Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς-Στουρνάρας αγνοούν τη Δικαιοσύνη και απαιτούν το χαράτσι! Ποιος είπε ότι η Χούντα τέλειωσε το '73;;;;


Κατά τα άλλα, ο φασισμός της Χρυσής Αυγής τους ''προβλημάτισε''....


Σαμαράς-Στουρνάρας αγνοούν τη Δικαιοσύνη και απαιτούν το χαράτσι τους

Ο υπουργός Οικονομικών, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τη ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι, παρά τη δικαστική απόφαση για το αντίθετο!

Επιστολή προς τη διοίκηση της ΔΕΗ θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών καλώντας την να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Αυτό προανήγγειλε ο Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά, όπου κατέληξαν να «κάνουν» στην άκρη τη Δικαιοσύνη, να «αποφασίσουν» καινα «διατάξουν»!
Άλλωστε, ούτως η άλλως ο διακριτός διαχωρισμός και σεβασμός των εξουσιών της Δημοκρατίας εδώ και τουλάχιστον δύο έτη αμφισβητείται στην πράξη. Για να μην πούμε και για την νομοθετική εξουσία, όπου πάνω από το 70% των νομοθετημάτων της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα νομοθετικών πράξεων και ενταγμένων τροπολογιών μέσα σε άσχετα νομοσχέδια, ώστε ουσιαστικά η Βουλή να καταντά απλά ο χειροκροτητής ή αποδοκιμαστής του Κολοσσαίου, ανάλογα με την πτέρυγα που κάθεται ο κάθε βουλευτής.
Εντωμεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την εκτίμηση πως σήμερα θα κλείσει η συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για το φορολογικό, ενώ σε ό,τι αφορά τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων, αν και το βιβλίο προσφορών κλείνει σήμερα, εξέφρασε την εκτίμηση πως μια πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα θα έχει το οικονομικό επιτελείο, αύριο το πρωί.
newsbomb.gr

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ, ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ!



lazanas
ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;

Ερήμην σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο ανήλικος Αφγανός που κατηγορείται πως δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο Θανάση Λαζανά στις Ιτιές! Απουσίαζε από τη δίκη γιατί έχει καταφέρει να αποδράσει! Το περιστατικό είχε συμβεί στις 19 Μαΐου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, μέχρι και επεισόδια είχαν σημειωθεί τότε, ενώ οι κάτοικοι
...
 

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ




makis-new-mesaaaa

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση σύλληψης των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου – Αγίου Στεφάνου όπου και εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών εξοπλισμένη με αυτόματα όπλα.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι τέσσερις ληστές προηγουμένως είχαν επιτεθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης και συγκεκριμένα στη γωνία της Λεωφ. Θησέως με την οδό Αντιγόνης. Δυνάμεις της Αστυνομίας τους καταδίωξαν, ενώ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με το κλεμμένο όχημα να καταλήγει μέσα σε ρέμα στο τέρμα της Λεωφ. Κρυονερίου και τους δράστες να απομακρύνονται στη συνέχεια πεζοί.


AΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ "ΒΑΡΙΑ" ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΒΙΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ


cayen-maki
Η εγκαταλελειμμένη cayen του γνωστου δημοσιογράφου

Συνεχίζεται και από αέρος με αελικόπτερο της ΕΛΑΣ η αστυνομική επιχείρηση στη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές του Κρυονερίου και του Αγίου Στεφάνου, προκειμένου να εντοπιστούν οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι τα ξημερώματα, έπειτα από ληστεία σπιτιού στη Νέα Ερυθραία, έκλεψαν το Ι.Χ. του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αφού προηγουμένως τον ακινητοποίησαν βγάζοντας όπλο και στρεφοντας το πάνω του.
Ο δημοσιογράφος είχε σπεύσει στο σημείο της ληστείας για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Οι δράστες τον υποχρέωσαν, υπό την απειλή των όπλων τους, να εγκαταλείψει το όχημά του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ενδεχομένως να πρόκειται για μία πολύ καλά οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών κακοποιών, πιθανώς αλβανικής καταγωγής, η οποία «δραστηριοποιείται» στα βόρεια προάστια και «κουβαλάει» βαρύ οπλισμό. makeleio.gr

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ολόκληρη η δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε αντισυνταγματικό το τέλος και παράνομη την είσπραξή του από τη ΔΕΗ!!



thumbnailΕντολή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς…

το “χαράτσι” για τα ακίνητα, έδωσε η διοίκηση της επιχείρησης.

Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ διαχωρίζει το τέλος από τον λογαριασμό και βρίσκεται σε συζητήσει με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματική τη διακοπή ρεύματος για μη πληρωμή του τέλους, αλλά

...
 

Χαμός με το απαράδεχτο χαράτσι - Τι απαντά η ΔΕΗ



Τι απαντά υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΗ

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ τινάζοντας στην ουσία στον αέρα τον τρόπο είσπραξης του χαρατσιού.

Από χθες πολλά γραφτηκαν και ακόμα περισσότερα ακούστηκαν με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μη ξέρουν τι να κάνουν, να πληρώσουν ή όχι;

Ανωτέρο στέλεχος της ΔΕΗ απαντά σε αυτό το ερώτημα λέγοντας πως "είναι προσωπική απόφαση του καταναλωτή εάν θα πληρώσει ή όχι και το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Οποιος δε θέλει να το πληρώσει πηγαίνει σε ένα υποκατάστημα μας και καταβάλει μόνο το αντίτιμο του λογαριασμού της ΔΕΗ δίχως να πληρώσει το λεγόμενο χαράτσι".

Στο ερώτημα εάν στον επόμενο λογαριασμό θα περιλαμβάνεται το χαράτσι ή όχι καθώς η δικαστική απόφαση απαγορεύει στη ΔΕΗ ακόμα και να αναγράφει το ποσό για το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς που εκδίδει το στέλεχος της ΔΕΗ πετάει το μπαλάκι στην πολιτεία και απαντά "αυτό είναι θέμα της πολιτείας να το αποφασίσει. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία. Και η νομοθεσία εως τώρα μας επιβάλλει να αναγράφουμε το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς μας. Εάν αλλάξει η νομοθεσία εμείς θα τη σεβαστούμε απολύτως".

Οσο για τον εαν θα κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ ή όχι σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι η απάντηση από την πλευρά της εταιρίας ειναι ξεκάθαρη "εμείς ουδέποτε έχουμε κόψει το ρεύμα σε καταναλωτή που οφείλει μόνο το τέλος ακινήτων. Για να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα θα πρέπει να υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές που έχουν να κάνουν με το αντίτιμο του ρεύματος και όχι με το λεγόμενο χαράτσι".

Το μπαλάκι τώρα βρίσκεται στο γήπεδο του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το χαράτσι καθως εάν κάποιος δεν το πληρώσει το τέλος ακινήτων αυτό βεβαιώνεται στην εφορία σαν ανεξόφλητη οφειλή. 
πηγή: newsit.gr

Η μακροημέρευση της κυβέρνησης εξαρτάται ευθέως από την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια!


Ποιο είναι το σενάριο-εφιάλτης για τα τρία κόμματα της κυβέρνησης;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF1dH-BGdixVpI3yv1CTqcWx-vnmBWOlssdE5l-yv2uqEltZv9NVfQ3eqMINUbdBArRobwwWmeaepCrBetFUoBbozH5-YIx-FNesVTHLmcSdECSv6F434ctKSzKKIjGRHYkpq9_94GprU/s640/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82.jpgΠοιο είναι το πλέον εφιαλτικό σενάριο για την παρούσα συγκυβέρνηση των τριών; Αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποια μη αναμενόμενη αποσκίρτηση ή διαγραφή διαφωνούντων κάνετε λάθος…

Η μακροημέρευση της κυβέρνησης εξαρτάται ευθέως από την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια!
 
Αφορμή για την σήμανση συναγερμού στις τάξεις της συγκυβέρνησης και ιδιαίτερα εντός της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε προ ολίγων ημερών μια φήμη περί ξαφνικής ίωσης, η οποία θα μπορούσε να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις απειλώντας την υγεία του προέδρου. Φαίνεται ότι η ιατρική πηγή η οποία χρεώθηκε τη διαρροή, μάλλον πρόσκειται… στον ΣΥΡΙΖΑ, ή κάποιος ήθελε να δημιουργήσει αίσθηση με ένα κακόγουστο πολιτικώς αστείο.
Όμως με αφορμή το ανυπόστατο αυτό γεγονός οι διάφοροι σεναριολόγοι που παροικούν τη Λ. Συγγρού, την Ιπποκράτους και την Κουμουνδούρου, άδραξαν την ευκαιρία να προειδοποιήσουν για την περίπτωση που συμβεί το «αναπάντεχο», οπότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές καθώς είναι αδύνατη η εύρεση 180 βουλευτών που θα συμφωνήσουν στην ανάγκη εκλογής νέου προέδρου. Κάποιοι ωστόσο προχώρησαν το θέμα ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι ακόμη και σε αυτήν την ακραία περίπτωση, θα βρεθούν οι απαραίτητοι «πρόθυμοι»…

Ορισμένοι κύκλοι σχολίασαν την ευφάνταστη σεναριολογία της πλευράς που επιθυμεί διακαώς εκλογές, παρομοιάζοντας μια τέτοια υποθετική κατάσταση με το… δάγκωμα της μαϊμούς τον Οκτώβριο του 1920 που επέφερε τον θάνατο του βασιλέως Αλεξάνδρου, υιού του έκπτωτου Κωνσταντίνου. Αποτέλεσμα ήταν η επαναφορά του Κωνσταντίνου στον θρόνο, η ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1920, εξελίξεις οι οποίες οδήγησαν στην Καταστροφή της Μικράς Ασίας…defence-point.gr

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστούμε Λοβέρδε αλλά δεν θα πάρουμε, μεταξύ μας έχει επέλθει «ΡΙΚΣΣΥ»




Μάλιστα, τώρα επιτέλους σωθήκαμε. Ήρθε η κίνηση ΡΙΚΣΣΥ που θα «ρίξει» γροθιά στο παρελθόν και θα μας οδηγήσει ασφαλείς στο μέλλον. Και το όνομα του Σωτήρα, Λοβέρδος. Επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα θα μπει μια τάξη. Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα πάρει τη χώρα απ’ το χεράκι και θα βαδίσει μπροστά. Μα μια στιγμή… πρόκειται για το γνωστό Λοβέρδο; Τον Ανδρέα Λοβέρδο; Ε… τότε ας δούμε λίγο το βιογραφικό του…

Στο βιογραφικό της ιστοσελίδας του διαβάζουμε τα εξής:

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 1996 έως τις 9 Δεκεμβρίου 1997 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου
...

Ενημερώστε τους φίλους σας : Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση



DEH-400x267

Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής αγωγής από οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών και έχει καθαρογραφεί, είναι προσωρινά εκτελεστή και πλέον υποχρεώνει τη ΔΕΗ να μην εισπράττει το χαράτσι.
Ο δικηγόρος Γιάννης Μυταλούλης, εκπρόσωπος των ομοσπονδιών και ενώσεων καταναλωτών που κατέθεσαν τη συλλογική αγωγή, δήλωσε ότι «η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή και δεν χρειάζεται να περιμένουμε την τελεσιδικία της. Ουσιαστικά η απόφαση αυτή απαγορεύει την είσπραξη ενός αντισυνταγματικού φόρου και λειτουργεί προς όφελος όλων των πολιτών της Ελλάδας. Εφόσον συνεχίζεται η είσπραξη, ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αφού η ΔΕΗ πλέον δρα παράνομα. Η απόφαση του ΣτΕ μιλούσε για αντισυνταγματικότητα του τέλους ακινήτων αλλά δεν διασφάλιζε την νομική υπεράσπιση του καταναλωτή, εν αντιθέσει με την απόφαση που καθαρογράφηκε».
Σύμφωνα με τον κ. Μυταλούλη, η απόφαση αυτή είναι προάγγελος και για άλλες τέτοιες αποφάσεις που θα προκύψουν και σε φορολογικά θέματα που στηρίζονται στα νέα μέτρα που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση.δείτε τη δικαστική απόφαση εδώ
peramatozoa.net
μέσω
anti-ntp.net

Έβαλαν μόνοι τους τη φωτιά στα SPRIDER STORES για να εισπράξουν τεράστια αποζημίωση 16 εκατομμυρίων ευρώ;;;;


Εισαγγελέας: Προσχεδιασμένη η πυρκαγιά στα Sprider Stores στην Ανθούσα για να πάρουν την αποζημίωση 16 εκατ. ευρώ – Τι απαντά επίσημα η εταιρεία


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕUROKINISSI - Aπό φωτιά σε κατάστημα στη Λυκόβρυση


Για προσχεδιασμένο εμπρησμό κτιρίου της αλυσίδας Sprider Stores στην Ανθούσα, τον περασμένο Φεβρουάριο, με σκοπό την είσπραξη του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, κατηγορούνται τα τότε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος –έπειτα από σχετική έρευνα που διενεργήθηκε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χαρ. Λακαφώσης, προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Σάββα και Αθανάσιου Χατζηιωάννου καθώς και κατά των υπόλοιπων μελών της τότε διοίκησης της εταιρίας για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εμπρησμό, της απάτης σε βάρος ασφαλιστικών εταιριών, καθώς και της απόπειρας απάτης. Απήγγειλε επίσης κατηγορίες για έκρηξη και εμπρησμό σε τέσσερις συνεργάτες της επιχείρησης που φέρονται να εμπλέκονται στην προσχεδιασμένη, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, πυρκαγιά.

Η καταστροφική πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί τα ξημερώματα της 13ης Φεβρουαρίου 2012 και αρχικώς είχε αποδοθεί από τον Τύπο σε «κουκουλοφόρους ταραξίες» που είχαν προκαλέσει επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ως αντίδραση στην ψήφιση του μνημονίου. Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό ανέφεραν ότι οι «κουκουλοφόροι» αφού χτύπησαν και έδεσαν τον φύλακα του χώρου -που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο- προκάλεσαν πολλαπλές εστίες φωτιάς με κυριότερες και πλέον κρίσιμες για την καταστροφή, αυτές στη δεξαμενή πετρελαίου και στο χώρο με τις ηλεκτρογεννήτριες και το σύστημα πυρανίχνευσης.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κτίριο, υπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος, συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ.

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, ο εισαγγελέας θεωρεί ότι στόχος της όλης καταστροφικής επιχείρησης εμπρησμού, ήταν η είσπραξη ασφαλιζόμενου ποσού ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρία, μετά την καταγραφή των ζημιών, είχε ανακοινώσει ότι το κόστος της καταστροφής σε εμπορεύματα και πάγιο εξοπλισμό -που ήταν πλήρως ασφαλισμένα σε 4 ασφαλιστικούς ομίλους- ξεπερνούσε τα 15 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για συγκεκριμένα πρόσωπα από την οποία προέκυψε ότι οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους για τον εμπρησμό, την επίμαχη μέρα και ώρα εκδήλωσης της φωτιάς κινούνταν στη συγκεκριμένη περιοχή. Η εισαγγελική έρευνα επίσης φαίνεται να αξιοποίησε σημαντικές αντιφάσεις που προέκυψαν στις καταθέσεις των εμπλεκομένων.

Για την υπόθεση της συγκεκριμένης πυρκαγιάς εξαρχής διατυπώθηκαν σοβαρά ερωτηματικά από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων της Πυροσβεστικής, εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε απενεργοποιηθεί μέρος του συστήματος ασφαλείας λίγο πριν από τον εμπρησμό.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ανατεθεί στον 21ο Τακτικό Ανακριτή ο οποίος, αφού μελετήσει τα στοιχεία, αναμένεται να καλέσει τους κατηγορουμένους σε απολογία.

Η πυρκαγιά στο κτίριο της Ανθούσας ήταν η τέταρτη που είχε σημειωθεί σε εγκαταστάσεις της Sprider Stores. Είχαν προηγηθεί η φωτιά, το 2004, σε αποθήκη της εταιρίας στον Άλιμο, και το 2008 οπότε κάηκαν το κατάστημα της Λυκόβρυσης αλλά και αυτό της Ερμού (τότε είχαν καεί πολλά καταστήματα μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου).

Mετά τη δημοσίευση του θέματος ο κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sprider Stores Α.Ε. προέβη σε δήλωση, με την οποία δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχουμε με τους εν λόγω ισχυρισμούς.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έλαβα γνώση σήμερα το απόγευμα, μέσω του διαδικτύου ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας για την διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου 2012, στην έδρα και κύρια αποθήκη της εταιρίας, ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης για όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας SPRIDER STORES Α.Ε.

Όλοι στην Εταιρεία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο αδερφός μου ο Σάββας και εγώ προσωπικά έχουμε μείνει κατάπληκτοι από την εξέλιξη αυτή, εφόσον επιβεβαιωθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και θέλουμε να δηλώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τους εν λόγω ισχυρισμούς.

Θεωρούμε αδιανόητο να μας απαγγέλλονται κατηγορίες για αυτή την τρομερή καταστροφή που υπέστη η εταιρείας μας από την οποία εμείς οι ίδιοι έχουμε πρώτιστα πληγεί.

Η εταιρία μας SPRIDER STORES Α.Ε., υπέστη μία τεράστια ζημία λόγω της πυρκαγιάς στις ενοικιασμένες από εταιρία άσχετη με την SPRIDER STORES Α.Ε. ή και εμένα ή και την οικογένειά μου, εγκαταστάσεις της, διότι:

Α. Η SPRIDER STORES Α.Ε. είχε ασφαλισμένα για μικρότερο ποσό από την τρέχουσα αξία τα εμπορεύματά της, τα οποία όλα ήταν τρέχουσας κολεξιόν. Τα πεπαλαιωμένα είχαν ήδη πουληθεί σε τιμές προσφοράς.

Β. Η πυρκαγιά συνέβη στην μέση της σεζόν και έμεινε η SPRIDER STORES Α.Ε. χωρίς αποθέματα, τα οποία για να ανακατασκευασθούν θέλουν περίπου 3 με 4 μήνες και άρα δεν προλαβαίναμε να τα αντικαταστήσουμε πριν την λήξη της σεζόν.

Γ. Μαζί με τις εγκαταστάσεις μας κάηκαν και τα δείγματα της επόμενης κολεξιόν, τα οποία επανακατασκευάσθηκαν μετά από 1 μήνα γεγονός που καθυστέρησε και ζημίωσε ακόμη περισσότερο την εταιρία.

Δ. Η εταιρία ήταν για λόγους οικονομίας μη πλήρως ασφαλισμένη και άρα όταν αποζημιωθούμε πλήρως, όπως και δικαιούμαστε, πάλι θα έχουμε υποστεί σημαντικότατη ζημία.

Ε. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει λάβει ούτε 1 ευρώ αποζημίωση από τις ασφαλιστικές εταιρίες που ήμασταν ασφαλισμένοι, οι οποίες ασφαλιστικές εταιρίες φυσικά αγνοούν τα αγωνιώδη αιτήματα της SPRIDER STORES Α.Ε. και τα δικά μου προσωπικά.

Από όλα τα ανωτέρω είναι πρόδηλο ότι η εν λόγω πυρκαγιά ήταν ένα σημαντικότατο πλήγμα από την οποία ούτε η Εταιρεία, ούτε η οικογένειά μου ως βασικοί μέτοχοι αυτής δεν είχαμε κανένα συμφέρον και απολύτως τίποτα να κερδίσουμε.
Ως εκ τούτου θέλω ξεκάθαρα να δηλώσω ότι:

Θα παλέψω, έχοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και θα υπερασπιστώ με κάθε μέσο την τιμή και την υπόληψή μου αλλά και τα συμφέροντα της εταιρίας μας, της μόνης ελληνικής αλυσίδας ένδυσης που υπάρχει σήμερα στην πατρίδα μας.


Είμαστε μια οικογένεια που ότι κάναμε το κάναμε από το μηδέν. Είμαι λοιπόν αποφασισμένος να υπερασπιστώ την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τιμή και υπόληψή μου καθώς και των λοιπών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τα συμφέροντα της SPRIDER STORES Α.Ε. και των 1.500 εργαζομένων της, με όλα τα νόμιμα μέσα.

Δεν θα με κάμψουν οι δυσκολίες, δεν θα υποταχθώ στα κάθε είδους συμφέροντα που επιδιώκουν το κλείσιμο της Sprider.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Έναν έρανο ρε παιδιά για τον Πάγκαλο που δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του...



pagkalos17

Αδυναμία να ...καταβάλει τους φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής".

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ, απαντώντας στο ερώτημα αν κατάφερε τελικά να πουλήσει κανένα από τα πολλά ακίνητά του - όπως δήλωνε και στο παρελθόν - προκειμένου να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, απάντησε:

"Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει".
Να θυμίσουμε ότι, σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωνε αδυναμία καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων και αποκάλυπτε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ακίνητη περιουσία του, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πάγκαλoς, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει ότι δύο είναι τα κύρια θέματα για την παράταξη:
"Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ.
Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα".
news247.gr

(agiovasilema: Θα σε βοηθούσαμε εμείς Πάγκαλε, αλλά ξέρουμε ότι είσαι περήφανος και δε δέχεσαι βοήθεια από κοπρίτες. Πάντως δε θα πεθάνεις από την πείνα....το λίπος κρατάει για καιρό...καταλαβαίνεις....)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αργά αλλά σταθερά ο Γιάννος Παπαντωνίου πλησιάζει στον… Κορυδαλλό



Βρήκαν 2 εκατ. δολάρια αδήλωτα σε λογαριασμό της συζύγου του 

Και η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου είχε “ξεχάσει” να δηλωσει κοντά 2 εκατ. δολάρια που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη.
Αυτό προκύπτει από την Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής,
σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.
Οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα, ενώ το όνομά της εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».
Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
«Χειρότερη και από του Άκη η σύμβαση του Γιάννου για τα υποβρύχια»
«Όλες οι συμβάσεις είναι προβληματικές, όμως η σύμβαση
...

Ντοκουμέντα-φωτιά του ΔΝΤ στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Έρχονται Μεγάλες Δίκες και Λαικά Δικαστήρια!






Aπόρρητα ντοκουμέντα-σοκ από το αρχείο του ΔΝΤ στα χέρια ειδικής ομάδας του Αλέξη Τσίπρα που την αποτελούν οικονομολόγοι, Έλληνες και ξένοι, καθώς και στελέχη κορυφαίων νομικών εταιρειών.
Μια καταιγίδα διαρροών εγγράφων- φωτιά που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κορυφαία πολιτικά στελέχη που πρωταγωνίστησαν και εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν στα βρώμικα deals των τελευταίων 3 χρόνων φθάνουν με «ειδικές αποστολές» στην Κουμουνδούρου.
Για την ώρα οι αποστολείς παραμένουν άγνωστοι αλλά η εγκυρότητα των εγράφων δεν αμφιβητείται.

Τα συγκεκριμένα έγγραφα αποδεικνύουν ότι την βρώμικη δουλειά στα περίφημα Μνημόνια την έκαναν κυρίως Έλληνες πολιτικοί και τεχνοκράτες.
Χαρακτηριστικά είναι τα δύο έγγραφα φωτιά  που απεκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Παρότι το ΔΝΤ έχει κάθε λόγο να υπερασπισθεί το «ανθρώπινο» πρόσωπο του, δεν μπορούμε να μην συνυπολογίσουμε στην προκληθείσα κόλαση την εμπλοκή ασχέτων, ανικάνων αλλά και επικινδύνων Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών.
Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που μελετά τα έγγραφα φωτιά εμπλουτίζει τους φακέλους της καθημερινά με νέο υλικό. Στόχος είναι η σε βάθος διερεύνηση τόσο των συνθηκών κάτω από τις οποίες μπήκαμε στην περιπέτεια των Μνημονίων, όσο και το παρασκήνιό τους.
Έλληνες και ξένοι παρατηρητές εκτιμούν ότι τυχόν άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έχει εκρηκτικές συνέπειες για τους 3 της συγκυβέρνησης. Ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για τις Μεγάλες Δίκες και τα Λαικά Δικαστήρια μέσα από τα οποία οι πολίτες θα ζητήσουν το αίμα και τις ζωές τους πίσω...
πηγή

Η Μάργκαρετ Παπανδρέου, τα 550 εκατομμύρια, ο σύμβουλος του Σαμαρά και ο αλλοδαπός επιχειρηματίας. Καλά ξεμπερδέματα στην κλεφτοπαρέα....



Διαθέτει ή όχι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, λογαριασμό στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία; Τα χρήματα που «φαίνονται» στη «Λίστα Λαγκάρντ», τα 550 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή είναι δικά της ή ανήκουν σε επιχειρηματία που ζει στο Ισραήλ; Η κατάθεση αυτή στο όνομα παρένθετου προσώπου που είναι απολύτως υπαρκτό, έγινε πριν ή μετά το 2002;

Η δικογραφία για τη «Λίστα Λαγκάρντ» που έχει αποσταλεί στη Βουλή μετά την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη, δεν είχε φθάσει έως και την Παρασκευή που πέρασε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για τα περεταίρω. Παρά ταύτα, διέρρευσαν σειρά στοιχείων της δικογραφίας, τα οποία αναφέρονται και μάλιστα, με λεπτομέρειες στο πρόσωπο της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού. Ωστόσο, η γενική εικόνα είναι θολή, τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί βρισκόμαστε εν αναμονή της αποστολής νέου αυθεντικού αντιγράφου της περιβόητης λίστας από τη Γαλλία, ώστε να είναι εφικτή η αντιπαραβολή με τις διάφορες εκδοχές που
...