Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΤ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ-VIDEOmat-agiou-meletiou

Ένταση και ανθρωποκυνηγητό στα στενά των γκέτο για τον εντοπισμό του λαθραίου μαχαιροβγάλτη που μαχαίρωσε στη κοιλιά, λίγο κάτω από το μέρος της καρδιάς τον κομμωτή Αργύρη, στην Μιχαήλ Βόδα, ακολούθησαν ένα ακόμα άγριο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.
Για να ηρεμήσουν οι κάτοικοι και να μην προχωρήσουν πάλι σε επιχειρήσεις αντεκδίκησης, επενέβησαν δύο διμοιρίες με ΜΑΤ που μάλλον από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πληροφορήθηκαν οι ανώτεροί τους τα καθέκαστα.
Παρόλο το σημερινό συμβάν, λαθρομετανάστες λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με
...
 
πληροφορίες, προκάλεσαν βγάζοντας μαχαίρια και ξεκινησε κυνήγι λαθρομεταναστών! Στους γύρο δρόμους! Η ένταση συνεχίστηκε μέχρι που ήρθε διμοιρια των ΜΑΤ-όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος-Μάριος Β. που παρακολούθησε τα διαδραματιζόμενα.
Η ΕΛΑΣ εκεί είναι απούσα.Παρούσα όμως είναι πάντα η Χρυσή Αυγή. Και αναρωτιέται ο κ.Δένδιας για τα τάγματα εφόδου. Με το δούλεμα στους κατοίκους και τις ανθρωποσφαγές να συνεχίζονται.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου