Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Ακόμα ένα αλλοδαπό κάθαρμα-βιαστής!! Το αλβανικό κτήνος βίαζε την κόρη του μπροστά στην ίδια τη μάνα του παιδιού!!

 Το κορίτσι βρίσκεται στα χέρια παιδοψυχολόγων

Τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον Αλβανό πατέρα βίωνε καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι στη Καλαμάτα. Αφορμή για την αποκάλυψη της ιστορίας στάθηκε ένα οικογενειακό επεισόδιο.
Η αστυνομία στην Καλαμάτα δέχτηκε χθες το βράδυ καταγγελία για οικογενειακό επεισόδιο σε σπίτι της περιοχής.
Όταν οι αρχές έφτασαν εκεί δεν περίμεναν αυτό που θα τους αποκάλυπτε η μητέρα της κοπέλας.
Η μητέρα σε άθλια ψυχολογική κατάσταση άρχισε να εκμυστηρεύεται στους αστυνομικούς το πώς ο άνδρας της κακοποιούσε την κόρη της, ακόμη και διπλά της την ώρα που είχαν ξαπλώσει.
Ο αλλοδαπός βιαστής-τέρας συνελήφθη από τις αρχές και αναμένεται το απόγευμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το ανήλικο κορίτσι υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου