Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… Ναι, αυτο που φαντάζεστε!
 
Απίστευτη ιστορία στους καιρούς της κρίσης!!! Ομως, πέρα για πέρα αληθινή ,αφού τα στοιχεία (τα οποία είναι στη διάθεση των αρχών) δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση!….
> Η αφορμή για τη σημερινή αποκάλυψη έρχεται με το νέο νομοσχέδιο για τους φαρμακοποιούς οπου καταργείται η θέση δικαστικού ως Προέδρου του Πειθαρχικού την οποία καταλαμβάνει υπάλληλος της Περιφέρειας ενω χρέη «δικαστή» θα εκτελεί απο τώρα ο Πρόεδρος του κάθε Φαρμακευτικού Συλλόγου. Το θέμα μπορεί να συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ομως, μας εδωσε την αφορμή να αποκαλύψουμε μια συγκλονιστική υπόθεση που δημιουργεί ….εκρήξεις και αφήνει άναυδους οσους τη διαβάσουν….
> Το αγριο περιστατικό σήψης της Ελληνικής κοινωνίας συνέβη στα πρώτα χρόνια της κρίσης. Σε φαρμακείο των Νοτίων Προαστίων η φαρμακοποιός συνέλαβε μια απίστευτη ιδέα για να πολλαπλασιάσει το τζίρο του φαρμακείου της. (Κρατηθείτε!!).
Είχε …προσλάβει μια πολλά υποσχόμενη Ουκρανή με καμπύλες , ιδανικούς γλουτούς, με σαγηνευτικό ντεκολτέ , καυτό μίνι και γκρί-μπλέ μάτια την οποία είχε εγκαταστήσει σε ειδικό χώρο μ ε παραβάν στην πίσω πλευρά του φαρμακείου. Οταν ενας πελάτης εκανε τζίρο πάνω απο 100 ευρώ σε προιόντα, φάρμακα κλπ τότε το δώρο του ήταν η ίδια η ξανθιά Ουκρανή η οποία τον θώπευε στο παραβάν και τέλος του χάριζε μια γρήγορη απόλαυση κάνοντας του επιδέξια πεολειχία!!! Οσοι ανδρες ήσαν στο κόλπο μάζευαν απ τούς στενούς τους φίλους συνταγές και