Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Troktiko – τρίτη ανάρτηση, λίγες μέρες πριν την μαύρη επέτειο δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια


Αναρτήθηκε στο κανονικό troktiko και είναι η ακόλουθη:

Ώπα ρε παιδιά… μας μπλοκάρατε!!

Τόσες χιλιάδες emails σε τόση λίγη ώρα δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε… πάτε να μας ξεσκουριάσετε αμέσως??

Υπομονή θέλουμε… το χρόνο μας!
Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή, αλλά το εργαλείο… για την ώρα θέλει service…για αυτό και δεν σας απαντάμε… μη μας παρεξηγείτε… όλα θα γίνουν…
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!
Υ.Γ. Τελικά κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης ο τσαμπουκάς στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει μεγαλύτερη ισχύ

Είχαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποδράσουν οι φονιάδες και ΟΧΙ να αμυνθεί η Αστυνομία;

 
drapetes

Άκρως προκλητικότατος ο πρόεδρος των εν Ελλάδι εργαζομένων αλβανών κος Μίτσι ο οποίος έκανε λόγο για εκτέλεση των δύο εκ των οκτώ δραπετών των φυλακών Τρικάλων από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ ανέφερε ότι “οι φυλακόβιοι έχουν δικαίωμα να αποδράσουν”.

του Στρατή Μαζίδη
stratis

Ο κος Μίτσι εκτιμώ ότι δε μας τα λέει καλά και σίγουρα όταν κάποτε περνούσε λαθραία τα σύνορά μας, δε διακατεχόταν τουλάχιστον επίσημα από αυτές τις απόψεις. Μάλλον τον ένοιαζε περισσότερο να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό. Μετά έγινε εργατοπατέρας όπως κάποιοι συμπατριώτες μας και άρχισε να τα λέει διαφορετικά.
Δηλαδή θεωρεί ότι μπορεί να καταδιώκεις κάποιον που έχει ήδη σκοτώσει δύο ανθρώπους (χώρια πόσους άλλους πριν ώστε να καταλήξει στη φυλακή) με τον ένα να είναι συνάδερφός σου, αυτός να ανοίγει πυρ, να έχει του
...

Απείρως κομματικοί, σε καιρούς χαλεπούς



Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΑΣ γνέφει η ανεργία, έπεσε και αεργία. Για λόγους…μόρφωσης των ελληνοπαίδων που απέχουν απ’ το χωράφι («βαρύ γαρ το σκαφείον») προτιμώντας το φραπέ. Ρίχνουν τα μεροκάματά τους οι «εισαγόμενοι», βολεύονται κι οι «εργοδότες». Με τις ελεγκτικές αρχές ράθυμες ν’ ανηφορίσουν σε λαγκάδια και βουνά για ένσημα και εισφορές.

ΚΙ αν προχωρήσουμε για την «οργανωμένη» αγορά της εργασίας, θα πέσουμε στο σκιάχτρο της φοροδιαφυγής με χίλια πρόσωπα. Κι αν μετρήσουμε τα ελλείμματα των ταμείων και σταθούμε στη «μαύρη τρύπα» του ΕΟΠΥΥ μας πιάνει ίλιγγος.

ΜΕ όλα ασχολούνται οι «πιστοί» περί το κόμμα και την προκοπή του. Με τα συνέδρια και τους αγορητές στο βήμα, παθιασμένους όσο ποτέ. Μας πιέζουν οι εταίροι για χρέη σε περίοδο κρίσης, η εποχή των
...

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο Γιωργάκης απολαμβάνει ήλιο, θάλασσα κι αέρα, όσα δηλαδή ξεπούλησε…

 
hotel
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου απερίσπαστος πια από τις ευθύνες του πάλαι ποτέ αξιώματός του εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΤριγυρίζει ανά την Ελλάδα και με τα λεφτά μας κάνει διακοπές. Άλλωστε μια ζωή τουρίστας ήταν ο Γιωργάκης. Εκτός τόπου και χρόνου με το ηλίθιο έως εκνευριστικό χαμόγελό του.
Πάντως τώρα κατάλαβα τι εννοούσε στο Καστελόριζο όταν έλεγε ότι πλέον χαρτογραφήσαμε τα ύδατα. Προφανώς αναφερόταν στο ναυτικό χάρτη με βάση τον οποίο ως άλλος Σεβάχο θαλασσινός ταξιδεύει από τη μια ακτή στην άλλη. Πριν λίγες ημέρες στη Σέριφο, σήμερα στην Κυλλήνη και αύριο ένας Θεός ξέρει που.
Μαγευτικά ξενοδοχεία στα οποία εμείς δεν πρόκειται να πάμε ούτε ως επισκέπτες.
Ο Γιωργάκης όμως διαβάσαμε ότι κυνηγούσε στο κυκλαδίτικο νησί απομονωμένες ακτές και ιδιαίτερες ψαροταβέρνες γυρεύοντας να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του με φρέσκο ψάρι. Και τι συμφορά Μοντιέ! Δεν είχε ψαράκι για να φάει ο πορφυρογέννητος! Άραγε να έμεινε νηστικός; Ή να χόρτασε με καμιά κονσέρβα όπως το πόπολο μαζί με μπόλικο ψωμί; Κι όχι τίποτε άλλο αλλά απωλέσαμε την ευκαιρία όπως θα έτρωγε τη συναγρίδα να του καθίσει κανένα ψαροκόκκαλο στο λαιμό ως φυσικό επακόλουθο των πολλών ευχών για μακροημέρευση του ελληνικού λαού που τον συνοδεύουν.
Στην ουσία όμως τι κάνει ο πρώην πρωθυπουργός; Απλά μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού, πλέον ξεκουράζεται όπως του αξίζει. Μην εκνευρίζεστε, πλάκα κάνω.
Στην ουσία λοιπόν απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, την αύρα και τα δροσερά βοριαδάκια του Αιγαίου. Με άλλα λόγια το αίσθημα του απέραντου και της ελευθερίας που αυτά προσφέρουν.
Όλα όσα ξεπούλησε δηλαδή όσο ήταν πρωθυπουργός…

- – -
φωτο: grecotel

freepen

(agiovasilema: Για ακόμα μια φορά  συμφωνούμε απόλυτα με τον  Στρατή Μαζίδη και αναδημοσιεύουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τις απόψεις του).

Μαθήματα μακροζωίας παραδίδουν οι κάτοικοι της Ικαρίας!

10η Πανελληνια Επιστημονικη Συναντηση

 

Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μακροβιότητας στον κόσμο κατέχουν οι κάτοικοι της Ικαρίας (Πηγή φωτό: Γιάννης Τούντας)

Ζήσε φυσικά δραστήρια, διατήρησε αισιόδοξη στάση ζωής, τρώγε με σύνεση και διατήρησε δεσμούς με την κοινωνική σου ομάδα είναι το απόφθεγμα της καλής γήρανσης των κατοίκων της Ικαρίας, που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της 10ης Πανελλήνιας Επιστημονικής Συνάντησης (11-14 Ιουλίου), που θα πραγματοποιηθεί στην Ικαρία.
Η εκδήλωση με θέμα «Στοχεύοντας στη μακροζωία: από την πρόληψη στη θεραπεία», που διοργανώνεται από την Α'Καρδιολογική Κλινική και το Ομώνυμο Εργαστήριο της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο«Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Αθηνών έχει ως επίκεντρο το «φαινόμενο της Ικαρίας», δηλαδή το ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο μακροβιότητας των κατοίκων του νησιού.
Πριν από τέσσερα χρόνια επιστημονικά δεδομένα έδειξαν ότι η Ικαρία, μαζί με τη Σαρδηνία, τη Λόμα Λίντα του Μεξικό, την Νικόγια στην Κόστα Ρίκα και την Οκινάβα της Ιαπωνίας, είναι οι περιοχές του κόσμου με τα υψηλότερα ποσοστά υπερήλικων. Όπως μάλιστα δείχνουν τα
...

Σαμαράς και Μέρκελ, η τραγική πραγματικότητα....


 
Φωτο από ''Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες''-facebook


Το κάρο θέλει χέρια...


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΙ τώρα τι κάνουμε; Δεν έμεινε γωνιά αμόλυντη κι όλοι…αλλήθωροι κι αόμματοι, κουνώντας τα ψεύτικα, λευκά φτερά μας. Πρώτοι στη διαφθορά, με διάταξη που σοκάρει: Κόμματα, Βουλή, ΜΜΕ, Υγεία… Μας σκέπασε ( διαφθορά), ασφυκτιούμε και ελπίζουμε χωρίς…ελπίδα. Γιατί; Γιατί δεν είναι μόνο οι «αμαρτίες». Είναι και οι αμαρτωλοί. Η πρακτική τους και η νοοτροπία.

ΚΑΝΕΙ ό,τι κάνει ο…κακοποιός της δημόσιας ζωής, τρέχει να κρυφτεί κι αρχίζει η αναζήτησή του. Δες τον Άκη που αρνείται κι ας του τρίβουν στη μούρη τις σημειώσεις του, τον τραμπούκο (κατά Καμίνη) που κρύβεται, τον εμπρηστή που εξαφανίζεται. Μέχρι να φτάσουμε στο DNA του, ο παλικαράς θα κρύβεται. Για το αυτόφωρο και για…περαιτέρω δράση. Κι αν βρεθεί στη θέση των δραπετών-δολοφόνων, θα τραβήξει κι αυτός για τα σύνορα. Για να στεγάσει το τομάρι και την ανανδρία του.

ΤΟ’ παμε πως κάποτε είχε μπέσα ακόμα κι ο δολοφόνος. Σήκωνε τα χέρια, παρουσιάζονταν (ενίοτε) στο Τμήμα αυθορμήτως και αναλάμβανε τις ευθύνες του. Σήμερα περίσσεψε η προστυχιά και ο κακοποιός φοράει περούκα, ακόμα και…φουστάνια. Για τον εντοπισμό του απαιτούνται…θερμικές κάμερες κι αν του βγάλεις το (πραγματικό) βιογραφικό στη φόρα (Μπαλασόπουλος), σιωπά για
...

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η κινητοποίηση των πολιτών ακύρωσε τον διαγωνισμό για το τζαμί!


20130709-223024.jpg

Σήμερα, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30, συγκεντρωθήκαμε έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ)
στην οποία επρόκειτο να διενεργηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό,
όπου και διαμαρτυρηθήκαμε για την επαίσχυντη απόφαση της ανέγερσης τεμένους, την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης
και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα.
Οι Έλληνες Πολίτες κρατώντας
Ελληνικές Σημαίες βροντοφώναξαν το «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ».
Οι καθ’ όλα ευγενέστατοι υπάλληλοι της υπηρεσίας κλήθηκαν να συνταχθούν μαζί μας και να αρνηθούν να συναινέσουν στο έγκλημα κατά της Ελλάδος και να
...

Οργανωμένο…χάος


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΤΟ’ πε ειλικρινής τουρίστας για την Αθήνα και ισχύει για τη σύγχρονη Ελλάδα της ανοργανωσιάς. «Οργανωμένο χάος» είπε ο άνθρωπος κι εμείς ψάχνουμε για τον δημιουργό του. Μάταια, κι άδικος κόπος. Διαχέεται το…ταλέντο του καλλιτέχνη-δημιουργού, επιμερίζεται σε πρόσωπα, σινάφια και πολιτικούς, δεν βγάζεις άκρη και σκύβεις το κεφάλι. Πάλι καλά που δεν έτυχε (ο τουρίστας) σε απεργία και ο τουρισμός σε εμπάργκο απεργών.

ΝΑ τα πάρουμε απ’ την αρχή, περί την απεργία και τη νοοτροπία, ως όπλου συνταγματικά κατοχυρωμένου σε καπιταλιστικές κοινωνίες. Αφού εκφράσουμε, προκαταβολικά, τη θλίψη μας για ορισμένους που έστρωσαν τη ζωή τους κι ίσως βρεθούν στο δρόμο. Μακάρι να μην υπάρξουν απολύσεις-αρκεί κάποια μυαλά ν’ αλλάξουν.

«ΕΚΕΙ» έκτιζαν τον σοσιαλισμό και είδαμε τα χαΐρια τους. Και χρεωθήκαμε βαλκάνιους μετανάστες πριν πλακώσουν μακρινοί (λαθρο)μετανάστες. Ήταν (στις λεγόμενες) σοσιαλιστικές χώρες η απεργία άγνωστη λέξη και κατάντησε η δουλειά τους να είναι συνεχής…απεργία. Με το
...

Η «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΓΙΑ» ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


ddrapetes

Η «συμμορία της Κρούγια» κρύβεται πίσω από την αιματηρή απόδραση των Τρικάλων, μια ομάδα δέκα ένοπλων Αλβανών οι οποίοι κατάγονται από αυτή την πόλη (Κρούγια) της Κεντρικής Αλβανίας.
Όπως αναφέρει το Βήμα «η συμμορία, που είχε προχωρήσει σε 69 ληστρικές επιθέσεις από την Αράχοβα ως το Μερκοβούνι Τρίπολης και από το Ξυλόκαστρο ως το Λουτράκι, τη Λιβαδειά, τα Γιάννενα και τη Μεσσήνη, φαίνεται να οργάνωσε τη μεγάλη φυγή των επικίνδυνων αλβανών δραπετών τον περασμένο Μάρτιο από τα Τρίκαλα, στη
...

Κύριε Δένδια, πού είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί;;; Μήπως τους χάσατε;;;

 


DRAPETESSIMERA

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
 
Αν περάσουν ή αν ήδη έχουν περάσει στο Αλβανικό έδαφος Κούπα και Κόλα, τότε η ΕΛΑΣ θα έχει χάσει 6 από τους 11 δραπέτες!!!
Όπως έγραψε ήδη το epirusgate, ο Λούλι Φλολάντ και ο Σούλαχ Φάτος, είναι δυο από τους επικίνδυνους δραπέτες, για την τύχη των οποίων όμως, η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτε! Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όμως, έχουν χάσει ένα άλλο επικίνδυνο «δίδυμο» δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων: τον 41χρονο Μουρατάι Μουρατάζ Αντμίρ, ο οποίος μαζί με τον 25χρονο Κόλα Κλεμέντ, οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν σε «συμμορία με Καλάσνικοφ» που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την Ασφάλεια Αττικής.
Είχαν διαπράξει εννέα ληστείες σε τράπεζες αφαιρώντας πάνω από 2 εκατ. ευρώ, ενώ έκλεβαν κατοικίες και οχήματα. Ο Μουρατάζ είχε διαφύγει προ
.... 

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Άνοιξε πάλι το θρυλικό Troktiko και ξεκινά την αρθρογραφία του με μετωπική επίθεση προς τους μεγαλοδημοσιογράφους!!!!

 

20130708-172513.jpg
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ:
Καλημέρα με κουίζ… βρείτε τις διαφορές!

Τι κοινό είχαν το τριήμερο που πέρασε όλα τα “μεγάλα” sites των μεγαλοσυμφεροντοδημοσιογράφων??
Εύκολο!…
Κανένα τους δεν αναπαρήγαγε έστω και χωρίς σχόλιο – όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει, με τη μέθοδο του copy paste – την πρώτη ανάρτηση του τρωκτικού, μετά από τρία σχεδόν χρόνια που αναπαρήγαγε σχεδόν όλο το διαδίκτυο (social media, blogs, sites).
Δεν το θεώρησαν είδηση? Καλά εδώ αν η Τρέμη άλλαζε κούρεμα μετά από τρία χρόνια θα το παίζανε όλοι ως είδηση, έστω και ως δελτίο τύπου και καλά θα κάνανε βέβαια γιατί… άλλο τρίχες και άλλο… ότι και ότι! Το μπλογκ τρωκτικό, το νούμερο
...

Παρεμπόριο μέσα στα μούτρα των αρχών, μπροστά από τα καταστήματα που ρημάζονται από την φορολογία και τα χαράτσια

ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

 

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Οι αφίξεις των τουριστών συνεχίζονται με αμείωτη κίνηση.

Πλημμυρίζουν οι δρόμοι της Αθήνας, της Κέρκυρας, της Ρόδου, της Κρήτης, της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου, της Θεσσαλονίκης.

Σε όλη την Ελλάδα πνέει άνεμος αισιοδοξίας!

Επιτέλους η ανάπτυξη δεν είναι προ των πυλών!

Δεν είναι εντός των πυλών!

Είναι ΕΚΤΟΣ των πυλών. Και εκεί θα μείνει!

Αδιάσειστο στοιχείο η φωτογραφία.

Το επίπεδο των τουριστών είναι από τα υψηλότερα. Η δε αγοραστική τους δύναμη ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Τα ποσά που ξοδεύουν καθημερινά για τις αγορές τους είναι ιλιγγιώδη.

Το ίδιο ισχύει και για τα έξοδα των καταστημάτων που φιλοξενούν τις δραστηριότητες των εμπόρων όπως αυτός που βλέπουμε στην φωτογραφία.

Αλλά για να τα απαριθμήσουμε για να μην λέμε λόγια στον αέρα.

Ενοίκιο= ΜΗΔΕΝ

Ασφαλιστικές εισφορές = ΜΗΔΕΝ

ΔΕΗ= ΜΗΔΕΝ

Δημοτικά Τέλη= ΜΗΔΕΝ

ΕΥΔΑΠ= ΜΗΔΕΝ

Τηλέφωνο= ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ

Εμπόρευμα= ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ

Κέρδη= ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Γι’ αυτό σας λέω, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

Μινώταυρος

ΠΗΓΗ

ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....

      
arx

Σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην Ήπειρο ο αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Παπαγιαννόπουλος θα ενημερωθεί για τις μέχρι τώρα κινήσεις των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας και το μεσημέρι θα συμμετέχει στην καθιερωμένη σύσκεψη των στελεχών στο αστυνομικό μέγαρο της Ηγουμενίτσας.
Μόλονότι οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, ωστόσο υπάρχει γκρίνια και εκνευρισμός στην ΕΛ.ΑΣ για το γεγονός πως ορισμένοι αξιωματικοί επέμεναν πως ο Κόλα και οι συνεργοί του βρίσκονταν στην Αιτωλοακαρνανία αποκλεισμένοι μετά την εξουδετέρωση του Εντσον Λίκα και του θείου του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι πάνοπλοι Αλβανοί κακοποιοί να περάσουν στα βουνά της Ηπείρου.
epirusgate

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

(Σκότωσαν τον σκύλο της δημοσιογράφου Πόπης Σουφλή) Ο REX, πλήρωσε για μένα… Τον δολοφόνησαν για να με εκδικηθούν....για να με τρομοκρατήσουν... για να μου κλείσουν το στόμα...


 


Μέχρι πριν λίγες ώρες, ήταν ένα σκυλί που έσφυζε από ζωή…
Τώρα, έγινε ένα νεκρό σώμα σε ένα ανοιχτό λάκκο που σκεπάστηκε από χώμα…
Ήταν η προστασία μου… το πιο αγαπημένο μου από τα αγαπημένα μου σκυλιά… είχε αυτό το «κάτι» που σ΄ έκανε να τον ξεχωρίζεις… να τον προσέχεις περισσότερο..
Ήταν κι αυτά τα υπέροχα μάτια που με κοίταζαν με λατρεία…
Ερχόταν και έχωνε το κεφάλι του στα χέρια μου, για να τον αγκαλιάσω, για να
....

162 μέρες, με Αστυνομία και Στρατό κυνηγάνε 5 επικίνδυνους Αλβανούς και δεν μπορούν να τους πιάσουν...Αυτή είναι η προστασία που προσφέρει ο κύριος Υπουργός στους Έλληνες πολίτες.

       

dendias

H μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού των Αλβανών δραπετών και οι εντατικές έρευνες καλά κρατούν και η θριαμβευτική τους παρουσίαση απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ, επίσης το ίδιο καλά κρατεί...

Όλοι οι κυβερνητικοί ελπίζουν και παρακαλούν να συλληφθούν οι Αλβανοί φονιάδες, ώστε όλα να έχουν ένα αίσιο τέλος. Όμως η αλήθεια είναι πως τα πάντα είναι ρευστά αφού καμιά επιχείρηση δεν έχει εξασφαλισμένη επιτυχία εκ των προτέρων και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση που οι ελληνικές αρχές τρώνε τη σκόνη των Αλβανών αλητών επί 160 μέρες, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα, συνεχίζοντας στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία, για να καταλήξουν στην Άρτα και τη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με το epirusgate, το κλίμα στα βουνά της Θεσπρωτίας δεν είναι πανηγυρικό και γι' αυτό ίσως ο  Δένδιας δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στα πεδία των επιχειρησιακών ερευνών.