Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ




makis-new-mesaaaa

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση σύλληψης των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου – Αγίου Στεφάνου όπου και εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών εξοπλισμένη με αυτόματα όπλα.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι τέσσερις ληστές προηγουμένως είχαν επιτεθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης και συγκεκριμένα στη γωνία της Λεωφ. Θησέως με την οδό Αντιγόνης. Δυνάμεις της Αστυνομίας τους καταδίωξαν, ενώ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με το κλεμμένο όχημα να καταλήγει μέσα σε ρέμα στο τέρμα της Λεωφ. Κρυονερίου και τους δράστες να απομακρύνονται στη συνέχεια πεζοί.


AΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ "ΒΑΡΙΑ" ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΒΙΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ


cayen-maki
Η εγκαταλελειμμένη cayen του γνωστου δημοσιογράφου

Συνεχίζεται και από αέρος με αελικόπτερο της ΕΛΑΣ η αστυνομική επιχείρηση στη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές του Κρυονερίου και του Αγίου Στεφάνου, προκειμένου να εντοπιστούν οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι τα ξημερώματα, έπειτα από ληστεία σπιτιού στη Νέα Ερυθραία, έκλεψαν το Ι.Χ. του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αφού προηγουμένως τον ακινητοποίησαν βγάζοντας όπλο και στρεφοντας το πάνω του.
Ο δημοσιογράφος είχε σπεύσει στο σημείο της ληστείας για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Οι δράστες τον υποχρέωσαν, υπό την απειλή των όπλων τους, να εγκαταλείψει το όχημά του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ενδεχομένως να πρόκειται για μία πολύ καλά οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών κακοποιών, πιθανώς αλβανικής καταγωγής, η οποία «δραστηριοποιείται» στα βόρεια προάστια και «κουβαλάει» βαρύ οπλισμό. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου