Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Θυμάστε εκείνο το φαιδρό προεκλογικό σποτ του Στοχαστή που έλεγε ''Πάμε''? Δεν μας διευκρίνισε όμως ότι εννοούσε ''στο διάολο''...




  • Τσουκου τσουκου μετακόμισε στο νέο ''φτωχικό'' του και ο Παπακωνσταντίνου. (Σιγά μην δεν το έκανε και χαλούσε την πιάτσα δηλαδή...)

    Εκτός από τον δικό του πατριωτισμό και την φροντίδα του για τις ευπαθείς και οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού, το χμμμ...σθένος του απέναντι στα ξένα αφεντικά που τον διατάζουν, να θυμίσουμε και την μεγάλη ''αγάπη'' και εκτίμηση που τρέφει η αλλοδαπή υπουργική σύζυγος για εμάς τους Έλληνες...
    Για να μην ξεχνάμε : http://agiovasilema.blogspot.com/2011/03/jacoline-vinke.html

    Πυρηνική απειλή για την Ελλάδα. Γύρω γύρω αντιδραστήρες και στη μέση εμείς...

    (Καρφί)

    Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

    Ο απόλυτος εξευτελισμός! Οι ''φιλοξενούμενοι'' φεύγοντας βούτηξαν τα... ασημικά της Υπατίας και οι ιδιοκτήτες τα ζητάνε πίσω αλλιώς θα δημοσιεύσουν το βίντεο της κλοπής!!!!!

    Κωσταντακάτου προς Τσίπρα …Επιστρέψτε τα ασημικά μας!!!

    thumb
    Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου-  ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία. Ειδικότερα αναφέρει: «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»
    Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like  πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»
    Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»
    Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που...

    Χρόνια πολλά Έλληνες! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!


    ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!  ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

    Παρά τον παγκόσμιο φόβο για τα πυρηνικά, ο Τουρκικός πυρηνικός εφιάλτης έρχεται σύντομα στη γειτονιά μας

    Η τραγωδία στην σεισμογενή Ιαπωνία και η απειλή ενός πυρηνικού ολέθρου, έχουν σίγουρα προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε όλες τις χώρες που εφαρμόζουν ή σχεδιάζουν πυρηνικά προγράμματα. Σε όλες πλην μίας: της Τουρκίας!
    Με το πυρηνικό νέφος από την Φουκοσίμα να "κόβει" βόλτες, ο τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν κάνει βήμα πίσω στην

    Ζήτω ή αίσχος;

    Του παπα-Ηλία Υφαντή

    Άλλοτε στις 25η Μαρτίου-γιορτή του Ευαγγελισμού- δονούσε τα στήθη των Ελλήνων ο αέρας της εθνικής υπερηφάνειας για την πατρίδα και την ελευθερία. Και ακούγονταν οι ιαχές των αλλεπάλληλων ΖΗΤΩ….

    Και μπαίνει το ερώτημα:
    Φέτος, από πού θα αντλήσουμε το δικαίωμα και θα βρούμε το κουράγιο να ξαναφωνάξουμε ΖΗΤΩ!…
    Όταν έχουμε προδώσει την πατρίδα μας, και απαρνηθήκαμε την ελευθερία μας! Και μας σέρνουν στη σκλαβιά, αλυσοδεμένους, όπως οι δουλέμποροι, αλλοτινών εποχών, τους μαύρους της Αφρικής.
    Για να μας ξεπουλήσουν. Εμάς και την πατρίδα μας. Έστω κι αν το ξεπούλημά μας αυτό το «βάφτισαν», οι -όπως πάμπολλα δείχνουν- ξεπουλημένοι, στην απατεωνίστικη γλώσσα τους…«αξιοποίηση»!
    “Αξιοποίηση”, ασφαλώς, για τους εαυτούς τους και τους...

    Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

    “Καθε γειτονιά μια Κερατέα, καθέ στενό κι ένα Γιαουρτι…” μέχρι να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας.


    Τι είπε πάλι, ο απίθανος Πρωθυπουργος μας;
    Ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!
    Σαφές μήνυμα προς υπουργούς και βουλευτές έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου εν όψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.
    «Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι’ αυτό οι πολίτες»
    Φυσικά κι όχι, Πρωθυπουργέ μας!

    Σε ψηφίσαμε, για να μας κόψεις μισθούς, συντάξεις, επιδόματα!
    Σε ψηφίσαμε, για να κάνεις αυξήσεις στα διόδια, στα ΜΜΜ, στην ΔΕΗ!
    Σε ψηφίσαμε, για να δουλεύω ενοικιαζόμενος εργάτης και να μην επιβαρύνω το αφεντικό όταν με απολύει!
    Σε ψηφίσαμε, για να ημι-απασχολούμαι ωστε να μην κουράζομαι μεν, αλλά να μην με λέει και τεμπέλη ο Πάγκαλος δε!
    Σε ψηφίσαμε, για να έχουν όλοι οι άνθρωποι της ...

    Συλλεκτικό: Όλα τα βίντεο με τα κραξίματα-γιαουρτώματα-μπουνίδια προς τους Έλληνες λαμογιο-πολιτικούς!!

    Φοβούνται οι πολιτικοί μην τους κράξουν κατά την διάρκεια της παρέλασης την 25η Μαρτίου.Όλα τα video κατά των πολιτικών συγκεντρωμένα :

    Η οργή του κόσμου έχει ανέβει κατακόρυφα και πλέον οι άνθρωποι όταν δουν κάποιον πολιτικό αντιδρούν από ένστικτο. Είναι αλήθεια πως οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω μήπως και κάποιος πολίτης τους επιτεθεί φραστικά ή ακόμα και να χειροδικήσει. Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν ακόμα και τους αστυνομικούς που ήταν σε άδεια για να τους προφυλάξουν από την οργή του λαού ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25η Μαρτίου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όσα video μπορέσαμε να βρούμε από το youtube για το κράξιμο που έχουν φάει οι πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες.





    Το γιαουρτάκι του Πάγκαλου.



    Πεταλωτής: Πώς να ζήσει ο καημενος ο Καχριμάκης μόνο με τα χιλιάρικα της βουλευτικής σύνταξης, γι'αυτό το βολέψαμε στο δημόσιο το παιδί...(Ξεφτίλεςςςςςςς!!!!)

    Κουζουλάθηκες ωρέ Καρχιμάκη;


    Πριν από μερικές μέρες, δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των μετατασσομένων της Ολυμπαικής. Ανάμεσά τους υπήρχαν δύο τρανταχτά ονόματα: του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και της αναπληρώτριας τύπου της ΝΔ Βασιλικής Τζότζολα.
    Η Βασιλική Τζότζολα δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τη θέση και δεν θέλει να παίρνει μισθό από το δημόσιο.
    Ο κ.Καρχιμάκης, ενοχλημένος μάλλον από τη νεαρά που δίδαξε ήθος και κέρδισε τις εντυπώσεις, οδήγησε τον κ.Πεταλωτή να κάνει μια από τις πιό άστοχες δηλώσεις του:


    Ερωτηθείς (ο κ. Πεταλωτής) εάν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θα απορρίψει τη μετάταξή του σε άλλη....

    Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ( ΔΗΛ.ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.


    Με αυτό το δημοσίευμα το Παρόν της Κυριακής μας αποκάλυπτε πως οι υπουργοί τρέμουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου γιατί φοβούνται πως θα γίνουν στόχοι των αγανακτισμένων πολιτών.
    Κι απόψε στο δελτίο της ΝΕΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  κύριος Πεταλωτής ήρθε να το επιβεβαιώσει  πλήρως ζητώντας από τον εκπρόσωπο του Συνασπισμού κύριο Σκουρλέτη να δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουν επεισόδια μεθαύριο στις παρελάσεις εις βάρος πολιτικών κι αν γίνουν να τα καταδικάσει προκαταβολικά!!!
    Νωρίτερα ευθυγραμμισμένος στη λογική Πάγκαλου ξαναμίλησε για μπαχαλάκηδες περιφερόμενους αγανακτισμένους πολίτες,οι οποίοι καθοδηγούνται από το Συνασπισμό και...

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

    Ο Στέφανος Χίος σε προηγούμενη εκπομπή του στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, απευθύνθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ρωτώντας τον πού είναι η γυναίκα του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεώρησε ότι αυτό έκρυβε ...σεξουαλικό υπονοούμενο για τη σύζυγό του και προχώρησε σε καταγγελία που είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου 150.000 ευρώ στον σταθμό KONTRA από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Ο Στέφανος Χίος απάντησε στην κίνηση του Πεταλωτή και το αποτέλεσμα ήταν  μια ακόμα αποκάλυψη για εμάς τους τηλεθεατές: Η κυρία του κυρίου, έχει διορίσει όλο της το σόι στο δημόσιο σε θέσεις κλειδιά. Oλη η διαμάχη στα παρακάτω βίντεο:


    «Καμπάνα» 150.000 ευρώ στον Χίο


     Και η απάντηση Χίου μετά την καταγγελία Πεταλωτή στο ΕΣΡ.

    Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

    ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
    Βουλευτής Κυκλάδων – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Αθήνα 22 Μαρτίου 2011
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
    «Μπορεί η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων να αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, όμως αυτό που έμεινε μετά την αποχώρησή του ήταν η απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα του νησιού, καθώς και στα πρωτόγνωρα σε ένταση και έκταση θλιβερά γεγονότα.
    Προβλήματα που έχουν επιδεινωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης στους κρίσιμους τομείς της Υγείας, της Ακτοπλοΐας, του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και...

    Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

    Βιασμός 14χρονου κοριτσιού στην πλατεία Μέμου;;

    Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες του (συνήθως καλά ενημερωμένου) Crimes On Air, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε τέτοιο μακελειό που τα επεισόδια στον Αγ. Παντελεήμονα θα μοιάζουν …φιλοφρονήσεις. Αντιγράφουμε χωρίς δικά μας σχόλια:

    Στον Κορυδαλλό και την Νίκαια γίνεται χαμός από ξυλοδαρμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Έλληνες, αυτό μας το επιβεβαίωσε και η αστυνομία, εκείνο όμως που μας είπε πως πλανάται ως φήμη χωρίς να έχει καταγγελθεί, είναι το παρακάτω e-mail περί βιασμού ανήλικης, που έλαβε το Crimes on air:

    “Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία πέριξ του Κορυδαλλού, από τα τραγικά συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
    Μία  ώρα πριν τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι εφήβων βρισκόταν στη πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό. Τη στιγμή εκείνη πλησιάζει μια ομάδα  οκτώ Πακιστανών το ζευγάρι και αρχίζει να εξελίσσεται το δραματικό γεγονός της υπόθεσης. Αρχικά οι τρεις άνδρες  ακινητοποιούν το νεαρό και οι άλλοι πέντε άνδρες κρατούν την έφηβη μόλις δεκατεσσάρων ετών και τη βιάζουν κατ’ εξακολούθηση. Η ωμή αγριότητα αυτών των ανθρώπων δε σταματά εδώ έχουν ως θεατή το νεαρό που προσπαθεί να βοηθήσει την άτυχη φίλη του χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι να ικανοποιήσουν στο έπακρο τις γενετήσιες ανάγκες τους. Έπειτα η ομάδα των Πακιστανών αφού...

    Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου δεν τολμά να αγγίξει τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

    http://www.newsit.gr/files/Image/25-05/resized/EROTIMATIKO_392_355.jpg.
     
    Όσα μυστικά και αν γνωρίζει ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να εμποδίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει τον δρόμο της διαφάνειας. Άλλωστε θα αναφέροντο στο “παλαιό ΠΑΣΟΚ” που και ο ίδιος ο ΓΑΠ θέλει να ξεφορτωθεί.
    Γιατί τότε δεν τολμά να τον αγγίξει;
    Είναι αθώος;
    ή μήπως δεν είναι τόσο παλαιό το ΠΑΣΟΚ που κρατά στα χέρια του ο Άκης;
    (ωραίο το πράσινο ερωτηματικό)
    http://www.olympia.gr/

    (agiovasilema : Ωραίο το πράσινο ερωτηματικό, γι αυτό και εμείς το αναδημοσιεύσαμε... τυχαία  σε 2 αναρτήσεις σήμερα)
     
     

    Το πιο ανίκητο όπλο!

    Το πιο ανίκητο όπλο!

    Ώρες ώρες τα λόγια είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν καταστάσεις που ξεφεύγουν από κάθε λογική! Σήμερα ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Σύρο μαζί με τον υπουργό Πολιτισμού κ Γερουλάνο. Οι κάτοικοι και κυρίως μαθητές και φοιτητές θέλησαν να του μιλήσουν, τα ΜΑΤ αντέδρασαν και είχαμε και 15χρονο τραυματία! Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν και ακολούθησαν συμλοκές όπως φαίνεται και στο βίντεο…
    Κι όμως ο ΓΑΠ δεν πήρε χαμπάρι και χαιρετάει τα πλήθη που φωνάζουν “ κλέφτες – κλέφτες” σαν να τον επιφημούν!
    Τί να πει κανείς; Το σίγουρο είναι ότι διαθέτει το κοινώς παραδεκτό ως το πιο ανίκητο όπλο!
    αἰέν ἀριστεύειν

    Στέφανος Χίος: ''Πεταλωτηηηή πού είναι η γυναίκα σου, ξέρεις? Να σου πω εγώ που είναι η γυναίκα σου....

    Σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την ΕΣΗΕΑ πρόχωρησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝΤΡΑ και του Στέφανου Χίου για τις  αθλιότητες, όπως τις χαρακτηρίζει, εναντίον του.


    Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στην επιστολή του, πως σε εκπομπή του καναλιού, ο Στέφανος Χίος απευθυνόμενος προς τον ίδιο με χυδαίο τρόπο, άρχισε να αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα και για τη σύζυγό του.

    Δείτε το απόσπασμα από τη συγκεκριμένη εκπομπή:



     

    Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

    Γιατί οι πολιτικοί μας έχουν λουφάξει;;;;

    Δεν σας κάνει εντύπωση που οι πολιτικοί έχουν λουφάξει;; Δεν σας υποψιάζει το γεγονός ότι δεν αντιδρούν στην ολοένα αυξανόμενη λαϊκή αποδοκιμασία;; Δεν σας γεννάει απορίες το ότι, ενώ γιαουρτώνονται ή γιουχάρονται ή υβρίζονται ή ακόμα και δέρνονται, παρόλα αυτά κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν θέλουν να προκαλέσουν;;

    Από την άλλη μεριά, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ ο κόσμος «ξεψαρώνει». Μερικοί δημοσιογράφοι, που ....δεν ανήκουν σε μεγάλα συγκροτήματα βρίζουν ονομαστικά πλέον τους πολιτικούς και παρόλα αυτά, οι πολιτικοί κάνουν πως δεν ακούνε. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ το διαδίκτυο  στρέφεται με βιαιότητα εναντίον των πολιτικών. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολλοί πολίτες μιλάνε ελεύθερα με ονόματα εναντίον τόσο πολιτικών όσο και οικονομικών προσώπων.

    Κάμερον, Χίλαρι Κλίντον και Σαρκοζί για χάρη της BP ρίχνουν τον Καντάφι #Libya

    Τι συμβαίνει όταν παίρνετε για πρωταγωνιστές στη διεθνή πολιτική σκηνή ηγέτες με σοβαρά προβλήματα στη χώρα τους; Με μια λέξη, πρόβλημα. Όπως και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, αυτοί οι πολιτικοί πήραν την ιστορία της Λιβύης λάθος από την πρώτη μέρα, και εγείρει σοβαρά ερωτήματα ως προς την ικανότητά τους να εκτελούν τα καθήκοντά τους.

    Γιατί, για παράδειγμα, έχουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης επιδοθεί σε ψέματα(;) σχετικά με αεροπορικές επιδρομές που ποτέ δεν έγιναν, σχετικά με τους βομβαρδισμούς... των αμάχων όταν τα κτίρια που έπρεπε να έχουν βομβαρδιστεί είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση; Γιατί υπήρξαν ιστορίες για στροφή των βαρέων όπλων του Gaddafy ενάντιων «άοπλων πολιτών» όταν αυτό που μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα είναι επιδρομικές συμμορίες των τρομοκρατών και των κακοποιών να διαπράττουν πράξεις βαρβαρότητας, εμπρησμούς και αδικαιολόγητη καταστροφή;

    Γιατί Ντέιβιντ Κάμερον, Χίλαρι Κλίντον και ο Νικολά Σαρκοζί παρέλειψαν να αναφερθούν - έστω και μία φορά - τη σφαγή των οπαδών του Muammar Al-Qathafi στη Βεγγάζη; Δεν είναι ένα ή δύο άτομα, όχι στρατιώτες, 212 (διακόσιοι δώδεκα) άοπλοι πολίτες - αυτοί ναι, ήταν πράγματι άοπλοι - στη Βεγγάζη (πού αλλού); Δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ.

    Γιατί παρέλειψαν να αναφέρουν - έστω και μία φορά - την προέλευση όλων των μισθοφόρων στις μάχες στη Λιβύη - όχι μόνο για την υποστήριξη των...

    Nεράντζια και καρέκλες από φοιτητές στη Σύρο, λόγω της παρουσίας του ΓΑΠ. Ακόμα μια φορά τον έσωσαν τα ΜΑΤ. (Για πόσο άραγε?...)

    Καρεκλοπόλεμος ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τις δυνάμεις των ΜΑΤ 
    - Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα όταν θεώρησαν πως οι φοιτητές πλησίασαν πολύ στο χώρο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός
    - Αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο

    Αν και ο όγκος των συγκεντρωμένων φοιτητών δεν... προμήνυε αρνητική εξέλιξη τελικά υπήρξε ένταση, η οποία σταδιακά πήρε μεγάλες διαστάσεις και εξελίχθηκε σε "πόλεμο" ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τις αστυνομικές δυνάμεις.
    Στη στιγμή που τα επεισόδια πήραν έκταση, δηλαδή περίπου στις 14:20 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Πνευματικό Κέντρο της Σύρου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από την κεντρική πλατεία του νησιού.
    Ο Πρωθυπουργός που συνοδευόταν από ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη με παραρτήματα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα παραρτήματά του σε επτά νησιά του νοτίου Αιγαίου.

    Στην πλατεία της Ερμούπολης πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία φοιτητές του τοπικού τμήματος του Πανεπιστημίου.
    Κάποια στιγμή ορισμένοι από τους διαμαρτυρόμενους επιχείρησαν...

    1 Δισεκατομύριο (δραχμές) κόστισε το διαζύγιο – μαμούθ στον Έλληνα σύζυγο…



    “Ας μου δώσει 1 δισεκατομύριο και του δίνω το διαζύγιο” ήταν το μήνυμα που έστειλε η νόμιμη σύζυγος στον Έλληνα σύζυγο της. Ίσως με το δίκιο της.
    “Δεν μπορεί να σου κάνω 4 παιδιά, να ξενιτεύομαι, να ανέχομαι εξώγαμα και γκομενιλίκια και τώρα να θες να με ξεφορτωθείς αναίμακτα”.
    Κάπως έτσι άρχισε ένας αγώνας δρόμου για να συγκεντρωθούν τα φράγκα, καθότι ο σύζυγος μπορεί να είχε πρεστίζ και ισχύ, δεν είχε όμως τόσο μετρητό. Ξεκίνησε έτσι η προσπάθεια από δύο φίλους ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό από γνωστούς επιχειρηματίες και να λήξει η υπόθεση. Όπερ και εγένετο.
    Πως τα φέρνει όμως η άτιμη η μοίρα. Να έχει φέρει κάποιος ένα δίς ζεστό στη μαμά σου και τώρα το παιδί να υποχρεώνεται να τον κυνηγήσει (για άσχετο λόγο με την υπόθεση). Τον κυνηγάς; Δεν θα θεωρηθεί …αχαριστία;
    http://www.olympia.gr/


    (agiovasilema: Σωστό και αυτό...Πώς να κυνηγήσει το παιντί τον ευεργέτη της οικογένειας?)

    Ο Μιχάλης Καχριμάκης διορίστηκε στο...Δημόσιο με απόφαση που υπέγραψε ο Ρέππας! Α...ρε γλέντια σοσιαληστρικά...

    Ο Μιχαήλ Καρχιμάκης,βουλευτής ων,μετατάχθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών. Πρέπει να φροντίσει για το μέλλον του το...παιδί.

     

    Αυτή είναι η απόφαση και για τους άπιστους Θωμάδες δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ Γ 169/2011

    Απίστευτο κι όμως αληθινό,ο βουλευτής "γενικός εισαγγελέας" του ΠΑΣΟΚ Μιχαήλ Καρχιμάκης,φρόντισε από τώρα για το μη κοινοβουλευτικό του μέλλον!Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μεταφέρεται ως...

    ''Μην πίνετε νερό'', λένε τώρα οι Ιάπωνες. Ραδιενέργεια και σε τρόφιμα.

    Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι εργασίες αποκατάστασης στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Παρά τις συντονισμένες, αγωνιώδεις προσπάθειες η πίεση στον αντιδραστήρα 3 αυξήθηκε ξανά το πρωί της Δευτέρας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσουν να διαρρεύσει στη ατμόσφαιρα ποσότητα ραδιενεργού νέφους, προκειμένου να εκτονωθεί η πίεση και ίσως να αποφευχθεί η πιθανή έκρηξη.

    Αισιόδοξα νέα για τον αντιδραστήρα 2 που σήμερα λειτούργησε μερικώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπευθύνου της υπηρεσίας πυρηνικής και βιομηχανικής ασφάλειας της Ιαπωνίας. «Είναι πιθανό κάποια συστήματα να μπορέσουν να λειτουργήσουν σήμερα, όπως για παράδειγμα το...

    Οδοιπορικό στον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο: Τον κόσμο των Πυρηνικών Αγορών (του Θανάτου).

    Copy+of+ContentSegment_17709380%2524W800_H_R0_P0_S1_V1%2524Jpg.jpg
    Άνθρωποι και σαβούρα. Πόση πυρηνική ενέργεια χρειάστηκε για τόση απόγνωση και τόση σαβούρα;…
    Οι Γιαπωνέζοι είναι πρωτοπόροι: μετά τη στρατιωτική πυρηνική ενέργεια (1945, βομβαρδισμοί Χιροσίμα, Ναγκασάκι), γεύονται και την ειρηνική, με την ανήκεστη βλάβη των πυρηνικών σταθμών ηλεκτρικής ενέργειας. Κακό του κεφαλιού τους και τις δύο φορές, την πρώτη γιατί υποτίμησαν την καταστροφική διαστροφή της Αμερικής, τη δεύτερη γιατί αγνόησαν το μέγεθος της απληστίας αυτών που επικράτησαν για να οδηγήσουν την Ιαπωνία και την ανθρωπότητα στο Βασίλειο των Αγορών. Η πυρηνική ενέργεια, αποτελεί για το κατεστραμμένο μυαλό των στρατιωτικών, κρυμμένων στα καταφύγιά τους, το απόλυτο όπλο επειδή εκλείπουν τα όρια της ολέθριας αποτελεσματικότητάς της και ακριβώς επειδή δεν υπάρχει τεχνολογία απόλυτου ελέγχου της, είναι αδόκιμη για...

    Πουλάνε την Ελλάδα, όχι για 50 αλλά για ...90 χρόνια!!! Δεν θα λέμε ''εθνικοί'' δρόμοι γιατί πολύ απλά δεν θα είναι εθνικοί.

    Μέσα στο επόμενο 15ήμερο και μέχρι τα μέσα Απριλίου το υπουργείο θα έχει παρουσιάσει στην Τρόικα το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που θα βάλει στα ταμεία το περιβόητο ποσό των 50 δισ.

    Τα νούμερα όμως δεν βγαίνουν και έτσι η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει πιο... δελεαστική την προσφορά με παραχωρήσεις εκμετάλλευσης που θα φτάσουν ως και τα 90 χρόνια.

    Ακόμη χειρότερα, φαίνεται πως ό,τι έχει για ... πούλημα η Ελλάδα ως το 2015 δεν πρόκειται να φέρει πάνω από 30 δισ. και έτσι όλα δείχνουν ότι το κράτος θα υπογράψει ...

    Έπιασαν τον δολοφόνο του κτηνοτρόφου στο Σουφλί και τον δολοφόνο του Ρουμάνου στην Αργολίδα. Φυσικά ήταν και οι δυο Ασιάτες λαθρομετανάστες

    Εξιχνιάστηκαν 2 στυγερές δολοφονίες, ενός 72χρονου κτηνοτρόφου στο Σουφλί και ενός 30χρονου Ρουμάνου εργάτη στην Αργολίδα.

    Τον 72χρονο κτηνοτρόφο τον σκότωσε ο Πακιστανός εργάτης του για να του κλέψει ...60 ευρώ και το κινητό του. Έστησε μάλιστα ολόκληρο σκηνικό που παρέπεμπε σε αυτοκτονία αλλά ο ιατροδικαστής ανακάλυψε σοβαρά κτυπήματα στο κεφάλι και έτσι η αστυνομία ξεκίνησε -έστω και με καθυστέρηση- τις έρευνες προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Το  θύμα της άλλης δολοφονίας, ο 30χρονος εργάτης, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από 2 Ασιάτες λαθρομετανάστες που τον περίμεναν κρυμμένοι σε θάμνους. Ο ένας, Αφγανικής καταγωγής, συνελήφθη σήμερα και κρατείται στην ασφάλεια Ναυπλίου, ενώ ο άλλος αναζητείται.

    Φυσικά, είμαστε βέβαιοι ότι ο Καστανίδης, όχι μόνο δεν θα τους φυλακίσει, αλλά θα τους επιβραβεύσει για τα εγκλήματά τους. Εξάλλου, όποιος πει κακή κουβέντα για αυτά τα λαθρομπουμπούκια θα δείξει την περίφημη ''εχθροπάθεια'', συνεπώς συμπατριώτες, σκύψτε το κεφάλι και περιμένετε καρτερικά να φτάσει και η σειρά σας. Αυτή είναι η κατάσταση της κοινωνίας μας πια. Καθημερινές δολοφονίες, βιασμοί και ληστείες και θάψιμο αυτών των ειδήσεων από τα πουλημένα ΜΜΕ.

    Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

    Μετά την οικονομική εξαθλίωση μας πάει και σε πόλεμο!


    Ο τραγικά ανεπαρκής και επικίνδυνος πρωθυπουργός του προτεκτοράτου της Ελλάδος, μετά την οικονομική εξαθλίωση που επέβαλλε στους πολίτες που τον ανέδειξαν χάρη στα ψέματά του, τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας, (μην ανησυχείτε τα βασικά κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν τα εκχωρήσαμε αν και δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι αυτά…), την μυστική διπλωματία σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μας ζητήματα, την βίαιη καταστολή κάθε αντίδρασης (βλ. Κερατέα), την απίστευτη και άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, και την ισοπέδωση κάθε είδους κοινής λογικής, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα…

    ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!
    Σε έναν πόλεμο που η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να εμπλακεί! Για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο της Κορέας η Ελλάδα παίρνει μέρος σε έναν πόλεμο απ’τον οποίο δεν έχει κάποιο συμφέρον. Απλά γιατί αυτό του ζήτησαν τα αφεντικά του. Πώς εξηγείται αλλιώς αυτή η εμπλοκή;  Μέχρι πριν τα ξεκινήσουν οι ταραχές στην Λιβυή ο Καντάφι ήταν σύμμαχος και σύντροφος του ΓΑΠ, τώρα ξαφνικά μετατράπηκε σε στιγνό δικτάτορα..
    Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν την γνωστή προπαγάνδα τους και την ...

    EΤΣΙ ΑΠΛΑ! Ισοπεδώνουν άλλη μία χώρα…

    Οι «σωτήρες» φτάσανε με εμπλουτισμένα κουφέτα από τον ουρανό,
    Φτάσανε με χαρούμενες κραυγές γιατί, λέει, θα σώσουνε και αυτόν το λαό,

    Γέρνουν οι «βετεράνοι» το γρήγορο όχημά τους και σφυρίζοντας κάπως σαν δαιμονισμένοι, κάπως σαν βιαστικοί ώστε να ξεμπερδέψουν, να επιστρέψουν, να διηγηθούν στο μπαρ τις σκηνές τούτες, σκίζουν λοιπόν τον ουρανό, κάνουν ένα τέλειο στην τροχιά του ημικύκλιο κατεβαίνοντας και μόλις βρίσκονται πιο κοντά στη γη αφήνουν τα «δώρα» τους απόδειξη των καλών προθέσεων.
    Σφυρίζοντας και κείνα ορμούν με λαχτάρα να βρουν τον προορισμό τους, όχι πάντα πάνω σε κάτι σαν τεθωρακισμένο, όχι πάντα σε κάτι που θα μοιάζει με πυροβόλο, όχι απαραίτητα, ίσως πάνω και σε κεφάλια ανθρώπων που κοιτάζουν μαρμαρωμένοι ψηλά, ενώ...

    Μιλένα Αποστολάκη( της οποίας θα πληρώσουμε ΚΑΙ τον αποτυχημένο γάμο): η αναρρίχηση στην εξουσία με τη ματιά του Σταύρου Θεοδωράκη

    roba.jpg
    Όλα ξεκίνησαν, όταν η ελληνική βουλή και η βουλευτική κλίκα, αποφάσισε να "προστατέψει" την υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη, από την δικαστική προσφυγή του πρώην συζύγου της, επειδή εκείνη του αρνήθηκε να βλέπει τα παιδιά τους. Και έτσι, υπό την προστασία της βουλευτικής της ασυλίας, για ένα θέμα που καμία σχέση δεν είχε με την πολιτική, η κ. Αποστολάκη, την "έβγαλε καθαρή". Αυτά όμως γίνανε εντός Ελλάδας. Διότι ο κ. Συγγελίδης, ο πρώην σύζυγος, προσέφυγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπου και δικαιώθηκε.

    Το αποτέλεσμα; Η ελληνική βουλή ,πρέπει να
    πληρώσει …πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικα έξοδα! Αυτή η διεθνής ξεφτίλα, δεν είναι τυχαία. Το eyewitness, βρήκε από το 2000, ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στο περιοδικό ΚΛΙΚ και σήμερα σας το παρουσιάζει. Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την πορεία της κ. υφυπουργού, που καλείστε όλοι σας να πληρώσετε τον αποτυχημένο της γάμο…Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. H Mαρία Eλένη γεννήθηκε στις αρχές του 1965 στην Aθήνα. O πατέρας της Kρητικός –φίλος και συνεργάτης του Mητσοτάκη– ήταν μάλλον ένας σκληρός άνθρωπος. Tο μόνο που ήθελε από τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά ήταν να τον υπακούουν και να τον ακολουθούν. H γυναίκα του όμως γρήγορα βρέθηκε απέναντί του...

    Λένε και γράφουν για αστρονομική μίζα 178 εκ. ευρώ σε πρώην υπουργό κι όμως δεν συγκινείται κανένας!!

    Αυτό είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Το Παρασκήνιο".
    Αναφέρεται σ' ένα θέμα που και στις αρχές της εβδομάδας είχε προβληθεί από το δελτίο του EXTRA 3.
    H μεγαλύτερη μίζα που δόθηκε ποτέ στην Ευρώπη πήγε σε Ελληνα πρώην υπουργό.Μιλάνε και γράφουν για το αστρονομικό ποσόν των 178 εκατομμυρίων ευρώ,που κατατέθηκε στο λογαριασμό του σε Ελβετική τράπεζα.Επίσης λέγεται ότι ο εν λόγω πρώην υπουργός (χρώματος γαλάζιου,αν κι αυτό ελάχιστη σημασία έχει) βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ κι από κει και πέρα άκρα του τάφου σιωπή γιατί λέει δέχονται πιέσεις από τη Γερμανία...

    Πώς κατέγραψε ένας Ιάπωνας οδηγός το τσουνάμι που τον παρέσυρε την ώρα που οδηγούσε

    Πώς είδε ενας Ιάπωνας το τσουνάμι να έρχεται την ώρα που οδηγούσε.


    Ανατριχιαστικές στιγμές από τον ψύχραιμο Ιάπωνα οδητό που κατέγραφε με την κάμερά του τη στιγμή που το νερό της θάλασσας έπαιρνε τα πάντα μαζί του.

    source:dailynews

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ!

    Είδα με μεγάλη προσοχή ,το γνωστό βίντεο που κυκλοφορεί στα blogs, από την ΚΡΗΤΗ TV , ένα κανάλι που φαίνεται έχει μεγάλα άντερα ,ώστε να παίξει μια τέτοια εκπομπή!
    Μια εκπομπή ,όπου σε ένα από τα διαπλεκόμενα κανάλια ,δεν θα παιζότανε ποτέ! Σε αυτήν την εκπομπή ,ο ΚΑΖΑΚΗΣ , είπε πικρές αλήθειες για την σημερινή κρίση και πως δημιουργήθηκε! Από την μεριά μου , όχι μόνο σαν απλός θεατής αλλά σαν ένας πολίτης που αγωνιά για το αύριο ΜΑΣ. θα εκφράσω μερικές απόψεις μου απο αυτά που άκουσα.

    Ξεκίνησε, λέγοντας, ξέρανε οι δύο αρχηγοί ,ότι η χώρα είχε φτάσει στο απροχώρητο , από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009. Στην συνάντηση ,που είχαν στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την Ε.Ε. απεφασίσθει ότι ...

    Aφήνουν τα παιδιά τους στα χωριά SOS γιατί δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαί. Και είναι Έλληνες.....Αυτή είναι η κατάντια του κατοχικού κράτους...

    Απίστευτο… «Πλημμύρισαν» τα χωριά SOS από παιδιά, των οποίων οι νεαροί γονείς αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και καταφεύγουν σε ιδρύματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα τουλάχιστον για τα νεαρά μέλη των οικογενειών τους.Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία ανέφερε ο κ. Στέργιος Σιφνιός Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας των παιδικών χωριών SOS, στο Ράδιο 9, υπάρχει αυξητική τάση των οικογενειών που για οικονομικούς λόγους αφήνουν τα παιδιά τους προκειμένου να έχουν ένα πιάτο φαί, όσο δύσκολο και αν τους είναι να τα αποχωριστούν.
    Την χρονιά που μας πέρασε περίπου 1000 οικογένειες εκ των οποίων οι 600 από το κέντρο της Αθήνας, απευθύνθηκαν για το λόγο αυτό στα παιδικά χωριά SOS. Το 80% αφορά παιδιά Ελλήνων, δεδομένο που έρχεται να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα σημάδια που αποδεικνύουν το «χάλι» στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία.
    Ο κ. Σιφνιός επισημαίνει ότι η αύξηση ...
    Τελειώνοντας ο Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας στα παιδικά χωριά SOS, αναφέρει πως εντός ολίγου καιρού, δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν, πρωτίστως γιατί, ο νέος φορολογικός νόμος τα έχει «γονατίσει» φορολογώντας όχι μόνο τις δωρεές αλλά και το ίδιο το παιδικό χωριό, και δευτερευόντως, γιατί εντός ολίγου καιρού δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγο πληρότητας.
    Το «κερασάκι στην τούρτα» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Σιφνιός είναι το γεγονός πως το υπουργείο Υγείας γνωρίζει την κατάσταση, αλλά ακόμη το παιδικό χωριό SOS περιμένει.
    Όλα αυτά πρέπει να μας κάνουν το λιγότερο να ντρεπόμαστε όχι μόνο σαν Έλληνες αλλά και σαν άνθρωποι, που επιτρέπουμε στο βωμό του μνημονίου την αργή αλλά σταθερή «κατάρρευση» του όποιου κοινωνικού κράτους υπάρχει σε αυτόν τον πολύπαθο τόπο.