Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κόλαφος ο Χάρρυ Κλυνν για Στουρνάρα τον οποίο αποκαλεί ''αδάκρυτο μνημονιακό καθίκι''

 
20130301-212602.jpg

Το μαγκάλι είναι φονικό ή η πολιτική που το ανάβει;

Δυστυχώς δεν προλάβαμε να λάβουμε το μήνυμα που ακολουθεί και συγκλονιστήκαμε από το τραγικό γεγονός με τα νέα παιδιά στη Λάρισα! Το μήνυμα που λάβαμε:

«Σήμερα -και μάλιστα την ώρα που οι φωστήρες για να μην πω τίποτα βαρύτερο έψελναν τις π…ιές τους στην εααν - έκοβαν το ρεύμα σε στρατεύσιμο με σύζυγο με καρκίνο. Αφορά τον ΟΡΕΣΤΗ ο οποίος και κατάφερε επανασύνδεση με διακανονισμό, ποσόν 800 Ε. Είδες η πατρίδα με τους πατριώτες ... καλό βράδυ. ».


Άραγε στις διεκδικήσεις που ξεκινούν οι εε & εα συνάδελφοι θα περιοριστούν στις μειώσεις των συντάξεων / μερισμάτων και τα θέματα άμυνας, ή θα συμπεριλάβουν και τα ζητήματα όπως το πετρέλαιο, το χαράτσι της ΔΕΗ, τη δυσβάστακτη φορολόγηση του εισοδήματος (όσου έχει μείνει), την αύξηση των προσωπικών δαπανών για την υγεία, την ακρίβεια, κλπ κλπ; Τέτοια είναι η πρόταση που κατατέθηκε από την ΚΕΘΑ και άλλους που σημαίνει ότι απαιτείται διαμαρτυρία για την πολιτική που εφαρμόζεται καθώς και διαμαρτυρία των συναδέλφων μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας τους συγγενείς και φίλους. Γιατί δεν είναι φονικό το μαγκάλι αλλά η πολιτική που το ανάβει … ! Γιατί το μαγκάλι δεν σκοτώνει μόνο του γείτονα τα παιδιά ….!

http://ketha.gr/nea.html :

To αν το twitter είναι εξίσου φονικό με το μονοξείδιο του άνθρακα τόσο εμείς, όσο και ο προκλητικός Θάνος Τζήμερος, θα το διαπιστώσουμε σύντομα.


Για την ώρα δείτε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του και λάβετε υπ'υπόψιν ότι στελέχη του ήδη ανακοινώνουν πως ο κύριος αυτός από εδώ και πέρα, εκφράζει μόνο τον εαυτό του.








Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να μαζέψει τον Τζήμερο για περιύβριση νεκρού;

 

Υπάρχει κάποιος ζωντανός σε αυτό το άθλιο κράτος να μαζέψει τα αμόρφωτα φασισταριά που θέλουν να ποινικοποιήσουν την ανθρώπινη ευαισθησία ως “λαϊκισμό”;
Υπάρχει κάποιος να μαζέψει τον αμόρφωτο θαυμαστή του Σημίτη, Τζήμερο και να του εξηγήσει ότι…

ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ
ΜΑΓΚΑΛΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, δεν το κάνεις από άγνοια αλλά από ανάγκη;

Υπάρχει κάποιος, ή απλά αυτά τα ρεμάλια είναι η άλλη όψη των απαίδευτων “πυρήνων” που επίσης επιθυμούν το κοινωνικό χάος; Υπάρχει κάποιος να τους μπουζουριάσει πριν βρεθεί ο “απεγνωσμένος” που θα τους κάνει “ήρωες”;

 

Καθαιρέθηκε ο Τζήμερος από το κόμμα του –

 
Καθαιρέθηκε ο Τζήμερος από το κόμμα του – Με τον Άδωνι τι γίνεται;
«Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του».
Με αυτό το σχόλιο σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» ανακοίνωσε την απόφαση κορυφαίων μελών του κόμματος να καθαιρέσουν τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Θάνο Τζήμερο και από τη θέση του Διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε στον πολιτικό φορέα.


Αιτία, ήταν το προκλητικό σχόλιο στο Tweeter του Θάνου Τζήμερου για τους φοιτητές που πέθαναν στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, καθώς δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης.
Ήδη στο νέο κόμμα γίνονται συζητήσεις ακόμα και για το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διαγραφή του κ. Τζήμερου, λόγω και των αντιδράσεων. Στο απίστευτα προκλητικό
....

Άγρια επεισόδια σε ξενοδοχείο στην Καβάλα -Εργαζόμενοι μόλις είδαν τον Μ. Βορίδη τα έκαναν γυαλιά καρφιά - Φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο

 

''ΟΥΣΤ ΒΟΡΙΔΗ, πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ..."φώναζαν οργισμένοι οι εργαζόμενοι
- Από τα αυγά, τις καρέκλες και τα τραπέζια που πετούσαν η συνέντευξη Τύπου ματαιώθηκε
- Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αρνήθηκε να τους δει

Πολύ έντονα επεισόδια προκλήθηκαν αργά χθες το απόγευμα από ομάδα εργαζόμενους στην KAVALA OIL με αφορμή στην Καβάλα την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Οι εργαζόμενοι φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου "Ωκεανίς" και εισήλθαν μέσα όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του
.....

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ.

 


giagiaka1 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ

Άγριο έγκλημα στον Μώλο Φθιώτιδας. Ηλικιωμένη γυναίκα, που έμενε μόνη, βρέθηκε νεκρή, σήμερα το απόγευμα, δεμένη πισθάγκωνα και φιμωμένη με ταινία μέσα στο σπίτι της.
Μάλιστα οι δράστες είχαν βάλει χαρτιά μέσα στο στόμα της, για να αποκλείσουν κάθε περίπτωση να φωνάξει.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του lamiastar.gr, οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού της τις νυχτερινές ώρες προκειμένου να την κλέψουν.
giagiaka
Η γυναίκα δεν έδωσε σημεία ζωής το πρωί. Ένας γείτονας της άφησε φρούτα στην αυλή και της φώναξε, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Εκείνη την ώρα δεν ανησύχησε. Αργότερα όμως το μεσημέρι, η 77χρονη δεν είχε εμφανιστεί. Ο γείτονας πρόσεξε πως το παράθυρο ήταν παραβιασμένο.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο
....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 


ante
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Την ώρα που το ρεπορτάζ για το παραεμπόριο βρισκόταν σε εξέλιξη και ενώ το συνεργείο του ΑΝΤ1 τράβαγε πλάνα από το παράνομο παζάρι έξω από την ΑΣΟΕ, λαθρομετανάστες επιτέθηκαν στο αμάξι.
Δείτε το ρεπορτάζ και τη στιγμή της επίθεσης από το 2.16 του βίντεο και μετά..


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αυτά είναι τα 49 ονόματα που ψάχνει το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

 

9849DC626C1D87CECB7E61D70A7B2522Kατάλογο με 49 ονόματα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ και τα οποία εμφανίζονται δικαιούχοι ή διαχειριστές σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ύψους από 3.000.000 έως 550.000.000 δολάρια, έδωσε στην προανακριτική επιτροπή, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΣΔΟΕ, που έχει αναλάβει και την έρευνα των προσώπων της λίστας Λαγκάρντ, έστειλε στις 27.2.2013 προσκλήσεις στα συγκεκριμένα πρόσωπα, προκειμένου «εντός 5 ημερών από την επίδοση της κλήσης αυτής να υποβάλετε στην υπηρεσία μας έγγραφα και στοιχεία, από τα οποία να προκύπτουν τα δικαιώματά σας και οι προϋποθέσεις απόκτησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων επί λογαριασμών που τηρούνται στην ...


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στήνεται το μεγάλο κόλπο των κατασχέσεων από Γερμανικές τράπεζες

Στήνεται το μεγάλο κόλπο των κατασχέσεων από Γερμανικές τράπεζες
Η ρύθμιση για τα ''κόκκινα δάνεια'' υποκρύπτει μία τεράστια παγίδα, ένα “colpo grosso” που έχει στηθεί στο παρασκήνιο με την καθοδήγηση του Βερολίνου και της τρόικας και την ανοχή της κυβέρνησης ή την αδυναμία της να παρέμβει.
Οι Γερμανοί και η τρόικα θα συναινέσουν στη ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, παίρνοντας ως αντάλλαγμα την εξαγορά αυτών των δανείων από Γερμανικές Τράπεζες και ξένα funds.
Αυτό σημαίνει ότι μετά την παρέλευση 3 χρόνων οι Έλληνες δανειολήπτες δεν θα έχουν να κάνουν με την ελληνική τράπεζα που τους χορήγησε το δάνεια αλλά με μία άλλη τράπεζα γερμανικών ή ολλανδικών συμφερόντων που θα έχει εξαγοράσει το δάνειο.
Οι Γερμανοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι την επόμενη τριετία τα ''κόκκινα'' δάνεια νοικοκυριών και επιχειρήσεων θα βρίσκονται σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Θα αγοράσουν φθηνά τώρα αυτά τα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις ακινήτων και επιχειρήσεων.
Τα ακίνητα θα πωληθούν ή θα διατεθούν με τη διαδικασία της χρονομίσθωσης σε Βορειοευρωπαίους συνταξιούχους και ιδιώτες ενώ ανάλογη κίνηση θα γίνει και με τις επιχειρήσεις, που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν και θα
....

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ-ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 


KARATZA

Τίτλοι τέλους για τον ΛΑΟΣ έπεσαν πριν από λίγο με την ομαδική παραίτηση 5 σημαντικών στελεχών του κόμματος!
Εξέδωσαν κοινή δριμεία ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής τους.
Πριν από λίγο διάστημα σε συνέντευξή του ο Π. Αποστόλου αναφερόταν σε αποχωρήσεις και αποστασιοποιήσεις από τον ΛΑΟΣ. Στα ονόματα εκείνα είχε συμπεριλάβει και αυτό του Δ. Γοδοσίδη ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τον Π. Αποστόλου. Τα γεγονότα όμως, μέσα σε λίγες ημέρες φαίνεται ότι δικαιώνουν απόλυτα τον Π. Αποστόλου.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι απόλυτα εκτεθειμένος και καλείται να δώσει απαντήσεις για την διάλυση στην οποία οδηγήθηκε το κόμμα του. Ευθύνεται ο ίδιος απόλυτα και οφείλει εξηγήσεις στους ψηφοφόρους του.
Η δημόσια δήλωση παραίτησης των Κανελλόπουλου, Παπανδρέου-Παπαδάκη, Σαρατσιώτη, Ροντούλη, Χρυσανθακόπουλου, είναι η εξής:
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη
Με ευθύνη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια σας ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον ΛΑΟΣ. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και τους προσδιορίζουμε ως εξής:
1)Δεν δυνάμεθα πλέον να παρακολουθήσουμε τις εξωφρενικές ανακολουθίες σας! Με πρόσφατη δήλωσή σας χαιρετίζετε την νίκη του ΑΝΑΝ-στασιάδη στη Κύπρο έναντι της αριστεράς! Εσείς δεν πλέκατε το εγκώμιο υπέρ του «αριστερού» Χριστόφια; Ξεχάσατε ότι ο Αναστασιάδης ήταν υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ; Ότι είναι υπέρμαχος του κυπριακού μνημονίου υποταγής στην ΤΡΟΙΚΑ; Με την ίδια λογική αύριο θα σέρνεστε έξω από τον προθάλαμο κάθε διεφθαρμένης μνημονιακής εξουσίας...
2)Μετά από 8 μήνες, αφότου έγιναν οι εκλογές, παρόλες τις αλλεπάλληλες και αγωνιώδεις εκκλήσεις μας, δεν συνεδρίασε εξ αιτίας σας κανένα από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.
Ούτε η επιβεβλημένη, κατά τα πολιτικά ειωθότα, Κεντρική Επιτροπή, ούτε η Εκτελεστική Γραμματεία, ούτε καν η πρώην κοινοβουλευτική ομάδα...Φυσικά ουδέποτε έγινε δεκτή η εισήγηση για προκήρυξη Συνεδρίου Θέσεων. Είναι απλό, η λήψη συλλογικών αποφάσεων είναι απαραίτητη για την συλλογική αποτελεσματικότητα στην δράση. Όταν τα συλλογικά όργανα είναι παροπλισμένα κάθε κόμμα αυτοδιαλύεται. Η προσπάθεια μας να ξαναζωντανέψει ο εσωκομματικός χώρος με την δραστηριοποίηση του Πολιτικού Συμβουλίου, παρόλες τις φιλότιμες
....

Αυτός είναι ο 50χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Πιστεύω ότι άμα ρωτούσαν όλο τον κόσμο να περιγράψει πώς φαντάζεται τη μούρη ενός παιδόφιλου, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ το δύσμορφο κτήνος θα περιέγραφαν!

 

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΕΜΕ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ...

 
Φωτογραφία: ΤΡΕΜΕ ΓΑΒΑΛΑ .....

(κυκλοφορεί στο fb)

Στη φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος,ο γαλάζιος προστατευόμενος του Σαμαρά, ο φτερωτός μακρυχέρης της Θεσσαλονίκης. Ένας ένας να παίρνει σειρά....

     
Ένοχος για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος ο Παπαγεωργόπουλος
Την ενοχή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για την υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ αποφάσισε πριν από λίγο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. «Ο δήμαρχος όρισε ως γενικό γραμματέα το στενό συνεργάτη του.
Οι δυο τους συνδέονταν στενότατα και ταυτίστηκαν στην κοινή γνώμη. Ο Μ.Λεμούσιας αναζητούσε μία "πηγή" χρημάτων με πρόσχημα την ενίσχυση της παράταξης του Β.Παπαγεωργόπουλου. Ο γενικός γραμματέας προέτρεψε τον Π.Σαξώνη να υπεξαιρεί. Γνώστης ήταν και ο Β.Παπαγεωργόπουλος. Εστησαν "μηχανή" υπεξαιρέσεων. Εφταναν χρήματα στα χέρια του δημάρχου αλλά δεν ήθελε να γνωρίζει την προέλευσή τους» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου εκφωνόντας την απόφαση.
Ενοχος κρίθηκε και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση αλλά και ο "πρωταγωνιστής" στην υπόθεση Παναγιώτης Σαξώνης, πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην δήμαρχο για άμεση συνέργεια δια παραλείψεως. Ενοχοι κρίθηκαν και οι
...

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ?

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ: “ Θέλω να το πω ξεκάθαρα, θεωρώ ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ”.

Αντώνης Σαμαράς.

http://www.youtube.com/watch?v=lTo7AA-9TzI&feature=player_embedded

papageorgopoulos

Πριν από λίγο το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του για την επιβολή της ποινής της ισόβιας κάθειρξης στους δύο βασικούς συντελεστές του σκανδάλου της υπεξαίρεσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Μ. Λεμούσια και Β. Παπαγεωργόπουλο, καθώς και τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου Π. Σαξώνη.
Στη ΝΔ έχουν πάθει πανικό, αφού πια είναι ξεκάθαρο ότι με την ισόβια κάθειρξη στον "φτερωτό γιατρό" αποκαλύπτεται ότι παντού πια στον δημόσιο βίο επικρατεί η ομερτά με τα λαμόγια και τα τρωκτικά που έτρωγαν με δέκα μασέλες.
Τώρα βέβαια θα βγουν από τη Συγγρού και θα πουν ότι είναι υπερ άνω όλων και ότι υπάρχει μηδενική ανοχή και μπλα μπλα μπλα. Σιχαθήκαμε πια...θα απαντήσουμε εμείς.

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ '40, ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ 2013. ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 


italia-telika
Οι φιλογερμανικές πολιτικές δυνάμεις της Ιταλίας, δηλαδή οι δυνάμεις που αναγνωρίζουν την γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη, ηττήθηκαν. Ο συνδυασμός του φιλογερμανού κεντροαριστερού Πιερλουίτζι Μπερσάνι απέσπασε ποσοστό 29,5%. Η αντιγερμανική κεντροδεξιά πολιτική συμμαχία υπό τον Σίβλιο Μπερλουσκόνι ποσοστό 29,1%, το επίσης αντιγερμανικό κίνημα «Πέντε Αστέρων» του κωμικού ηθοποιού, Μπέπε Γκρίλο ποσοστό 25,5%, ενώ το κόμμα του φιλογερμανού τραπεζίτη πρώην δοτού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι μόλις 10,5%.
Συνολικά το αντιγερμανικό μπλόκ έλαβε 54,60% !!! ενώ το φιλογερμανικό μπλόκ έλαβε μόλις 40%. Οι Ιταλοί προτίμησαν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή και μάλιστα ανεβασμένο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που υποσχέθηκε ακόμα και έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, παρά τον παράδεισο του ευρώ του τραπεζίτη Μόντι και του κεντροαριστερού Μπερσάνι, καθόσον βλέπουν πως ο δικός τους πλούτος καταλήγει, με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων της Ευρωζώνης, στις γερμανικές τράπεζες και στους Γερμανούς Ολιγάρχες..
Οι χώρες του Νότου θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι αν δεν απεμπλακούμε από την ηγεμονία της Γερμανίας, σωτηρία δεν υπάρχει.
Θα πρέπει κι εμείς οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι τίποτε καλύτερο δεν μπορούμε να περιμένουμε ψηφίζοντας τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών.
πηγη

Ο ορυκτός πλούτος πρέπει να παραμείνει δημόσια λαϊκή περιουσία

 
'Όσο κλιμακώνεται ο αγώνας των κατοίκων ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού στη Χαλκιδική, τόσο κλιμακώνεται και η προσπάθεια της «Ελληνικός Χρυσός» να αλλάξει τη γνώμη των φορέων που τάσσονται ενάντια στην επένδυσή της και τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που τη συνοδεύει και την οποία έχει εγκρίνει από το 2011 το ΥΠΕΚΑ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χ. Πάχτας, που είναι πλήρως ταυτισμένος με τις επιδιώξεις της «Ελληνικός Χρυσός», το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΚΜ.
Στη συνάντηση τον συνόδευαν οι μηχανικοί της «Ελληνικός Χρυσός». Για την «προστασία» τους όμως κινητοποιήθηκαν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που έζωσαν το κτίριο του ΤΕΕ, στο φόβο και μόνο ότι θα μπορούσε να προκύψει αγωνιστική αντίδραση όσων εναντιώνονται στην επένδυση. Τελικά μετά από παρέμβαση του εκλεγμένου της ΔΗΠΑΚ, που απαίτησε την
...

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, αναγκάζονται να σφραγίσουν με κάγκελα ξενοίκιαστα διαμερίσματα στα οποία μπουκάρουν και διαμένουν παράνομα διάφοροι λαθρομετανάστες!

 


diamerisma
«ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
Δεκάδες τα περιστατικά ασυδοσίας και ατιμωρησίας.. Κάτοικοι πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισαν να σφραγίσουν με κάγκελα, πόρτα διαμερίσματος το οποίο τελούσε υπό κατάληψη. Άγνωστοι Αβανικής υπηκοότητας είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία του ιδιοκτήτη και είχαν εγκαταστάθηκαν στο σπίτι , συνδέοντας μόνοι τους ρεύμα και νερό. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους...
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο ένας εκ των πολλών παράνομων λαθρο- κατοίκων στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Οι υπότιτλοι είναι τα λόγια ενός από τους Έλληνες κατοίκους της
...

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογικό θρίλερ στην Ιταλία. Ο εκλεκτός της Μέρκελ, ο Μόντι, έπιασε πάτο!! Οι Ιταλοί δίνουν ηχηρό χαστούκι στους Γερμαναράδες

 

Ένα εκλογικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Ιταλία! Οι κάλπες έκλεισαν στις 15:00 (ώρα Ιταλίας) κι έκτοτε τo πρώτο exit poll έδειξε νίκη και μάλιστα με διαφορά για τον κεντροαριστερό Μπερσάνι. Ωστόσο λίγο αργότερα, τα επόμενα exit poll έδειξαν μεγάλη ανατροπή και "έβγαζαν" νικητή τον Μπερλουσκόνι.

Με βάση την εικόνα από τα ως τώρα αποτελέσματα η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της Ιταλίας συνεχίζει να είανι ρευστή καθώς ουδείς μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και τα μόνα σενάρια που φαντάζουν πιθανά αυτή τη στιγμή είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης ευρείας συμμετοχής ή η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες.

Η δημόσια τηλεόραση RAI βάσει του 55% των ψήφων υπολόγισε λίγη ώρα νωρίτερα ότι η κεντροδεξιά έως τώρα εξασφαλίζει 123 έδρες στην γερουσία, η κεντροαριστερά 104, το κίνημα του Μπέπε Γκρίλο 58 έδρες και η κεντρώα συμμαχία του Μάριο Μόντι 16.

Περιέργως ο όμιλος μέσων ενημέρωσης του Μπερλουσκόνι σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα στη γερουσία προβλέπει νίκη της κεντροαριστεράς με 31,8% έναντι του 30,5% για την κεντροδεξιά.

Σε ό,τι αφορά τη βουλή, η κεντροαριστερά φέρεται να προηγείται ελαφρά, με 29,1%, η κεντροδεξιά ακολουθεί με το 28,6%, το κίνημα του Γκρίλο συγκεντρώνει το 26,3% κι η κεντρώα συμμαχία του Μάριο Μόντι το 10,8%.

Γιατί αφού προηγείται σε ψήφους ο Μπερσάνι παίρνει περισσότερες έδρες ο Μπερλουσκόνι

Ακόμη και αν τα ποσοστά αυτά παραμείνουν ως έχουν αφού ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, δεν είναι βέβαιο ότι η αριστερά θα επιτύχει την πλειοψηφία στη Γερουσία, λόγω της ιδιομορφίας του εκλογικού νόμου της Ιταλίας που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα σε
....

Το ελληνικό ελαιόλαδο γιορτάζει και διαγωνίζεται

 
Ανοίγει τις πύλες της, στο Ελληνικό, η έκθεση «Ελαιοτεχνία» από την 1η έως τις 3 Μαρτίου
Το ελληνικό ελαιόλαδο γιορτάζει και διαγωνίζεται
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό τυποποιημένο ελαιόλαδο γιορτάζει και βραβεύει τους καλύτερους. Ο διαγωνισμός «Αριστείον Ελαιόλαδου» (1-3 Μαρτίου στο γήπεδο της ξιφασκίας στο Ελληνικό) που διεξάγεται στο πλαίσιο της «Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιόλαδου -"Ελαιοτεχνία"»εξελίσσεται σιγά σιγά σε θεσμό για το τυποποιημένο λάδι. «Μια διάκριση είναι σημαντική για τους νικητές, καθώς θα μπορέσουν να πρόβάλλουν το βραβείο που θα κερδίσουν πάνω στη συσκευασία του προϊόντος τους» λέει ο κ. Γιώργος Κουβέλης, διοργανωτής της έκθεσης, η οποία πέρα από την παρουσία των ελληνικών εταιριών που ασχολούνται με την τυποποίηση λαδιού θα περιλαμβάνει και ένα συνέδριο με τη συμμετοχή επιστημόνων και επιχειρηματιών με θέμα τις νέες καλλιέργειες κάθε είδους.

Βασικός στόχος του διαγωνισμού αλλά και της έκθεσης στο σύνολο της, είναι η προώθηση του ελληνικού λαδιού στις αγορές του εξωτερικού. Ούτως ή άλλως η συζήτηση για
....