Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Βαρουφάκης: Δεν πρέπει να πάρουμε τη δόση!! Οι διαπραγματεύσεις με τον Τόμσεν πρέπει να σταματήσουν τώρα!!!


Ο  Γ. Βαρουφάκης  δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τον Τόμσεν πρέπει να σταματήσουν και σε καμία περίπτωση να μην πάρουμε τη δόση. Τι προτείνει ο γνωστός οικονομολόγος...

Σύμφωνα με τον ίδιο αν πάρουμε τη δόση οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και του χρόνου τέτοια εποχή πάλι θα χρειαζόμαστε χρήματα. Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε επίσης πως είναι αδύνατο με μέτρα 11,5 δισ. να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα στη χώρα άμεσα. Τι προτείνει ο ίδιος;

Το πρωτογενές έλλειμμα είναι αυτή τη στιγμή 1,5% δηλαδή υπολείπονται ουσιαστικά περίπου 2,5 δισ. ευρώ ώστε αυτό να εξαλειφθεί. Η πρόταση του κ. Βαρουφάκη είναι λοιπόν να μην εφαρμόσουμε τα μέτρα που προτείνει η τρόικα για τα 11,5 δισ. τα οποία θα επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ύφεση αλλά να επικεντρωθούμε στο να εξοικονομήσουμε τα 2,5 δισ. μειώνοντας τις δαπάνες του δημοσίου. Πρότεινε έτσι να γίνει μία κατάταξη με τους μισθούς του δημοσίου από τον υψηλότερο μέχρι τον χαμηλότερο και να γίνει το εξής. Ο υψηλότερος μισθός να μειωθεί ώστε να ισούται με τον δεύτερο στην κατάταξη, ο δεύτερος με τον τρίτο κοκ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε τα μέτρα των 11,5 δισ. κι έτσι το εισόδημα θα συμπιεστεί πολύ λιγότερο και το σημαντικότερο, θα εξαλειφθεί το έλλειμμα μέσα σε 3 εβδομάδες.

Χωρίς έλλειμμα το κράτος θα είναι σε θέση να πληρώνει μισθούς και συντάξεις κι έτσι δεν έχει ανάγκη τη δόση. Επομένως σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη τότε πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις σε νέο πλαίσιο δηλαδή να διαπραγματευτούμε μόνο ως προς τις αποπληρωμές μας στους πιστωτές, χωρίς να εφαρμόσουμε αυτά τα επώδυνα μέτρα που οδηγούν αναμφισβήτητα σε ύφεση.
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Έγκλημα η παράδοση του νερού…WATERΠαράδοση του νερού της Ελλάδας… Το ξεκίνημα από την Πελοπόννησο

Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην ελλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής η οποία υπεγράφη αρχικά στις 11 Απριλίου και η οποια τροποποιήθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011) αφορώντας ουσιαστικά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού!
Πιο συγκεκριμένα η παρ.1 του άρθρου 2, τροποποιήθηκε (αντικαθίσταται) ως εξής:
«1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για
...

“Στρατιωτικό κατασκεύασμα” ο τυφώνας Σάντι;

Θεωρίες συνωμοσίας, και στατιστικές για τα πάντα: Οι δύο από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των Αμερικανών. Και τις δύο δε, τις έχουν αναγάγει σε επιστήμη, οπότε καμία έκπληξη , που την ώρα που δεν έχει “κατακαθίσει η σκόνη” από τον τυφώνα Σάντι, ο οποίος διέλυσε κυριολεκτικά τις ανατολικές ακτές της αμερικανικής ηπείρου, ήδη, η βασική συνωμοσιολογική άποψη ότι όλα είναι κατασκευασμένα, από κάποια κέντρα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, -ιδίως στο Διαδίκτυο-.
«Ο Σάντι είναι μια ακόμη απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων». Αυτό υποστηρίζει ένας βραβευμένος μετεωρολόγος ο Σκοτ Στίβενς,o  οποίος τονίζει πως
...

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Σπύρος Καρατζαφέρης: Παρέα στον Άκη οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου
Σπ. Καρατζαφέρης: Παρέα στον Άκη οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου
Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, στα κρυφά, βρήκαμε τον έμπειρο δημοσιογράφο και μας αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες της σύλληψής του
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο θα έκαναν οι κύριοι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου εάν δεν ίσχυε ο «ολέθριος νόμος» περί ευθύνης υπουργών. Αυτό επισημαίνει ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Καρατζαφέρης έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική σύλληψή του μπροστά στο κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας.
Από νωρίς το πρωί βρεθήκαμε στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου για ηθική και πολιτική στήριξη, στην εισαγγελία Εφετών. Πήγαμε κοντά του κι όταν μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων λίγο πριν παρουσιάσει το καρδιολογικό πρόβλημα που τον έστειλε στον «Ερυθρό Σταυρό».
Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα βρήκαμε τρόπο να μιλήσουμε μαζί του και να
...
 

Τίτλοι τέλους για τη ΔΕΗ – Mε την υπογραφή του Ν. Κοζάνης Γ. Κασαπίδη, Μ. Παπαδόπουλου και Π. Κουκουλόπουλου και με πλειοψηφία μόνο δύο ψήφων υπερψηφίστηκε το ξεπούλημα της ΔΕΗmakriΧωρίς αιδώ, τρεις εκπρόσωποι του Νομού Κοζάνης, Κασαπίδης, Παπαδόπουλος, Κουκουλόπουλος στο κοινοβούλιο συνυπέγραψαν με την ψήφο τους την καταδίκη της περιοχής, την υποτίμηση των μισθών και των συντάξεων, των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και την καταπάτηση των δικαίων του τόπου μας, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στη χώρα. Τα ψέμματα και οι υποσχέσεις τελείωσαν.
Ο δημόσιος κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ αποτελεί πλέον παρελθόν. Από σήμερα με την ψήφο των κυβερνητικών Βουλευτών κ.κ. Κασαπίδη, Παπαδόπουλου και Κουκουλόπουλου ξεκινά η αρχή
του ξεπουλήματος μιας επιχείρησης που αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας αλλά και ολόκληρης της χώρας. Η υπερψήφιση του άρθρου για τις αποκρατικοποιήσεις όλων των ΔΕΚΟ, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, θα δημιουργήσει τραγικές συνθήκες για τους εργαζομένους, καθώς σε συνδυασμό με
...

Δώστε σημασία στην παρακάτω είδηση για να καταλάβετε το μέγεθος του ξεπουλήματος στους Γερμανούς....

Χθες εγινε διεθνης διαγωνισμος για την προκριση αναδοχου προμηθευτη
Ποντισμενων καλωδιων (συνδεση ολων των νησιων με την ηπειρωτικη χωρα).
Μεταξυ των υποψηφιων η Ελληνικη εταιρεια, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ .
Μαντεψτε ποιος πηρε την δουλεια......Η SIEMENS....!!!!!!!!!
Κοστος εργου 400.000.000  $.
Να γιατι ηρθε η Frau Merkel.
Ολοι τους θελουν κρεμασμα.
 
Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό .....

http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2247161  

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ.
koureio-mixail-voda


Ο Αργύρης διατηρεί κουρείο επί της Μιχαήλ Βόδα, εδώ και χρόνια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, "γύρω στη μία είδα έναν μελαμψό να μπαίνει στο μαγαζί και μετά να φεύγει τρέχοντας. Μπήκα μέσα και είδα τον Αργύρη με αίματα στην κοιλιά να προσπαθεί να πλυθεί στη βρύση. Με μαχαίρωσαν μου είπε. Κοκκάλωσα. Φώναξα την αστυνομία και
....
 

ΜΑΤ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ-VIDEOmat-agiou-meletiou

Ένταση και ανθρωποκυνηγητό στα στενά των γκέτο για τον εντοπισμό του λαθραίου μαχαιροβγάλτη που μαχαίρωσε στη κοιλιά, λίγο κάτω από το μέρος της καρδιάς τον κομμωτή Αργύρη, στην Μιχαήλ Βόδα, ακολούθησαν ένα ακόμα άγριο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.
Για να ηρεμήσουν οι κάτοικοι και να μην προχωρήσουν πάλι σε επιχειρήσεις αντεκδίκησης, επενέβησαν δύο διμοιρίες με ΜΑΤ που μάλλον από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πληροφορήθηκαν οι ανώτεροί τους τα καθέκαστα.
Παρόλο το σημερινό συμβάν, λαθρομετανάστες λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με
...
 

Εικόνα διάλυσης για το ΠΑΣΟΚ - Έξι βουλευτές δήλωσαν πως δεν ψηφίζουν τα μέτρα - Απειλές Βενιζέλου για διαγραφές και κορώνες του τύπου: "Χωρίζουν οι δρόμοι μας"- Φωνάζοντας αποχώρησε ο κ. Κασσής: "ας συνεχίσει με αυτούς που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 4%"

- Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σκανδαλίδης χτύπησε την καρέκλα του από την ένταση της συνεδρίασης
- Απόντες από την κρίσιμη συνεδρίαση ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος
- Παρέμβαση Σηφουνάκη: "Εάν πάμε έτσι στα μέτρα θα διαλυθεί η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ"
- Βενιζέλος προς δημοσιογράφους: Εσεις δεν απεργείτε; - Απάντηση δημοσιογράφου: θέλετε να βγούμε κι από το κτίριο
- Δεν έγινε τελικά ψηφοφορία για την κομματική πειθαρχία

Αυτό που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μόνο με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί: Πλήρης διάλυση. Αυτό δείχνουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και όλων όσων εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σε μία τετράωρη συνεδρίαση, ο  Βενιζέλος έδωσε το στίγμα των
...

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

«Αν πάθει τίποτα ο αδερφός μου, θα κόψω τα πόδια του Σαμαρά»
«Αν πάθει τίποτα ο αδερφός μου, θα κόψω τα πόδια του Σαμαρά»
Εκτός εαυτού βγήκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος την ώρα που η εκπομπή του βρισκόταν «στον αέρα», πληροφορήθηκε ότι ο αδερφός του, Σπύρος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Αν πάθει οτιδήποτε ο αδελφός μου, θα του κόψω τα πόδια του Σαμαρά. Αρκετά του έχω χαρίσει με τις αλήτικες μεθόδους που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί εις βάρος του έθνους και των Ελλήνων, θα του κόψω τα πόδια», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αν σας λυντσάρει ο κόσμος..να ξέρετε το γιατί…Εξαίρεσαν τις “παχιές αγελάδες”, τις συντεχνίες και τους τραπεζίτες..απ τα μέτρα που ισχύουν για το πόπολο και τον λαουτζίκο…
Πολλοί ήταν οι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ κυρίως, αλλά και τη ΔΗΜΑΡ που είπαν “όχι” ή “παρών” στην τροπολογία που αφορά στον ΕΟΠΥΥ, αλλά και στα άρθρα 2-3-4 και 5. 
Τροπολογία ΕΟΠΥΥ:
Ναι: 136   Όχι: 143  

Η τροπολογία ΕΟΠΠΥ αφορούσε στην ένταξη στον ΕΟΠΥΥ
των ευγενών ταμείων των γιατρών, δημοσιογράφων, των δικηγόρων, των μηχανικών και των τραπεζικών υπαλλήλων…
Δηλαδή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καταψήφισαν την τροπολογία του ΕΟΠΠΥ…απλά εξαίρεσαν από την υπαγωγή στον ΕΟΠΠΥ τα ευγενή ταμεία, τους ημέτερους, τις παχιές αγελάδες…τους τραπεζίτες !!!!
Υ.Γ
Και για να προλάβω τους τυχόν καλοθελητές η Αντιπολίτευση είναι κατά του μνημονίου και προφανώς κατά της απάτης του ΕΟΠΠΥ, που απορρέει απ τα μνημόνια, έτσι κι αλλιώς…
Προφανώς  και δεν πέφτουμε στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού και της κατσίκας του γείτονα…
Απλά θέλουμε να αναδείξουμε θέματα ισονομίας και το πως μεθοδεύουν την προστασία συγκεκριμένων ομάδων…

Illuminati και μείωση του πληθυσμού: Ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα σημαίνει: Αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού – Ασθένειες – Μόλυνση – Θάνατοι και διακοπες υδροδότησης


ILLUMINATI
τους το νερό, αν θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν διασώσεις.
Η ψεύτικη απειλή: Αν Θέλετε να μείνετε στην Ευροζώνη; Τότε παραδώστε τις πολυτιμότερες αστικές τάξεις σας στις πολυεθνικές εταιρίες. Αυτό είναι σύμφωνο με το ευρύτερο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, όπως το νερό, οι δρόμοι, τα σχολεία.Όλα ιδιωτικοποιούνται και λαμβάνονται από τα δικά μας χέρια.
Οι ασθένειες με την μόλυνση του νερού: 
Μετά την ιδιωτικοποίηση του νερού θα επέλθουν αυξήσεις στην τιμή του, όπως σε πολλές άλλες χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η δημόσια ύδρευση. Η ελίτ ωστόσο θα μπορεί να μολύνει τα αποθέματα νερού μας με οποιαδήποτε μορφή δηλητηρίασης στοχεύοντας να σκοτώσει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό.
Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες πολυεθνικές διαπραγματεύονται συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων με τις κυβερνήσεις, 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό και 1,8 εκατομμύρια θάνατοι τον χρόνο οφείλονται σε ασθένειες που προκαλούνται από πόση ακατάλληλου νερού.
Όποιος έπιασεν, έπιασεν…. Το παρακάτω άρθρο είναι από: ΤΟ ΧΩΝΙ 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 6.000 άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους Η ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βουλγαρία ήταν µέρος του προγράµµατος λιτότητας που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, υποσχόµενο αποτελεσµατικότητα αλλά κυρίως ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ. (Τα ίδια Παντελάκη µου, τα ίδια Παντελή µου). Τελικά, επενδύσεις δεν έγιναν. Εγιναν όµως τα ακόλουθα, ως συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού:
● Αύξηση της τιµής του νερού τουλάχιστον 12%.
● Σκάνδαλα διαφθοράς από το 2005, για υψηλές αµοιβές. Ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο. (Φανταστείτε πόσο θα παίρνει εδώ).
● 100άδες νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο ύδρευσης, επειδή δεν
...
 

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Η “ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ...ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!


 Πεταμένος στο τρίτο υπόγειο του Χάρβαρντ της Νέας Υόρκης ο μεγάλος στοχαστής! Άλλωστε το “κύρος” του φάνηκε από το βίντεο που διέρρευσε και αποκάλυψε ότι η προηγούμενη αίθουσα που χρησιμοποιούσε θύμιζε αποθήκη καθαριστικών: Ο ΓΑΠ καθηγητής του Harvard. Ακολουθεί ο καραγκιόζης αστροναύτης και το καταραμένο φίδι.

Η τελευταία του ομιλία λοιπόν έγινε στα έγκατα του ιδρύματος με το πολυπληθές κοινό των …32 μαθητών, αλλά η εφημερίδα “Ελλάδα” αποκαλύπτει κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό:

Ο ΓΑΠ κάνει …φυλετικό έλεγχο στους ακροατές του! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, “οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι για τον ΓΑΠ ακόμα και στην Αμερική”, αφού ζητά να ελέγχεται η εθνικότητα των ακροατών του!

Μάλιστα φαίνεται πως διδάχθηκε και από την διαρροή του προηγούμενου βίντεο που ελήφθη από κινητό και πλέον έξω από την κατακόμβη που φιλοξένησε την τελευταία του ομιλία υπήρχε η πινακίδα: “Αφήστε τα κινητά σας πριν εισέλθετε”!! Κάποιος από τους 32 άλλωστε παρά τον έλεγχο, θα μπορούσε να ήταν προβοκάτορας – πληροφοριοδότης με σκοπό να τον εκθέσει…

Νάνος Βαλαωρίτης : Τι είχαμε, τι χάσαμε και τι μας μένει ακόμα  του Νάνου Βαλαωρίτη

Χάσαμε τ' αυτοκίνητα, τα κινητά μας, τα ακίνητά μας, τα επιδόματα του Πάσχα και των Χριστουγέννων. Χάσαμε τον ύπνο μας τη δουλειά μας, το μαγαζάκι, το καφενείο, την επιχείρηση, ρούχων, παπουτσιών, την ιστορία μας, το 1821, τη Σμύρνη, τη Μικρά Ασία. Χάσαμε τα καπέλα μας, την αξιοπρέπειά μας, την μπέσα μας (Μπέσαμε μούτσος...), τις πνευματικές μας αξίες, τις αξίες στο Χρηματιστήριο, τις καρέκλες μας εποχής, στο Δημοπρατήριο, τις ντουλάπες, τους καθρέφτες.
 
Χάσαμε τη βυζαντινή μας ταυτότητα, ως γνήσιοι Έλληνες απόγονοι εκείνων των άλλων Ελλήνων που θαυματούργησαν χωρίς δάνεια, χωρίς θέσεις στο δημόσιο, αργομισθίες στα Δέκο, στη Λυρική σκηνή, στη Δημόσια Τηλεόραση. Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια μας, τα βρακιά μας τα εισοδήματα απ' τους τεράστιους φόρους, τα ξενοδοχεία μας, τα πλοία τα εμπορικά, τα πλοία της
...

Τυφώνας Sandy – 16 νεκροί μέχρι στιγμής- Σκοτάδι στο Μανχάταν – 5,7 εκατ. χωρίς ρεύμα, συναγερμός για τον πυρηνικό σταθμό του Ν. Τζέρσεϊ-Κύματα ύψους 10 μέτρων στο λιμάνι της Ν Υ 

 Πλημμύρισε ακόμη και το μετρό της πόλης
- 10.000 κλήσεις ανά 30' δέχονται οι υπηρεσίες άμεσης δράσης
- Απομακρύνονται οι ασθενείς από 200 από πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης
- Έκκληση του δημάρχου της Ν.Υ. να μην κυκλοφορούν οι πολίτες αν δεν είναι απαραίτητο!

Η Sandy σαρώνει τις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ και μέχρι στιγμής το πέρασμά του είναι τρομακτικό. 13 νεκροί ανάμεσά τους τρία παιδιά. 5,7 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. Το Μανχάταν βυθισμένο στο σκοτάδι. Νοσοκομεία εκκενώνονται, αυτοκίνητα καταστρέφονται από τις πτώσεις δέντρων.

Το μετρό της Νέας Υόρκης πλημμύρισε. 200 ασθενείς από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λανγκον απομακρύνονται. Σε άλλα νοσοκομεία δεν έχει ρεύμα, πλημμύρισαν τα
....

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Ο τυφώνας ΣΑΝΤΥ που αναμένεται να πλήξει την Αμερική, σε LIVE μετάδοση. - Hurricane SANDY live cam.

Διεθνής διασυρμός. Οργισμένη η Κριστίν Λαγκάρντ δίνει έκτακτη συνέντευξη τύπου. Τα ξένα ΜΜΕ για την σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη και την εικόνα της παρακμιακής χούντας στην παρέλαση.silipsibaxebanis_950_381_1_
Η ίδια η επικεφαλής του IMF Κριστίν Λαγκάρντ που έδωσε την λίστα στον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να δώσει έκτακτη συνένετυξη τύπου με την οποία θα καταγγέλει την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες πολιτικούς. Στο μεταξύ τα διεθνή ΜΜΕ με συνεχή ρεπορτάζ τους καλύπτουν την σύλληψη Βαξεβάνη. 

Το νοσηρό κλίμα της παρακμιακής χούντας συμπληρώνουν και οι φωτογραφίες των στρατιωτών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τον Παπούλια να αναχωρεί με την Mercedes του λίγο μετά τις υποκριτικές δηλώσεις συμπαράστασης στους Έλληνες.

Mείνετε συντονισμένοι. Είναι πολύ πιθανό οι 3 φαύλοι της συγκυβέρνησης να μας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις πριν εγκαταλείψουν νύχτα της Ελλάδα κάτω από
.....

Οι βουλευτές ΝΔ στη παρέλαση Κορίνθου. Ούτε ο Ομπάμα τόση φρουρά...Η απόλυτη ξεφτίλα του χουντοκράτους!


Oι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Κόρινθο, ήρθαν στην παρέλαση με την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, 25 τον αριθμό. Φόβος -τρόμος για τα χουντικά στελέχη...
Δείτε το σχετικό βίντεο…
(είδαμε το  βίντεο  στο L1)

ΟΧΙ!!!


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;;

Περασανε σχεδον 50 χρονια απο το επος του ’40,χιλιαδες ηρωες,χιλαδες νεκροι.Μια σταλιτσα τοση δα πατριδα τα εβαλε με την πιο καλοκουρδισμενη στρατιωτικη μηχανη που εγινε ποτε,τον ιταλογερμανικο αξονα,διοικουμενο απο εναν ψυχασθενη,εγωπαθη,διεστραμμενο αρχηγο,τον Χιτλερ.Τι τραγικη ειρωνεια ομως,σημερα μου φαινεται οτι ο πολεμος δεν τελειωσε ποτε.Σκουληκια,προδοτες,υπανθρωποι,απατριδες πολιτικοι και συνεργατες τους ειπαν ενα μεγαλο ΝΑΙ στην μεγαλη Γερμανια που παει να

υποδουλωσει ολη την Ευρωπη,με μιας νεας μορφης πολεμο,τον οικονομικο.Ειπαν ΝΑΙ και ξεφτιλισαν την τιμη και την μνημη αυτων που επεσαν στο μετωπο εναντιων του Γερμανου κατακτητη του ’40.Ξεχνουν ομως οτι οι Ελληνες καθυστερησαν τον γερμανικο στρατο,με αποτελεσμα να πιασει ο βαρυς χειμωνας στην Σ.Ενωση και να καταστραφουν τα σχεδια τους.Ετσι και σημερα εν ετει 2012,οι Ελληνες ειναι εμποδιο στα σχεδια των Γερμανων για υποδουλωση ολης της Ε υρωπης.Τρια χρονια τωρα,διασυρονται παγκοσμιως,διαλυεται ο κοινωνικος ιστος τους,τους παιρνουν τα παντα.Τωρα ομως η
...

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ... ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥbaxebanissilipsi
Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού HOT DOC Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 11 το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα.
Ο δημοσιογράφος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο αυτόφωρο δικαστήριο.
Η σιδερόφρακτη πρωθυπουργική λογική περί δημοκρατίας…
Με σκηνικό την αλγεινή εικόνα των δρακόντειων μέτρων πέριξ του ναού του Αγίου Δημητρίου στη θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός στο Διοικητήριο και κατά τη διάρκεια των εγκαινών έκθεσης κειμηλίων της απελευθέρωσης της πόλης, διάβασε μια… προχειρογραμμένη έκθεση ιδεών, διανθισμένη με τους απαραίτητους στίχους του Ελύτη και του Ρίτσου, για να προσδώσει και το ανάλογο συγκινησιακό στοιχείο…Και μεταξύ των άλλων με την άνεση της …μασκαρεμένης θρασύτητας, μας μίλησε για το “στοίχημα που κερδίζουμε” και για την αδήριτη ανάγκη για ομόνοια και ενότητα του ελληνικού λαού, χωρίς καχυποψία, δίνοντας ταυτόχρονα “μαθήματα δημοκρατίας”, υποσχόμενος για διέξοδο από την κρίση με τη φράση “θα τα καταφέρουμε…”, αλλά και τονίζοντας ότι συναισθάνεται την
....
 

ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.Αδέρφια όλοι ψηλά τις καρδιές και τα κεφάλια.
Βάλτε με περηφάνεια την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια. 

Κάθε ημέρα που περνάει η μαύρη εποχή της προδοσίας και της κατοχής πλησιάζει στο τέλος της....

Ο τραγικός προδότης σήμερα μίλησε με τα λόγια του Ελύτη και του Ρίτσου....
Μίλησε για πατριωτισμό, για την Μακεδονία για τους ήρωες προγόνους μας, για την δοκιμασία της πατρίδας μας και του λαού μας.....

Βρε μέχρι και τον Εθνικό Υμνο μπορεί να ψάλλει για να μας κοιμήσει....

Πόσο ψεύτικα λόγια και υποκριτικά...
Τα ίδια έλεγε πριν λίγο καιρό κι ο προηγούμενος προδότης του Χάρβαρντ....  Μιλούσε για "νέο πατριωτισμό".... για τα άδικα μέτρα...

Κλείστε τα αυτιά σας. Οι προδοτικές Σειρήνες θέλουν να μας κοιμήσουν....

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική....

Οι συνταξιούχοι τρώνε χημικά και ξύλο σε κάθε τους
...

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης!!! Η ΧΟΥΝΤΑ του Σαμαρά, με στρατό και αστυνομία απαγορεύει στους Έλληνες να γιορτάσουν την εθνική τους εορτή, αφήνει τα λαμόγια της συμμορίας ελεύθερα και συλλαμβάνει τολμηρούς δημοσιογράφους!!!


Στο σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια όπου βρισκόταν συνελήφθη το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Βαξεβάνης.

Είχεπροηγηθεί η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή του μετά τη δημοσίευση των ονομάτων της "λίστας Λαγκάρντ" στο περιοδικό του HOT DOC. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση "Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC, όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ".

Τη σύλληψή του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πρωτοφανή κινητοποίηση και για “παραθεσμική λειτουργία”. “Γυρνάμε στο 1940 μέσα από πρωτοφανείς αποφάσεις κάποιων” λέει χαρακτηριστικά...

Ανακοίνωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έντρομοι και περιδεείς οι υποτελείς των τροικανών, αυτοί που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, τώρα παραδίδουν και τα συνταγματικά μας δικαιώματα βορά στον φόβο και στην δικαστική απειλή.
Όσο και όσοι βεβαρημένοι με τεράστιες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρμόδιοι υπάλληλοι που φρόντισαν να εξαφανίσουν φορολογικά εγκλήματα κάποιων, κυκλοφορούν ελεύθεροι τόσο οι δικαστικές διώξεις
εναντίων δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν τις ευθύνες τους, θα αποδεικνύουν τους λόγους που φτάσαμε σε αυτό το σημείο της ανήκεστης παρακμής.

Σκίζουν τα πτυχία τους οι εισαγγελείς: Καταζητείται ο Βαξεβάνης που έβγαλε την λίστα. Αυτοί που την αναπαρήγαγαν;


 

20121027-213547.jpg Βλέποντας το τουίτ του Βαξεβάνη για την αντιγραφή της λίστας από το περιοδικό, η δικαιοσύνη μάλλον έχει δύσκολο έργο…
Έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια οι νομικοί της χώρας με την λίστα. Εκτός του ότι αυτοί που την κατείχαν αλλά την έκρυψαν χρησιμοποιώντας την με προσωπικά κίνητρα παραμένουν ασύλληπτοι. Καταζητείται ο Βαξεβάνης που την διέδωσε. Και όμως, ακριβώς με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για όσους επαγγελματίες της
ενημέρωσης την αναπαρήγαγαν αυτούσια και όχι στο πλαίσιο σχολιασμού.
Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι σε αυτή την κατεύθυνση, αναμένουμε να δούμε τις επόμενες ώρες εάν θα κρατηθούν τα προσχήματα. ΠΗΓΉ

Κώστας Βαξεβάνης: Αναζητούν εμένα αντί για την αλήθεια (video)


Ο  Κώστας Βαξεβάνης μιλάει στο Κουτί της Πανδώρας για το δημοσίευμα του HOT DOC και την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ αλλά και την προσπάθεια φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου και της αλήθειας.

Ο Βαξεβάνης για την αντιγραφή της λίστας Λαγκάρντ και τις δημοσιογραφικές μπανιέρες…Του Κώστα Βαξεβάνη

Είμαστε μια μικρή δημοσιογραφική ομάδα. Δημοσιογραφική. Σε αυτό επιμένουμε ιδιαίτερα. Δεν έχουμε μετοχικά σχήματα, δεν πήραμε δάνεια, δεν χρησιμοποιήσαμε τη δημοσιογραφία για να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα. Ξεκινήσαμε την έκδοση του HOT DOC με 5.000 ευρώ κεφάλαιο. Δεν μπήκαμε σε μπανιέρες για να μουλιάσουμε την δημοσιογραφία στα αρωματικά νερά του life style, δεν παρουσιάσαμε ως δημοσιογραφία τα γιλέκα του Καματερού. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό υπάρχει ένα ποσό για να πληρωθεί το χαρτί, οι άνθρωποι που δουλεύουν και κάτι πίτσες ντιλίβερι τα μεσημέρια που μας έχουν
καταστρέψει.
Ναι αυτή η εικόνα είναι αδιανόητη για πολλούς. Ο δημοσιογράφος στην σχηματική του απεικόνιση θα είναι ή αλήτης ρουφιάνος, ή κυριλέ και κονομημένος. Λίγο μας ενδιαφέρει. Πάμε κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μας αρέσει. Και που τα βάζουμε με μεγαθήρια που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν, γιατί κάνουμε μόνο τη δουλειά μας.
Οι έρευνες του HOT DOC σε ένα εξάμηνο έχουν προκαλέσει πάνω από 10 εισαγγελικές παρεμβάσεις και άλλες τόσες ερωτήσεις στη Βουλή. Αυτές οι
....