Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς-Στουρνάρας αγνοούν τη Δικαιοσύνη και απαιτούν το χαράτσι! Ποιος είπε ότι η Χούντα τέλειωσε το '73;;;;


Κατά τα άλλα, ο φασισμός της Χρυσής Αυγής τους ''προβλημάτισε''....


Σαμαράς-Στουρνάρας αγνοούν τη Δικαιοσύνη και απαιτούν το χαράτσι τους

Ο υπουργός Οικονομικών, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τη ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι, παρά τη δικαστική απόφαση για το αντίθετο!

Επιστολή προς τη διοίκηση της ΔΕΗ θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών καλώντας την να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Αυτό προανήγγειλε ο Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά, όπου κατέληξαν να «κάνουν» στην άκρη τη Δικαιοσύνη, να «αποφασίσουν» καινα «διατάξουν»!
Άλλωστε, ούτως η άλλως ο διακριτός διαχωρισμός και σεβασμός των εξουσιών της Δημοκρατίας εδώ και τουλάχιστον δύο έτη αμφισβητείται στην πράξη. Για να μην πούμε και για την νομοθετική εξουσία, όπου πάνω από το 70% των νομοθετημάτων της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα νομοθετικών πράξεων και ενταγμένων τροπολογιών μέσα σε άσχετα νομοσχέδια, ώστε ουσιαστικά η Βουλή να καταντά απλά ο χειροκροτητής ή αποδοκιμαστής του Κολοσσαίου, ανάλογα με την πτέρυγα που κάθεται ο κάθε βουλευτής.
Εντωμεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την εκτίμηση πως σήμερα θα κλείσει η συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για το φορολογικό, ενώ σε ό,τι αφορά τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων, αν και το βιβλίο προσφορών κλείνει σήμερα, εξέφρασε την εκτίμηση πως μια πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα θα έχει το οικονομικό επιτελείο, αύριο το πρωί.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου