Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....

      
arx

Σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην Ήπειρο ο αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Παπαγιαννόπουλος θα ενημερωθεί για τις μέχρι τώρα κινήσεις των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας και το μεσημέρι θα συμμετέχει στην καθιερωμένη σύσκεψη των στελεχών στο αστυνομικό μέγαρο της Ηγουμενίτσας.
Μόλονότι οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, ωστόσο υπάρχει γκρίνια και εκνευρισμός στην ΕΛ.ΑΣ για το γεγονός πως ορισμένοι αξιωματικοί επέμεναν πως ο Κόλα και οι συνεργοί του βρίσκονταν στην Αιτωλοακαρνανία αποκλεισμένοι μετά την εξουδετέρωση του Εντσον Λίκα και του θείου του, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι πάνοπλοι Αλβανοί κακοποιοί να περάσουν στα βουνά της Ηπείρου.
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου