλλά στον πολλαπλασιασμό, πετάνε!

http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/10/mega.html

Απόσπασμα από την απολογία του αρχηγού της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκου, στο οποίο αναφέρει ονόματα γνωστών δημοσιογράφων.

Σε Μπόμπολα και ΔΟΛ αξίζει σέβας .(έπεται και ο αντιφασίστας Προβόπουλος). Διαβάστε:
20131006-014000.jpg
UNFOLLOW @unfollow_mag
Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης

Ένα άκρως ενδιαφέρον tweet ανάρτησε πριν λίγα λεπτά στο λογαριασμό του στο Twitter το περιοδικό UNFOLLOW με τίτλο «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης.»
Πρόκειται για απόσπασμα από την απολογία του αρχηγού της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκου, στο οποίο αναφέρει ονόματα γνωστών
δημοσιογράφων που θεωρεί ότι αντιμετώπισαν… σωστά και δίκαια τη ΧΑ, αλλά δεν κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ αυτής.
Ο «φύρερ» της εγκληματικής οργάνωσης προχωρεί όμως κι ένα βήμα παρακάτω: αναφέρει όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου που τον ενημέρωσε ότι επίκεινται συλλήψεις!
Διαβάστε την απάντηση από το αντίγραφο της απολογίας του.
Kalanemos
ολυμπία