Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Mήνυμα – παρακαταθήκη, της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προς τον Ελληνικό λαό και πολλούς αποδέκτες

Αποκλειστικό μήνυμα – παρακαταθήκη, της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προς τον Ελληνικό λαό και πολλούς αποδέκτες, μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

“Όταν τελειώσουμε με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, θα πρέπει να συντονιστούμε πάνω σε μια ρεαλιστική βάση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και τους οικονομικούς δολοφόνους μας”.
“Ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να φέρει σύντομα την Εθνική αυτή προδοσία στο Δικαστικό Ακροατήριο και επίσης ελπίζω ότι ο Ευρωβουλευτής που θα αναδειχθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τουλάχιστον, να παλέψει στην Ευρωβουλή για το

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μαροκινοί οι δράστες της φρικτής ρατσιστικής δολοφονίας στα Εξάρχεια.

 

Μαροκο ισλαμιστες

Διαστάσεις πογκρόμ έχουν πάρει οι δολοφονίες ηλικιωμένων και γυναικών από ρατσιστικά κτήνη αλλά το κράτος τους αντιμετωπίζει ως “κλέφτες” του κοινού ποινικού δικαίου! Παρότι τα φασισταριά χτυπούν αποκλειστικά κοινωνικά αδύναμες ομάδες.


Τρεις Μαροκινοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της φρικτής δολοφονίας μιας 82χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισεγγονού της.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από ασφυξία το μεσημέρι της 9ης Μαΐου από τον δσέγγονό της που επέστρεφε από το σχολείο καθώς οι τρεις Μαροκινοί αφού έψαξαν το σπίτι της, την φίμωσαν και στη συνέχεια την παράτησαν αβοήθητη.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δολοφόνοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημά τους καθώς μια ημέρα νωρίτερα είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διπλανού διαμερίσματος από αυτό που έμενε η άτυχη ηλικιωμένη.

Αρχικά συνελήφθη ένας 35χρονος που ομολόγησε την πράξη του ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ένας 33χρονος με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον 28χρονο ομοεθνή συνεργό τους.

Οι δύο πρώτοι Μαροκινοί, όπως αποδείχθηκε, είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και διαρρήξεις.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο γνωστός πια κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου- Η επιτομή της αντικειμενικότητας των ελληνικών ΜΜΕ!!!

Ξεσάλωσε πάλι ο υμνητής του Μνημονίου κ. Μπάμπης

 
βαβισ


Εχει ξεφύγει για τα καλά το μνημονιακό παπαγαλάκι. Ο λόγος για τον περιβόητο Μπάμπη Παπαδημητρίου, που ξεσάλωσε πάλι. Παρά τις εκκλήσεις της ΕΣΗΕΑ για τήρηση της δεοντολογίας, ο εκλεκτός του

Αλαφουζέικου ξανακτύπησε και κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίοπρα ως γραφικό! Σωστά ο υμνητής του Παπακωνσταντίνου, του ΓΑΠ, και της συγκυβέρνησης ενοχλείται από το ότι κάποιοι ακόμη δεν σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά του. Αντε γειά Μπαμπίνο….
ΠΗΓΗ: http://olympia.gr/2014/05/27/391358/

Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση (NERIT) : Απολαύστε τίτλο για να καταλάβετε πόσο υποδουλωμένα είναι τα ελληνικά ΜΜΕ!! : ''Ποιός είπαμε ότι κέρδισε τις εκλογές''????

#NERIT : “Ποιος είπαμε κέρδισε τις εκλογες ;”

 
samaras

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές 2014- Η Πραγματική εικόνα των αποτελεσμάτων αποτυπωμένη σε έναν πίνακα του BBC. (Ενώ τα δικά μας παπαγαλοΜΜΕ ψάχνουν να βρουν πόσο κερδισμένοι βγήκαν οι Σαμαροβουβουζέλοι)

                   





Ο βρετανικός σταθμός πρόβαλε πίνακα στον οποίο δείχνει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και την πτώση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. από το 2009. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε 22%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έπεσε 29% και η Ν.Δ. 9%. Στην Ελλάδα, πάλι, συζητούμε , αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές με περίπου 3,5% διαφορά από το δεύτερο. Όπως είπε κι ο Κώστας Βαξεβάνης στο «STAR», «ο Βενιζέλος θα κάνει νόμο με τον οποίο θα κερδίζει ο δεύτερος τις εκλογές»…

Πακιστανός λαθροκατακτητής βίασε μικρό κοριτσάκι στην Κω και κυκλοφορούσε ελεύθερος για ένα χρόνο!

 

20140526-092326-33806042.jpg

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας 52χρονος Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση 10χρονης.
Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα,
η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 52χρονου, από την Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του «βιασμού» και της «αποπλάνησης παιδιών», αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD.
Πηγή: kosnews24.gr

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Μαγειρεμένη» η διαδικασία παρουσίασης των exit polls προκειμένου να μην φανεί απότομα στους πολίτες η συντριβή της ΝΔ!

 

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και οι «νταβάδες» τους με τα ποικίλα παρακρατικά τους εργαλεία επιχειρούν, με νύχια και με δόντια, να εξωραΐσουν και να …νοθεύσουν τη συντριβή τους, με ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα που θα εμφανίζουν αμφίρροπο τον εκλογικό αγώνα: Στήθος με στήθος…
Άμεσος στόχος τους: Να χαθεί η πρώτη εντύπωση της συντριβής τους.
Τα exit polls που παρουσίασαν είναι μαγειρεμένα με βάση αυτόν το στόχο: Είναι exit polls σύγχυσης που δίνουν και την ψευδή εικόνα του αμφίρροπου εκλογικού αποτελέσματος.
Το εντυπωσιακό της τελεσίδικης και μεγάλης ήττας των ανδρεικέλων έτσι αμβλύνεται…
Επίσης το «μαγείρεμα» των exit polls έχει και μια

Ευρωεκλογές 2014 - Αν δεν πας... μη μιλάς!

Ευρωεκλογές 2014 - Αν δεν πας... μη μιλάς!
«Αν δεν πας... μη μιλάς». Αυτή είναι η πεμπτουσία αυτών των εκλογών και το συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κάθε έλληνας πολίτης που σέβεται τον εαυτό του, την οικογένειά του, την πατρίδα του και το μέλλον των παιδιών του.   
Είναι καιρός, τούτος ο λαός επιτέλους να αποφασίσει για την τύχη του και να έχει συμμετοχή και πλήρη ευθύνη για την επόμενη μέρα. Η αποχή από τις εκλογές, η αποχή από την συμμετοχή στην επιλογή εκπροσώπησης της χώρας μας στην Ευρώπη, η γενικότερη αδιαφορία δίνει το δικαίωμα στους άλλους να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς.
Και τούτο για δύο βασικούς λόγους;
1ον. Διότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αυτή τη φορά δεν έχει κανείς, απολύτως καμία δικαιολογία, ούτε καν οι λεγόμενοι «κοψοχέρηδες». Όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν και στη συνέχεια όταν έβλεπαν τα δυσμενή αποτελέσματα έλεγαν «δεν έκοβα το χέρι μου καλύτερα που πήγα και τους ψήφισα».
2ον. Διότι όπως πολύ εύστοχα λέει μια ρήση που αποδίδεται στον Τζωρτζ Όργουελ: «Ένας Λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!». Κοινώς θα κυβερνηθείς από αυτόν που ψηφίζεις με ότι αυτό συνεπάγεται!
Αν ψηφίζεις απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες, θα κυβερνιέσαι από απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες.
Στις προηγούμενες εκλογές, η πλειοψηφία των πολιτών ψήφισαν για να γίνουν μεταρρυθμίσεις, μείωση της φορολογίας, απελευθέρωση της οικονομίας, και